Results 1 to 15 of 60
Thread: Lemoni kai greipfruit????
-
16-03-2010, 17:35 #1
Lemoni kai greipfruit????
Alitheuei oti voithoun stin kausi tou lipous? :O
- 16-03-2010, 18:26 #2
για το λεμονι ετσι μου εχουν μεταφερει...
τωρα για το γκρειπφρουτ.... δεν εχω εικονα!
16-03-2010, 19:43 #3
Originally posted by Mariann
Alitheuei oti voithoun stin kausi tou lipous? :O
βλεπω και διαφορες που πλακωνονται και στο πρασινο τσαι ενεκα της πετυχημενης παραπλανητικης διαφημισης για να αδυνατισουν.
ελεος.
16-03-2010, 20:59 #4
Λεμόνι χυμός (1/2 φλυτζάνι) 30 (θερμίδες)
μια χαρα θερμιδες βλεπω να εχουν. οποτε θεωρητικα αν φας πολλα, μαλλον κιλα θα παρεις.
αν βοηθουσαν στην καυση του λιπους θα έλεγε: -30 (η οτιδήποτε σε αρνητικο αριθμο)
16-03-2010, 21:23 #5
Originally posted by device
Λεμόνι χυμός (1/2 φλυτζάνι) 30 (θερμίδες)
μια χαρα θερμιδες βλεπω να εχουν. οποτε θεωρητικα αν φας πολλα, μαλλον κιλα θα παρεις.
αν βοηθουσαν στην καυση του λιπους θα έλεγε: -30 (η οτιδήποτε σε αρνητικο αριθμο)
ε καλά... αλλά όντως απ' ότι είδα εδώ σε διάφορες δίαιτες αρχιζουν με ένα γρέιπφρουτ το πρωί και δίπλα λέει για καύση λίπους... οπότε λογικά θα βοηθάει... :/ Device είμαστε στα ίδια κιλά, ξεκινήσαμε από τα ίδια κιλά και θέλουμε να καταλήξουμε στα ίδια κιλά xD τι ύψος έχεις?
16-03-2010, 22:25 #6
Έχω την ίδια πληροφόρηση για το λεμόνι και το γκρέιπ φρουτ. Εγώ πίνω κάποια πρωϊνά χυμό λεμόνι με χλιαρό νερό και βοηθάει στη δυσκοιλιότητα. Κάποιες φορές βάζω κι δυο τρεις σταγόνες μέλι γιατί ρίχνει την πίεση (ζαλιζόμουν ένα πρωϊ και πήγα στο γιατρό και αυτός μου είπε ότι φταίει το λεμόνι και να βάζω μέσα κάτι γλυκό). Το γκρέιπ φρουτ περιέχει επισης ουσίες που λειτουργούν ως λιποδιαλύτες (έτσι μου είπε ένας ενδοκρινολόγος) όπως βέβαια και άλλα τρόφιμα (πχ πράσινο τσάι). Όμως δεν είναι δυνατό να περιμένεις να αδυνατήσεις με αυτούς τους τρόπους γιατί θα πρέπει να φας τόνους ολόκληρους!!! Στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής όλα αυτά βοηθούν. Το ζήτημα είναι πως θα πείσουμε τους εαυτούς μας να κάνουμε ισορροπημένη διατροφή. Τότε δε θα συζητούσαμε για δίαιτες και τα σχετικά.
16-03-2010, 22:33 #7
Originally posted by mag
Έχω την ίδια πληροφόρηση για το λεμόνι και το γκρέιπ φρουτ. Εγώ πίνω κάποια πρωϊνά χυμό λεμόνι με χλιαρό νερό και βοηθάει στη δυσκοιλιότητα. Κάποιες φορές βάζω κι δυο τρεις σταγόνες μέλι γιατί ρίχνει την πίεση (ζαλιζόμουν ένα πρωϊ και πήγα στο γιατρό και αυτός μου είπε ότι φταίει το λεμόνι και να βάζω μέσα κάτι γλυκό). Το γκρέιπ φρουτ περιέχει επισης ουσίες που λειτουργούν ως λιποδιαλύτες (έτσι μου είπε ένας ενδοκρινολόγος) όπως βέβαια και άλλα τρόφιμα (πχ πράσινο τσάι). Όμως δεν είναι δυνατό να περιμένεις να αδυνατήσεις με αυτούς τους τρόπους γιατί θα πρέπει να φας τόνους ολόκληρους!!! Στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής όλα αυτά βοηθούν. Το ζήτημα είναι πως θα πείσουμε τους εαυτούς μας να κάνουμε ισορροπημένη διατροφή. Τότε δε θα συζητούσαμε για δίαιτες και τα σχετικά.
17-03-2010, 05:58 #8
Δεν υπαρχουν λιποδιαλυτικές τροφές.
Μόνο οι μειωμένες θερμίδες βοηθούν στην καυση του λίπους. Αν παιρνεις όσες θερμίδες χρειάζεται να συντηρηθεις θα μεινεις στα ιδαια, άν παρεις περισσοτερες θα αποθηκεύσεις λίπος ----> απλα μαθηματικά.
Τωρα ολα τα άλλα ειναι... μμμμμμμ. Το λεμόνι έχει βιταμίνη C και γι αυτο καλό ειναι να το τρώμε. Οπως και η πιπερια, το πορτοκάλι κι ένα κάρο άλλα τρόφιμα.
edit: εχω υψος 1,66
17-03-2010, 14:32 #9
ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΟ ΔΕΝ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΧΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!!!!!!!!
στα πλαίσια μιας υγιεινής και μετρημένης διατροφής ωφελούν πάρα πολύ! κι εγω πίνω τον χυμό τους το πρωί γιατί κάνουν καλό, είναι πλουσιότατα σε βιταμίνες και κόβουν την όρεξη. μέχρι εκεί όμως........ το ίδιο ακριβώς ισχύει και με το πράσινο τσάι........ είναι πολύ υγιεινό και καλό είναι να το καναλώνουμε αλλά λειτουργεί συνδιαστικά με σωστή διατροφή και άσκηση.
με την ίδια ακριβώς έννοια το γλυκό στη σωστή ποσότητα όχι μόνο δεν παχαίνει αλλά κάνει και καλό! μην αυταπατάστε λοιπόν και μην πέφτετε θύματα του μάρκετινγκ......... η τροφή προσδιορίζεται καθαρά από τη χρήση που της κάνουμε. πάρτε για παράδειγμα το νερό! η ύπαρξή μας εξαρτάται από αυτό, αν όμως το παρακάνουμε, τότε γίνεται δηλητήριο και βλάπτει.....
23-03-2010, 20:32 #10
Μην συγκρίνεσαι με άλλες κοπέλες είσαι μόνο 14
ʼρα πάνω στην ανάπτυξη
Το μόνο που θα καταφέρεις τελικά με αυτές της βλακείες είναι να σοκάρεις τον οργανισμό ου να καταστρέψεις τον μεταβολισμό σου και να τελικά να παχύνεις.
Και δεν το θέλεις αυτό, έτσι δεν είναι?
24-03-2010, 22:22 #11
Κοριτσια, just for the record αυτο με το γκρειπφρουτ ειναι μυθος, τωρα οσον αφορα το λεμονι ενα ποτηρι πριν το φαγητο βοηθαει στην διασπαση των λιπων και κοβει την ορεξη αλλα σιγουρα ΔΕΝ αδυνατιζει!!!απλα βοηθαει να μην κανεις κυταριτιδα...και αμα τρως πολυ δεν κανει τιποτα...
03-05-2010, 16:54 #12
Μόνο οι μειωμένες θερμίδες βοηθούν στην καυση του λίπους. Αν παιρνεις όσες θερμίδες χρειάζεται να συντηρηθεις θα μεινεις στα ιδαια, άν παρεις περισσοτερες θα αποθηκεύσεις λίπος ----> απλα μαθηματικά.
Τωρα ολα τα άλλα ειναι... μμμμμμμ. Το λεμόνι έχει βιταμίνη C και γι αυτο καλό ειναι να το τρώμε. Οπως και η πιπερια, το πορτοκάλι κι ένα κάρο άλλα τρόφιμα.
πχ Τα λιποδιαλυτικά που έπαιρνα ως αθλητής αυτό που κάνανε ήταν να επιταχύνουν τον μεταβολισμό μου (και μαζί το heart rate μου) έτσι ώστε να κάνω περισσότερες καύσεις στη μέρα. Όμως είχαν και πολλές παρενέργεις οπότε τα έκοψα (εφιδρώσεις, διαταραχές ύπνου, ταχυπαλμίες κλπ)
Το λιποδιαλυτικό είναι ένα: ΑΕΡΟΒΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
04-05-2010, 09:27 #13
Αφήστε που το γκρέιπφρουτ δεν τρώγεται βρε παιδιά. Δεν τρώγεται. Ο μόνος τρόπος για να το φάω θα ήταν να μου υποσχεθεί κάποιος ότι θα χάνω δύο κιλά την ημέρα. Και πάλι μάλλον θα το σκεφτόμουν.
08-11-2010, 05:46 #14
το νερό γίνεται δηλητήριο και βλάπτει??? τι ειν'τούτο πάλι??
08-11-2010, 13:41 #15
Originally posted by salvage
πχ Τα λιποδιαλυτικά που έπαιρνα ως αθλητής αυτό που κάνανε ήταν να επιταχύνουν τον μεταβολισμό μου (και μαζί το heart rate μου) έτσι ώστε να κάνω περισσότερες καύσεις στη μέρα. Όμως είχαν και πολλές παρενέργεις οπότε τα έκοψα (εφιδρώσεις, διαταραχές ύπνου, ταχυπαλμίες κλπ)
:thumbup:
Το λιποδιαλυτικό είναι ένα: ΑΕΡΟΒΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Συμφωνω απολυτα..δεν υπαρχουν τροφες με λιποδιαλυτικες ιδιοτητες..Ολο αυτο ειναι ακομα ενα παραδειγμα κατηγοριοποιησης της τροφης σε καλη και κακη...Και κατι τετοιο ειναι που συντηρει και μια διατροφικη διαταραχη.. Οσο για τους αθλητες, δεν ειναι λιποδιαλυτες..ειναι διεγερτικα τυπου εφεδρινης και ψευδοεφεδρινης και αλλων με παρομοιες ιδιοτητες που εχουν εναν πολυ μακρυ καταλογο παρενεργειων και κινδυνων απο τη χρηση τους.. Καπου αλλου διαβασα για τη διασπαση των λιπων..Μα αυτο θα γινει ουτως η αλλως απο το σωμα μας..Θα διασπαστουν και θα απορροφηθουν..Δεν διασπωνται σε κατι που δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε..Δε νομιζω οτι το μαρκετινγκ των συγκεκριμενων προιοντων εχει να κανει με την βιοδιαθεσιμοτητα των λιπων..Εκτος αν εχει να κανει...Που τοτε παμε αλλου..
Γενικα να ξερουμε οτι τετοιου ειδους συμπληρωματα δεν περνανε ελεγχο του ΕΟΦ..δεν χαρακτηριζονται ως φαρμακα αλλα ως συμπληρωματα διατροφης και δεν εμπιπτουν στη νομοθεσια...Τεραστιο νομοθετικο κενο ισως και μεγαλυτερο απο εκεινο περι των ισχυρισμων των εταιρειων για τα προιοντα τους
Για ΓΑΔ, κατάθλιψη και λοιπά υπάρχει επιδότηση, σύνταξη ή...
20-06-2025, 22:06 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή