Lemoni kai greipfruit????
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 60
    Junior Member

Lemoni kai greipfruit????

Alitheuei oti voithoun stin kausi tou lipous? :O

Senior Member
    για το λεμονι ετσι μου εχουν μεταφερει...

τωρα για το γκρειπφρουτ.... δεν εχω εικονα!

Senior Member
    Originally posted by Mariann
    Alitheuei oti voithoun stin kausi tou lipous? :O
    αν τα λεμονια και τα γκρειπ-φρουτ εκαιγαν το λιπς,τοτε θα τρωγαμε αβερτα κι ουτε ασκηση θα καναμε,απλως θα χτυπουσαμε κανενα κιλο απο εκαστο καθε βραδυ και θα ημαστε ολοι συλφιδες.συνελθετε.το οτι κανουν καλο με μετρο,δε σημαινει τιποτα παραπανω απο αυτο.
    βλεπω και διαφορες που πλακωνονται και στο πρασινο τσαι ενεκα της πετυχημενης παραπλανητικης διαφημισης για να αδυνατισουν.
    ελεος.

Senior Member
    Λεμόνι χυμός (1/2 φλυτζάνι) 30 (θερμίδες)

μια χαρα θερμιδες βλεπω να εχουν. οποτε θεωρητικα αν φας πολλα, μαλλον κιλα θα παρεις.
    αν βοηθουσαν στην καυση του λιπους θα έλεγε: -30 (η οτιδήποτε σε αρνητικο αριθμο)

Junior Member
    Originally posted by device
    Λεμόνι χυμός (1/2 φλυτζάνι) 30 (θερμίδες)

μια χαρα θερμιδες βλεπω να εχουν. οποτε θεωρητικα αν φας πολλα, μαλλον κιλα θα παρεις.
    αν βοηθουσαν στην καυση του λιπους θα έλεγε: -30 (η οτιδήποτε σε αρνητικο αριθμο)

ε καλά... αλλά όντως απ' ότι είδα εδώ σε διάφορες δίαιτες αρχιζουν με ένα γρέιπφρουτ το πρωί και δίπλα λέει για καύση λίπους... οπότε λογικά θα βοηθάει... :/ Device είμαστε στα ίδια κιλά, ξεκινήσαμε από τα ίδια κιλά και θέλουμε να καταλήξουμε στα ίδια κιλά xD τι ύψος έχεις?

Senior Member
    Έχω την ίδια πληροφόρηση για το λεμόνι και το γκρέιπ φρουτ. Εγώ πίνω κάποια πρωϊνά χυμό λεμόνι με χλιαρό νερό και βοηθάει στη δυσκοιλιότητα. Κάποιες φορές βάζω κι δυο τρεις σταγόνες μέλι γιατί ρίχνει την πίεση (ζαλιζόμουν ένα πρωϊ και πήγα στο γιατρό και αυτός μου είπε ότι φταίει το λεμόνι και να βάζω μέσα κάτι γλυκό). Το γκρέιπ φρουτ περιέχει επισης ουσίες που λειτουργούν ως λιποδιαλύτες (έτσι μου είπε ένας ενδοκρινολόγος) όπως βέβαια και άλλα τρόφιμα (πχ πράσινο τσάι). Όμως δεν είναι δυνατό να περιμένεις να αδυνατήσεις με αυτούς τους τρόπους γιατί θα πρέπει να φας τόνους ολόκληρους!!! Στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής όλα αυτά βοηθούν. Το ζήτημα είναι πως θα πείσουμε τους εαυτούς μας να κάνουμε ισορροπημένη διατροφή. Τότε δε θα συζητούσαμε για δίαιτες και τα σχετικά.

Junior Member
    Originally posted by mag
    Έχω την ίδια πληροφόρηση για το λεμόνι και το γκρέιπ φρουτ. Εγώ πίνω κάποια πρωϊνά χυμό λεμόνι με χλιαρό νερό και βοηθάει στη δυσκοιλιότητα. Κάποιες φορές βάζω κι δυο τρεις σταγόνες μέλι γιατί ρίχνει την πίεση (ζαλιζόμουν ένα πρωϊ και πήγα στο γιατρό και αυτός μου είπε ότι φταίει το λεμόνι και να βάζω μέσα κάτι γλυκό). Το γκρέιπ φρουτ περιέχει επισης ουσίες που λειτουργούν ως λιποδιαλύτες (έτσι μου είπε ένας ενδοκρινολόγος) όπως βέβαια και άλλα τρόφιμα (πχ πράσινο τσάι). Όμως δεν είναι δυνατό να περιμένεις να αδυνατήσεις με αυτούς τους τρόπους γιατί θα πρέπει να φας τόνους ολόκληρους!!! Στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής όλα αυτά βοηθούν. Το ζήτημα είναι πως θα πείσουμε τους εαυτούς μας να κάνουμε ισορροπημένη διατροφή. Τότε δε θα συζητούσαμε για δίαιτες και τα σχετικά.
    Ναι εννοείται..Απλά μπορεί κάποια/ος να μην το ήξερε και να θέλει να αδυνατήσει.. και εφόσον βοηθάει... Και πιστεύω πως όλοι εδω μέσα το ξέρουν αυτό, πως θα πρέπει δηλαδή να ακολουθούν υγειινή διατροφή και όχι νηστείες αλλά το θέμα είναι πως όλοι θέλουν κάτι γρήγορο και συτό ειναι πρόβλημα

Senior Member
    Δεν υπαρχουν λιποδιαλυτικές τροφές.

Μόνο οι μειωμένες θερμίδες βοηθούν στην καυση του λίπους. Αν παιρνεις όσες θερμίδες χρειάζεται να συντηρηθεις θα μεινεις στα ιδαια, άν παρεις περισσοτερες θα αποθηκεύσεις λίπος ----> απλα μαθηματικά.

Τωρα ολα τα άλλα ειναι... μμμμμμμ. Το λεμόνι έχει βιταμίνη C και γι αυτο καλό ειναι να το τρώμε. Οπως και η πιπερια, το πορτοκάλι κι ένα κάρο άλλα τρόφιμα.

edit: εχω υψος 1,66

Senior Member
    ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΟ ΔΕΝ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΧΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!!!!!!!!

στα πλαίσια μιας υγιεινής και μετρημένης διατροφής ωφελούν πάρα πολύ! κι εγω πίνω τον χυμό τους το πρωί γιατί κάνουν καλό, είναι πλουσιότατα σε βιταμίνες και κόβουν την όρεξη. μέχρι εκεί όμως........ το ίδιο ακριβώς ισχύει και με το πράσινο τσάι........ είναι πολύ υγιεινό και καλό είναι να το καναλώνουμε αλλά λειτουργεί συνδιαστικά με σωστή διατροφή και άσκηση.
    με την ίδια ακριβώς έννοια το γλυκό στη σωστή ποσότητα όχι μόνο δεν παχαίνει αλλά κάνει και καλό! μην αυταπατάστε λοιπόν και μην πέφτετε θύματα του μάρκετινγκ......... η τροφή προσδιορίζεται καθαρά από τη χρήση που της κάνουμε. πάρτε για παράδειγμα το νερό! η ύπαρξή μας εξαρτάται από αυτό, αν όμως το παρακάνουμε, τότε γίνεται δηλητήριο και βλάπτει.....

Senior Member
    Μην συγκρίνεσαι με άλλες κοπέλες είσαι μόνο 14
    ʼρα πάνω στην ανάπτυξη
    Το μόνο που θα καταφέρεις τελικά με αυτές της βλακείες είναι να σοκάρεις τον οργανισμό ου να καταστρέψεις τον μεταβολισμό σου και να τελικά να παχύνεις.
    Και δεν το θέλεις αυτό, έτσι δεν είναι?

Member
    Κοριτσια, just for the record αυτο με το γκρειπφρουτ ειναι μυθος, τωρα οσον αφορα το λεμονι ενα ποτηρι πριν το φαγητο βοηθαει στην διασπαση των λιπων και κοβει την ορεξη αλλα σιγουρα ΔΕΝ αδυνατιζει!!!απλα βοηθαει να μην κανεις κυταριτιδα...και αμα τρως πολυ δεν κανει τιποτα...

Μόνο οι μειωμένες θερμίδες βοηθούν στην καυση του λίπους. Αν παιρνεις όσες θερμίδες χρειάζεται να συντηρηθεις θα μεινεις στα ιδαια, άν παρεις περισσοτερες θα αποθηκεύσεις λίπος ----> απλα μαθηματικά.

Τωρα ολα τα άλλα ειναι... μμμμμμμ. Το λεμόνι έχει βιταμίνη C και γι αυτο καλό ειναι να το τρώμε. Οπως και η πιπερια, το πορτοκάλι κι ένα κάρο άλλα τρόφιμα.

Ακριβώς έτσι. Δεν υπάρχουν λιποδιαλυτικές τροφές.

πχ Τα λιποδιαλυτικά που έπαιρνα ως αθλητής αυτό που κάνανε ήταν να επιταχύνουν τον μεταβολισμό μου (και μαζί το heart rate μου) έτσι ώστε να κάνω περισσότερες καύσεις στη μέρα. Όμως είχαν και πολλές παρενέργεις οπότε τα έκοψα (εφιδρώσεις, διαταραχές ύπνου, ταχυπαλμίες κλπ)

Το λιποδιαλυτικό είναι ένα: ΑΕΡΟΒΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Senior Member
    Αφήστε που το γκρέιπφρουτ δεν τρώγεται βρε παιδιά. Δεν τρώγεται. Ο μόνος τρόπος για να το φάω θα ήταν να μου υποσχεθεί κάποιος ότι θα χάνω δύο κιλά την ημέρα. Και πάλι μάλλον θα το σκεφτόμουν.

Senior Member
    το νερό γίνεται δηλητήριο και βλάπτει??? τι ειν'τούτο πάλι??

Senior Member
    Originally posted by salvage

Ακριβώς έτσι. Δεν υπάρχουν λιποδιαλυτικές τροφές.

πχ Τα λιποδιαλυτικά που έπαιρνα ως αθλητής αυτό που κάνανε ήταν να επιταχύνουν τον μεταβολισμό μου (και μαζί το heart rate μου) έτσι ώστε να κάνω περισσότερες καύσεις στη μέρα. Όμως είχαν και πολλές παρενέργεις οπότε τα έκοψα (εφιδρώσεις, διαταραχές ύπνου, ταχυπαλμίες κλπ)

:thumbup:
    Το λιποδιαλυτικό είναι ένα: ΑΕΡΟΒΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
    :thumbup::thumbup::thumbup:
    Συμφωνω απολυτα..δεν υπαρχουν τροφες με λιποδιαλυτικες ιδιοτητες..Ολο αυτο ειναι ακομα ενα παραδειγμα κατηγοριοποιησης της τροφης σε καλη και κακη...Και κατι τετοιο ειναι που συντηρει και μια διατροφικη διαταραχη.. Οσο για τους αθλητες, δεν ειναι λιποδιαλυτες..ειναι διεγερτικα τυπου εφεδρινης και ψευδοεφεδρινης και αλλων με παρομοιες ιδιοτητες που εχουν εναν πολυ μακρυ καταλογο παρενεργειων και κινδυνων απο τη χρηση τους.. Καπου αλλου διαβασα για τη διασπαση των λιπων..Μα αυτο θα γινει ουτως η αλλως απο το σωμα μας..Θα διασπαστουν και θα απορροφηθουν..Δεν διασπωνται σε κατι που δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε..Δε νομιζω οτι το μαρκετινγκ των συγκεκριμενων προιοντων εχει να κανει με την βιοδιαθεσιμοτητα των λιπων..Εκτος αν εχει να κανει...Που τοτε παμε αλλου..
    Γενικα να ξερουμε οτι τετοιου ειδους συμπληρωματα δεν περνανε ελεγχο του ΕΟΦ..δεν χαρακτηριζονται ως φαρμακα αλλα ως συμπληρωματα διατροφης και δεν εμπιπτουν στη νομοθεσια...Τεραστιο νομοθετικο κενο ισως και μεγαλυτερο απο εκεινο περι των ισχυρισμων των εταιρειων για τα προιοντα τους

Page 1 of 4 123 ... LastLast