Mia agkalia ena limanaki gia tin Agh
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15
    Senior Member

Mia agkalia ena limanaki gia tin Agh

agh .........Παιδια σημερα δεν ειμαι καθολου καλα βλεπω τη φουρτουνα να ρχεται κ παρακαλαω να παρει στροφη.Αρχιζω κ νιωθω το κρυο,ν ακουω τον αερα,βλεπω τη μαυριλα κ μυριζω τη χωματιλα...Νιωθω μικρη μπροστα στον ουρανο κ σ αυτα που φερνει...τουλαχιστον να παω να χωθω καπου...
    Λοιπόν agh μην φοβάσαι είμαστε όλοι εδώ. Θα δεις τώρα ότι δεν υπάρχει όχι φουρτούνα μα ούτε τσουναμι να μας νικήσει έτσι όλους μαζί όπως είμαστε . Θα φτιάξουμε ένα πελώριο τεράστιο λιμανάκι με αγκαλίτσες για να σταματήσουμε την φουρτούνα.

Μπαίνω πρώτος. Ο επόμενος ….

Senior Member
    και γω μαζι σου Thessalo ,agh μην κολωνεις και μαρια υπαρχουν αν8ρωποι που σας αγαπανε .....εμεις.

Member
    agh...χθες μου έδινες δύναμη...να ξέρεις ότι απόψε είμαι μέσα...και προσπαθώ να σου μεταδώσω λίγη από τη δική μου, θετικές σκέψεις, όπως μου ζήτησες...

Senior Member
    καθε λιμανι κ καημος, καθε καημος κ πονος.. τραγουδι δεν είναι αυτό?

πιστευω πως ο καθένας μας, έχει ανάγκη να φτιάξει τον δικό του προορισμό, το δικό του λιμάνι ή τουλάχιστον να έχει στόχο για αυτο
    μπορεί στην πορεία να παιρνει ανάσες σε αλλα λιμάνια, αλλά ποτε δεν θα μπορέσουν να σε φιλοξενήσουν για πάντα, έστω όμως για να κοπάσει η μπόρα..
    για να τα κάνεις όμως όλα αυτά, πρέπει να έχεις κ καλό καράβι, καλό σκαρί που να αντέχει τις φουρτούνες που θα σε βρούν μεσοπέλαγα

δεν ξέρω αν έχετε νιώσει, αυτό που αισθανομαι εγω.. να ειμαι μονη εγκλωβισμενη σε ένα νησι κ καθε σχεδια που φτιαχνω να φύγω, στο πρώτο κύμα σπάει κ μετα δυσκολίας βγαίνω σχεδον λιπόθυμη στην ακτή κ άντε πάλι..
    εκανα κ λάθη.. πολλά καράβια πέρασαν κ μου δωσαν δεν μου δωσαν σωσίβιο εγω γατζώθηκα πάνω τους κ έφτασα σε προορισμούς άλλων ή το πηρα χαμπαρι μεσοπέλαγα κ ξαναβρεθηκα μονη κ ερημη στο νησι

δεν εχω τιποτα αλλο να πω, παρα μόνο σε κάθε φουρτουνα, προσθέτεις κ απο κάτι που θα κάνει πιο ανεκτικο το σκάφος σου στο ταξίδι..
    καλή προσπάθεια σε οσους βρισκόμαστε μεσοπέλαγα κ καλό άραγμα στα λιμανάκια..

Senior Member
    Originally posted by mmaria δεν εχω τιποτα αλλο να πω, παρα μόνο σε κάθε φουρτουνα, προσθέτεις κ απο κάτι που θα κάνει πιο ανεκτικο το σκάφος σου στο ταξίδι..
    καλή προσπάθεια σε οσους βρισκόμαστε μεσοπέλαγα κ καλό άραγμα στα λιμανάκια..
    Τι άλλο να πεις τα είπες όλα τόσο όμορφα που άμα προσθέσω κάτι φοβάμαι μην αφαιρέσω .

Ναι έτσι είναι το λιμάνι μας το κουβαλάμε μεσα μας , μα κατά καιρούς χρειαζόμαστε και έστω για λίγο για προσωρινά , και λιμανάκια άλλα. Κάποιες φορές το λιμανάκι μας δεν είναι έτυμο για μεγάλες φουρτούνες τότε είναι οι αγαπημένοι μας άνθρωποι που θα βρεθούν δίπλα μας, κάποιοι μπορεί να μην έχουν την τύχη να έχουν τέτοιους ανθρώπους δίπλα τους , τότε θα πρέπει να βρουν τη δύναμη να αντιμετωπίσουν μόνοι τους την φουρτούνα .Μα αυτό δεν εισέχει για τα παιδιά εδώ. Μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον σε κάθε φουρτούνα. Μπορύμε να ανταλλάξουμε απόψεις για πώς να ενισχύσουμε διαρκώς και ασταμάτητα το λιμανάκι μεσα μας , γιατί οι φουρτούνες πάνε και έρχονται , αυτή είναι η ζωή άλλωστε.

Κάθε λιμάνι και αγάπη κάθε αγάπη γέλιο και δάκρυ ...... υπάρχουν mmaraki πολλά τραγούδια

Για κάθε φουρτούνα θα σου βρω λιμάνι
    Μια αγκαλιά που το κύμα δεν φτάνει
    Μια συντρόφια βράχος δυνατή
    Και ας οργιάζει η θάλασσα εγω θα’ μαι εκεί

Senior Member
    Και η AGH εξαφανισμένη...
    Ας εγχυθούμε να είναι καλά μόνο.

Senior Member
    αγκη που εισαι και συ γλυκο μου κοριτσακι?αχ ρε κοριτσια μην το κανεται αυτο στο εαυτο σας.ειναι ωραια η ζωη βρε ζηστε την το αξιζεται.

Senior Member
    Δεν τις ξέρει (την agh+ mmaria ) κάποιος από δω μέσα maria..., κάνα τηλεφ. κάτι τλπ ...;

Senior Member
    οχι δεν εχω ειπα στην μαρια να μ δωσει το μσν της αλλα δεν απαντησε.καλα ολοι αυτες τις μερες ειναι χαλια ακομα και ο κιπ.μακαρι να μπορουσα να τους δοσω λιγια απο την χαρα μου.

Senior Member
    Δεν μπορείς να δώσεις τίποτα maraki άμα δεν το ζητήσουν - θελήσουν οι ίδιοι....
    αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι ότι και οι ατελείωτες ώρες εδώ στο φόρουμ μπορεί να επιδεινώνουν τα πράγματα. Και πρόσφατα μάλιστα διάβαζα ότι στην αλόγιστη χρίση του ιντερνέτ οφείλεται η αύξηση των ποσοστών παιδικής κατάθλιψης .

Senior Member
    ναι ομως δεν ειαστε παιδια εκει ειναι το 8εμα.και ο υπολογηστης εμενα προσωπικα μου κανε καλο στο 8εμα με τις κρισεις πανικου που ειχα.πηρα αφανταστω κουραγιο και μου εδωσε κουραγιο κ η Μαρια και τωρα δεν ειναι καλα και στεναχωριεμαι πολυ.

Senior Member
    Σας ευχαριστω πολυ παιδια,κ πιο πολυ εσενα thessalo που ανοιξες θεμα!πολυ μεγαλη μου τιμη σε σημειο να νιωθω αβολα...Εννοειται πως κ χωρις να μπω σας σκεφτομαι σαν ενα σημειο \'δικο μου\' που μπορω να λεω τις σκεψεις μου να με καταλαβαινουν κ να ειμαι αποδεκτη.Μου δινετε δυναμη ακομα κ αν δε μπορω να μπω οπως αυτες τις μερες.ευχαριστω.

Senior Member
    ...oufffffffff nai i xara pou se diabazw mu bgenei thumwmena, isws epeidi skeftwmuna ... ase ...

Λοιπόν καλός ήρθες .Τι κάνεις πώς είσαι και γιατί χάθηκες ;

Senior Member
    agh η επιστροφή!
    ελπίζω να είσαι καλα!

Senior Member
    Παιδια ειλικρινα δεν περνουσε απ το χερι μου να μπω,σας ευχαριστω κ συγνωμη αν ανησυχησατε.Δεν ειμαι κ στις καλυτερες μου αλλα..ειμαι εδω κ γραφω..