Να πως πετυχαίνουμε τη μέγιστη καύση λίπους! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    αν παω εγω για γενικο τσεκαπ θα με δεσουν χειροποδαρα και θα με βαλουν σε αναπηρικο καροτσακι για καμια δεκαετια.....
    εχω κανει τα ποδια μου τριμματα απο τοτε που επαιζα χαντμπολ και θεωρητικα δεν πρεπει να κανω τιποτα απο περπατημα,ποδηλατο κτλ,προς το παρον τουλαχιστον!
    (και τα χερια τριμματα ειναι,βασικα πανω μου μονο τα πλευρα δεν εχουν παθει ποτε τιποτα,αλα αυτο ειναι αλλο θεμα....)

Senior Member
    τοτε να μη κανεις βρε κοριτσι...δε γυμναζομαστε για να διαλυθουμε αλλα για να αναζωογονηθουμε, σωμα και πνευμα.
    ακομα και οταν δεν νιωθουμε ευφορια και το κανουμε καταναγκαστικα απλα δεν εχει νοημα...
    περαστικα ευχομαι, σε καταλαβαινω,,,ενα τραυματισμο εχω δω κ μηνες στο χερι κ δεν μπορω να κανω τοσα πραγματα...παλι καλα που εμαθα εγκαιρως για τα leg raises και τα απεφευγα σαν το διαολο...τα ποδια μου ειναι μια χαρα ευτυχως...

Junior Member
    εαν ξυπναμε στις 11 (που ειναι συνηθως η ωρα που ξυπναω εγω) θα κανει παλι δουλεια?
    γυμναζομαι καθε μερα, αλλα οχι το πρωι

Member
    Pj2 δε γνωρίζω αν παίζει ρόλο πόσο νωρίς κάνουμε γυμναστική. Πάντως πιστεύω ότι σίγουρα κάνει δουλειά γενικότερα η τακτική άσκηση ανεξάρτητα από την ώρα...

Senior Member
    πολύ καλό λίνκ..να σαι καλά kwnstantina!!!εγώ είχα δοκιμάσει να κάνω πρωινή γυμναστική..αλλά το μόνο "όργανο γυμναστικής" που είχα...ήταν ένα χούλα χουπ.....:lol::lol::lol::lol:......6 το πρωί....:lol::lol::lol::lol: και εγώ έκανα χούλα χουπ στο σαλόνι...ήρωες οι από κάτω ήρωες!!!!πέρα από την ανορθόδοξη δική μου προσπάθεια το θεωρώ τρομερά βοηθητικό το να κάνεις το πρωί γυμναστική όντως και αν είχα ένα ελειπτικό πραγματικά θα ήμουν πολύ χαρούμενη που θα έβαζα τόσο ωραία την άσκηση στην καθημερινότητα μου!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12