Γιατί όχι;; Ζύγισμα κάθε 15 ημέρες. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 61
    Senior Member
    το ιδανικο ειναι 1 φορα την εβδομαδα πρωι,χωρις ρουχα,εκει βλεπεις πραγματικα τι γινεται ή τι δε γινεται!

το καθημερινο ειναι μεν αγχωτικο αλλα σε βοηθαει να δεις κατα ποσο επεδρασε η πιτσα που εφαγες ή που απεφυγες χτες βραδυ,ειναι ενας μπουσουλας να δεις πως και κατα ποσο αντιδρα το σωμα σου στη διατροφη σου.

τωρα το ανα 15 ημερες θα σε βρισκει ή σε φαση ωορηξιας ή σε φαση περιοδου,δε νομιζω να ειναι και πολυ καλο σα μεσο ελεγχου της προσπαθειας σου,εκτος εαν τα κιλα ειναι πολλα και το πας λαου λαου χωρις να παραπιεζεις τα πραγματα...

Senior Member
    το σωστο θα ηταν να μη ζυγιζομαστε καθολου κατ'εμε αλλα ποιος το κανει...ο καθρεφτης, οι φωτογραφιες και η μεζουρα απλα τα λενε ολα

Senior Member
    ε οχι βρε bad...η μεζουρα βασικα ΟΚ τα λεει ολα,αλλα οι φωτογραφιες δειχνουν τις μεγαλες διαφορες και αναλογα με τη σταση που εχουμε τη δεδομενη στιγμη και επισης ο καθρεφτης λεει οτι θελει αναλογα με αυτο που πιστευουμε την καθε φορα!

Senior Member
    οι φωτογραφιες στο ιδιο σημειο με τον ιδιο φωτισμο κ ο,τι περνα απο το χερι μας ιδιο δειχνουν απιστευτα πραγματα...ακομα κ το αν επιασε τοπο η γυμναστικη μας...
    εμενα με εχουν βοηθησει απιστευτα, ευχομαι να ειχα κ παλιες φωτογραφιες...
    ακομη κ ανορεξικο ξυπνουν, οχι η εικονα στον καθρεφτη αλλα η φωτο...τουλαχιστο σε δικο μου ατομο βοηθησε πολυ, ευτυχως...

Senior Member
    ε ναι με ιδιο φωτισμο,ρουχα,σταση σιγουρα δειχνουν τις διαφορες...εγω νομιζα οτι εννοεις φωτο απο εκδρομες,παρτυ,γενεθλια κλπκλπ,γενικα...

Member
    Χαίρομαι που βρήκα συμπαραστάτες και συμφωνω με τη ria για ζύγισμα κάθε 1η και 15 του μήνα (έκτος απροόπτου που θα πάει ή λιγες μέρες πιο μετά άμα πέσει πάνω στις περίεργες μέρες και δεν ισχύει για τους άντρες βέβαια :P).
    Οπότε 1η του μήνα θα ζυγιστώ και θα διορθωσω το τικεράκι μου αλλά ο 1ος στόχος θα παραμείνει ο ίδιος... τα 5 κιλά.
    Τι και αν η ζυγαριά έχει κολλήσειαν αν εσύ νιώθεις καλύτερα σωματικα και ψυχολογικά γιατι έκανες ότι έπρεπε δεν είναι κρίμα να σου το χαλάσει το γεγονος της ''κολλημενης'' ζυγαριάς;;;; Τώρα απο την άλλη, αν έχεις κάνει τη δίαιτα σου σωστά και μετά απο 15 μέρες δεν έχεις χάσει ούτε γραμμάριο δεν είναι το θέμα οτι θα απογοητευτεις αλλά ότι θα πρέπει να το ψάξεις καλύτερα γιατί δεν ανταποκρίνεται ο οργανισμος σου σε διαιτολόγο ή ενδοκρινολόγο κλπ.

Senior Member
    Originally posted by absolute
    το ιδανικο ειναι 1 φορα την εβδομαδα πρωι,χωρις ρουχα,εκει βλεπεις πραγματικα τι γινεται ή τι δε γινεται!

το καθημερινο ειναι μεν αγχωτικο αλλα σε βοηθαει να δεις κατα ποσο επεδρασε η πιτσα που εφαγες ή που απεφυγες χτες βραδυ,ειναι ενας μπουσουλας να δεις πως και κατα ποσο αντιδρα το σωμα σου στη διατροφη σου.

τωρα το ανα 15 ημερες θα σε βρισκει ή σε φαση ωορηξιας ή σε φαση περιοδου,δε νομιζω να ειναι και πολυ καλο σα μεσο ελεγχου της προσπαθειας σου,εκτος εαν τα κιλα ειναι πολλα και το πας λαου λαου χωρις να παραπιεζεις τα πραγματα...
    προφανως έχουμε δοκιμάσει όλες τις μεθόδους absolute.
    και καθ/νο, οποτε ξερουμε τι μας παχαίνει και καθε βδομ.. (βεβαια μιλάω για μενα , αλλά οι περισσότεροι πιστευω εχουν παρομοια εμπειρία)
    εμενα παντως οταν περιμενω περίοδο ή οταν είμαι σε ωοριξία δε με δείχνει παραπανω η ζυγαριά.

Member
    Και το ζυγισμα κάθε εβδομάδα περισσότερες πιθανοτητες έχει να σε βρει και σε φάση περιόδου και σε φάση ωορηξίας.
    Βασικά για μένα και τα δύο είναι χαζό να τα συζητάμε αφού όλες ξέρουμε οτι έιναι πολύ λίγες οι μέρες με την ''κατακράτηση'' δυο πάνω δύο κάτω δεν είναι εκεί το θέμα, το θέμα είναι όποιος νιώθει την ζυγαριά να τον πιέζει και τα πάει πολύ καλύτερα νιώθοντας το σώμα πιο ''αεράτο'', τα ρούχα του να τον πιέζουν λιγότερο και την ψυχόλογια του καλύτερη να ζυγίζεται όσο πιο αργά θέλει και αυτό μόνο και μόνο για να ξερει και τις λεπτομέρειες.
    Λεπτομέρειες όμως που πρέπει να ξέρει για να έχει και τον οργανικό έλεγχο... αν χάνει κιλά δηλαδη, γιατί αν δεν χάνει μπορεί να είναι ιδοποιήση ότι κατι δεν πάει καλά!!!

Senior Member
    εμενα ομως και οταν περιμενω περιοδο αλλα και στην φαση της ωορηξιας με δειχνει παραπανω,κανω κατακρατηση,και αυτο το εμαθα και δεν με αγχωνει μεσα απο το καθημερινο ζυγισμα.
    εαν κατι σας φαινεται χαζο τοτε απλα μην το ακολουθειτε...

ο καθενας οτι νομιζει κανει.

Ωραία ιδεα! Αλλα εγω ποτε δεν θα μπορουσα να το κανω, κρεμομαι κυριολεκτικα απο τη ζυγαρια μου :starhit:

Member
    Όποιος θέλει να ζει χωρίς το αγχος της αλλα πιο πολύ με το πως αισθάνεται... το ακολουθεί!!!
    Σίγουρα δεν ταιριάζει σε όλους αυτό το μοντέλο μέτρησεις απώλειας βάρους αλλά είναι μια αρχή για να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και όχι με τα νούμερα!!!
    Είναι εντελώς προσωπική άποψη και όποιος θέλει το ακολούθει... προς θεού...
    Και βέβαια είμαι σίγουρη οτι υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που ενώ νιώθουν σωματικά οτι έχουν πέσει σε βάρος, η ζυγαριά τους λεει άλλα (για χίλιους δυο λόγους) και απογοητεύονται!!!

Senior Member
    marouli εχεις απολυτο δικιο. Εγω ζυγιστηκα στις 23 του μηνα και ενω ημουν αδιαθετη με την πεποιθηση οτι εχω χασει. Οταν ζυγιστηκα και ειδα τη ζυγαρια +400 με επιασε κατι . Ενα σφιξιμο . Εκεινη την ωρα δεν ηθελα να χαλασω τη διατροφη μου . Ομως μεχρι το βραδυ μαλλον επεξεργαστηκε στον εγκεφαλο μου και 3 μερες τωρα μονο διατροφη δεν κανω . Υστερα απο αυτο , αποφασισα πριν καν δω τη δημοσιευση να κρυψω τη ζυγαρια . Θα την εμφανισω παλι οταν δεν θα υπαρχει αμφιβολια οτι θα δειχνει σιγουρα κατω.

Senior Member
    Originally posted by absolute
    εμενα ομως και οταν περιμενω περιοδο αλλα και στην φαση της ωορηξιας με δειχνει παραπανω,κανω κατακρατηση,και αυτο το εμαθα και δεν με αγχωνει μεσα απο το καθημερινο ζυγισμα.
    εαν κατι σας φαινεται χαζο τοτε απλα μην το ακολουθειτε...

ο καθενας οτι νομιζει κανει.
    τοτε γιατι να προσπαθουμε να πεισουμε για το αντιθετο...?
    Εγω θα προσπαθησω με νυχια κ με δοντια να μην ζυγιστω αυριο, ειναι συμβουλη και απο διαιτολογο και απο ψυχολογο, μονο σε νευρωσεις οδδηγει...
    καποτε θα μου γινει συνηθεια και αυτο...οπως εγινε το να ζυγιζομαι καθημερινα...:smug:

Senior Member
    αλμα μου ολα καλα θα πανε, το αγχος κ μονο λειτουργει ανασταλτικα...

Member
    Αναμένω κι εγώ την 1η απριλίου για να ζυγιστώ και ελπίζω αυτό που θα δω να είναι σαν ψέμα (με την καλή έννοια)!!!

Η αλήθεια είναι οτί βλέπω πολλούς στο τόπικ για το καθημερινό ζύγισμα και μου κάνει μεγάλη εντύπωση.
    Δεν μπορώ να φανταστώ οτί μια ζυγαριά θα κατευθύνει καθημερινά την ψυχολογία μου.
    ''Σημερα είμαι +200, γ@μ$τ* μου... τι έκανα λάθος....δεν θα ξαναφάω ποτέ'' ή ''Σήμερα είμαι +200, γ@μ#τ* μου, αφού δεν τρώω τίποτα πως γινεται να με δείχνει παραπάνω.... τέλος, θα φάω όλο το ψυγείο άφου άδικα παιδεύομαι!!! και τα λοιπά και τα λοιπά....!!!!!
    Έχω την εντύπωση ότι οτιδήποτε κάνεις σε καθημερίνη βάση λέγεται κατάχρηση ακόμα και αν αυτό λέγεται... γυμναστική, γι'αυτό μια στο τόσο επίσκεψη στην κυρία ζυγαριά απλά για είμαστε μέσα στο πρόγραμμα!!!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast