πρωτεινούχα ροφήματα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Member

πρωτεινούχα ροφήματα

πρωτεινούχα ροφήματα (σκόνη δηλαδή διαλυμένη σε γάλα) σε συνδιασμό με γυμναστική κάνει θαύματα?!
    έχω ακούσει αρκετές περιπτώσεις που έχασαν κιλάκια αντικαθιστώντας το γεύμα τους με σκόνη πρωτείνης.. μάλιστα έβαλαν και μυική μάζα λόγω του ότι η πρωτείνη και η γυμναστική διέγειρε εις διπλούν τους μύες.
    έχει δοκιμάσει κανείς?

Senior Member
    σκόνη τύπου Prevent ή Herbalife εννοείς?

Member
    καλησπερα Ευαγγελια,
    εαν εννοεις οτι πινεις τα ροφηματα και τρως και εναν μουσακα το μεσημερι,,οχι τετοιο θαυμα δεν κανουν,,θελει προσοχη στην διατροφη σιγουρα
    απο προσωπικη μου εμπειρια,,ειχα χασει στο παρελθον 4 5 κιλα,,με κατι τετοια ροφηματα αλλα στο τελος μου βρηκαν τον δρομο της επιστροφης,,και το μονο που καταφερα ηταν να ριξω ακομα περισσοτερο το σιδηρο μου,,
    ολα θελουν μετρο,,αυτη ειναι η γνωμη μου και το πιο αποτελεσματικο για μενα μεχρι σημερα ειναι σωστη διατροφη και ασκηση,,
    οσο για τα ροφηματα,,δεν νομιζω να τα ξαναδοκιμασω

Senior Member
    Yπάρχουν πολλά είδη και μάρκες... δεν αμφιβάλλω οτι βοηθάνε για τη μυϊκή μάζα αλλά είναι δυνατόν να μη πεινάς αν αντικαθιστάς γεύμα;

Member
    τι να σας πω? γι αυτό ρωτάω... πάντως who is who με κάλυψες με την εμπειρία σου, οπότε δεν θα μπω στον κόπο να τα δοκιμάσω.. thanks!

Senior Member
    πρέπει μωρέ να μας γίνει τρόπος ζωής η υγιεινή διατροφή... και εγώ έχω κάνει επέμβαση και όμως σε 3 μήνες πήρα 8 κιλα .... γιάτι δεν πρόσεχα τι έτρωγα και πόσα ποτά έπινα΄΄΄ναι μεν έτρωγα λιγο κάθε φορα .. αλλα στο τέλος μαζευόντουσαν οι θερμίδες ..

υποτίθετε με την σκόνη πως ξεκινας στο πρωτο σταδιο αντικαθιστώντας 2 γευματα στην αρχη ( πρωι και βραδυ), στο δευτερο στάδιο μόνο ένα γευμα ( πρωί ή βράδυ) και στο τρίτο στάδιο είναι η συντήρηση που δεν πίνεις καθόλου σκόνη και τα τρια γευματα ειναι κανονικο φαγητο .... οποτε υποτίθετε σου γίνεται τρόπος ζωής το πως πρέπει να τρως!

Senior Member
    ...Ίσως είναι και όλα στο μυαλό μας... Προσωπικά, με κρατάει-σε γιαουρτάκι περισσότερο... Από την άλλη, και σε αρκετές δίαιτες το πρωινό και το βραδυνό είναι γιαουρτάκι ή γάλα + κάτι ακόμα, οπότε και σε αυτές τις περιπτώσεις, πάλι δε θα νιώθει κάποιος πείνα...? Aλλά θα μου πείτε ότι δεν τρώει ανά 4-6 ώρες... Δεν ξέρω, είναι και στον καθένα και πώς αντιδρα/ το δέχεται ο κάθε οργανισμός. Εξάλλου κάποια από αυτά, δεν είναι ότι αδυνατίζουν, αλλά σε συνδυασμο με άσκηση και διατροφή σε βοηθάνε να χάσεις κυρίως λίπος. Πάντως το μεσημεριανό είναι κανονική μερίδα και σε κρατάει άνετα μέχρι το βράδυ. Βέβαια όλα αυτά είναι καθαρά και μόνο προσωπική μου άποψη, καθώς έχει να κάνει με το πώς ενήργησε σε εμένα, βλέποντας και αποτελέσματα...

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    πρέπει μωρέ να μας γίνει τρόπος ζωής η υγιεινή διατροφή...
    :thumbup: