Γιατί όχι;; Ζύγισμα κάθε 15 ημέρες. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 61
    Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    Originally posted by absolute
    εμενα ομως και οταν περιμενω περιοδο αλλα και στην φαση της ωορηξιας με δειχνει παραπανω,κανω κατακρατηση,και αυτο το εμαθα και δεν με αγχωνει μεσα απο το καθημερινο ζυγισμα.
    εαν κατι σας φαινεται χαζο τοτε απλα μην το ακολουθειτε...

ο καθενας οτι νομιζει κανει.
    τοτε γιατι να προσπαθουμε να πεισουμε για το αντιθετο...?
    Εγω θα προσπαθησω με νυχια κ με δοντια να μην ζυγιστω αυριο, ειναι συμβουλη και απο διαιτολογο και απο ψυχολογο, μονο σε νευρωσεις οδδηγει...
    καποτε θα μου γινει συνηθεια και αυτο...οπως εγινε το να ζυγιζομαι καθημερινα...:smug:
    δεν προσπαθω να πεισω τπτ και κανεναν,τη γνωμη μου ειπα απλα και σιγα τη γνωμη ή το περιεργο,εγω πλεον ζυγιζομαι αναλογα με τα κεφια αλλα στανταρ εχω το επισημο ζυγισμα καθε Κυριακη.
    ειπαμε ο καθενας κανει οτι του αρεσει/τον βολευει.
    Δεν ειπα σε κανεναν να το κανει

Member
    kai γω το ιδιο επαθα σημερα.ενω ολη τη βδομαδα ταπηγενα πολυ καλα.τοσο σε σημειο πουκ γω δεν το πιστευα ζυγιστηκα σημερα κ ειδα ακριβως το ιδιο με χθες κ προχθες κ παραπροχθες κ μολις εφαγα τον περιδρομο..κ τωρα εχω τυψεις....κ οσο εχω τυψεις τωρα που τα ριμαξα ολα με βλεπω να ξανατρωω.αδειασαολα τα ντουλαπια κ το ψυγειο κ τα φαγα ολα στα γρηγορα να προλαβω πριν ερθει ο φιλος μου γιατι ντρεπομαι να τρωω σαν τη ουρουνα μπροστα του...δεν ξαναζυγιζομαι σε κανα 2 3 βδομαδες παλι κ ειναι προτειμοτερο να δω οτι εχασα 3 κιλα παρα 100γραμμαρια οπως κανω τωρα.παω να πιω καμμι α σοδα..αηδιασα,και να πεταξω κ λιγο χαλβα που εμεινε γιατι θα τον ξεπαστρεψω κ αυτον, κριμα.................τα πηγενα τοσο καλα........................

Member
    Welcome to the club, natali...
    το σίγουρο είναι οτι καθε 15 μέρες θα βλέπεις μόνο - στην ζυγαριά σου και αυτό θα σου δίνει δύναμη να συνεχιζεις πιο δυνατά για βλέπει το - να γίνεται μεγαλύτερο.
    Μη στενοχωριέσαι για το σημερινό σου παραστράτημα, το αυριο θα είναι πιο δυναμικο..... και θα δεις τα αποτελέσματα σύντομα να σε ανεβάζουν (ψυχολογικά) και να σε ρίχνουν σε βάρος!!!
    ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!

Member
    s ευχαριστω μαρουλακι,,πανω που ετοιμαζομουνα να κατασπαραξω κ τα υπολοιπα που εχουμε στα ντουλαπια,,,,,,,,,,αλλα ηδη νιωθω καλυτερα..εχω ενα σωρο δουλειες να κανω αλλα ειπα να ριξω μια ματια κ απο δω μηπως βοηθηθω,,και ετσι εγινε....thanks:crazy:

Senior Member
    Kαλή αρχή σε όλες κορίτσια!!!

Κάτι άκουσα για καφέ Αγ. Νικολάου και αυτοκαλέστηκα... Μου έκανε κλικ το θεματάκι και μου αρέσει το δεκαπενθήμερο. Να ενημερώσω πως επειδή έχω πολλά να χάσω δεν κάνω δίαιτες πείνας.Ξεκινώ με υγιεινή διατροφη. Αργά και ελπίζω σταθερά.. Πάλι από την αρχή σωστά!!!! Λοιπόν 1ο ζύγισμα για μένα 1η Απριλίου!!

Φιλιά πολλά !!!

Member
    Τέλεια ακόμα μια στην πάρεα μας... λοιπόν καθε 1η του μηνα και καθε 15 θα λεμε τα νεα μας.... θα είναι σαν να εχούμε τις εξετάσεις μας και θα βαθμολογεί η μια την άλλη και θα την εμψυχώνει για την συνέχεια....
    Είναι καλό να μοιράζεσαι τα όνειρα, τις αγωνίες, τους κόπους και τα λάθη σου...

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    αλμα μου ολα καλα θα πανε, το αγχος κ μονο λειτουργει ανασταλτικα...
    akoyw την ιδια μου τη συμβουλη και δε ξανασχολουμαι με το βαρος μου για 15 μερες! ill be back soon :wink1:

Member
    Εγώ λέω να δωσουμε όλοι ραντεβού (στο τοπικ)!!! την πρωταπριλιά και να γράψουμε τα κιλά και τους στόχους μας και στις 15 ξανά ραντεβού εδώ για τα αποτελέσματα.... !!!!
    Ο ένας θα εμψυχώνει τον/την άλλο/η και θα του δίνει δύναμη για την συνέχεια... παμε λοιπόν δυνατά!!

Senior Member
    Τα λέμε τη Παρασκευη λοιπόν!!!!!!!! :bouncy:

Senior Member
    καλό μήνα!!!!
    λοιπόν γράφω πρώτη
    75.2

ραντεβού σε 15 ημέρες!!!

την αγάπη μου σε όλες :love:

Junior Member
    Γεια σας και καλό μήνα!

Εγώ ξεκινάω σήμερα, από σήμερα προσέχω, σήμερα γράφτηκα εδώ! Σήμερα είναι μια καινούρια μέρα και το "ρολόι" λέει
    88,8

Για να δούμε...καλό κουράγιο!

Senior Member
    Everest καλως όρισες!!!!
    Ευχομαι οι δείκτες να κουνηθούν κ τα κορμια μας να ελαφρύνουν...
    Οι ψυχές μας να χαρούν και τα νουμερα στα ρούχα να μικρύνουν :starhit:

Junior Member
    γεια σε ολες!!!!
    και ολους......
    λοιπον μαρεσει και μενα το τοπικ σας και η ιδεα που πεταξατε...τωρα δλδ στις 15 του μηνα??
    σημερα ζυγιστηκα και ημουν 93,1

Senior Member
    Kάνω copy paste από την απάντηση μου σε ένα άλλο τόπικ για να δείξω πόσο συμφωνώ με το 15ήμερο μέτρημα...

"η ζυγαριά τώρα..μάλλον πέφτει αργά....
    αλλά είπα ότι δεν θα ζυγιστώ σύντομα είτε για να μην απογοητευτώ και τα παρατήσω είτε για να μην ενθουσιαστώ και έρθει το ένα υπερφαγικό πίσω απ το άλλο..γιατί "εντάξει μωρέ έχασες μια μερούλα δεν πειράζει...και δύο και τρείς και μια εβδομαδα..και ώχ τα πηρές και πάλι απο το μηδέν"...
    Δεν τα παρατάω όμως αυτή την φορά,δεν θα υποκύψω στο κυνήγι του χρόνου
    unk:unk:unk:unk:unk: "

βέβαια έχω φτάσει στο άλλο άκρο....ενώ νιώθω και βλέπω ότι κάτι έχει χαθεί...φοβάμαι να ανέβω στην ζυγαριά μην τυχόν και απογοητευτώ...και έτσι την δευτέρα θα κλέισω τρίτη εβδομάδα χωρίς ζύγησμα....

Senior Member
    Ωραια ειμαι κ γω μεσα αλλα θα αρχισω στις 15 γιατι αρχισα τις 3αδες πριν 4 μερες κ ειναι πολυ νωρις για να ζυγιστω.Επισης διαβασα αυτο το θεμα αργα τωρα που εχω φαει.Πολυ λογικο το καθε 15.Ραντεβου τοτε!!!!:kiss:

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast