Γιατί όχι;; Ζύγισμα κάθε 15 ημέρες.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 61
    Member

Γιατί όχι;; Ζύγισμα κάθε 15 ημέρες.

Είναι γεγονός, ότι το θέμα της ζυγαριάς πάντα με άφηνε αδιάφορη και αυτό γιατί η ψυχολόγια μου πάντα έπεφτε μέτα απο ένα ... ανέβασμα... επάνω της.
    Μπορεί να ενιώθα ''καλά'' με το σώμα μου αλλά αν έβλεπα τα κιλά με έπιανε μια μελαγχολία οπότε και την έχω αφήσει εδώ και χρόνια στην άκρη.
    Το προβλημα με τα κιλα μου είναι το ίδιο έδω και πολύ καιρο πείρνω και χάνω αυτά τα 10 με 12 κιλά απο τότε που θυμάμαι να υπάρχω...περίπου!!
    Και για να μην μακρυγορώ, είπα το θα ξεκινήσω τη ρημαδοδιαιτα και να τα χάσω με μικρούς στόχους κάθε φορά και μη τακτικες επισκέψεις στην πιεστική κατ εμέ κύρία ζυγαριά. Είμαι σίγουρη οτι τις μέρες που θα κολλήσει και δεν θα πεφτουν τα κιλά θα θέλω να φάω απο την απογοήτευση ότι έφαγε ο οβελίξ σε όλη του ζωή... οπότε, απο μακριά και αγαπημένες και ραντεβου κάθε 15!!!

Senior Member
    συμφωνω πολυ περισσοτερο σε αυτο το ζυγισμα παρα στο καθ/νο
    το καθ/νο μου γίνεται ψύχωση.
    θέλω να δοκιμάσω και εγω λοιπόν.. σήμερα ήμουν 61,6 kg.
    θα προσπαθήσω να κρατηθω για 2 βδομ. μεχρι τις 9/4 για να δω ποσο θα ειμαι τοτε.
    ελπίζω να κρατηθώ..γιατί συνήθως μεχρι 10 μερες εχω κρατηθει.

Senior Member
    μαζι σας...
    ζυγιστηκα σημερα (λογω "τυψεων")μετα απο τρελο βραδυ με ποτα...
    Ειμαι 93.4 27/3 Κυριακη, τα λεμε σε 2 εβδομαδες, και σε καθε κριση να ζυγιστω απλα θα γραφω εδω...
    (στοχος να αλλαξω δεκαδα σε 2 εβδομαδες, με το καθημερινο ζυγισμα το μονο που καταφερνω ειναι να παιζω στα 93-96 για τους λογους που προειπατε...)

Senior Member
    κι εγω συμφωνώ απόλυτα με αυτή τη σκέψη!!! θα ζυγίζομαι λοιπόν καθε 1η και 15η μέρα του μήνα!!!! ραντεβου τη Παρασκευή που έχει 1η ο μήνας!!!!

Senior Member
    χαχαχαχα κακοκόριτσο !!! ποσταραμε μαζί :love: καλημέρες!!!!

Senior Member
    χαχαχαχα ναι αλλα πως φαινεται οτι δε ξενυχτησες στα μπαρακια...διαλεξες σωστη μερα για ζυγισμα...εγω τις Κυριακες σαν γουρουνακι θα ζυγιζω :lol::love:

Senior Member
    xaxaxaxa δεν το σκεφτηκα έτσι βρε!! απλώς είναι πιο ευκολο να το θυμάμαι... (σε περιπτωση που το ξεχάσω :duh: χαχαχαχαχαα)

Senior Member
    εμ βεβαια "δεν το σκεφτηκα ετσι" ζυγιζεσαι κυρια και μετα πας στις μπουατ και τα ουζερι και λογαριασμο δε δινεις...για 2 εβδομαδες! πριτς! ας περασουν οι πρωτες 2 και θα αλλαξω μετα ημερα...

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχα... κάπως έτσι :smilegrin:

Senior Member
    αυτόμε το τικερακι λες να πιάνει? :smug:

Senior Member
    ρε συ δεν ξερω πρωτη φορα το κανω...αλλα αυτο το 9 στο λαιμο μου εχει κατσει...ασε που ζυγιζομαι και βλεπω πχ 95.2, απο αυτο πρεπει να αφαιρεσω 1.8 (γιατι εχει αποκλιση η υπεροχη ζυγαρια μου) και λεω 95.2-1.8=83.4...ενω κανονικα ειναι 93.4
    απλα το υποσυνειδητο μου δενμπορει να δεχθει οτι ειμαι 90+ και οχι 80+ τι να πω...
    καιρος για δραση, 2 μερες φυτοφαγια για αποτοξινωση και μετα καθημερινες βραδυνες νηστειες, τριωρα γευματα με το τριπτυχο πρωτεινη, υδατανθρακας, λιπος...

Senior Member
    :kiss: love ya...

Senior Member
    στα 70-55 (εγω-εσυ) που θα πιουμε καφεδακι κ μετα θα βγουμε και περιπατο θα αγαπηθουμε νταρλιν!
    Λοιπον το ταζω απο τωρα, στα 70-75 ταξιδι σφαιρατο στα Πατρ(ι)α εδαφη! καφε αγ. νικολαου και περπατημα ολη την Πανεπιστημιου!

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    στα 70-55 (εγω-εσυ) που θα πιουμε καφεδακι κ μετα θα βγουμε και περιπατο θα αγαπηθουμε νταρλιν!
    Λοιπον το ταζω απο τωρα, στα 70-75 ταξιδι σφαιρατο στα Πατρ(ι)α εδαφη! καφε αγ. νικολαου και περπατημα ολη την Πανεπιστημιου!
    Μέσα κοριτσάρα μου!!!
    αυτός είναι στόχος !!!!!!!!

Senior Member
    και μετα εσυ εδω ε? αλλα εδω βουτιες, σκι και σερφ, και αν βαριομαστε απλα μπανιο με...μπρατσακια! αληθινα αυτη τη φορα, κ οχι απο λιπος. αντε!

Κοριτσια σορρυ για το τοπικ που το χαλασα αλλα ζυγισμα καθε 15 με λιγη πλακα ενδιαμεσα δε θα βγει χαχαχαχα φιλια

Page 1 of 5 123 ... LastLast