Results 16 to 30 of 33
Thread: Θέλω τη γνώμη σας
-
27-03-2011, 18:00 #16
Επειδή τα έχω περάσει κι εγώ αυτά και είχα όμοια ανησυχία,αν θες έλεγξε το μυαλό σου και σκέψου ότι μετά από αυτό το ιατρικό «ψάξιμο» θα είσαι ανακουφισμένη.Θα ξέρεις ότι έχεις εξεταστεί και σε τι κατάσταση είναι το σώμα σου.Εγώ ένιωσα μεγάλη ανακούφιση μετά την εξέταση και ηρέμησε το μυαλό μου, γιατί ήξερα τι είχα ή δεν είχα.:)Καλύτερα να σου κάνουν κάτι παραπάνω κι ας βασανιστείς για λίγο,παρά να έχεις την αμφιβολία ότι μπορεί να έχεις κάτι.Και αν είσαι και υποχόνδρια - όπως λες - θα είναι χειρότερο...
- 27-03-2011, 18:31 #17
Kleanthi σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες και έχεις δίκιο πρέπει να βάλω σε τάξη το μυαλό μου. Αλλωστε οτι είναι να γίνει θα γίνει και δε μπορώ να το αλλάξω. Και κάτι να βρεθεί τουλάχιστον θα το ξέρω και απο κει και έπειτα θα δω πως θα το αντιμετωπίσω.
ΝΑ σε ρωτήσω κάτι ανέφερες κάτι για μαυρα κόπρανα σε περίπτωση αιμορραγίας ξέρεις αν υπάρχει κάποιο άλλο σύμπτωμα? Εμένα μου πε ο γιατρός να κοιτάξω μηπως υπήρχε αίμα στα κόπρανα και στην καλύτερη των περιπτώσεων είχα τίποτα αιμορροιδες.
Θέλω να πω μιας και μου λες εχεις περάσει από τη θέση μου τετοιου είδους ασθένειες είναι τελείως ασυμπτωματικές, δε συνοδεύονται απο κάποιες ενοχλήσεις ή κάτι άλλο?
27-03-2011, 18:44 #18
Είναι πολύ παρακινδυνευμένο,για να μην πω επικίνδυνο, να γράψω κάτι που μπορεί να σε ανησυχήσει ή τουλάχιστον,να είναι ανακριβές.Δεν είμαι γιατρός και δε μπορώ να ξέρω ποια είναι η συμπτωματολογία των γαστρεντερικών παθήσεων,γενικά.Απλά και μόνο σαν κύριο σύμπτωμα της γαστρορραγίας είναι τα μαύρα κόπρανα ( τα οποία δεν είναι κόκκινα,διότι το αίμα έχει οξειδωθεί στη διαδρομή από το στομάχι προς το σημείο που αποβάλλονται ).Επίσης αν υπάρχει θέμα στο κάτω μέρος του εντέρου είναι πιθανό να δεις αίμα ( κόκκινο ) γιατί εκεί η διαδρομή είναι μικρή και δε μαυρίζει.
Λοιπά συμπτώματα,όπως τάση για εμετό κτλ δεν ξέρω αν συνδέονται με τις παθήσεις αυτές.Ξαναλέω προς αποφυγή σύγχυσης πως δεν είμαι γιατρός:):)Να ηρεμήσεις και να κάνεις υπομονή.Εφόσον πρέπει να το κάνεις,πάρτο απόφαση και..τέλος.:)
31-03-2011, 16:58 #19
Μετα από 4 μέρες άπειρο φαγητού, δακρύων και συνεχόμενων κακών μαντάτων αφού ο γιατρός μέχρι και για καρκίνο με φοβέρισε τελικά θα τους θάψω όλους. Βρέθηκε κάτι σαν παραμόρφωση στο έντερο αλλά αυτό λέει είναι κάτι που μπορεί να το χα και εκ γενετής και απλά να μην το ήξερα, ευτυχώς δεν είναι κάτι επιλήψιμο.
Ένας σκασμός λεφτά με τους κωλογιατρούς που σε τρελαίνουν αλλά χαλάλι αφού πήγαν όλα καλά τουλάχιστον μέχρι νέοτέρας. Αν μειώσω τώρα τις λιγουρίτσες και τις υπερφαγίες θα μαστε καλά. Αντε γιατί έρχεται το ʼγιον Πάσχα.
31-03-2011, 17:06 #20
oποτε εισαι οκ τωρα? ηρεμησες? :)
κανεις θεραπεια ή δε χρειαζεται?
31-03-2011, 17:11 #21
απλά συμπληρώματα σιδήρου όπως πάντα. Αυτό που βρέθηκε δηλαδή δεν είναι κάτι που φέυγει κάνοντας κάποια θεραπεία αλλά δεν είναι κάτι επικίνδυνο. Σαν μια μικρή ελιά να φανταστείς αλλα έλα που όταν το πρωτοδε μου πε ότι μπορεί να ταν πολύποδας και άλλα διάφορα και στείλαμε δείγματα για βιοψία. Καταλαβαίνεις τι πέρασα 3 μέρες. μόνο που ακούμε βιοψία αμέσως πάει το κακό στο μυαλο έτσι δεν είναι;
31-03-2011, 18:25 #22
σημασια εχει οτι ειναι ολα καλα, ξεχνα τωρα τις ωρες αγωνιας :)
31-03-2011, 20:09 #23
Originally posted by mariafc
μόνο που ακούμε βιοψία αμέσως πάει το κακό στο μυαλο έτσι δεν είναι;
ωραια μαρακι πολυ χαρηκα που δεν εχεις κατι σοβαρο! :thumbup::thumbup:
31-03-2011, 20:15 #24
να σαι καλά φιλενάδα. Μα θα ταν γελοίο να πάω στον άλλο κόσμο τώρα που μαι μια χαρά χαρούλα και στα κιλά και σε όλα και μην το παθαινα οταν ειχα τα μαύρα μου τα χάλια. Ελπίζω να μη μου βγει κάτι άλλο σην πορεία γιατί έχω κια μια έφεση στη γκαντεμιά. Πάντως είμαι κορακοζώητη τέλος.
31-03-2011, 20:18 #25
εγω να ρωτησω ομως: αυτο πουβρεθηκε τελικα εχει καποια σχεση με το χαμηλο σιδηρο η ασχετο?
31-03-2011, 20:19 #26
εισαι σκατοστομη κοπελια, δεν εισαι κορακοτετοιο πως το πες?!:lol:
31-03-2011, 20:26 #27
πάντως πλέον το ολοκλήρωσα το τουρ μου στους γιατρούς. ΌΠως είπα και στο γαστρεντερολόγο πλεόν μόνο στον ψυχίατρο δεν έχω πάει. Με σέρνουν τα περιστατικά. Θες μόλυνση αυτιού, θες μόλυνση δοντιού θες αλλεργεία στα μάτια, θες φούσκωμα στα πόδια, θες αρθρίτιδα στο χέρι? Να δεις που θα πάω από πέσιμο ή χέσιμο. Ουπς όχι μόνο από πέσιμο γιατί το δεύτερο δεν....:lol::lol:
31-03-2011, 20:27 #28
αχαχαχαχαχαχαχαααχαχαχαχχ ααχ
31-03-2011, 20:29 #29
Originally posted by smart
εγω να ρωτησω ομως: αυτο πουβρεθηκε τελικα εχει καποια σχεση με το χαμηλο σιδηρο η ασχετο?
31-03-2011, 20:56 #30
εγω να ρωτησω ομως: αυτο πουβρεθηκε τελικα εχει καποια σχεση με το χαμηλο σιδηρο η ασχετο
Για να είμαι ειλικρινής εγώ επανέλαβα προχτές τις εξετάσεις αίματος και αλλού και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο και όταν βγουν (σε δέκα μέρες-ελληνικά νοσοκομεία) θα τα ξαναπάω όλα μαζί στον παθολόγο μου για να δω μήπως μου δώσει κάποια άλλη κατεύθυνση όχι δηλαδή να μην πλήττω. Μήπως να κάνω αίτηση για αδερφή νοσοκόμα ή έστω για κομπάρσος στο grey´s anatomy? Αφού τις έχω τις γνώσεις μην πάνε χαμένες.
Α και κάτι άλλο για τον σίδηρο. Εψαχνα κάτι άλλο και β΄ρεθηκα μπροστά σε ένα άρθρο για το τεστ δυσανεξίας τροφών. Σκεφτομαι σοβαρά όταν τα ξαναοικονομήσω γιατί τώρα ξεπαραδιάστηκα να το κάνω το τεστ γιατί λέει εκτός από τις τροφές που σε παχαίνουν μπορεί να σε βοηθήσει και σε άλλες περιπτωσεις όπως η αναιμία, η δυσκοιλιότητα και διάφορα άλλα.
Unlock Peak Performance with Sildenafil 100 mg — Trusted ED...
05-05-2025, 13:23 in Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα