Θέλω τη γνώμη σας - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Senior Member
    δεν ξερω αν βοηθαει στην αναιμια....

αλλα πουλακι μου κανονισε μην υποψιαστω οτι θες να το κανεις για να βρεις ποιες τροφες σε παχαινουν γιατι τοτε θα παιξεις οντως στο γκρευς ανατομυ! και θα κανεις την ασθενη που εφαγε ξυλο!

Senior Member
    όχι καλέ δεν το θέλω γι αυτό ειλικρινά. Μετά απο αυτά που πέρασα αλοίμονο αν σκέφτομαι αυτό. ʼλλωστε δεν έχει νόημα. Πες πχ ότι μου λέει σε παχαίνει το ψωμί. Χαχαχα εγώ θα κόψω το ψωμί που θέλω μια φραντζόλα στην καθισιά μου?Το τεστ όμως ναι θα ήθελα να το κάνω για το θέμα της δυσκοιλιότητας καθως δεν ήξερα οτι μπορεί να δώσει απαντήσεις και εκεί γιατί ναι κατέληξα πως υπάρχουν τροφές που με επηρέαζαν στο συγκεκριμένο θέμα. Πριν κανά μήνα είχα πάθει χοντρή νίλα. 8 μέρες χωρίς τουαλέτα από τότε άρχισα να κρατάω ημερολόγιο τι τρώω και περιόρισα κάποια σκατολοιδια και πλάκα πλάκα κάτι έγινε και να μου λέει και από πάνω η μάνα μου στα λέγα εγώ μην τρως αηδίες.

αλλα πουλακι μου κανονισε μην υποψιαστω οτι θες να το κανεις για να βρεις ποιες τροφες σε παχαινουν γιατι τοτε θα παιξεις οντως στο γκρευς ανατομυ! και θα κανεις την ασθενη που εφαγε ξυλο!

Αμά με εξετάσει ο Ντέρεκ χαλάλι το ξύλο.

Senior Member
    ΑΝ οντως δυλευουν αυτα τα τεστ, πιθανον να βοηθανε, γιατι υποτιθεται οτι ΟΝΤΩΣ αντιμετωπιζουν προβληματα δυσαπορροφησης.
    για το αν οντως βοηθανε κ ειναι αξιοπιστα δεν εχω αποψη....καλυτερα να ρωτησεις καποιο γιατρο :)

Page 3 of 3 FirstFirst 123