Results 16 to 30 of 33
Thread: συνταγες light
-
26-04-2011, 12:39 #16
- Join Date
- Dec 2010
- Posts
- 142
150 gr κοτοπουλο βραστο ή στο ατμο τριμενο
5-7 φυλλα μαρουλι αναλογα το μεγεθος
50 gr γιαουρτι 0%
15 gr μαγιονεζα
1 κουταλια του γλυκου ελαιολαδο
πιπερι ,ξυδι
Εκτελεση
Ανακατευουμε το γιαουρτι τη μαγιονεζα το πιπερι το λαδι και το γιαουρτι μεχρι να δεσουν και γινουν saulse ,επειτα αφου εχουμε κοψει το μαρουλι το ανακατευουμε σε μια γαβαθουλα με το κοτοπουλο και τη sause και η σαλατα μας ειναι ετοιμη. Ειναι πολυ super trust me!!
calories 340 kcal
- 28-04-2011, 16:59 #17
- Join Date
- Sep 2010
- Location
- Στον πλανήτη Happy
- Posts
- 455
Low Carb Lava Cake στα μικροκυματα.Φτιαχνει μια μεριδα.
1κσ βουτηρο,βανιλια,1κσ κρεμα γαλακτος,1αυγο,2κσ κακαο,2κσ γλυκαντικο(αναλογα τα γουστα αυξομειωστε),μια πρεζα αλατι,σοκολατα Sweet n Balance Γιωτης.
Βαλτε το βουτηρο για λιγο να λιωσει για 20δευτερα περιπου.Προσθεστε τη βανιλια, το αυγο και τη κρεμα και ανακατεψτε.Προσθεστε το κακαο τα γλυκαντικα και το αλατι.Σκεπαστε με μεμβρανη (που εχετε βγαλει τρυπουλες)και ψηστε στη ψηλη θερμοκρασια για 30-40δευτερα.Οταν δειτε οτι "ψηθηκε" βγαλτε τη μεμβρανη και χαραξτε με ενα μαχαιρι 3-4 ευθειες γραμμες και χωστε μεσα σοκολατα Γιωτης.Σκεπαστε παλι και ψηστε παλι για 30δευτερα.Και Voila γρηγορο "κεικ" για αγριες διαθεσεις για γλυκακι.
Περιμενετε 1-2 λεπτα πριν το φατε γιατι θα καιει.Οταν το κοβετε με το κουταλι δινει την αισθηση οτι ειναι κεικ με αλευρι και η σοκολατα θα "τρεχει" σαν το σουφλε.Εγω το ψησα σε κεσεδακι πηλινο που ειχε καποτε γιαουρτι μεσα.
29-04-2011, 00:05 #18
- Join Date
- Dec 2010
- Posts
- 142
κ ποσεσ θερμιδεσ βγαινει??
29-04-2011, 22:29 #19
- Join Date
- Jan 2011
- Posts
- 478
Αν γνωριζει καποιος/α την συνταγη για πιτα βρωμης (κουακερ) ας την γραψει παρακαλω. Μονο που αν ειναι ευκολο, την θελω με ανατριχιαστικες λεπτομερειες. "Ανοιγουμε το ντουλαπι και πιανουμε ενα μεγαλο κουταλι. Οχι το ξυλινο που ανακατευει η μαμα την φασολαδα, αλλα εκεινο το σιδερενιο που τρωμε την σουπα κτλ". Ευχαριστω!
29-04-2011, 22:50 #20
- Join Date
- Jan 2010
- Posts
- 1,126
fae_prits, εννοεις αυτη?->
"Υλικά για μία κουακερόπιτα
2κ.σ νιφάδες βρώμης
2κ.σ γάλα με 2%λιπαρά
2 ασπράδια αυγών
1κ.γ μέλι
1 βανίλια
λίγο κανέλα
Εκτέλεση
1.Χτυπάτε τα ασπράδια των αυγών με ένα σύρμα και προσθέτετε τη βρώμη, το γάλα και τη βανίλια.
2.Αλείψτε με ελάχιστο ελαιόλαδο, με ένα πινέλο, ένα αντικολλητικό τηγάνι.
3.Τοποθετήστε το μείγμα στο ζεσταμένο τηγάνι, ψήστε και από τις δύο για 2-3 λεπτά.
4.Σερβίρετε με μέλι και κανέλα. "
εδω το βρηκα http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d=2850&page=17
το ειχε γραψει η mariafc, αλλα και γω καποτε την εψαχνα και δεν την εβρισκα.
βασικα νομιζα οτι ηταν αλμυρη.
29-04-2011, 22:57 #21
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 1,811
υπαρχει ακομα πιο λαιτ εκδοχη
κουακερ - βανιλια - κανελλα - μουλτι - λιγο νερο - τηγανι - ετοιμο
fae prits ειδες με τι ανατριχιαστικη λεπτομερια τα εγραψα? :lol: :lol: :lol: :lol:
29-04-2011, 23:11 #22
- Join Date
- Jan 2011
- Posts
- 478
cici αυτη με τα μελια ειναι του σατανα, του 666, ασε που δεν ξερω τι εννοει την χτυπατε με το συρμα! what!?
mitsokoulini εισαι κοντα αλλα την θελω αλμυρη!
29-04-2011, 23:16 #23
- Join Date
- Jan 2010
- Posts
- 1,126
παντως έτσι πληροφοριακά , αν το χρειαστεις ποτέ, το σύρμα είναι αυτό...:smilegrin:
χτυπας διάφορα με αυτό, αυγό, γάλα, κλπ..
29-04-2011, 23:32 #24
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 1,811
αλμυρη ε? τοτε με λιγη μαγικη μιτσοκολιστικι παραλλαγη θα την κανεις ως εξης!
κουακερ - αλατι - πιπερι - λιγο νερακι - τηγανι - και μετα πετας και μια φετα ζαμπον πανω 0-3 και εισαι αρχηγος!
το σισακι ειδες? σου κανει και μαθηματα εργαστηριου παυλα εργαλειων :lol: :lol: :lol:
29-04-2011, 23:39 #25
- Join Date
- Jan 2011
- Posts
- 478
αυτο λεγεται χτυπητηρι βρε cici τστστστσ! γυναικες!
mitsokolιni θα την φτιαξω αυριο και θα ενημερωσω! θενκ γιου!
29-04-2011, 23:41 #26
- Join Date
- Jan 2010
- Posts
- 1,126
μιτσόκολο εiδες... φαντασου ποσο βαριεμαι για να ποσταρω φοτος... :P
είπα να βαλω και το πινέλο αλλα φαντάστηκα πως θα το ξέρει ε..
αντε επειδη δεν εχω και τι να κανω θα το βαλω..
με αυτό αλείφουμε πίτες, ζυμες, ταψια, τηγάνια, κλπ με λαδι-νερο, αυγο κλπ...
29-04-2011, 23:42 #27
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 1,811
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τιποτα αγαπημενε! να με ενημερωσεις με ανατριχιαστικες λεπτομεριες εννοειτε και για την παρασκευη και για την καταναλωση της! :lol:
29-04-2011, 23:42 #28
- Join Date
- Jan 2010
- Posts
- 1,126
Originally posted by fae!_prits_
αυτο λεγεται χτυπητηρι βρε cici τστστστσ! γυναικες!
mitsokolιni θα την φτιαξω αυριο και θα ενημερωσω! θενκ γιου!
τωρα τι εχεις να πεις δλδ! :P
29-04-2011, 23:51 #29
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 1,811
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
29-04-2011, 23:53 #30
- Join Date
- Jan 2011
- Posts
- 478
Τωρα μιλας σωστα. Πες μου απο την αρχη αναδευτηρα να καταλαβω!
Καληνυχτα κοριτσια ευχαριστω για το μαθημα
Ποντικάκια
25-07-2025, 11:40 in Με καφέ και συμπάθεια....