Η μοναξιά του σχοινοβάτη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Καλησπέρα,monahoiot-θηρίο,που από τα 999 κιλά κατέβηκες στα 115!Εύγε και εις κατώτερα!

Δε νομίζω πως αυτό που σου λέει η ψυχολόγος σου έχει να κάνει με φόβο απέναντι στις λέξεις.
    Όταν βάζεις μια ετικέτα στον εαυτό σου,τη βιώνεις ως ίδιον σου,με τον ενδεχόμενο κίνδυνο στην περίπτωση,
    που θέλεις να το αλλάξεις,να σε βρεις αντιμέτωπη στην προσπάθεια απώλειας του.
    Ακόμα κι αν δε σε χαρακτηρίζει,αυθυποβάλλεσ� �ι και το οικειοποιείσαι.Επιπλέον,εί μαστε πολύπλοκα όντα.
    Είναι άδικο για όσα άλλα υπέροχα είμαστε να τα βάζουμε στη σκιά μιας αρνητικής ετικέτας.Για παράδειγμα
    καλύτερα να μιλάμε για κάποιον,που ταλαιπωρείται από ανορεξία παρά να τον βαφτίζουμε ανορεξικό.
    Εξάλλου δε νομίζω πως ό,τι καλείσαι να διαχειριστείς μόνο άμα του βάλεις ετικέτα θα το συνειδητοποιήσεις.

Όσο για την ανάγκη σου να μοιραστείς όσα σε δυσκολεύουν να διαχειριστείς,εγώ τη διακρίνω στο λόγο σου
    και δηλώνω εθελόντρια ακροάτρια.Δεν ξέρω αν κουράστηκες να σε απασχολούν τα θέματα αυτά κι αποφεύγεις πλέον
    την εξωτερίκευση τους.Υποψιάζομαι πως δεν πιστεύεις πως θα χαίρεις σοβαρής,όπως την έχεις ανάγκη,αντιμετώπισης
    και αξιόλογης συμβουλής και προτιμάς να σε γλυτώσεις από πιθανές απογητεύσεις.Έχεις εξάλλου και την ειδικό-φίλη!
    Αν άνοιξες κάποιο τόπικ,όπου ήδη έχεις μιλήσει για όσα σε απασχολούν,κατεύθυνε με,που τελευταία δεν πολυπαρακολουθώ.

Καλώς μας ήρθες και καλή σου δύναμη σε ό,τι επιχειρείς!

Senior Member
    Μόλις βρήκα το ποστ σου στο τόπικ των συστάσεων,Γιώτα και θυμήθηκα ένα τραγούδι...Σου το αφιερώνω.

--->ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΛΗΣ : ΜΟΝΑΧΟ(σε μουσική και στίχους του ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ)

http://img217.imageshack.us/img217/9...tschmuseum.jpg

Senior Member
    Ευχαριστώ Nadine για την αφιέρωση! αυτό που έχω ποστάρει και λέει μέσες άκρες τι με τριγυρνάει και τώρα και από παλιά θα το βρεις στο Topic:ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ?. Σημείωση: Nadine, μου αρέσει φοβερά ο τρόπος που γράφεις, πέραν του ότι μου αρέσουν και αυτά που γράφεις. Καταλαβαίνω ότι έχεις ταλέντο στη γραφή και το θαυμάζω. Υποψιάζομαι ότι γράφεις ποίηση και πολύ θα ενδιαφερόμουν -αν όντως συμβαίνει αυτό- να κοινωνήσω κάτι δικό σου. Αν δεν λαθεύω, νομίζω ότι το U2U, στέλνει κάτι σαν μέιλ..

Junior Member
    Ουτοπικό λές Nadine μου ε? Το ξέρω, το νιώθω, το καταλαβαίνω, το βλέπω να ?ρχεται? Απλά καμιά φορά σκέφτομαι ότι θα ήθελα να ζήσω λίγο το παραμύθι του να βρίσκομαι με κάποιον ο οποίος θα με πάει παρακάτω. Δεν θα μου πει τα τετριμμένα, δεν θα συζητάμε μόνο τα απλά καθημερινά αλλά και κάτι διαφορετικό . Και αναφέρομαι σε στιγμές. Θα με πάρει από το χέρι (ναι αυτή την ανάγκη έχω αυτή την στιγμή) και θα με οδηγήσει σε μέρη που δεν έχω βρεθεί (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Ως άνθρωπος φύσει αναβλητικός, αν είχα κάποιον παρέα μου να με παρακινεί διαφορετικά πόσα περισσότερα πράγματα θα μάθαινα? Ευσεβείς πόθοι.

Φίλη monahoiot, η παρέα εδώ είναι λυτρωτική. Εδώ μαζί θα συζητάμε και θα λέμε ο,τι μας προβληματίζει. Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες και είναι περίοδοι της ζωής μου που νιώθω μεγάλη μοναξιά. Μην το βάζεις κάτω και σκέψου απλά ότι όλοι έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Αν το απλοποιήσεις σαν σκέψη και δεν προσπαθήσεις να του βάλεις ταμπέλες τότε ίσως η λύση έρθει αβίαστα. Και το λέω αυτό εγώ που ταλαιπωρώ το μυαλό μου συνεχώς και χωρίς διάλλειμα αναλύοντας τα πάντα. Έτσι μου φαίνεται και εμένα ότι θα γίνω καλύτερη. Το μόνο που καταφέρνω είναι να ζώ μέσα σε μία υπαρξιακή αναζήτηση και να χάνω τις απλές χαρές που μπορεί να μου χαρίσει η καθημερινότητα.

Senior Member
    Σ'ευχαριστώ,μοναχοκόριτσο,� �ια το ευγενικό σου κοπλιμέντο.Δε γράφω τίποτα...Τεράστιος πνευματικός ευνουχισμός!Μεγάλη ιστορία...
    Το u2u είναι ένας τρόπος προσωπικής επικοινωνίας με τα υπόλοιπα μέλη.Υπάρχει και σχετικό τόπικ με οδηγίες χρήσης.

Κοκό μου,για μένα φοβάμαι πως έκλεισε το ενδεχόμενο.Όχι και για σένα.Είναι μικρές,θεωρώ,οι πιθανότητες να συμβεί.Όχι ουτοπία!
    Πάντως,ξέρεις να χώνεις το μαχαίρι στην πληγή!Θα σου το αναγνωρίσω!Αυτά ακριβώς έλεγα τις προάλλες,
    παραπονούμενη στον καλό μου.Πως οι διάλογοι μας περιλαμβάνουν τα καθημερινά και τετριμμένα,που βαριέμαι
    και πως η σχέση μας δε με κάνει να θέλω να γίνω καλύτερη,να πάω παραπέρα.Όχι πως είναι δική του ευθύνη
    η πνευματική μου εξέλιξη.Δική μου είναι.Αλλά όπως και να το κάνουμε,μπορεί να γίνει σπουδαίο κίνητρο ο άλλος
    και ό,τι σου βγάζει.Θυμάμαι εκείνον τον μήνα,που ήμουν για μοναδική φορά με κάποιον,τις γνώσεις του οποίου θαύμαζα,
    πόσο ζωντανή,με τεντωμένες αισθήσεις ένιωθα,πόσο απολάμβανα κι ανακάλυπτα την πόλη,στην οποία ήδη είκοσι χρόνια ζούσα,
    πόση όρεξη είχα να διαβάσω πράγματα,να ψάξω μουσικές,λες και ξυπνούσα από ισόβια νάρκη,σα να ξαναγεννιόμουνα...Αχ...

Senior Member
    Για την Κοκό Σανέλ μου : --->Lara Fabian - Je suis Malade

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Σ'ευχαριστώ,μοναχοκόριτσο,� �ια το ευγενικό σου κοπλιμέντο.Δε γράφω τίποτα...Τεράστιος πνευματικός ευνουχισμός!Μεγάλη ιστορία...
    Το u2u είναι ένας τρόπος προσωπικής επικοινωνίας με τα υπόλοιπα μέλη.Υπάρχει και σχετικό τόπικ με οδηγίες χρήσης.

Κοκό μου,για μένα φοβάμαι πως έκλεισε το ενδεχόμενο.Όχι και για σένα.Είναι μικρές,θεωρώ,οι πιθανότητες να συμβεί.Όχι ουτοπία!
    Πάντως,ξέρεις να χώνεις το μαχαίρι στην πληγή!Θα σου το αναγνωρίσω!Αυτά ακριβώς έλεγα τις προάλλες,
    παραπονούμενη στον καλό μου.Πως οι διάλογοι μας περιλαμβάνουν τα καθημερινά και τετριμμένα,που βαριέμαι
    και πως η σχέση μας δε με κάνει να θέλω να γίνω καλύτερη,να πάω παραπέρα.Όχι πως είναι δική του ευθύνη
    η πνευματική μου εξέλιξη.Δική μου είναι.Αλλά όπως και να το κάνουμε,μπορεί να γίνει σπουδαίο κίνητρο ο άλλος
    και ό,τι σου βγάζει.Θυμάμαι εκείνον τον μήνα,που ήμουν για μοναδική φορά με κάποιον,τις γνώσεις του οποίου θαύμαζα,
    πόσο ζωντανή,με τεντωμένες αισθήσεις ένιωθα,πόσο απολάμβανα κι ανακάλυπτα την πόλη,στην οποία ήδη είκοσι χρόνια ζούσα,
    πόση όρεξη είχα να διαβάσω πράγματα,να ψάξω μουσικές,λες και ξυπνούσα από ισόβια νάρκη,σα να ξαναγεννιόμουνα...Αχ...

θελω απλα να κοψω τις φλεβες μου....μπορω??το...χει το ονομα ναταλουμπι.....εσυ ξερεις....

κοκο...σου ευχομαι ολοψυχα να το βρεις αυτο που ψαχνεις...:starhit:

Senior Member
    ...το μονο καλο που συνειδητοποιησα ..ειναι οτι το κοριτσακι μου εφτασε στα μισα της διαδρομης....
    δεν θυμομουν καν απο που ειχε ξεκινησει....
    μπορω να ξεχασω κι αλλα??????
    καλημερα σε οσες δεν κοιμαστε...

Page 2 of 2 FirstFirst 12