λυσσα-με πιανει λυσσα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Member

λυσσα-με πιανει λυσσα

Text γεια σας και παλι.ειναι κατι μερες οπως σμερα που με πιανει λυσσα κ θελω να τα φαω ολα.σκεφτηκα οτι κ σεις θα το παθαινετε-αποκλειεται μονο εγω να γουρουνιαζω---και οταν μας πιασειλυσσα να μπαινουμε να λεμε τον πονο μας και οποια τυχαινει εκεινη τη στιγμη να ειναι πιο δυνατη να στηριζει την αλλη μπας και γλιτωσει τιποτα.ειπαμε,,να φαμε αλλα εγω ριμαξα ολο το σπιτι....και δεν μου φτασε.............αλλα τοσα τα τρωγα τωρα,,,,,,τι λετε????παρακατω θα σας γραψω κ τι εφαγα...κριμα..και τα πηγενα τοσο καλα................

Member
    ................και αν δεν μου απαντησει καποια συντομα θα φαω και αλλα τοσα........παρηγορηστε με...με το εν α χερι γραφω και με το αλλο τρωω..........κρατηστε με..................:flaming::yawn::wow::shocked 2:unk:

Senior Member
    Kαλως ηρθες natali εγω να δεις τι παθαινω κ τι δεν εχω φαει ολη μερα Σκεφτομαι να παρω κανα πρωτεινουχο ροφημα αυτα που αντικαθιστουν 2 γευματα εχεις δοκιμασει? Αλλα φοβαμαι τυχον παρενεργειες ξερω γω?

Senior Member
    εγω να δειτε λυσσα... τις τελευταιες μερες εχω σπασει ολα τα ρεκορια
    μονο το σκυλο δεν εφαγα (ακομη...)
    αφου σημερα πονουσε κ η γναθος... δεν ξερω αν ειναι τυχαιο η κλαταρε
    ( :lol: )
    ατιμες ορμονες!!!
    αννα, πιστευεις οτι θα σε βοηθησουν τα πρωτεϊνουχα ροφηματα?
    χειροτερα δε θα ναι αφου δε θα χεις κ τη γευση? :S

Member
    μια φορα που ειχα δοκιμασει κατι σοκολατενια τα επινα κ μετα ετρωγα κ φαγητο//αμα δε μασιεται το πραγμα...δεν καταλαβαινεις τιποτα,,,,

Senior Member
    Λενε οτι φουσκωνουν το στομαχι κ νιωθεις αισθημα κορεσμου το πρωι ενα ροφημα και ενα το βραδυ το μεσημερι τρως κανονικα κ χανεις τι να πω δεν ξερω

Member
    οποια τα εχει δοκιμασει και εχει χασει πανω απο 10 κιλα να μας πει να ξερουμε..με ολες τις λεπτομερειες,πρεπει να χασω 15κιλα επειγοντως.αυγουστο παντρευομαι,,δεν θελω να παρω νυφικο για χοντρες

Senior Member
    Originally posted by natali
    οποια τα εχει δοκιμασει και εχει χασει πανω απο 10 κιλα να μας πει να ξερουμε..με ολες τις λεπτομερειες,πρεπει να χασω 15κιλα επειγοντως.αυγουστο παντρευομαι,,δεν θελω να παρω νυφικο για χοντρες
    15 κιλά επειγόντως και θελεις λεπτομερειες...και επήγει.
    οκ... με ροφήματα , χαπια, ξεχαπια δε χανεις.
    κι αν χασεις θα τα ξαναπαρεις.

νυφικό για χοντρές???!!! lol............

ρε παιδιά όλα θελουν προσπάθεια.

Senior Member
    Τελεια νεα αντε με το καλο εχεις οντως πολλα κιλα? Σε ρωταω γιατι σε διαφορα site που εχω μπει οσον αφορα την διατροφη καποιες φορες τρελαινομαι οταν καποια κοριτσια ειναι 55 κιλα κ θελουν να γινουν 45 ΕΛΕΟΣ ΛΕΩ ΕΛΕΟΣ

Senior Member
    Α,δηλαδη μονο αν ειμαστε 100 εχουμε δικαιωμα να παμε 60.Αν καποια κοπελα ειναι 55 με υψος 1,50 να μην κανει αυτο που θελει;

Senior Member
    Οχι βεβαια δεν ειπα αυτο αλλα με υψος 1,70 να πας 45 ε οχι το βρισκω υπερβολικο

Senior Member
    Κ κατι μου λεγε μεσα μου οτι σιγουρα θα παρεξηγηθω αν πω την αποψη μου τι το θελα κ το ανοιξα

Senior Member
    Να το διευκρινιζες οτι μιλουσες για κοπελα 1,70 , δεν εχω μαντικες ικανοτητες

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by natali

νυφικό για χοντρές????και ύστερα παραπονιόμαστε πως ο κόσμος είναι ρατσιστής έναντι στους παχύσαρκους????εγώ πάντως όταν παντρεύτηκα μια χαρά νυφικό φόρεσα και σε κανονικότατο νούμερο ούτε ειδική παραγγελία ούτε τίποτα!

Senior Member
    Συγνωμη που δε το διευκρινησα

Page 1 of 2 12 LastLast