λυσσα-με πιανει λυσσα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Αυτη ειναι η πιο δυσκολη φαση της διαιτας. Οταν με πιανει κραταει περιπου ενα μισαωρο. Ποτε ενδιδω και ποτε οχι. Το μυστικο κατα την γνωμη μου ειναι να το κανεις προγραμματισμενα. Δυο Κυριακες τον μηνα π.χ. θα φαω οτι μου εχει λειψει.. Χωρις τυψεις, χωρις τιποτα. Την επομενη μερα μαλιστα ξυπναω ευδιαθετος και πολυ δυνατος για την συνεχεια. Ειναι αυτονοητο, οποιος κανονιζει ο ιδιος τι μπαινει στο σπιτι πως πρεπει να αποφευγει να αγοραζει τις γνωστες αμαρτιες γιατι οσο υπαρχουν σε αποσταση αναπνοης απο την στοματικη κοιλοτητα, θα διαολιζουν τον εγκεφαλο και η μαχη συνηθως ειναι ανιση...
    Οσοι ζουν με αλλα ατομα πρεπει να ζητουν την εγκριση και την κατανοηση τους γιατι διαφορετικα δυσκολευει το πραγμα...

Originally posted by fae!_prits_
    Αυτη ειναι η πιο δυσκολη φαση της διαιτας. Οταν με πιανει κραταει περιπου ενα μισαωρο. Ποτε ενδιδω και ποτε οχι. Το μυστικο κατα την γνωμη μου ειναι να το κανεις προγραμματισμενα. Δυο Κυριακες τον μηνα π.χ. θα φαω οτι μου εχει λειψει.. Χωρις τυψεις, χωρις τιποτα. Την επομενη μερα μαλιστα ξυπναω ευδιαθετος και πολυ δυνατος για την συνεχεια. Ειναι αυτονοητο, οποιος κανονιζει ο ιδιος τι μπαινει στο σπιτι πως πρεπει να αποφευγει να αγοραζει τις γνωστες αμαρτιες γιατι οσο υπαρχουν σε αποσταση αναπνοης απο την στοματικη κοιλοτητα, θα διαολιζουν τον εγκεφαλο και η μαχη συνηθως ειναι ανιση...
    Οσοι ζουν με αλλα ατομα πρεπει να ζητουν την εγκριση και την κατανοηση τους γιατι διαφορετικα δυσκολευει το πραγμα...
    :thumbup:

Ακριβώς αυτό! Εχω σκεφτεί πολλές φορές ότι αν έμενα μόνη μου θα ήμουν αδύνατη. Πολύ απλά και λύσσα να με έπιανε δεν θα υπήρχε τίποτα αμαρτωλό να καταβροχθίσω. Ενώ τώρα μου κλείνουν το μάτι απο δω τα σοκολατάκια, απο εκεί οι πίτες, παρακεί το γλυκό του κουταλιού και πάει λέγοντας...Οσο για την κατανόηση πόση να έχουν πια? Χρόνια παλεύω με αυτα τα ρημαδοκιλά και γιαυτο έχω σταματήσει να λεω ότι προσπαθώ...Αλλωστε εγω κάνω υπερφαγικο με σκέτο ψωμί δεν έχω θέμα...Στο τέλος θα νόμιζαν οι φίλοι μας και οι συγγενεις μας όποτε έρχονταν σπίτι μας, ότι έχουμε κατοχή...:wow:

Member
    αννα.ειμαι 97.και υψος 1.73. ε επειγει....τωρα οσο για το ρατσισμο αφου μου το δειχνουν ολοι///αντε τωρα να μη μεγαλωνουν τα κομπλεξικα.................

Senior Member
    natali, αφου επήγει όπως λες, εσύ κανεις κάτι για αυτο?
    καποια διατροφή υγειηνή, κάποια άσκηση?

Member
    giati κουραστηκα πια.εχω χασει 35 και ξαναπηρα τα 20 πριν κανα χρονο και παλευω με 2-3 τα παιρνω,τα χανω και δεν το αντεχω αλλο.καθε τρεις και λιγο 1 βδομαδα διαιτα.μετα τρωω τον περιδρομο για κανα2 και μετα παλι απ την αρχη..τωρα εδω και μια βδομαδα τα παω καλα εκτος απο χθες που εφαγα ολο το σπιτι αλλα δεν απογοητευτηκα.σημερα παλι απ την αρχη.οσο γοα γυμναστικη δεν υπαρχει καμμια μα καμμια περιπτωση,δεν αντεχωπανω απο 3 λεπτα.ειμαι τελειως ζωον σ αυτα..οχι ζωο γυμνασμενο...ας πουμε κοπροσκυλο????

Senior Member
    ναι αλλά χρειάζεται και προσπάθεια. τα χαπια και τα σκεβασματα δεν κανουν τιποτα.
    αφου άρχισες τότε προσπάθησε να το κρατήσεις. Απλά δε μπορεί ενα χαπι να διωξει τα κιλά απο πανω μας. ή να μας κανει να μη πειναμε. κλπ...
    και απο γυμναστική μπορείς τουλάχιστον να περπατάς. να βγείς μια βόλτα, ειδικά τωρα που ανοιξε η μερα και εχει καλυτερο καιρο είναι ευκαιρία.
    Για ποιο λόγο "τρως όλο το σπίτι" ? θελω να πω είναι θεμα στέρησης ή συναισθηματων?

Member
    apla μ αρεσει το φαι πολυ.ειναι να μην ξεκινησω,αμα ξεκινησω δεν σταματαω....αλλες φορες απο βαρεμαρα αλλες φορες ετσι..χωρις λογο...ετσι απλα...νομιζω το στομαχι μου θα ειναι σαν σακουλ σκουπιδιων τις μαυρες τις μεγαλες...αντε να το συμμαζεψω.....

Page 2 of 2 FirstFirst 12