Results 1 to 15 of 37
-
29-03-2011, 14:18 #1
Ξανα κοντα σας μετα απο ακομα μια αποτυχια
Δεν ξερω τι να σας πω πια,το μονο σιγουρο ειναι πως δε θα ξαναδωσω υποσχεσεις..Καποιοι μπορει να θυμαστε πως πηγαινα σε διαιτολογο κιειχα χασει καποια κιλα τον πρωτο μηνα(απο 119 στα 112).Μετα ετυχε μια αναποδια οικονομικης φυσεως και τα παρατησα.Κι αντι να συνεχισω μονη μου,επεστρεψα στις παλιες ''καλες'' συνηθειες και να μαι ξανα κοντα σας,με 120 ωραιοτατα κιλα.Διαβαζοντας λιγο τα post ειδα κατι που θεωρω πολυ πραγματικο:Καποια κοπελα ειπε οτι σημασια δεν εχει ο τροπος αλλα η αποφαση.Μαλλον εγω δεν εχω παρει την αποφαση σοβαρα ακομα.Αλλα ελπιζω..Καλως σας βρηκα λοιπον,κι ευχομαι αυτη τη φορα η ντροπη μου να μη με εμποδισει παλι απο το να δινω το καθημερινο παρον.
- 29-03-2011, 14:20 #2
Kαλώς ήρθες και πέτα και την πρόθεση...δεν είναι απο-τυχία ότ,ι σου συνέβη...ας το βαπτίσουμε σκέτη ατυχία. Καλή αρχή, θα βρεις πολλούς που έχουν καταφέρει τα απίστευτα, γιατί όχι κ ιεσύ;;;;
29-03-2011, 14:22 #3
χμ... το μόνο σίγουρο είναι όντως ότι πρέπει να το πάρουμε απόφαση... μέχρι να το πάρουμε όμως απόφαση, ας αγαπήσουμε την σωματάρα μας και ας χαμογελάσουμε, γιατί η απαισιοδοξία και η ντροπή μόνο καλό δεν θα κάνουν!!!!!
29-03-2011, 14:24 #4
tidekpe μου,εχω απολυτο δικιο διοτι ειναι αποτυχια κι οχι ατυχια.Αποτυχια γιατι μεχρι τωρα(και εχει περασει ενας χρονος σχεδον)οτι χανω το ξαναβαζω.Και δεν χανω και πολυ,μη φανταστεις..Προς το παρον ομως ας αποδεχτουμε αυτο που ειμαστε..
29-03-2011, 14:28 #5
ντινουλα..μη στεναχωριασαι..ξεχνα ολα τα πριν και παλι απ την αρχη.και τωρα ξερεις....ξερεις τι να κανεις και θα ειναι πιο ευκολο...γιατι οι αλλες κ οχι εσυ????????και γω μια απ τα ιδια αλλα θα κανουμε καινουρια αρχη///οι παραλιες μας περιμενουν................απλα μην το παρακανεις κ λυσσας κ πεφτεις με τα πουτρα μετα///////////////////////////////////////κρατησου//////////////ειναι δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο.................
29-03-2011, 14:33 #6
αχ natali εγω δεν παω τοσο μακρια:δηλαδη δεν ονειρευομαι παραλιες κι εμενα με μπικινι..Και ενα απλο τζιν με μια μπλουζα και μια απλη βολτα στην πολη χωρις να με κοιτανε και να σχολιαζουν μου φτανει...
29-03-2011, 14:37 #7
Originally posted by ntinoula
Καποια κοπελα ειπε οτι σημασια δεν εχει ο τροπος αλλα η αποφαση.
Καλή αρχή λοιπόν !
29-03-2011, 14:41 #8
Ακριβως:Καθε βραδυ κοιταω τα ντουλαπια και λεω:τι πειραζει αν φαω κι αποψε?Αφου απο αυριο ολα ξεκινανε..Κι αυτο το αυριο το ρημαδι δεν ερχεται ποτε.Καθε βραδυ τα ιδια.Και η ελπιδα για μια φυσιολογικη ζωη ολο και ξεμακραινει.Εχουν περασει σχεδον 3 χρονια που ειμαι ετσι,σε αυτο το απιστευτο βαρος πανω κατω.Και η ζωη μου εχει αλλαξει τραγικα.Οκ,παντα ειχα παραπανω κιλα,αλλα ποτε δεν ειχα προγουλι.Ουτε με κοροιδευαν τουλαχιστον 2 ατομα σε διαδρομη 500 μετρων..
29-03-2011, 14:42 #9
οτι κ αν ονειρευεσαι να εισαι σιγουρη οτι θα γινει,εδω ειμαστε εμεις..θα μιλαμε κ θα παιρνει κουραγιο η μια απ την αλλη,θα ειναι πιο ευκολο.καλη αρχη και θυμησου καλυτερα αργα και σταθερα..
29-03-2011, 15:21 #10
θα πω αυτο που λεω παντα.
βρες ενα δρομο που μπορει να γινει μονιμος. που δεν εχει υπερβολες και δεν προκαλει στερησεις, εμμονες και απωθημενα.
29-03-2011, 15:33 #11
click ,ο δρομος που προτεινεις προυποθετει κατι βασικο:ψυχικη ισορροπια..Την οποια προς το παρον δε μπορω να πω πως την εχω..
29-03-2011, 15:38 #12
ουτε εγω.
και οταν αποφασισα να μη με αντιμετωπιζω σα σκουπιδοτενεκε, ημουν ακομα χειροτερα ψυχολογικα.
αλλα ειναι ενα βημα. εφικτο.
και η ευθυνη αποκλειστικα δικη μας
29-03-2011, 15:47 #13
Ντίνα σ'αυτό το χρόνο που λες πως οτι χάνεις το ξαναπαίρνεις έχεις κάνει πολλές προσπάθειες; Απ'τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω πως η απάντηση είναι μάλλον καταφατική. Νομίζω πως πανικόβλητη προσπαθείς να χάσεις χωρίς να σκέφτεσαι το τρόπο.
Αν θες μια συμβουλή κάνε ένα διάλλειμα μιας εβδομάδας(ή και παραπάνω), οργάνωσε στο μυαλό αρχικά και γραπτά στη συνέχεια ένα πλάνο το οποίο θα σκεφτείς καλά και θα πιστέψεις οτι μπορείς να ακολουθήσεις για καιρό και μόλις νιώσεις έτοιμη ξεκίνα. Όπως είπες η απόφαση είναι το πιο σημαντικό κομμάτι, αυτή η απόφαση πρέπει να είναι ισχυρή και να την έχεις βαθιά ριζωμένη μέσα σου.
Να ξεκινάς κάθε μέρα δίαιτα και να τη χαλάς κάθε βράδυ δεν ωφελεί, μόνο κακό σου κάνει και σωματικά και ψυχολογικά. Πρέπει να βγεις από το φαύλο κύκλο.
29-03-2011, 18:20 #14
Ντινούλα έδω είμαστε... οι περισσότεροι για τον ίδιο λόγο. Θέλει να το πάρεις απόφαση και να αγαπήσεις τον εαυτό σου γιατί μονο έτσι θα μπεις σε πρόγραμμα. Προσωπικά το αποφάσησα μετά από μια εγκυμοσύνη η οποία ήταν αρκετά δυσκολη από ένα σημείο και περα. βρήκα το forum τυχαία και διαβάζοντας διαφορα αποφάσισα ότι αξίζω πάρα πολλά. Πλέον εγω εχω κανει ένα ημερολόγιο και γραφω τι έφαγα, και τα καλά και τα κακα και έτσι παίρνω κουράγιο να συνεχίσω. Πηγαίνω σε διαιτολόγο γιατί μονη μου ακόμα δεν μπορώ να κρατήσω προγραμμα γιατί η ζωή μου είναι αρκετά αναστατωμένη καθώς μέσα σε 1 χρόνο αλλαξε όλη μου η ζωη. Ότι χρειαζεσαι στελνεις μυνημα και βοηθαμε όσο μπορουμε.
29-03-2011, 18:27 #15
Δεν είσαι μόνη και το ξέρεις. Όλοι και όλες κατά καιρούς έχουμε ξανακυλήσει. Επειδή, όμως, κάνοντας τα στραβά μάτια δε λύνεται το θέμα μας, προσπαθούμε ξανά και ξανά, με όσα όπλα διαθέτει ο καθένας. Ηρέμησε για αρχή και πάμε από την αρχή!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση