Ξανα κοντα σας μετα απο ακομα μια αποτυχια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Senior Member
    Οπα βρε καραμελα!!!Μια εσυ με τις ξυλιες και ενας ο filliparas..Καλε,μηοως να κανατε παρεα?Γιατι μια ταση σαδο την διακρινω...(ετσι θα βγαζετε και μεταξυ σας το αχτι σας και θα τη γλτωσω εγω,lol)
    Προσπαθω παντως να μαι χαλαρη και να μη το πολυσκεφτομαι...Το Θεμα δεν ειναι ενα βραδυ με πιτσα,ειναι ο φοβος μη γινει καθε βραδυ ετσι..(γιατι εγω τις νυχτες εχω προβλημα)

Senior Member
    Οι νυχτες ειναι τραγικες....

Senior Member
    οι νύχτες είναι τραγικότατες θα έλεγα εγώ....και θα ήθελα να γράψω και εγώ σε αυτό το ποστ Ντίνα ακριβώς για να συμπληρώσω με βάση και τους υπόλοιπους ότι σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να πέφτεις ψυχολογικά ή να σταματάς την προσπάθεια σου...η πλειοψηφία εδώ μέσα ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει χάνω τον έλεγχο μηδενίζω το κοντέρ και πάλι από την αρχή...τα συναισθήματα που έχεις αυτή την στιγμή οι σκέψεις που κάνεις αγγίζουν όλους μας γιατί ακριβώς ακριβώς τα ίδια νιώσαμε και νιώθουμε πολλές φορές.....δεν υπάρχει λόγος να μην γράφεις...είναι απαγορευτικό θα έλεγα!!!!
    και θα σου πω και το εξής...όταν πιο παλιά πάθαινα τέτοια...σταμάταγα σταδιακά να πολυγράφω στο φόρουμ μέχρι που χανόμουν και όχι γιατί ντρεπόμουν αλλά γιατί ήμουν απογοητευμένη...και ήταν σημάδι ότι άφηνα το μυαλό μου ελεύθερο από την σημασία της προσπάθειας μου από τον στόχο μου μέχρι που θα κατέληγα να αφεθώ για ποοολύ καιρό και να καταλάβω τι έκανα στο σώμα μου κάπως αργά...
    Ο καλύτερος τρόπος για να μην είναι κάθε βράδυ σαν το προχθεσινό είναι ακριβώς αυτό να το βγάλεις από το μυαλό σου και να συνεχίσεις κανονικότατα σαν να μην έγινε ποτέ...εγω εχτές έφαγα μια φρατζόλα ψωμί να ξέρεις:wink1:
    καλή συνέχεια!!!! :love::kiss::love:

Senior Member
    Asi σε ευχαριστω για την υποστηριξη(ειδικα αυτη η φραντζολα ψωμι μου δωσε κουραγιο,διοτι κι εγω γουρουνιασα χθες,χεχε)

Senior Member
    χαίρομαι που βοήθησε και η φρατζόλα χαχαχαχ:tumble::tumble::tumble::tumble:
    φιλιάααα
    :bouncing::bouncing::bouncing:
    :love::love::love::love:

Senior Member
    Aσε βρε Ασυ,τουλαχιστον ακουω και τα δικα σας και παρηγοριεμαι,lol

Originally posted by NADINE
    Originally posted by Melodica

Να έχεις στο μυαλό σου ότι σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές αδυναμίας,όπως το να φας μια σοκολάτα,ενώ ήθελες να την αποφύγεις.Το θέμα είναι ότι αφού κάνεις την αμαρτία σου,να μην σκεφτείς ότι ''Αφού το χάλασα που το χάλασα το πρόγραμμα,ας το αποτελειώσω''με ένα άλλοι σωρό λιχουδιές.
    Γιατί να βαφτίζουμε αμαρτωλές κάποιες τροφές;Πόσο βοηθητικό μπορεί να είναι να τις κατηγοριοποιούμε
    σε επιτρεπτές και μη;Αποκτά πολύ μεγαλύτερη σημασία μια σοκολάτα έτσι.Είναι πιο δύσκολο να κρατηθεί το μέτρο,
    εντείνεται το παιχνίδι ελέγχου μέσα μου,η αίσθηση αποτυχίας μου αν τυχόν "λυγίσω" στον "πειρασμό" της...
    Αν θέλω μια ισορροπία στη σχέση μου με το φαγητό,να πάψει να με κυριεύει,τέτοιες σκέψεις δεν οδηγούν εκεί.
    Κανείς δεν έφτασε στην παχυσαρκία με κάποια γραμμάρια σοκολάτας πού και πού(ακόμα και γάλακτος).
    ʼσε που,αν απενοχοποιηθεί μέσα μας,φύγει η ταμπέλα του απαγορευμένου,ενδέχεται σταδιακά να χάσει
    τα πρωτεία στις διατροφικές επιλογές μας.Όταν μπορώ ανά πάσα στιγμή να την φάω κι όχι να τρέχω σ'εκείνη κάθε που αναζητώ
    πχ. παρηγοριά,αίρεται το βάρος,που της επιφορτίζω να με ανεβάσει στιγμιαία με τίμημα να με ρίξει μετά στα τάρταρα!
    Καλησπέρα!Κοίτα,έχεις δίκιο σε αυτό.Ο σκοπός μου σίγουρα δεν ήταν να ερμηνευθεί έτσι.Σίγουρα συμφωνώ πως αν πάψουμε να θεωρούμε κάποιες τροφές ως ''απαγορευμένες'' και τις εντάξουμε αρμονικά στο διαιτολόγιό μας,θα μάθουμε να ισορροπούμε στο θέμα διατροφή.Εξάλλου όλες οι τροφές παχαίνουν,απλά σε διαφορετική ποσότητα και εφόσον ξεφύγεις από το όριο.Απλά επειδή στη συνείδηση του ο κόσμος γενικά, αυτές τις τροφές τις θεωρεί ως ''αμαρτίες'', το έθεσα έτσι για να πω πως ακόμα και οι αμαρτίες έχουν θέση στο διαιτολόγιό μας,απλά σίγουρα σε σχέση με άλλες τροφές, αν καταναλωθούν στις ίδιες ποσότητες θα δώσουν περισσότερες θερμίδες!
    Εγώ πάντως προσωπικά,θα φάω κάθε μέρα από κάτι γλυκό,είτε σοκολατάκι,είτε μπουκιές από κάποιο γλυκό,γιατί αν πω δεν θα φάω τίποτα γλυκό για καιρό,μετά από κανά 2 βδομάδες θα χιμήξω! :/

Page 3 of 3 FirstFirst 123