ΞΥΔΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ!!!!!!!!!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 81

Senior Member
    Κάτι θα έχει και στην Espresso, ψάξε. Ελπίζω αυτό να ήταν για να ευθυμίσουμε...

Junior Member
    http://www.vita.gr/html/ent/643/ent.10643.asp παρε και ονομα ερευνητων.....απιστε θωμα......θα με σκασεις.....σου λεω εγω το συνεχιζω και χανω τι αλλο θες ως αποδειξη....

Senior Member
    Επιτέλους μου έδωσες κάτι για να βρω την έρευνα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με αδυνάτισμα πάντως αλλά μετην απορρόφηση ασβεστίου σε ποντίκια που κατανάλωναν ξύδι. όντως τη βελτιώνει. Μη πιστεύετε οτι σας σερβίρουν ρε παιδιά...

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10380633

Senior Member
    Originally posted by dwri84
    στο βουρκο των λιπαρων θα καειτε.....
    :shocked2:

κατι μου θυμιζει αυτο........

α ναι!!

σορρυ βρε δωρι, αλλα ηρεμησε λιγο

Member
    dwra84, κανένας δεν είπε ότι αυτό που έγραψες ήταν υπερβολικο απλά θέλαμε να τονίσουμε ίσως λιγο παραπάνω απο σενα τα ασχημα αποτελέσματα μετά απο ΑΛΟΓΙΣΤΗ χρηση.......
    Τώρα, αν κάποιοι κάνουν χιούμορ με το θέμα νομίζω οτι είναι λογικό καθώς προχωράει μια κουβεντά, γι αυτό μη θυμώνεις και δεν νομίζω επίσης κάποιος με κακία να είδε το θέμα σου άφου εξ αρχής γράφεις το κατά πόσο το χρησιμοποιείς και με ποιον τρόπο... τι να βάζεις στο νερό 2 κουταλιές, τι να το βάζεις στη σαλάτα....

Junior Member
    you lose...........i don't worry.............................

Senior Member
    χαχαχαχαχα... λοιπόν να πω κι εγω τη μ@#@κια μου πανω στο θέμα. Εμένα μια γνωστή μου επινε ξυδι με νερό καθε πρωι για πολλους μήνες μέχρι που επαθε ελκος. Αδυνάτησε δε λέω... ειδικά με τη νέα διατροφή μετα το ελκος στυλάκι εγινε!!! Εκείνη λέει οτι εβαλε το χεράκι του το ξυδάκι κ μου εδωσε ευχη κ καταρα να μην το δοκιμάσω ποτέ. αυτα!

Senior Member
    "ΕΛΚΟΣ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!"

Junior Member
    ακριβως ναι και μια κοπελα που καταλαβε.......η αλογιστη χρηση θα εχει σιγουρα ασχημα αποτελεσματα.......γενικοτερ� � να ξερετε το ξυδι ειναι αντησηπτικο σκοτωνει μικροβια και ειναι αντιοξειδωτικο...σκοτωνει τοξινες.....κατι ακομα οταν πλενεις ενα ταψι που εχει λιπος αν ριξεις ξυδι διαλυονται τα λιπη....εεεεε καπως ετσι.....διωχνει το λιπος απο το εντερο και δεν αποθηκευετε μου το συστησε διαιτολογος.....εγω ειχα πολυ παχος στα μπουτια και τωρα.....βλεπω φοβερο αποτελεσμα φυσικα δεν κανει θαυματα αλλα παραλληλα με λιγη σωστη διατροφη βοηθαει......αυτα απο μενα και δεν ηθελα να φανω σαν τη λουκα σορυ......

Senior Member
    ενταξει βρε δωρι. ειπαμε για το ξιδι
    θελεις να μας πεις και 2 λογια για σενα? να σε γνωρισουμε?

Junior Member
    ποτε δεν το πινουμε νηστικοι γιατι τοτε οχι ελκος αλλα τεραστια τρυπα παντα μετα το φαγητο.....οποιος θελει ας δοκιμασει και τοτε μου απανταει για μια βδομαδα και αν δεν ειναι 2-3 κιλα αδυνατοτερη τι να πω.......εμενα επιασε....μακαρι και σε σας

Senior Member
    Originally posted by click
    συγνωμη για το οφ τοπικ... ρε συ κλικ... καθε φορα που κοιταζω το τικερακι σου εχει κ πιο μικρο αριθμό... :starhit: εχω πάθει πλάκα!!!! :smilegrin:

συγνωμη κ πάλι :wink2:

Junior Member
    τι να σας πω.....παντως ξυνη δεν ειμαι......ημουν 83 κιλα ξεκινησα διατροφη με διαιτολογο και με το ξυδακι μου παραλληλα και τωρα ειμαι 62 θελω να φτασω τα 55 εχω δρομο...αυτα....απο μενα μενω αθηνα και ειμαι 30

Senior Member
    Originally posted by ria
    Originally posted by click
    συγνωμη για το οφ τοπικ... ρε συ κλικ... καθε φορα που κοιταζω το τικερακι σου εχει κ πιο μικρο αριθμό... :starhit: εχω πάθει πλάκα!!!! :smilegrin:

συγνωμη κ πάλι :wink2:
    ευχησου μου ΑΑΑΑΝ βαλω τελικο στοχο τα 63, να μην ξαναδεις παρακατω. μην παθω καμμια πλακα και κανω βλακειες.
    να με βοηθησετε εεεεε? αμα δειτε να λεω μαλακιες, βριστε με ελευθερα, μη με ενθαρρυνετε πληζ!!
    μεκραξε και η ψυ μου χτες :/
    επειδη ολο και μικραινω το στοχο

(κλαιν οι χηρες κλαιν κι οι παντρεμενες, σορρυ....)

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast