ΞΥΔΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ!!!!!!!!!!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 81
    Senior Member
    Originally posted by click
    Originally posted by ria
    "ΕΛΚΟΣ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!"
    συγνωμη για το οφ τοπικ... ρε συ κλικ... καθε φορα που κοιταζω το τικερακι σου εχει κ πιο μικρο αριθμό... :starhit: εχω πάθει πλάκα!!!! :smilegrin:

συγνωμη κ πάλι :wink2:
    ευχησου μου ΑΑΑΑΝ βαλω τελικο στοχο τα 63, να μην ξαναδεις παρακατω. μην παθω καμμια πλακα και κανω βλακειες.
    να με βοηθησετε εεεεε? αμα δειτε να λεω μαλακιες, βριστε με ελευθερα, μη με ενθαρρυνετε πληζ!!
    μεκραξε και η ψυ μου χτες :/
    επειδη ολο και μικραινω το στοχο

(κλαιν οι χηρες κλαιν κι οι παντρεμενες, σορρυ....)
    μη σκιαζεσαι ...εχω ενα στομα εγω!!!! χαχαχαχα... πλακα στη πλάκα στο ειπα κ οταν συναντηθηκαμε... ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΜΑΤΑΡΑ!!!

Senior Member
    κοριτσι στα 63 ανοιξε το στομα ελευθερα και κραζε!

σευχαριστω πολυ

αυτο που κανεις μου θυμιζει πολυ το δρομο που ακολουθησα εγω και τον τροπο που σκεφτομουν τα πραγματα. ειμαι σιγουρη οτι θα εχεις θεαματικα αποτελεσματα.

Senior Member
    Originally posted by ria
    "ΕΛΚΟΣ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!"
    συγνωμη για το οφ τοπικ... ρε συ κλικ... καθε φορα που κοιταζω το τικερακι σου εχει κ πιο μικρο αριθμό... :starhit: εχω πάθει πλάκα!!!! :smilegrin:

συγνωμη κ πάλι :wink2:
    ευχησου μου ΑΑΑΑΝ βαλω τελικο στοχο τα 63, να μην ξαναδεις παρακατω. μην παθω καμμια πλακα και κανω βλακειες.
    να με βοηθησετε εεεεε? αμα δειτε να λεω μαλακιες, βριστε με ελευθερα, μη με ενθαρρυνετε πληζ!!
    μεκραξε και η ψυ μου χτες :/
    επειδη ολο και μικραινω το στοχο

(κλαιν οι χηρες κλαιν κι οι παντρεμενες, σορρυ....)
    Κλικάκι εγώ θα είμαι η πρώτη που θα σε κράξω αν κολλήσει το μυαλό σου να είσαι σίγουρη!!!

Senior Member
    κλικ :love:

Senior Member
    σε ευχαριστω ειλικρινα. μπορει να φαινεται λιγο μαλακια αυτο που ζηταω. αλλα ειναι τα ορια τοσο ευκολα να ξεπεραστουν και να χαθει ο ελεγχος και λιγο μου βαρεσαν καμπανακια χτες στη συνεδρια μου.

ευχαριστω ροζιτα :love:

Senior Member
    dwri... εχουμε πολλά κοινά! ξυδι μόνο στις φακές κ στη ρόκα βάζω... συγνωμη που δεν θα ακολουθησω την τακτική αυτή ..(ειναι κ η καταρα που λεγαμε...) αλλα θα χαρώ να τα λέμε!!! φιλια!

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά το ξύδι σε υπερβολική ποσότητα έχει κατηγορηθεί για διαταραχες του αίματος, ακόμη και λευχαιμία.

Senior Member
    κλικλικω, προσωπικα θα σε τσουρομαδησω, το χεις καταλαβει πιστευω :smirk:

Senior Member
    oxι ρε ασε χανω ηδη μαλλια! ευτυχως οχι πολλα.
    αλλα δε θαντεξω και τσουρομαδημα!!:cul:

Senior Member
    αχαχαχαχαχαχαα!!!
    ελα, θα εφαρμοσω πρωτοτυπες πρακτικες.... με κερι......:dork:

Senior Member
    μη μου λες για κερι.......................................... ...............................

Senior Member
    Originally posted by dwri84
    στο βουρκο των λιπαρων θα καειτε.....οπως πηγα να καω και γω αλλα σωθηκα ευτυχως....πιο σιγουρο ειναι οτι θα πεθανεις απο τα πολλα κιλα και τις βουλωμενες αρτηριες απο τονους λιπους και χοληστερινες παρα απο το ξυδι 2 κουταλιες τη μερα που ανετα μπορεις να τις τρως και μεσα σε μια σαλατα.....ετσι δεν ειναι ?δεν νομιζω να λεω τιποτα παραλογο.....
    Ελα ρε χαλαρωσε...Δεν αμφιβαλλω οτι ειχες καλη διαθεση κ σε ευχαριστω που θελεις να μοιραστεις τα νεα του ξιδιου αλλα οπως ειδα το τοπικ ''ξυδι πιστεψτε με αδυνατιζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!''με τα θαυμαστικα μου φανηκε αστειο.Ειπες οτι κλεινεις κ τη μυτη κ το πινεις παρολο που εχει κ ασχημη μυρωδια...φανταστηκα τη σκηνη και καταλαβαινεις...:starhit:Εγω σου υποσχομαι οτι απο αυριο θα το βαζω στη σαλατα μου!:starhit:

Junior Member
    Εμένα μου αρέσει το ξύδι γενικά και το βάζω συχνά , αποτεέσματα δεν εχω δεί

Senior Member
    ρε παιδια.... ενταξει,απο τη στιγμη που ολοι καταλαβαινουμε πως η υπερβολικη ποσοτητα σιγουρα δεν κανει καλο,μην περιμενετε θεαματικα αποτελεσματα!
    δεν ξερω στην περιπτωση της dwri πως εγινε να χαθουν 2 κιλα σε μια εβδομαδα,
    φανταζομαι ομως οτι δεν θα ετρωγε τον αμπακο! Σε γενικες γραμμες,ολα βοηθανε οταν τα καταναλωνουμε σωστα.Οκ,το ξιδι (και το λεμονι) εχουν τις ιδιοτητες που αναφερονται παραπανω. Οι φυσιολογικες ποσοτητες ΔΕΝ μπορει να εχουν θεαματικα αποτελεσματα! Τωρα,σε συνδυασμο με μια διατροφη και ασκηση, μπορει απο τα 2 κιλα που θα χαθουν,το 0.2 να οφειλεται στο ξιδι,και το λεμονι,και και και. Απο μονο του το ξιδι και το λεμονι,σε υπερβολικες ποσοτητες,το λιγοτερο που μπορουν να προκαλεσουν ειναι αναγουλες,γαστρ.διαταραχες ,εμετοι,ελκη, τερηδονα,υποταση κά!

Senior Member
    μεγαλη προσοχη με ξυδι, λεμονι οσο θελετε, ξυδι οχι...σε καποιες περιπτωσεις απαγορευεται μαλιστα.
    Οποιος ενδιαφερεται πρωτα να ρωτησει το γιατρο του και εννοειται και το διατροφολογο του! εμενα το απαγορευει ο δευτερος παροτι ειμαι υγιης.
    Αντιθετα λεμονι μου ειπε να τρωω οσο θελω (τρωω γυρω στο 1.5 κιλο πρασιναδες τη μερα οποτε ταλεμονια απο πανω πανε κ ερχονται αβερτα), αν κανει να πινουμε δεν ξερω...

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast