Results 16 to 30 of 112
Thread: nevra tsatalia...
-
31-03-2011, 15:10 #16
κι ολες αυτες οι γυναικες που βλεπω γυρω μ σαυτα τα κιλα πως δεν εχουν προβλημα;
υποθρεψια ;δηλαδη τι προβληματα;
- 31-03-2011, 15:11 #17
Originally posted by wannabeskinny
σ ευχαριστω αλλα δεν ειναι ετσι...
η κοκα κολα πινεται για ευχαριστηση απο μενα...απ τις ελαχιστες "λιχουδιες"
αληθεια τις βλεπω γυρω μου και ντυνονται τελεια ...
δεν ειμαι σωματαρα εχω ανοιχτη λεκανη,σωσιβιο,περιττα κιλα σε γοφους ,γλουτους και μηρους και κρεμασμενα μπρατσα...
αν βαλω skinny jean θα μαι για ντοματες...ασε που δεν μου μπαινουν...ουτε το 44 του zara...
δεν φανταζεσαι την λαχταρα μου για να χωρεσω μεσα σ ενα ανοιχτοχρωμο τετοιο παντελονι...και να φοραω αμανικα και μαγιο χωρις να νιωθω ετσι...
γιατί αν εχεις κρεμασμενα μπρατσα και είσαι όπως λές, τότε εγω είμαι κήτος!
31-03-2011, 15:12 #18
Παντως εγω 1,75 και περισσοτερα κιλα απο σενα, 36 νουμερο τζιν φοραω στο Ζαρα, μηπως και οι κοπελες που νομιζεις οτι ειναι 50 κιλα,ειναι 60;
31-03-2011, 15:12 #19
κι ολες αυτες οι γυναικες που βλεπω γυρω μ σαυτα τα κιλα πως δεν εχουν προβλημα;
υποθρεψια ;δηλαδη τι προβληματα;
ε δουλευομαστε τωρα..
31-03-2011, 15:15 #20
Υποθρεψία.
Ως υποθρεψία ορίζεται η ελάττωση της καθαρής σωματικής μάζας σε σχέση με το φύλο, την ηλικία, το υψος και τη δραστηριότητα του ατόμου.
l Η κακή θρέψη επηρεάζει όλα τα όργανα του ανθρωπίνου σώματος και όταν αναφέρεται στην παιδική ηλικία εχει σοβαρές επιπτώσεις και στο ΚΝΣ.
Ανάλογα με την βαρύτητα της δυσθρεψίας επέρχονται μορφολογικές και λειτουργικές διαταραχές οργάνων με σοβαρες κλινικες εκδηλώσεις που σχετίζονται με αυξημένη νοσηρότητα και θνητότητα
Ο χρόνιος υποσιτισμός είναι επικίνδυνος και συντελεί στη δημιουργία μιας σειράς προβλημάτων, που εμφανίζονται με την εξής μορφή:
?η σωματική κόπωση, η ατονία, η ζάλη και η ευερεθιστότητα είναι οι πρώτες πιο απλές εκδηλώσεις του
?επιβραδύνεται ο βασικός μεταβολικός ρυθμός
?ενισχύεται η αποθήκευση των λιπών
?αυξάνεται επικίνδυνα η συγκέντρωση των κετονικών σωμάτων στο αίμα
?μειώνεται η θερμοκρασία του σώματος
?μειώνεται η ευαισθησία στη γλυκόζη
?μειώνεται η αρτηριακή πίεση
?επέρχεται απώλεια μυικού ιστού/πρωτεϊνών
?επηρεάζεται αρνητικά η κατάσταση σιδήρου
?προκαλούνται σοβαρές διατροφικές ανεπάρκειες
?αμηνόρροια και οστεοπόρωση στις γυναίκες.
edit τα νυχια σπάνε , τα μαλλια πεφτουν, ο εγκέφαλος συρικνώνεται κ από ενα σημείο κ μετα οι νεφροι, η καρδιά κ το συκώτι παυουν να λειτουργούν σωστα...
προσπαθησε να πάρεις βοήθεια.... οι σκεψεις σου ειναι επικίνδυνες και αυτοκαταστροφικές.
31-03-2011, 15:32 #21
μολις ειδα αυτο!
δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι εχει υποθρεψια;δε νομιζω...
http://www.stylista.gr/well-being/bo...as-ths~article
οne life one change εισαι πιο ψηλη και προφανως με διαφορετικο σωματοτυπο και λιποαποθηκες
μεχρι την γαμπα ανεβαινουν...
ciciliana οχι εννοειται...κατω απο 45 κιλα απαγορευεται...
31-03-2011, 15:34 #22
εσυ θες να πας 20 κιλα κατω απ'΄το υψος σου (δλδ 51) εγω γιατί να μη παω 20 κιλά κατω απ'το υψος μου δλδ 38, γιατί δλδ να μην είμαι κορμάρα.
μη σε τρομάζει το νουμερο παλι όσα κιλά θες να χασεις εσύ τοσα θελω κ γω.
31-03-2011, 15:38 #23
oχι γιατι εισαι λιγο πιο κοντουλα
και 20 κιλα κατω εννοειται πως δεν εισαι κορμαρα
εισαι skinny τ οποιο προωθουν τα ΜΜΕ και ζηλευω το ντυσιμο που μπορει να γινει πανω σ αυτο
το κορμαρα ειναι 10 κιλα κατω...και οχι 20...
31-03-2011, 15:43 #24
Δε νομίζω να βοηθούν πραγματικά κανέναν οι συγκρίσεις είτε μεταξύ μας είτε σε σχέση με όσα τα media προωθούν.
Σου προτεινω να σε ακούσεις προσεκτικότερα και να δουλέψεις λιγάκι πάνω και σε αυτό:
το φαγητο ειναι και ευχαριστηση και μαλιστα τεραστια οταν δεν εχεις αλλες...
31-03-2011, 15:46 #25
εχεις δικιο...αλλα ετσι ημουν μια ζωη...βλεπεις η ασχημη παιδικη ηλικια αυτα τα θεματα δημιουργει...
31-03-2011, 15:47 #26
oχι γιατι εισαι λιγο πιο κοντουλα
και 20 κιλα κατω εννοειται πως δεν εισαι κορμαρα
εισαι skinny τ οποιο προωθουν τα ΜΜΕ και ζηλευω το ντυσιμο που μπορει να γινει πανω σ αυτο
το κορμαρα ειναι 10 κιλα κατω...και οχι 20...
αυτό που μολις είπα οτι θελω να παω 20 κιλα κατω απ΄το υψος μου, το είπες και εσύ.
31-03-2011, 15:51 #27
Κούκλα μου από τη στιγμή που λες ότι είναι πιο κοντή από σένα σημαίνει ότι πρέπει να κατέβει και σε κιλά πιο κάτω από σένα.Αυτό που σου λέει η σισιλιάνα είναι ένα παράδειγμα με βάση τα δικά σου δεδομένα,δηλαδή 20 κιλά κάτω από το ύψος σου.Αντίστοιχα κι εγώ θα πρέπει να πάω στα 47 κιλά με βάση το ύψος.Το θέμα είναι να μην υπολογίζεις την ευτυχία σου με βάση έναν αριθμό.Και νομίζω πως μάλλον η γυμναστική είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στο αποτέλεσμα που επιθυμείς και όχι η δίαιτα.Με τη γυμναστική μπορείς να δεις τεράστια διαφορά,και χωρίς να χάσεις άλλα κιλά.:)
31-03-2011, 15:56 #28
:barfy: Ποση προσπαθεια πια...
για να μπορεις να φορας ενα αμανικο κ ενα skinny jean χωρις να νιωθεις αβολα
13 κιλα με γυμναστικη;
κανα 4μηνο θελει...αντε γεια δηλαδη...τι να πω...
το πιο δυσκολο απ ολα ειναι το ν αντιμετωπισεις τις βουλιμικες τασεις...
ετσι μου ρχεται να σηκωθω να παω να παρω 2κιλα παγωτο σοκολατα ...ΑΛΛΑ...:sniff:
31-03-2011, 16:02 #29
εχεις δικιο...αλλα ετσι ημουν μια ζωη...βλεπεις η ασχημη παιδικη ηλικια αυτα τα θεματα δημιουργει...
Πλέον η ευθύνη της ζωής σου είναι στα χέρια σου.Όσα τυχόν λάθη έκαναν οι συγγενείς,όσο κι αν πονούν,
οφείλουμε στον εαυτό μας να βρούμε τη δύναμη να τα σκαλίσουμε,να τα διαχειριστούμε,να ελευθερωθούμε
από τα βαρίδια τους.Κανένας αποπροσανατολισμός δε βοήθησε κανέναν.Το πρόβλημα επιβιώνει στο χρόνο,
μη σου πω πως γιγαντώνεται και δημιουργούνται και νέα!Μιλάμε για τη ζωή σου!Δεν αξίζει τη σωστά κατευθυνόμενη προσοχή;
31-03-2011, 16:07 #30
NADINE μου μην το ψαχνεις...τα προβληματα ειναι παρα πολλα...
ειμαι 22 και ουτε αγορι δεν εχω φιλησει...σου λεω απεραντη μοναξια...
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....