nevra tsatalia... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 112
    Senior Member
    Η μοναξια ειναι ενα προβλημα για ολους μας.Γραφε αν θες εδω οτι σε απασχολει.Με τη ζωη σου,τα συναισθηματα σου κ μπορουμε αν θες να συζηταμε πανω σε αυτα.Σιγα σιγα θα βγαλουμε μια ακρη.Δεν εισαι μονη σου ολοι τα ιδια προβληματα εχουμε απλως αλλοι τα παραδεχονται ειναι ειλικρινεις κ τα συζητανε κ αλλοι οχι.
    Υπαρχει κατι να σε ευχαριστει;Η παρεα απο ενα ζωακι,ενα χομπυ,να γραφτεις καπου σε ενα συλογο.Αν μενεις Αθηνα ελα την Κυριακη πεζοπορεια να γνωριστουμε κιολας:bisou:

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    ειμαι στο τσακ να παθω πανικο
    τι επαθες?

Member
    σκινι ξε σκινι αμα δεν μαθεις να τρως σωστα και τα 51 μπορουν να γινιυν 101 αλλα μπορουν και 21.δεν στη λεω,,,ο καθενας τραβαει το ζορι του,,,,,αλλα ηρεμησε..ξερω γω??μηπως εισαι απλα πολυ μικρη κ ειναι θεμα ανωριμοτητας?????ψαξε μεσα σου να βρεις τα καλα του εαυτου σου κ επικεντρωσου σε αυτα.και καλη επιτυχια,πανω απ ολα ισορροπια..να μου πεις τι λεω????γιαυτο προσπαθουμε ολοι.παντως,χαλαρωσε.

Senior Member
    απο τη μια, σε καταλαβαινω, απο τη αλλη, αυτη τη αναλογια δε καταλαβαινω.

γιατι δε αγοραζεις skinny jeans και κανε γυμναστικη/διαιτα μεχρι να χωρεσεις εκει μεσα. Ετσι το εκανα εγω.

Αν το σκεφτεσαι οτι στα 20 κιλα κατω απο το υψος σου θα'σαι θεα γιατι ειναι κι αλλοι, ειναι μια γειτονισσα μου
    που ειναι 5 κιλα πανω απο το υψος της και ειναι κολαση η κοπελα. Εχει πλουσιο στητο στηθος, επιπεδη κοιλια, και
    γενικα το σωμα της δειχνει τελειο, ειδικα με μαγιο. Καθε φορα που παμε καπου και μαζευομαστε, τις ριχνουν ολοι κομπλιμεντα
    (σαφως και θα ζηλεψω λιγο, τρωει η κατερινα το προφιτερολ και γινεται ζουμερη γυναικαρα, τρωω εγω φρυγανια και γινομαι σαν ορκα με τυμπανισμο)
    Εγω σε 5 κιλα πανω απο το υψος μου δειχνω παχια, οχι χοντρη αλλα αυτο που λεμε "δεν της λειπουν θερμιδες".

Αλλο σωματοτυπο εσυ, αλλο οι μοντελες των skinny jeans. Παρε ενα και μεχρι να χωρεσεις, παιζει να χωρεσεις σε 2 κιλα, παιζει σε 30. (λεμε)

Senior Member
    ειπαμε στοχος τα 60...
    η μοναξια και η ψυχολογια σε οδηγουν σε βουλιμικα επεισοδια γι αυτο κ ειναι σκληρο...
    πιστευα πως στα 51 θα μπορουσα να τρωω τουλαχιστον για ενα μηνα οτι θελω...
    θα ειχα περιθωρια...αποφασισα ομως να γραφτω κολυμβητηριο και εκει θα το ελεγχως...
    mitsokolo για ποιο λογο ακριβως;

Senior Member
    Διάβασα τα παραπάνω μηνύματα και πολύ χάρηκα που υπάρχουν άτομα σαν τη Nadine που μπορούν να πουν αυτά που θα ήθελα χωρίς να προσβάλουν τον άλλον (όπως πχ νιωθω οτι το κανω μερικες φορες) και πραγματικά Nadine τα γράφεις υπέροχα!

Senior Member
    Να'σαι καλά,Σίσι μου!Ο καθένας έχει τη δική του προσέγγιση.
    Ποτέ δεν ξέρεις πάντως τι μπορεί να κάνει τελικά κλικ στον άλλον.

Καλημέρα!Πώς είναι το κορίτσι μας σήμερα;

Senior Member
    γεια σας!!ειμαι πραγματικα καλυτερα....διαβασα και 2 κεφαλαια απ το βιβλιο "αυτοθεραπεια καταθλιψη χωρις χαπια"
    ειναι εξαιρετικο!
    βεβαια απ την αλλη ειναι ο καιρος ετσι...ειναι και παρασκευη απογευμα(παρασκευη μεσημερι-κυριακη βραδυ=βουλιμικα επεισοδια)
    θα προσπαθησω να μην υποκυψω...
    μολις ηρθα σπιτι ειδα ενα διαφημιστικο απο το LIDL και οταν ειδα τα γλυκα που εχει αρρωστησα....ποσο θα θελα να τα φαω ολα...αχ...δεν πειραζει...

Senior Member
    wANNABESKINNY μπορεις να εχεις την γλυκεια γευση που χρειαζεσαι χωρις τις θερμιδες των γλυκων.Καταρχην να διευκρινισω οτι η γλυκεια γευση ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ στον οργανισμο γιατι ο εγκεφαλος τρεφεται με γλυκοζη.Αν δεν περνεις γλυκοζη.μοιραια θα εχεις στρες ,νευρα κ καταθλιψη.Παρακατω σου δινω μερικες ιδεες για γλυκες γευσεις που αντικαθιστουν με υγιηνο τροπο τα γλυκα:
    Σε γιαουρτι με λιγα λιπαρα ανακατευεις 2κουταλιες κακαο,μελι η μαυρη ζαχαρη,κ τριμμενους ξηρους καρπους.
    Σε γαλα η νερο βαζεις μισο η ενα φλυτζανακι βρωμη κ ανακατευοντας συνεχεια το βγαζεις απο τη φωτια οταν κοχλασει.Βαζεις απο πανω μπολικη κανελλα,μελι,τριμμενα αμυγδαλα καρυδια φουντουκια(μια χουφτιτσα στο μουλτι-μουλινετα)η ακομα κ ξερα δαμασκηνα η συκα.Ειναι τελειο κ εκτος του οτι σε χορταινει,σου δινει ενα αισθημα εφοριας!
    Δοκιμασε τα κ δεν θα σου λειπουν μετα τα γλυκα.Ειναι υγιεινα,προσφερουν λιγες θερμιδες,κ το κυριωτερο σου φτιαχνουν τη διαθεση!

Originally posted by wannabeskinny
    σας ευχαριστω ολους
    αισθανομαι δυστυχισμενη που πρεπει να μαι 51 κιλα για να μπορω να τρωω φυσιολογικα
    Μα αν ποτε φτασεις 51 κιλα και αρχισεις να τρως φυσιολογικα , το σωμα σου θα επανελθει στα φυσιολογικα του κιλα θελεις δε θελεις.

δεν υπαρχει σωτηρια πιστευω..
    Υπαρχει.Πρεπει να σε δει αμεσα ψυχολογος-ψυχοθεραπευτης.Η ευτυχια κοριτσακι δεν ειναι στα νουμερα της ζυγαριας , ουτε στο μισο μετρο λιγοτερο υφασμα.Αυτο πρεπει να καταλαβεις.-

ασε που δεν μου μπαινουν...ουτε το 44 του zara...
    Αυτο τωρα πως γινεται;Εγω εβαζα 44 στο ζαρα στα 85 κιλα με υψος 1.71...Μαλλον θα ειναι το 44 το ιταλικο η το ελλνικο...

Senior Member
    lessing την πρωτη επιλογη σου την λατρευω!
    το τρωω συχνα αλλα οχι καθε μερα
    οσο για το μουσλι εχει κορεσμενα λιπη...το κουακερ εχει πολλους υδατανθρακες ...
    μαρεσουν πολυ τα kellogs με σοκολατα αλλα δυστυχως χορταινω με 3 μπωλ...

Senior Member
    lessing την πρωτη επιλογη σου την λατρευω!
    το τρωω συχνα αλλα οχι καθε μερα
    οσο για το μουσλι εχει κορεσμενα λιπη...το κουακερ εχει πολλους υδατανθρακες ...
    μαρεσουν πολυ τα kellogs με σοκολατα αλλα δυστυχως χορταινω με 3 μπωλ...
    Μα γιατι αποφευγεις τους υδατανθρακες;Οι υδατανθρακες δλδ.τα αμυλα αν ειναι ολικης αλεσης κ οχι επεξεργασμενοι ειναι απαραιτητοι στον οργανισμο.Χωριςυδατανθρακ� � δεν μπορεις να παρεις την σεροτονινη απο την τροφη σου μονο με πρωτεινη κ σαλατα.
    Μιλαω για μαυρο ρυζι,μαυρα μακαρονια κ φωμι,δημητριακα ολικης αλεσεως απαραιτητα κ ευεργετικα.

Senior Member
    τρωω αλλα οχι καθε μερα 2-3 φορες την βδομαδα...
    εγω θελω κατι γλυκο free...και δεν υπαρχει τιποτα!!!!!!!!!!μονο η coca cola zero
    αμαν

Senior Member
    τα κελογκς ειναι γεματα ζαχαρη, που ειναι υδαντανθρακες και μαλιστα απο τους κακους.
    το κουακερ εχει καλους και ολα οσα ειπε η λεσινγκ

Senior Member
    τρωω αλλα οχι καθε μερα 2-3 φορες την βδομαδα...
    εγω θελω κατι γλυκο free...και δεν υπαρχει τιποτα!!!!!!!!!!μονο η coca cola zero
    αμαν
    το ζελε light με 7 θερμίδες?
    εμενα μου αρέσει παρα πολύ.. και βαζω μεσα συνήθως κομματάκια μπανάνας ή μήλου.
    ή μια εναλλακτική είναι μια πανακότα που είχα βρεί εδω http://www.sintagespareas.gr/sintage...a-me-kafe.html ΄που αμα θες δε βαζεις ζαχαρη (βεβαια νηστευω και δε τη δοκίμασα ακόμη, περιμενω το πασχα)

υπάρχουν αρκετες συνταγες λαιτ. μπορείς να αντικαταστήσεις τη ζαχαρη με ζαχαρίνη ή οτι υποκαταστατο υπάρχει.

και στο παραπανω σαιτ που σου εδειξα αν ψαξεις εχει αρκετες εναλλακτικες , και αν τις τροποποιήσεις και μόνη σου ακόμη καλύτερα.
    πχ μπορεί μια συνταγή να λεει γαλα κανονικό ή ζαχαρη που να μη θες να το κάνεις τόσο και εσυ να το κανεις πιο ελαφρύ.

εγω τις προαλλες εκανα σοκολατακια με ξερο δαμασκηνο κομματακια βουτηγμενο σε κουβερτουρα. αν και η κουβερτουρα εχει ζαχαρη αλλά είναι πιο υγειηνη απ'τη γαλακτος.

όπως καταλαβες μου αρέσουν και εμενα τα γλυκα.. :)

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast