nevra tsatalia... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 112
    Senior Member
    αχ βρε γλυκια μου καλα ολα αυτα αλλα θελουν προσοχη..
    πολυ καλη ιδεα ειναι το ζελε!τ οποιο θελει προετοιμασια...
    δεν εχει λιπη; υδατανθρακες;
    δεν το χα σκεφτει:bouncing:
    τα kellogs 0% εχουν ζαχαρη;
    :shocked2:

Senior Member
    ναι, ολα τα πρωινα εχουν ζαχαρη. Μαλιστα ειναι το δευτερο η τριτο συστατικο στη λιστα τους (τα συστατικα αναγραφονται αναλογα με τη ποσοτητα στο προιον, αν π.χ ενας χυμος ειναι απο συμπικνωμενο και γραφει "νερο, ζαχαρη, χυμος" κατα αυτη τη αναλογια ειναι κι ολας).

Το καλυτερο πρωινο που εχω βρει και το κανω στον αντρα μου που μπηκε και αυτος σε διαιτα ειναι :

ενα φλυτζανι τσαγιου κουακερ (καπου 200 γρ)
    150 γρ γαλα
    3 κομμενες φραουλες (η ο,τι αλλο φρουτο)
    5 καβουρδισμενα αμυγδαλα
    5 καβουρδισμενα φουντουκια
    μαυρες και ξανθες σταφιδες.

το τρωει στις 6 το πρωι και τον κραταει μεχρι τις 11 που τρωει ο,τι σνακ του εχω δωσει.

στη περιπτωση που θες ακομα πιο γλυκο, βαλε μια κουταλια μελασσα. Βοηθαει και στον αιματοκριτη, περιεχει ενα καρο θρεπτικα και εμενα μου εξαφανιστικαν οι μαυροι κυκλοι που ειχα.

Senior Member
    επισης, ενα "τρικ" του εμποριου ειναι που αναγραφουν 0% λιπαρα, ο,τι δεν εχει λιπαρα δεν ειναι καταναγκη διαιτης. Η ζαχαρη δεν ειναι λιπαρο, αλλα ειναι τινγκα στις θερμιδες.

Originally posted by wannabeskinny
    Φυσικα και εχουν ζαχαρη και σε καμια περιπτωση δεν ειναι 0% , ξαναδιαβασε την συσκευασια.Και γενικα ολα αυτα τα δημητριακα τυπου κελογκς , φιτνες ειναι φουλ στη ζαχαρη , τρως 3 κουταλιες που ειναι η μεριδα , ανεβαζουν την ινσουλινη στο θεο και μετα απο 1 ωρα πειινας σαν τρελος.Εντελως αχρηστες θερμιδες αλλα πετυχημενο προιον μαρκετινγκ βεβαιως βεβαιως.
    Το καλυτερο δημητριακο ειναι η βρωμη , το κουακερ δηλαδη , δεν εχει κορεσμενο λιπος , εχει συνθετους υδατανθρακες και σε χορταινουν για πολυ περισσοτερο.Με γαλα , ξερα φρουτα και ξηρους καρπους ειναι το τελειο πρωινο .
    Μη πεφτετε λοιπον στη παγιδα της διαφημισης.Αλλα τι λεω τωρα..

Senior Member
    το ζελε είναι το γιωτης το λαιτ.
    έχει 9 θερμ η μερίδα, λιπαρά 0.
    και υδατανθρακες 0,1.
    ναι εντάξει η προετοιμασία δεν είναι τίποτα, την λεει πανω στη συσκευασία.
    απ'οτι καταλαβα το θελεις ετοιμο, να μη χρειάζεται προετοιμασία...

Senior Member
    πω πω σας ευχαριστω πολυ!
    ειδα αυτο οτι οντως ισχυει με τα kellogs ,fitness klp
    απο δω και περα μονο κουακερ!
    κραταω την μελασσα!!θα παω την δευτερα ν αγορασω
    και το ζελε φυσικα..
    αφηστε τα
    σημερα λογω σοβαρων οικογενειακων προβληματων
    εφτιαξα ενα γλυκο με λικερ,βουτυρο,ζαχαρη,κακαο και δημητριακα
    εφαγα μισο μεγαλο μπωλ και μισο πακετο φυστικια:no:
    σιχαινομαι τα σαββατοκυριακα πλεον....ειναι σιγουρη η κριση....

Senior Member
    ισως αμα εβρισκες κανενα hobby για το σαββατοκυριακο να απεφευγες την κριση........οσο για τα οικογενειακα προβληματα σε καταλαβαινω απόλυτα......παντως εγω εχω ξεκινησει μια προσπαθεια να μην φορτωνομαι προβληματα αλλων ακομα και της οικογενειας αμα δεν ειναι πολυ σοβαρα γιατι αν τα παρω όλα πολυ προσωπικα τρελενομαι στις κρισεις .......

Senior Member
    δεν γινεται...και παλι 1-2 ωρες θα λειπω...μετα παλι τα ιδια:barfy:
    τζαμπα κοπος η ξεκουραζεται ο οργανισμος και κανεις ενα braak?
    εχω ακουσει οτι ετσι δεν πεφτει ο μεταβολισμος
    για 1 φορα την βδομαδα...

Senior Member
    παντως εγω σε καταλαβαινω wannabeskinny. και δεν ειναι καλο που αποζητας την τελειοτητα. βεβαια τα 51 κιλα ειναι υπερβολικα λιγα για το υψος σου. εγω πιστευω οτι στα 55 θα ησουν τελεια και θα μπορουσες να φτασεις εκει με σωστη διατροφη.

εγω εχω υψος 1.66 m και ζυγιζω 53 κιλα και θελω να χασω αλλα 3 αλλα ειναι απιστευτα δυσκολο.

για να φτασω τον στοχο μου εχω αυξησει τις καυσεις μου. ξεκινησα γυμναστηριο και καθε μερα περπαταω 2-3 ωρες.

παντως παλιοτερα ειχα χασει αρκετα κιλα επειδη δεν ετρωγα μετα τις 6 το απογευμα. πλεον δεν το εφαρμοζω αυτο γιατι δεν υπαρχει λογος. αλλα ισως σε βοηθησει.

και μερικες, χιλιοειπωμενες συμβουλες: μεινε μακρια απο γλυκα (οι τσιχλες και οι καραμελες ειναι υπεροχο υποκαταστατο), πινε χαμομηλι (με μετρο γιατι ειναι και διουρητικο), τρωγε μπροκολο (ειναι γεματο νερο) και κρεας (αν δεν τρως κρεας ο μεταβολισμος σου θα πεσει πολυ γιατι θα ειναι σαν να υποσιτιζεσαι).

Senior Member
    το εχω ακουσει και γω....αλλα νομιζω οτι ο οργανισμος παθαινει σοκ με την υπεργφαγια και μετα κανεις παλι διαιτα και τον εξαναγκαζεις στην νηστεια...οποτε φανταζομαι οτι αν απο το ελαχιστο φαϊ πας στο υπερβολικο ο οργανισμος θα μαθει να απορροφα κατευθιαν δηλαδη να το μετατρεπει κατευθειαν σε λιπος.
    κοιτα και εγω χρησιμοποιω την υπερφαγια μια φορα στο τοσο , και προσπαθω να το κοψω, οχι για τον μεταβολισμο αλλα γιατι δεν εχω συχνες συναντισεις με την τουαλετα και για να βοηθησω την εντερικη κινητικοτητα πεφτω απο το θεονηστικη στο σκασμενη μεχρι αϊδιας......αλλα κανονικα δεν πρεπει γιατι οπως ειναι φυσικο ο οργανισμος χρειαζεται μια σταθεροτη τοσο για την ποσοτητα όσο και για την ποιότητα του φαγητου

Senior Member
    πωπω δεν ξερω πια...vivian μου σ ευχαριστω
    παιδια το τι τραβαω αυτη τη στιγμη για να μην φαω οτι υπαρχει στο ψυγειο.......τα νευρα μου:(:grind:

Senior Member
    πωπω δεν ξερω πια...vivian μου σ ευχαριστω
    παιδια το τι τραβαω αυτη τη στιγμη για να μην φαω οτι υπαρχει στο ψυγειο.......τα νευρα μου:(:grind:
    πηγαινε μια βολτα για να κρατηθεις μακρια απο το ψυγειο. ή προσπαθησε να διατηρεις αδειο το ψυγειο. το δικο μου ειναι παντα σχεδον αδειο (εκτος απο κανενα αγγουρι, γιαουρτι ή γαλα ποθ μπορει να εχει)

Senior Member
    ειναι και πρωτη μερα περιοδου και ποναω...οι ορμονες χτυπανε κοκκινο...

Senior Member
    τωρα είναι συμβουλή το "προσπαθησε να διατηρείς άδειο το ψυγείο"?
    μη φτάνουμε στα άκρα...
    εγω θα σου έλεγα, κάνε ένα ντούζ, πιές ένα τσάι, άκου λίγο μουσική, παρε κάποιον τηλ να μιλήσεις-να φτιάξει η διάθεσή σου, βάψε τα νύχια σου, γενικά κάνε κάτι απλό "επιφανειακό"-"πεζό". εμένα συνήθως με βοηθάει, όποτε το θυμάμαι!
    κάνε δουλείες στο σπίτι, κι αυτό καλό-συμμάζεψε.. πλύνε πιάτα, οτιδήποτε.
    παίξε κανενα παιχνίδι στον υπολογιστή ή όπου έχεις, δές τηλεόραση(αν έχει τίποτα της προκοπης :P )

Αλλά το καλύτερο θα ήταν να πας μια βολτα όπως είπε η βιβιαν μόνη σου εν ανάγκη ή με φίλους αν μπορείς.

α.. επίσης θα μπορούσες να πας στη ντουλάπα σου και να αρχίσεις να δοκιμάζεις ρούχα, να δείς πως σου είναι, κάποια μπορεί να σου πάνε πολύ και να ανέβει η αυτοπεποίθηση σου, κάποια άλλα να σου είναι πιο στενα και να σε κάνει να κρατηθείς για λίγη ώρα απο το φαγητό, σε μενα πιανει παντως.
    δοκιμάζω ρουχα στο τελος κουράζομαι, πρέπει να τα ξαναβαλω στη ντουλάπα και κάθομαι στο κρεβάτι.

Λοιπόν τωρα σκέφτομαι μου έρχεται εμπνευση σε αυτό το τόπικ και γράφω πολλά, δε ξερω γιατί.

Senior Member
    αν σου αρέσει και το διάβασμα παρε ενα βιβλίο που σου αρεσει και διάβασε.
    εγω δε το κατεχω πολυ το αθλημα και έτσι δε το πρότεινα..

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast