Results 76 to 90 of 112
Thread: nevra tsatalia...
-
03-04-2011, 18:52 #76
Δεν είχα σκοπό να παρέμβω,αλλά κάτι με τρώει...Είναι συμβουλή βρε βιβιαν να έχει άδειο το ψυγείο για να αποφύγει το φαγητό?και πιστεύεις πως με αυτό τον τρόπο λύνεται το θέμα?εγώ τουλάχιστον σε τέτοια περίπτωση δεν το έχω σε τίποτα να πάω μέχρι το περίπτερο ή το φούρνο ή το σ/μ ή ακόμα πιο εύκολα να παραγείλω απ'εξω για να φαω!Και τι θα γίνει όταν θα πρέπει να φάει?θα τη βγάλει με αγγούρια??ή μήπως θα πρέπει να βγαίνει 3-4 φορές τη μέρα έξω και να αγοράζει ένα φιλέτο κοτόπουλο και 10 φύλλα μαρούλι για το μεσημεριανό,1 ντομάτα 1 τόνο και μια πατάτα για το βραδυνο κλπ?Καταλαβαίνω ότι προσπαθείς να βοηθήσεις,αλλά δεν είναι συμβουλή αυτή.Το πιθανότερο είναι με αυτά που θα διαβάσεις να νευριάσεις και να τσατιστείς,αλλά ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν είναι αυτός ο σκοπός μου.
Ας μην προσπαθούμε να βρούμε συνεργούς στα εγκλήματά μας για να απαλύνουμε τις τύψεις μας..
- 03-04-2011, 19:09 #77
προσωπικά αυτό που λέει η βίβιαν, σε εμένα πιάνει.
όχι τελείως άδειο, ώστε να με πιάσει συναισθηματική στέρηση, αλλά πάντα το έχω τόσο-όσο.
δλδ το έκανα κανόνα, να αγοράζω τα πολύ βασικά, που πάντα πρέπει να υπάρχουν στο ψυγείο, για μικρές λιγούρες, πχ πάντα υπάρχει γιαούρτι, βρασμένα αυγά, φρούτα και λαχανικά. "αθώα" δηλαδή.
οπότε έτσι "αναγκάζομαι" κάθε 2 μέρες σχεδόν να σηκώνω τον τροφαντό μου πισινό από την καρέκλα και να με πηγαίνω μέχρι το σούπερμάρκετ, για να περπατήσω ή να κάνω ποδήλατο κιόλας αλλά και για να έχω πάντα φρέσκα προϊόντα στο ψυγείο μου.
αλλά πάντα θα τσιμπήσω κάτι πριν πάω, πχ σήμερα το πρωί είπα θα πάω σούπερμάρκετ (ναι, ειναι ανοιχτά καποια σήμερα :) ) να πάρω κοτοπουλάκι, Κυριακή γαρ. Οπότε σηκώθηκα το πρωί, έφαγα το γιαούρτι μου, πήγα με το ποδήλατο στο σουπερμάρκετ έχοντας κάτι στο στομάχι ώστε να μην πάρω βλακείες αλλά μόνο αυτά που έχω ανάγκη, και όσο το φαγητό ψηνόταν, επειδή με έπιασε κι άλλη λιγούρα, μασουλούσα ένα καρότο
Συγγνωμη για την πολυλογία, αλλά ήθελα να πω την άποψή μου σε σχέση με αυτό που είπε η βίβιαν. Ότι ένα "άδειο" ψυγείο λειτουργεί θετικά ώστε να κινηθούμε πιο συχνά, αλλά και στο να μην έχουμε πάντα εύκαιρα μεγάλες και παχυντικές ποσότητες:rolleyes:
03-04-2011, 19:14 #78
Δεν ξέρω κατά πόσον το άδειο ψυγείο εξαφανίζει τις «κακές» ευκαιρίες γύρω μας.Δηλαδή πουθενά αλλού δε μπορείς να βρεις αυτό που θες;
Στον καθένα μπορεί να λειτουργεί διαφορετικά,αρχικά,αλλά το να συντηρείς μια κατάσταση πίεσης,άδειου ψυγείου,πιο πολύ εγκλωβισμό μου δείχνει παρά λύτρωση...
Όλα είναι γύρω μας και περιστρέφονται.Ή σε παίρνουν στη δίνη τους ή τα βάζεις στη σωστή σειρά που θες και περιστρέφονται αυτά γύρω από σένα...
03-04-2011, 20:18 #79
θελω να σας πω οτι τα χω κανει ολα...και τv και dvd και βιβλιο και μπανιο και νυχια και τσαι...
ειναι καθαρα ψυχολογικο....
συμφωνησα στ οτι το ψυγειο πρπεει να ναι αδειο απο λιχουδιες...
σε καμια περιπτωση αδειο εντελως...
και να θελα δηλαδη μενω με τους γονεις μου οποτε παντα θα χει και λιχουδιες και ολα τα καλα....
ο καημος μου ειναι τα γλυκα....ευχαριστιεμαι μονο με πολυ λιπαρα γλυκα...
εκνευρισμος και νευρα...ερχεται και το πασχα....παντου παγιδες
03-04-2011, 20:38 #80
Originally posted by wannabeskinny
μολις ειδα αυτο!
δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι εχει υποθρεψια;δε νομιζω...
http://www.stylista.gr/well-being/bo...as-ths~article
οne life one change εισαι πιο ψηλη και προφανως με διαφορετικο σωματοτυπο και λιποαποθηκες
μεχρι την γαμπα ανεβαινουν...
ciciliana οχι εννοειται...κατω απο 45 κιλα απαγορευεται...
Κοπελια, μην μας δουλευεις οτι δεν μπαινεις σε skinny jeans... μπαινεις και παραμπαινεις... και 44 δεν φορας με τιποτα γιατι τοσο φοραγα εγω οταν ημουν 85 κιλα....
03-04-2011, 22:40 #81
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Originally posted by vivian20
εγω εχω υψος 1.66 m και ζυγιζω 53 κιλα και θελω να χασω αλλα 3 αλλα ειναι απιστευτα δυσκολο.
04-04-2011, 15:37 #82
penelope 1985 καλα ουτε εμενα μαρεσει στο προσωπο γιατι εχει κανει παντου πλαστικες και φαινονται....αλλα ειδες τα κιλα;πως γινεται να εφαγε κρεπες βουνα και να χει τετοιο σωμα;
μηπως τα εκανε εμετο μετα;μαλλον ναι....
04-04-2011, 15:49 #83
ναι επισης και το σωμα της χαλια ηταν... νταξ δεν μετραγα και τις μπουκιες της... αλλα οι κρεπες εκαι βουνα ειναι...
04-04-2011, 16:55 #84
τι εννοεις ηταν χαλια;;;;;;;;;:dork:
04-04-2011, 23:02 #85
ηταν χαλια μανα μου! πετσι και κοκκαλο... σκελετος... πως το λενε? Και ειδικα στο προσωπο...
04-04-2011, 23:16 #86
Originally posted by penelope1985
ναι επισης και το σωμα της χαλια ηταν... νταξ δεν μετραγα και τις μπουκιες της... αλλα οι κρεπες εκαι βουνα ειναι...
05-04-2011, 00:52 #87
wannadeskinny...Διαβαζωντας το τοπικ η εμφανιση σου σου εχει γινει εμμονη, πρεπει ειλικρινα να χαλαρωσεις να αναθεωρησεις την αντιληψη σου για την ζωη οχι μονο να βρεις ενδιαφεροντα αλλα ν αγαπησεις και να αγαπηθεις εννοωντας ν αγαπησεις εννοω τα παντα..............να γεμισει η ζωη σου νοημα να ξεκολλησεις να συγκρινεσαι μ αυτες στα ΜΜΕ ολοι ειμαστε διαφορετικοι μεσα και εξω και μενα μ αρεσουν αυτα που βλεπω αλλα μεχρι ενα σημειο......δεν ειναι αληθινο αυτο που βλεπουμε δεν ειναι ομορφια αυτη, η ομορφια ξεκιναει απο μεσα....προσωπικα "ερωτευομαι" ανθρωπους χωρις να ειναι ομορφοι, αδυνατοι κ.τ.λ απλα επειδη εχουν κατι που πηγαζει απο μεσα τους κατι πιο βαθυ...εχουμε κολλησει και βλεπουμε το εξω...
Τα κιλα σου ειναι μια χαρα γυμνασου και γινε δεκτικη σε καθετι που θα σε βγαλει απο τον γολγοθα της διαιτας. Αν σκεφτεις οτι μια ζωη θα πρεπει να τρεφομαστε υγιεινα και χωρις υπερβολες....τα τριωρα που προτεινονται στο φορουμ ειναι πολυ καλη λυση για την διατροφη..
05-04-2011, 01:03 #88
Ωραιο ποστ magia.:)
05-04-2011, 01:08 #89
Originally posted by Constance
Ωραιο ποστ magia.:)
05-04-2011, 14:30 #90
Quote:
Originally posted by penelope1985
Κοπελια , σε εχει φοβηθει το ματι μου.Δεν ειναι να κανει παρεα κανεις μαζι σου...Στους ανωνυμους υπερφαγους θα καταληξει..!
maroulaki gia poion to pes?
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση