nevra tsatalia... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 112
    [i]Originally posted by wannabeskinny[/i

Κοπελια , σε εχει φοβηθει το ματι μου.Δεν ειναι να κανει παρεα κανεις μαζι σου...Στους ανωνυμους υπερφαγους θα καταληξει..!

maroulaki gia poion to pes?
    Στη Πηνελοπη πηγαινε το σχολιο...

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    Originally posted by vivian20

εγω εχω υψος 1.66 m και ζυγιζω 53 κιλα και θελω να χασω αλλα 3 αλλα ειναι απιστευτα δυσκολο.
    σόρρυ άσχετο αλλά εσύ δεν έλεγες εδώ και τόσες μέρες πως θέλεις να πας 53 γιατί είχες ένα ραντεβού ή κάτι τέτοιο πριν μερικές μέρες και πως μετά θα είσαι οκ?τώρα θέλεις να χάσεις και άλλα :shocked2:
    ^^ γεια. εμμμ... ναι. τα ιδανικα κιλα για εμενα θεωρω οτι ειναι τα 50 (εχω να υπαρξω 50 απο την εκτη δημοτικου. μακαρι να τα καταφερω). απλα εχω αποφασισει να χασω τα κιλα ''σε δοσεις'' και να θετω παντοτε μικρους στοχους. ετσι πλεον που εχω σταθεροποιηθει στα 53 (καλα σημερα μετα το μινι υπερφαγικο ειμαι 54 αλλα θα ξεφουσκωσω σε 1-2 μερες), θελω να συνεχισω την προσπαθεια απωλειας κιλων. οποτε πλεον στοχευω στα 52 μεχρι το Σαββατο (που ειναι και τα γενεθλια μου. η ικανοποιηση που θα νιωσω θα ειναι το καλυτερο δωρο).

Senior Member
    kali epitixia loipon:blush:

Senior Member
    Originally posted by marou_laki
    [i]Originally posted by wannabeskinny[/i

Κοπελια , σε εχει φοβηθει το ματι μου.Δεν ειναι να κανει παρεα κανεις μαζι σου...Στους ανωνυμους υπερφαγους θα καταληξει..!

maroulaki gia poion to pes?
    Στη Πηνελοπη πηγαινε το σχολιο...

lol ρε μαρουλακι δεν την ταιζα... μονη της τα τρωγε...

Junior Member
    Γεια σας, ειμαι καινουργιο μελος κ πραγματικα νιωθω την αναγκη για βουθεια. Τους τελευταιους 3 μηνες εχω μια ατελειωτη ορεξη για φαγητο με αποτελεσμα να εχω παρει 8 κιλα. Επισης ειχα καθυστερηση κ μετα απο εξετασεις εμαθα πως πασχω απο υποθυρεοειδισμο. Θελω πολυ να ξαναγυρισω στα παλια μου κιλα αλλα δε νομιζω πως πλεον μπορω να αντεξω χωρις γλυκα και κυριως σοκολατα. Τι μπορω να κανω?

Senior Member
    o giatros ti sou pe na kaneis???exw kai gw dustuxws:no:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    ο γιατρός συνήθως δίνει χαπάκια και ρυθμίζεται ο θυροειδής σας ,μην σας φρικάρει τόσο ως γεγονός! wannabeskinny εσένα ο γιατρός σου δεν σου είπε πως πρέπει να τον ρυθμίσεις? και έχεις υπο ή υπέρ θυρειοδισμό?

Senior Member
    Originally posted by CAMELIA
    Γεια σας, ειμαι καινουργιο μελος κ πραγματικα νιωθω την αναγκη για βουθεια. Τους τελευταιους 3 μηνες εχω μια ατελειωτη ορεξη για φαγητο με αποτελεσμα να εχω παρει 8 κιλα. Επισης ειχα καθυστερηση κ μετα απο εξετασεις εμαθα πως πασχω απο υποθυρεοειδισμο. Θελω πολυ να ξαναγυρισω στα παλια μου κιλα αλλα δε νομιζω πως πλεον μπορω να αντεξω χωρις γλυκα και κυριως σοκολατα. Τι μπορω να κανω?

Με μια βδομαδα αγωγη θα ερθουν οι τιμες παλι στα φυσιολογικα...

Senior Member
    Originally posted by CAMELIA
    μπες (μονη σου) σε προγραμμα απεξαρτησης απο την σοκολατα. αντιμετωπισα και εγω αυτο το προβλημα καποια περιοδο που ειχα εθιστει στη σοκολατα και προσφατα αποφασισα να την σταματησω εντελως. και οσο για τον υποθυροειδισμο, και γω εχω και παιρνω Τ4 χαπια των 25 mg και χανω κιλα αν και πιο δυσκολα απο αλλα ατομα που τρωνε τα παντα ολα και ειναι αδυνατα (τυχερα ατομα)

Senior Member
    μπες (μονη σου) σε προγραμμα απεξαρτησης απο την σοκολατα. αντιμετωπισα και εγω αυτο το προβλημα καποια περιοδο που ειχα εθιστει στη σοκολατα και προσφατα αποφασισα να την σταματησω εντελως. και οσο για τον υποθυροειδισμο, και γω εχω και παιρνω Τ4 χαπια των 25 mg και χανω κιλα αν και πιο δυσκολα απο αλλα ατομα που τρωνε τα παντα ολα και ειναι αδυνατα (τυχερα ατομα)
    AUTA DEN EINAI TUXERA ATOMA AUTA EINAI KOLOFARDA...SORRY KIOLAS ALLA AFTO EINAI DORO 8EOU......
    εχω να κανω εξετασεις 2χρονια

Senior Member
    καλό θα ήταν να κάνεις ένα έλεγχο,συνήθως κάνουμε κάθε εξάμηνο αλλιώς κάθε χρόνο,το ότι ρυθμίζονται οι τιμές δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να αλλάξουν.

Senior Member
    σχετικά με το δώρο θεού αυτό είναι σχετικό...τα ανήψια μου έχουν υπέρθυροειδισμο, ότι και να φάνε δεν παχαίνουν αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν επηρεάζει την γενικότερη ανάπτυξή τους ή ότι δεν χρειάζεται να πίνουν χάπια για τον ρυθμίζουν ή το ότι μπορούν κ τρώνε το οτιδήποτ χωρίς να παχαίνουν είναι κ κέρδος τους

Senior Member
    sigoura an etrwga oli mera oti i8ela gluka almura kanonikes merides kai den paxaina den 8a hmoun stenaxwrimeni........pistepse me........otan piezesai genikotera k eexeis kai themata me ta kila trelainesai

Originally posted by wannabeskinny
    sigoura an etrwga oli mera oti i8ela gluka almura kanonikes merides kai den paxaina den 8a hmoun stenaxwrimeni........pistepse me........otan piezesai genikotera k eexeis kai themata me ta kila trelainesai
    Όντως wannabeskinny όταν έχεις χιλιαδύο θέματα και μέσα σε όλα έχεις και το θέμα των κιλών έρχεται και σε πλακώνει η κατάσταση. Αλλά εσύ δεν έχεις θέμα κιλών αλλού είναι τα θέματα σου...
    Εντελώς φιλικά και ξεκάθαρα.

Senior Member
    Originally posted by Kleanthis
    Δεν ξέρω κατά πόσον το άδειο ψυγείο εξαφανίζει τις «κακές» ευκαιρίες γύρω μας.Δηλαδή πουθενά αλλού δε μπορείς να βρεις αυτό που θες;

Στον καθένα μπορεί να λειτουργεί διαφορετικά,αρχικά,αλλά το να συντηρείς μια κατάσταση πίεσης,άδειου ψυγείου,πιο πολύ εγκλωβισμό μου δείχνει παρά λύτρωση...

Όλα είναι γύρω μας και περιστρέφονται.Ή σε παίρνουν στη δίνη τους ή τα βάζεις στη σωστή σειρά που θες και περιστρέφονται αυτά γύρω από σένα...
    σωστος!

Originally posted by ria
    δηλαδή εσυ εχεις αποφασισει να πεθανεις ειτε απο το πολύ φαι ειτε απο το λιγο.... το θέμα ειναι ΓΙΑΤΙ θες να πεθανεις... ψαξε να βρεις τροπους για να ζησεις κοπελιά! Το φαγητό είναι το καυσιμο μας τπτ αλλο...
    :thumbup:

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast