nevra tsatalia... - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 112 of 112
    Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    σχετικά με το δώρο θεού αυτό είναι σχετικό...τα ανήψια μου έχουν υπέρθυροειδισμο, ότι και να φάνε δεν παχαίνουν αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν επηρεάζει την γενικότερη ανάπτυξή τους ή ότι δεν χρειάζεται να πίνουν χάπια για τον ρυθμίζουν ή το ότι μπορούν κ τρώνε το οτιδήποτ χωρίς να παχαίνουν είναι κ κέρδος τους

ο υπερθυροειδισμος ειναι επικινδυνος... εχει πολλα παρακλαδια οπως χασιμοτο κλπ. Αν ειναι να εχεις ειναι καλυτερα να εχεις υπο...

Senior Member
    ο υπερθυρεοειδισμος προκαλει παρα πολλα κ πολυ σοβαρα προβληματα στην υγεια, που μπορει να απειλησουν τη ζωη σε προχωρημενες καταστασεις!
    μη λεμε ό,τι θελουμε, δε θα προτιμησω να κινδυνευει η ζωη μου προκειμενου να μην εχω καποια κιλα παραπανω, ελεος δηλαδη ρε παιδια!

Senior Member
    ασθενης με υπερθυρεοειδισμο παρουσα, κ παντα υπερβαρη! δεν χανεις παντα, χανεις οσο τρως ανεξελεγκτα μεχρι να παρεις πρεφα τι εχεις κ να μπεις σε αγωγη, μετα συνεχιζεις να τρως πολυ καθοτι το στομαχι δεν κλεινει αλλα ο θυροειδης γιατρευεται.
    μην αγχωνεσαι για τα ανηψια, αρκει να εχουν καλο γιατρο...

Junior Member
    Εγω παντως εχω πραγματικα απελπιστει. Ημουν παντα αρκετα αδυνατη κ ευχαριστημενη μπορω να πω με το μεταβολισμο μου. Τωρα θα παιρνω χαπια για 2,5 μηνες περιπου κ μετα θα ξανακανω εξετασεις

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    bad δεν ανυσηχώ για τα ανήψια μου,διαγνώστηκε ο υπέρ από πολύ μικρά ακόμα κ τα παρακολουθεί ειδικός γιατρός ειδικευμένη σε ορμονικές διαταραχές παιδιών,(παρότι ο θυρ είναι ρυθμισμένος κ τα τρία όσο κ να φάνε δεν παίρνουν δράμι) απλά το ανέφρερα επειδή μερικοί/ές πιστεύουν πως προτιμούν να έχουν πρόβλημα υπερ κ να τρώνε αneξελεκτα λες κ αυτό είναι η λύση :thumbdown::thumbdown:

Senior Member
    exw kai xasimoto!!!:sniff:

Junior Member

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678