Results 1 to 5 of 5
Thread: Proactol
-
31-03-2011, 12:56 #1
Proactol
Καλημέρα σε όλες και όλους,
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την (δυστυχώς άσχημη) εμπειρία μου από το Proactol.
Ξεκίνησα Παίρνω Proactol εδώ και περίπου 6 μήνες, και δυστυχώς είμαι πολύ απογοητευμένη.
Στην αρχή (τον πρώτο μήνα) είχα μία φαινομενική αντίδραση, που με έκανε να ελπίζω. Από εκεί και μετά η απώλεια κιλών ήταν αστεία μικρή (λιγότερο από κιλό το μήνα), που δεν είναι καν σίγουρο ότι βοήθησε το Proactol σε αυτό.
Τονίζω ότι στις οδηγίες του Proactol λέει ότι δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη δίαιτα. Αυτό έκανα και εγώ. Έκοψα τελείως τα τηγανητά (μεγάλο βήμα για εμένα) αλλά δεν άλλαξα κάτι ιδιαίτερο στη διατροφή μου. Πίνω πολύ νερό (πάνω από 2 λίτρα την ημέρα), ενώ δεν γυμνάζομαι.
Αρχικά επικοινώνησα με την Proactol Hellas, που μου συνέστησε να μεγαλώσω τις δόσεις και να ξεκινήσω κάποιας μορφής ήπια άσκηση (π.χ. περπάτημα, ανεβοκατέβασμα σκάλας).
Για να μπορώ να παίρνω τις παραπάνω δόσεις αναγκάστηκα να πάρω και δεύτερη αγωγή, πληρώνοντας κι άλλα λεφτά..
Μην τα πολυλογώ, έφτασα να παίρνω περίπου 15 (!!!!) χάπια την ημέρα, να επικοινωνώ και με την Proactol στο εξωτερικό? και φυσικά απογοητεύτηκα γιατί 6 μήνες μετά έχω χάσει 6 κιλά. Αστείο έτσι? Ειδικά αν σκεφτείς το πόσα λεφτά έδωσα?.
Το κλου της ιστορίας? Όταν έκανα αίτηση για refund των χρημάτων (το προϊόν έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων) μου είπαν ότι δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων σε «επαναλαμβανόμενες παραγγελίες»!!! Τι κι αν τους εξήγησα ότι δεν είχα ΚΑΜΙΑ πρόθεση να κάνω «επαναλαμβανόμενη παραγγελία», αλλά απλά ακολουθούσα τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ υποδείξεις για αύξηση της δόσης?
Χαμένος χρόνος, χαμένα λεφτά?:thumbdown:
Αυτά από την εμπειρία μου, ελπίζω να σας βοήθησα. ʼλλη μία αποτυχημένη προσπάθεια, άλλο ένα αποτυχημένο χάπι?
Ρία
- 31-03-2011, 13:19 #2
Απο περιεργεια , μπορεις να μου πεις περιπου τι ετρωγες σε μια τυπικη μερα;Γλυκα ετρωγες;
Επισης , επειδη δεν γνωριζω , τι ειναι το proactol;;
31-03-2011, 14:39 #3
μαλλον δεν προσεξες την διατροφη σου..
σου προτεινω να πηγαινεις καθε μερα μια βολτα στα μαγαζια οσο περισσοτερο περπατημα μπορεις..
αγορασε ενα σκοινακι και μερικα βαρη και κανε καθισματα!
τρωγε αφοβα κοτοπουλο,γαλοπουλα,τονο,σ� �ρδελα,γαλακτοκομικα 0%,λαχανικα,φρουτα,δημητρια� �α quaker η fitness
oταν θελεις κατι γλυκο προτιμησε μια μικρη μαυρη σοκολατα η αναψυκτικο diet
να πινεις πολυ πρασινο τσαι και να τρως κοκκινες πιπεριες και μπροκολο
δεν ειναι σπουδαια πραγματα
χρησιμοποιουσα και γω πολλα χαπια και καμια διαφορα..
οταν αρχισα γυμναστικη ειδα αμεσως ποντους να φευγουν!
θα δεις πως θ αρχισεις να βλεπεις διαφορα και μετα δεν θα σταματας την προσπαθεια:blush:
καλη επιτυχια!
31-03-2011, 16:47 #4
το έχω πάρει τα proactol και με βοήθησαν τις δύο πρώτες εβδ αλλά με διατροφή-δίαιτα.... μετά τίποτα... δεν νομίζω ότι από μόνα τους κάνουν κάτι... και αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ απ' όλα ήταν που δεν είχαν ούτε ένα χαρτάκι με οδηγίες μέσα....
31-03-2011, 18:22 #5
Δεν ξερω τι ειναι το προακτολ κ τι βαθμο επικυνδυνοτητας εχει,αλλα καλα κανεις κ γραφεις τι συνεβει για να καταλαβαινουν ολοι το ποσο ανωφελα κ ισως βλαβερα ειναι τα ''θαυματουργα''χαπακια.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....