νιωθω υπεριφανη που.....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Member

νιωθω υπεριφανη που.....

Text σημερα εφιαξα πιτσα και πεινιρλι και ουτε καν δοκιμασα,,,μετα πηγα επισκεψη και με κερασανε μπακλαβα και τους ειπα οτι με ποναει το δοντι μου και δεν εφαγα,και πιο μετα ανοιξα μια σοκολατα και εφαγα μονο ενα κομματακι και δεν την τσακησα ολη...............................μηπως να γραφουμε κ τις επιτυχιες μας για να ανεβαινει η διαθεση?????????αααααβραδυνο δεν εφαγα,θα παω για νανι σε λιγο να ξεχαστω.και αυριο δεν θα θυμαμαι καν οτι πειναγα σημερα,,θα παρασει:smirk:

Senior Member
    νιωθω περηφανη που πλεον λεω με ανεση και ψυχρότητα ενα ξερό "ΟΧΙ" και δε κανω τις χαρες σε αλλους.

Senior Member
    Που βγηκα εξω το βραδυ για περπατημα .. για να ξεχασω την πεινα μου ... και καθως περπαταγα σκεφτομουν το επομενο μαγαζι που συναντησω στο δρομο και τι θα παρω απο εκει να φαω ( τι μια χαμπουργκερ, την αλλη τοστακι, την αλλη σουβλακι κοτοπουλο .. και τελος απλα ενα γλυκο) .. και τελικα καταφερα και γλιτωσα και τις 4 φορες !!!! και γυρισα σπιτακι μου και εφαγα γιαουρτακι- δημητριακα- φρουτα!!!!
    ειχε γελιο γιατι πριν φτασω στο καθε μαγαζι ειχα ηδη βγαλει το πορτοφολι μου απο την τσαντα και ημουν ετοιμη να μπω .. εφτανα στην πορτα αλλα εφευγα!! :yes:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    zwhtsa μου καλησπερα,να ρωτησω με την πτυχωση δεν μειωνεται ή εξαλειφεται η πείνα?

εγώ πάλι είμαι περήφανη που έχω έναν τόσο όμορφο άντρα

Senior Member
    στην αρχη ναι κατα πολυ! εμενα εχει περασει εναμισης χρονος τωρα ... χορταινω μεν με μικρη ποσοτητα ( οχι οπως στην αρχη ομως με λιγη περισσοτερη ) αλλα ορεξη εχω ...

ασε που εχει να κανει καθαρα με την ψυχολογια .. οταν ειμαι καλα δεν με νοιαζει καθολου .. οταν δεν ειμαι .. νοιωθω οτι πειναω συνεχως ..

Member
    σημερα μου δωσανε ενα --το χρυσο ντερμπι της ιον- το πηρα για να μη φανει οτι κανω διαιτα,και ξεφτιλιστω με τις δηλωσεις μου,,το εβαλα στην τσαντα μου,και μολις το βρηκα.δεν νιωθω υπερηφσνη επειδη δεν το εφαγα,,,αλλα,,,,επειδη δεν το σκεφτομουνα..σαν να μην υπαρχει...δεν μου εχει ξανατυχει.θα το αφησω πανω στο τραπεζι να το βλεπω κ να προσπαθω να το αγνωω.και οσο αντεξω.ισως βοηθησει,,ισως παλι και οχι αλλα στο κατω κατω 250 θερμιδες εχει////////θα σας ενημερωνω για καθε μερα που θα βρισκεται ακομα στη θεση του ανεπαφο και ολοκληρο:grind:

Junior Member
    που ....κανω ακόμα διαιτα!!!

Member
    edv k 2 μερες περπαταω 30 λεπτα.κατι ειναι κ αυτο...το χρυσο ντερμπι της ιον ειναι ακομα πανω στο τραπεζι ε???

Member
    που εχω μια σοκολατα στο ψυγειο και δεν την ακομπάω και που σημερα παρότι εφαγα δυο σοκολατακια (ευτυχώς δαμασκηνα επικαλυμενα με κουβερτουρα) και απογοητευτηκα δεν συνεχισα με όλο το κουτι!!!

Πού σήμερα ξεκίνησα την ημέρα μου με μισάωρη γυμναστική!!!!!! (βάδην επιτόπιο μέσα στο σπίτι), θα συνεχίσω τώρα με δημητριακά!!! Καλημέραααααα!!!!!

Member
    που το χρυσο ντερμπι της ιον ειναι ακομα πανω στο τραπεζι