Τελικά είμαι η μόνη??
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 65

Τελικά είμαι η μόνη??

Νιώθω ότι είμαι η μόνη με τόσα πολλά κιλά και χωρίς να θέλει να επιχειρήσει να κάνει κάποιο χειρουργείο, αλλά να θέλει να προσπαθήσει μόνη της... Όλες είστε περίπου στο ύψος μου και άντε το πολύ στα κιλά που θα ήθελα να φτάσω (90-95)....
    Πώς τα κατάφερα έτσι και έφτασα σ'αυτό τον αριθμό???? ουφ........ :sniff:

Πόσα κιλά είσαι;

Senior Member
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ήμουν 142,3 και εχω φτασει στα 114,4 ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ και συνεχίζω, μην σε παίρνει απο κατω:wink2:

Καραμέλα..... θα ήθελες να μου πεις τον τρόπο??

Senior Member
    μην σκεφτεσαι ποσα εισαι.....
    αρχισε την προσπαθεια και θα δεις πως θα κατεβαινουν, αν σκεφτεσαι τα κιλα το μονο που θα καταφερνεις ειναι να σε παιρνει απο κατω

Senior Member
    Originally posted by bigWildrose
    Καραμέλα..... θα ήθελες να μου πεις τον τρόπο??
    βεβαίως
    πάω σε διαιτολόγο και μου βγαζει διαιτα σύμφωνα με τα δικα μου θελω, συμφωνα με τον οργανισμο μου και αυτα που τρωω:yes:

Σήμερα για παράδειγμα έφαγα ιμαμ, αυριο θα φαω κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο, μεθαυριο ψαρονεφρι με ρυζάκι

έχω ξεκινήσει. δεν τρώω ζάχαρη, οι τροφές που παίρνω είναι πιο ποιοτικές (περισσότερα λαχανικά και φρούτα). Τσάι αντί καφέ. Το τσιγάρο κομμένο. Αναψυκτικά καθόλου... αλλά έχω μία βδομάδα... σήμερα που μου πέσαν κι όλα μαζί, έπεσα πολύ ψυχολογικά και πήγα να παρεκτραπώ και τελικά πήρα ηλιόσπορους αντί να πέσω με τα μούτρα στα γλυκά...

Και ο Filipparas ξεκίνησε απο 148 και εχει χάσει ήδη 20 κιλά νομίζω. Μην απογοητεύεσαι και εννοείται ότι είναι προτιμότερο να τα χάσεις με φυσικό τρόπο! Αντε χαμογέλαααα :yes:

Αυτά τα κιλά που έχασες, τα έχασες πολύ αργά και δύσκολα??? Δεν θέλω να τα χάσω μέσα σε 2-3-4 μήνες... 1 χρόνο για να τα χάσω όμως δεν θα φτάσει πιστεύω...

Senior Member
    Κι εγω εδω bigwildrose..Στα 120,με υψος 1,71.

Senior Member
    Και επισης δεν σκεφτομαι το χειρουργειο(προς το παρον βεβαια),παρολο που αρκετοι μου το προτειναν(βλεπεις κανεις δεν πιστευει πως θα τα καταφερω μονη μου μετα απο τοσες αποτυχημενες προσπαθειες..)

Senior Member
    όχι δεν μπορω να πω οτι ζοριστηκα, εφαγα και τα κοληματακια μου αλλα ολα οκ, βεβαια αυτα ειναι και ολα θεμα οργανισμου, δεν θεωρεις οτι θα ηταν προτιμοτερο να πηγαινες σε καποιον διαιτολόγο? γιατι πολλες φορες απο την απογοητευση που νιωθουμε παμε στο αλλο ακρο με αποτελεσμα να μην παιρνουμε ολα τα θρεπτικα συστατικα που χρειαζομαστε

εγώ είμαι 1,75... αλλά έχω παραπάει γμτ... πώς τον άφησα έτσι τον εαυτό μου τόσα χρόνια??? όλο βλακείες κάνω....
    σας ευχαριστώ που είστε εδώ...
    πάνω σ'αυτό το θέμα, νιώθω απόλυτα μόνη...
    όταν μου μιλάνε οι φίλες μου για τα 5 παραπανίσια κιλά, νιώθω σαν εξωγήινος....

Senior Member
    ελα μην σε παιρνει απο κατω, αν απογοητευεσαι χειροτερα τα κανεις, εδω και μια εβδομαδα που ειπες οτι κανεις προσπαθεια, έχασες κατι?

Page 1 of 5 123 ... LastLast