Results 46 to 60 of 65
Thread: Τελικά είμαι η μόνη??
-
02-04-2011, 00:44 #46
βρε θαναι προσαρμοσμενη στα δικα σου δεδομενα. αργα και σταδιακα μικραινει το στομαχι.
και το αισθημα κορεσμου και πεινας.
και τα υπερφαγικα.
και η μαχη με τη συναισθηματικη πεινα
σ τ α δ ι α κ α
- 02-04-2011, 12:15 #47
Καλημέρα, πως εισαι σήμερα? λοιπόν και κατι ακόμα πάρε μια ζυγαρια που να εχει μεγαλυτερα ορια για να ξερεις και ακριβως το βαρος σου και την απώλεια σου, θα σε βοηθησει, σκέψου να εισαι 152 και οχι 160 οπως υπολογιζεις, ειναι 8 κιλα αυτα αλλα και πιο πανω να εισαι δεν εγινε κατι, θα ξεκινησεις την διατροφουλα σου και θα δεις πως θα φευγουν:yes:
02-04-2011, 12:32 #48
Καλημέρα!!!!
Μου δώσατε πολύ δύναμη χθες και σας ευχαριστώ!!! Σήμερα ξεκίνησα κεφάτη την ημέρα!! Το πρωί ξύπνησα και έκανα μισή ώρα βάδην επιτόπιο στο σπίτι μου, μετά έφαγα ένα μπολ δημητριακά με γάλα 1,5% και τώρα θα φάω για σνακ μία φέτα ολικής με ντοματούλα από πάνω!!! Το μεσημέρι έχουμε μανιτάρια στο φούρνο με σκόρδο και για συνοδευτικό λίγα ζυμαρικά ή ρύζι μπασμάτι (ακόμη δεν κατασταλάξαμε)!!!!
Υπάρχουν ζυγαριές που να ζυγίζουν πάνω από 160?? Εγώ φοβόμουν ότι θα έπρεπε να πάω σε ειδική ζυγαριά για κρέατα...
02-04-2011, 12:36 #49
Βρήκα ζυγαριά μέχρι 180κιλά!!!!!
σε κατάστημα!!!! λέω να την παραγγείλω, γιατί μου είναι πολύ σημαντικό!!!!!
02-04-2011, 12:47 #50
ναι υπάρχουν βρε συ, ποια ζυγαρια βρηκες? ποια μαρκα?
χαιρομαι που ξυπνησες καλα:spin:
02-04-2011, 12:53 #51
βρήκα στον κωτσόβολο, united bsc9092 με 33,70 μέσω ίντερνετ. (αν δεν κάνει μάρκες και καταστήματα, σβήστε το μήνυμα μου)!!!
μου φάνηκε καλή σαν προσφορά!!!
02-04-2011, 13:01 #52
Originally posted by bigWildrose
τις είδα και μπερδεύτηκα!!!! πρέπει να καθήσω να τις μελετήσω.. αν και σαν ποσότητα τροφής η διατροφή της Ρίας, αν δεν κάνω λάθος, ήταν πάρα πολύ μικρή!!! πιστεύω ότι θα πεινάω όλη την ώρα!!!
Αλλωστε για να συμπληρωσεις το πιατο και με τις τρεις ομαδες τροφων
[πρωτεινη - υδατανθρακα -βιταμινη c] γεμιζει απο μονο του!trust me!
Για παραδειγμα στο πρωινο σου δημητριακα με γαλα προσθετεις και 1 φρουτο ,
ή χυμο ή σταφιδες και αμεσως αμεσως μεγαλωνει η ποσοτητα.
Το ιδιο και στο μεσημεριανο.Εχεις τα μανιταρια σου , το ρυζι και το συνοδευεις
με μια μεγααααλη σαλατα και εχουμε μεγαλυτερη πληροτητα.
Ο,τι απορια εχεις να ρωτας γιατι την εχω μελετησει πολυ αυτη την διατροφη και πραγματικα δουλευει.
Με γεια η ζυγαρια!Καλη συνεχεια!!:thumbup:
02-04-2011, 13:21 #53
ε ναι, σήμερα το μεσημέρι θα φάω σαλάτα όπως κάθε μεσημέρι (απλά τα ξεχνάω γιατί τώρα τελευταία προσπαθώ να γίνω φαν των λαχανικών)!!!!
το πρωί πάντως δεν ήπια χυμό μαζί με τα δημητριακά, αλλά στο δεκατιανό έφαγα μία φέτα ψωμί σίκαλης με ντομάτα και 4 ελιές καλαμών!!!
αλήθεια, τα επιδόρπια χωρίς ζάχαρη, ζελέ και τα καινούρια του Γιώτης που είναι με υποκατάστατο και τα φτιάχνουμε με νερό ή γάλα ελαφρύ τα προτιμάτε????
γιατί προχθές φτιάξαμε ζελέ χωρίς ζάχαρη φράουλας, από πάνω κρέμα ζαχαροπλαστικής του Γιώτης χωρίς ζάχαρη και από πάνω φράουλες φρέσκιες κομμένες και βγήκε ένα τέλειο γλυκάκι!!!!!
02-04-2011, 14:20 #54
bigWildrose , θα το τρως το γλυκακι σου σαν σνακ αλλα πριν απο αυτο , απαραιτητως θα εχεις φαει το "κανονικο" σου σνακ.
Μπαρα δημητριακων με φρουτο ή χυμο , ξηρους καρπους με φρουτο , μπισκοτο δημητριακων με φρουτο ...Απαξ και εχεις
φαει αυτα που χρειαζεται το σωμα σου για να ειναι οκ και να μην κανει βουλιμικο επεισοδιο , μπορεις να φας και το επιπλεον.
02-04-2011, 14:24 #55
οπότε για το βράδυ που σκέφτομαι σαντουιτσάκι ολικής άλεσης με ντομάτα, αγγούρι και αυγό είναι καλά ναι??
οκ, το απογευματάκι θα φάω ηλιόσπορους και λίγη καρυδόψιχα μαζί με φρούτο!!!!
02-04-2011, 17:05 #56
οπότε για το βράδυ που σκέφτομαι σαντουιτσάκι ολικής άλεσης με ντομάτα, αγγούρι και αυγό είναι καλά ναι??
με μαρουλι , ντοματα , 1-2 κουτ ωμο ελαιολαδο και να την συνοδεψεις
με το σαντουιτσακι με τυρι και γαλοπουλα ωστε να πετυχεις μεγαλυτερη πληροτητα.
Μια χαρα ειναι το απογευματινο σου ερκει οι ξηροι καρποι να ειναι αναλατοι και αψητοι.
02-04-2011, 17:11 #57
Originally posted by marou_laki
με μαρουλι , ντοματα , 1-2 κουτ ωμο ελαιολαδο και να την συνοδεψεις
με το σαντουιτσακι με τυρι και γαλοπουλα ωστε να πετυχεις μεγαλυτερη πληροτητα.
Μια χαρα ειναι το απογευματινο σου ερκει οι ξηροι καρποι να ειναι αναλατοι και αψητοι.
02-04-2011, 18:23 #58
μετά το φαγητό, πριν μία ώρα περίπου έφαγα ένα γιαουρτάκι 125γρ του λίντλ που είναι διαίτης με φρούτα, σαν επιδόρπιο!! σε λίγο θα φάω λίγη καρυδόψιχα (που είναι ανάλατη και όχι ψημένη) και θα δω αν έχουμε αμύγδαλα, γιατί ηλιόσπορους ανάλατους δυστυχώς δεν βρήκα!!!
μμμμ, ντοματοσαλάτα..... και καρπούζι!!! πωωωω... και πιπεριές φλωρίνης!!!! αχ γι'αυτό αγαπάω καλοκαίρι!!!!χαχαχαχα πώς φαίνεται ο λιγούρης άνθρωπος!!!!
03-04-2011, 00:50 #59
Καλησπέρα! Μόλις γράφτηκα στο forum...Εχω ξεκινίσει μία προσπάθεια κι ελπιζς να τα καταφέρω όσο και να μου πάρει.Αυτή τη φορά το'χω αποφασίσει και το'χω πάρει πολύ ζεστα...
03-04-2011, 02:17 #60
Καλησπέρα Stardust!! Καλώς ήρθες!!
Θα τα καταφέρουμε εφόσον το θέλουμε πραγματικά!! Κάθε αρχή και δύσκολη!!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή