να ρωτησω κάτι... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 60
    Senior Member
    Το τσατ δεν δουλεύει αλλά το u2u πάει σύννεφο βλέπω.......... λολ...........
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Θεοφανία, όταν λες ενοχλήσεις τι εννοείς;
    Μα δεν μπορώ να το καταλάβω.. εδώ βρήκανε να ψάξουνε για γνωριμίες.. έχει καταντήσει αηδία!!! Προσωπικά ενοχλήθηκα πολύ από την τελευταία φορά κ πλεον, δεν απαντάω καν!

Member
    Originally posted by justme
    Το τσατ δεν δουλεύει αλλά το u2u πάει σύννεφο βλέπω.......... λολ...........
    αυτο ξανα πες το!!!!!!!!!!!
    και απλα να πω πως θελει μεγαληηηη προσοχη κοριτσακια.............................. .........

Senior Member
    Ειναι τιποτενιο να ψαχνουν να βρουν εδω γνωριμιες πιστευοντας οτι θα βρουν προσφορο εδαφος μονο και μονο επειδη τα ατομα που γραφουν εδω ειναι πιο ευαισθητα και καλοπροαιρετα.Συμβαινει καιρο αυτο?Προκειται για συγκεκριμμενα ατομα?

Senior Member
    συγκεκριμένα κ όχι..
    βασικά εγώ την πάτησα, όταν καλοπροαίρετα έπιασα την κουβέντα, η οποία εξελίχθηκε σε ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω μσν κ κατέληξε στο να σκέφτεσαι να ανοίξεις τον υπολογιστή, γιατί δεν ξέρεις ύστερα τι σε περιμένει, έχεις δεν έχεις την διάθεση να προσπαθείς να απαντήσεις, να βρίσκεις τον μπελά σου κ τελικά έφτασα στο να βρίσω για να σταματήσει, ύστερα απο απειλές, χωρίς λόγο. συζητωντας το.. ανακάλυψα ότι κ άλλοι είχαν βρεθεί στην θέση μου κ είναι κρίμα να χαλιέσε κ να σπάζεσε κ να προσπαθείς να απέχεις, απο καταστάσεις που μπορούν να ξεφύγουν..

Senior Member
    Λυπαμαι που το λεω, αλλα ενω καλα καλα δεν γραφτηκα στο φορουμ,ελαβα u2u απο καποιο μελος που ηθελε γνωριμια και με θεωρουσε μαλιστα και αξιολογο ατομο!Απο που και ως που δεν καταλαβαινω..Ειναι πολυ απογοητευτικο σε ενα φορουμ που ζηταμε και βρισκουμε υποστηριξη στον καθημερινο μας αγωνα καποιοι να επιδιδονται στο κυνηγι της \"γνωριμιας\".

Member
    Originally posted by zinovia
    Λυπαμαι που το λεω, αλλα ενω καλα καλα δεν γραφτηκα στο φορουμ,ελαβα u2u απο καποιο μελος που ηθελε γνωριμια και με θεωρουσε μαλιστα και αξιολογο ατομο!Απο που και ως που δεν καταλαβαινω..Ειναι πολυ απογοητευτικο σε ενα φορουμ που ζηταμε και βρισκουμε υποστηριξη στον καθημερινο μας αγωνα καποιοι να επιδιδονται στο κυνηγι της \"γνωριμιας\".
    χα,χα,χα,χα,χα!!!!ασε με να μαντεψω.....χα,χα,χα,χα,χα,χα,� �α,χα!!!!!!!!!!!!!!απο την ατακα \'αξιολογο ατομο\' το καταλαβα.....!!!!!:D

Banned

καποιοι να επιδιδονται στο κυνηγι της \"γνωριμιας\".
    παντου θα συμβουν αυτα,
    και παντου θα βρεις τους αρχιλιγουρηδες.
    Αξιολογο ατομο ειπε ε???
    χμμμ let me guess....

Αρχιζω να πιστευω οτι τετοια ατομα θα πρεπει να αναφερονται ονομαστικα μπας και κοψουν αυτο το βιολι.

Senior Member
    zinovia μην δίνεις σημασία κ μην απαντάς.. εε ελπίζω κάποια στιγμή, να πάψουν!
    αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο τι μπορεί να σου εξελιχθεί ο άλλος. πέρναγα μια δύσκολη φάση κ είχα να αντιμετωπίσω κ αυτή την παλαβωμάρα, μου ερχότανε να ανοίξει η γή να με καταπιεί, όχι να ανοίξω τον υπολογιστή μου! το δυσκολότερο κομμάτι ήταν όταν ήθελα να σταματήσω το είδος της επικοινωνίας κ μου ζήταγε μόνο \"αυτο\" χωρίς να πέρνω ανάσα μέσα απο τα προβλήματά μου κ χωρίς ίχνος κατανόησης πως είχα τα δικά μου. σαν να λες άσε ρε φίλε κ εκεί να επιμένει, μια με το καλό, μια με το υπουλο κ μια με τον εκδικητικο τρόπο.

Senior Member
    Εννοειται πως δεν προκειται να απαντησω!Mmaria ελπιζω να ξεμπερδεψες με τον ενοχλητικο αναισθητο...

Senior Member
    έτσι λέω... πως ξεμπέρδεψα... αλλά υπάρχει ένας φόβος μετά απ\' όσα έγραψα εδω κ δεν ξερω τι θα γίνει ΑΝ.. έχω κρατήσει μέχρι κ u2u, ΑΝ σε περίπτωση..
    δεν νομίζω όμως! να προσέχετε πάντως, όλοι!

Senior Member
    Να μην ανησυχεις!Αυτου του ειδους τα υποκειμενα ειναι συνηθως θρασυδειλα!ΑΝ ..ο μη γενοιτο.. ειμαστε και εμεις εδω!Παντως εγω χαρηκα που το ειπα γιατι στεναχωρηθηκα οταν ελαβα το u2u.Σκεφθηκα οτι εγω γραφτηκα για να υποστηριξω και να υποστηριχθω και καποιοι εδω μεσα σκεφτονται τα γκομενιλικια..Χαιρομαι που η πλειοψηφια δεν σκεφτεται ετσι!!

Originally posted by mmaria
    έτσι λέω... πως ξεμπέρδεψα... αλλά υπάρχει ένας φόβος μετά απ\' όσα έγραψα εδω κ δεν ξερω τι θα γίνει ΑΝ.. έχω κρατήσει μέχρι κ u2u, ΑΝ σε περίπτωση..
    Μαράκι....ντοντ γουόρι...εγώ έχω κρατήσει άπειρα πράγματα και αν μας ξαναενοχλήσει ο τύπος θα ρίξουμε πολύ γέλιο......

Άντε και μόλις γυρίσω απ το χωριό θα κανονίσουμε πάλι κανένα μπανάκι....χι χι χι!

Senior Member
    Ειναι τιποτενιο να ψαχνουν να βρουν εδω γνωριμιες πιστευοντας οτι θα βρουν προσφορο εδαφος μονο και μονο επειδη τα ατομα που γραφουν εδω ειναι πιο ευαισθητα και καλοπροαιρετα.Συμβαινει καιρο αυτο?Προκειται για συγκεκριμμενα ατομα?
    Την πατάνε όμως zinovia μου τελικά.Γιατί είπαμε είμαστε ευαίσθητες όχι όμως και χαζές..

Banned
    Originally posted by mstrouf
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by mmaria
    Μαράκι....ντοντ γουόρι...εγώ έχω κρατήσει άπειρα πράγματα και αν μας ξαναενοχλήσει ο τύπος θα ρίξουμε πολύ γέλιο......

Άντε και μόλις γυρίσω απ το χωριό θα κανονίσουμε πάλι κανένα μπανάκι....χι χι χι!

να υποθεσω οτι τα δυο λογκιν ειναι το ιδιο ατομο η δεν βλεπω καλα???

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast