ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Member
    Το βλεπω οτι βοηθαει το σαιτ..ειμαι μερικεσ ωρες μονο κ εχω παρει απιστεθτη δυναμη.νιωθω οτι βρηκα συνοδοιπορους..

MerryMaker_Misery με διαιτολόγο έχασες όλα αυτά τα κιλά???

Senior Member
    μαριανα μου καλη αρχη και σε εσενα.....θα δεις το ονειρο μας θα πραγματοποιηθει κα θα βγουμε νικητριες στο τελος...ολοι μαζι μια δυναμη:blush:

Member
    καλη επιτυχια κ σε εσενα κ σε ολους!ολα να πανε καλα!σας ευχαριστω!

Senior Member
    Originally posted by marianna22
    το ξερω θα ειναι δυσκολο.αλλα σιγουρα δεν θα ειναι πιο δυσκολο απο αυτο που ζω τωρα.penelope1985 συγχαρητηρια εισια τοσο κοντα στο στοχο σου...μπραβο σου..

Εγω εχω τελειωσει εδω και 9 μηνες τη διαιτα αλλα οπως βλεπεις η προσπαθεια δεν σταματαει ποτε....

Senior Member
    στην αρχη ειχα παει σε διαιτολογο, αλλα καπου τα πηρα γιατι με ρωταγε "τι θες να φας;" και της ελεγα και μου εβαζε. Εεεε... σορρυ αν ειναι να τρωω ο,τι θελω και να πληρωνω 30αρια για να μου πει "φλυτζανι τσαγιου ποσοτητα και σαλατα ενδιαμεσα" χωρις να κοιταζει για θρεπτικα/θερμιδες τι να το κανω; το κανω και μονη μου. Οπως και εκανα. Αλλα αυτο που μου εριξε τα κιλα, και καπως αποτομα το οποιο μετανιωνω γιατι εχω τρελη χαλαρωση, ειναι νηστεια. Πεθανε ο πεθερος μου περισυ τον γεναρη, ηταν θρησκος και με αγαπουσε πολυ και αποφασισα σαν φορος τιμης να τον νηστεψω για εναν χρονο γιατι κανεις αλλος δεν μπορουσε λογο της δουλειας τους. Νηστεψα και το λαδι. Με ειχε παρει και απο κατω γιατι ηδη ειχα χασει τον πατερα μου πριν 16 χρονια, και ειχα τον πεθερο μου σαν πατερα μου, και μου ηρθε καπως, ειδικα στην αρχη δεν πολυ ετρωγα. ΔΕΝ το συνηστω να αρχισει κανεις ετσι, αλλα η νηστεια κανει καλη αποτοξινωση, ειδικα αν κανεις μερικες μερες ωμοφαγηκες. ΑΛΛΑ! καλο θα ηταν μια φορα το μηνα τουλαχιστον να φαει κανεις κατι παμφαγικο. Λογω υποχονδρισμου κανω εξετασεις γενικες αιματος ανα 4-6 μηνες, οι προτελευταιες πριν σταματησω τη νηστεια ειχαν πρωτεινη χαμηλη, ζαχαρο επικυνδινα χαμηλα (επειδη δεν ετρωγα αρκετα οσπρια, βαριομουν και ξεχναγα να τα μουλιαζω).

Τωρα εχω συνελθει, και επισης οταν ελεγα οτι νηστευα λογω θανατου στη οικογενια δε με πριζανε στον κυκλο μου, ενω καθε φορα που ελεγα οτι κανω διαιτα, αρχιζανε τα κλασσικα "εεεεεεεεεεελα μωρεεεεε μια φορα, και τι θα παθεις; σιγα μωρε, τι διαιτες και βλακειες.. μια φορα ζεις" κτλ κτλ.

Προσωπικα μου εσπαγαν τα νευρα απιστευτα οταν με πιεζουν να φαω, γιατι στο κατω κατω, ΕΓΩ μενω με τα παραπανω κιλα και τις χοληστερινες, οχι αυτοι.

Senior Member
    μπραβο σου merrymaker στο τι καταφερες να τα καταφερεις.βεβαια συμφωνω οτι αλλο να κανεις καποιες μερες αποτοξινωση και αλλο ενα χρονο γιατι οι συνεπειες οσο αφορα οργανικα ερχονται σιγα σιγα...καλα κανεις και δεν το συνηστας σε κανεναν αλλο βεβαια εσυ που ειχες και τους δικους σου λογους...και παλι μπραβο γιατι ειτε ετσι ειτε αλλιως ο αγωνας ειναι δυσκολος...αληθεια στα 40 κιλα θες να κατεβεις?

κατάλαβα... καταρχήν συλληπητήρια... εύχομαι κανείς μας να μην χάσει μ'αυτό τον τρόπο τα κιλά (χάνοντας δηλαδή έναν άνθρωπο που αγαπάει), δεύτερον έχουμε σχεδόν τα ίδια χρόνια που έχουμε χάσει τον πατέρα μας (άσχετο)....
    ήθελε όμως την ίδια ίσως και μεγαλύτερη προσπάθεια για να καταφέρεις ένα χρόνο να τηρήσεις την νηστεία. μπράβο σου. έχεις πολύ δύναμη μέσα σου!

Senior Member
    Originally posted by REDROSE
    μπραβο σου merrymaker στο τι καταφερες να τα καταφερεις.βεβαια συμφωνω οτι αλλο να κανεις καποιες μερες αποτοξινωση και αλλο ενα χρονο γιατι οι συνεπειες οσο αφορα οργανικα ερχονται σιγα σιγα...καλα κανεις και δεν το συνηστας σε κανεναν αλλο βεβαια εσυ που ειχες και τους δικους σου λογους...και παλι μπραβο γιατι ειτε ετσι ειτε αλλιως ο αγωνας ειναι δυσκολος...αληθεια στα 40 κιλα θες να κατεβεις?
    καλα, δε παιζει να κατεβω στα 40. Στα 45 μπορει, με μεγαλη δυσκολια (τα παλια μου κιλα) λογω χαλαρωσης δερματος. Εχω μια κωλ**α μεγεθος large λογω βαρυτητας του δερματος. Απλα παντα βαζω μεγαλυτερους στοχους, ωστε και να σταματησω στη μεση, παλι να εχω καλυψει μεγαλο ποσοστο του αρχικου μου στοχου. Π.χ αν χρειαζομαι να μαζεψω 500 ευρω, βαζω στοχο να μαζεψω 900. Αν τα παρατησω στα 400, παλι κοντα ειμαι. Αν βγαζει νοημα αυτο.

Senior Member
    Μαριαννα22,
    είμαι ακριβώς στα ιδια κιλά με σένα και παλευω να βρω καπου μέσα μου ένα κίνητρο να φροντίσω το βάρος μου, να σταματήσω να βλέπω την υπερφαγία σαν τη μοναδική μου ευχαρίστηση μέσα στη μέρα. Τρομερά δύσκολο. Κατά καιρούς κάνω δίαιτες αλλα γρήγορα γυρίζω στις αγαπημένες-καταραμένες συνήθειες. Η μόνη φορά που τα κατάφερα σχετικά ήταν το 2006, σε 11 μήνες με διατροφή και περπάτημα, από 106 κιλά έφτασα 74 και ήμουν μια κούκλα!Πως τα είχα καταφέρει?Που είχα βρει δύναμη, θέληση, κίνητρο? Ουτε και ξερω, δυστυχως... απλά συνέβη. Αν ήξερα τι με είχε παρακινήσει τότε να ειμαι συνεπής στρατιώτης στο πόλεμο κατα των κιλών, θα το εφάρμοζα και τωρα, αλλά τώρα είμαι εντελως αδυναμη και παραδομενη ανευ ορων στον εχθρό..Σκεφτομαι να χειρουργηθώ...

Member
    monahoiot καλημερα.διαωασα το μηθμα σοθ κ ηταν σαν να διαβαζω εμενα.κεγω πριν απο χρονια εχασα τα κιλα μεσα σε ενα χρονο.χωρισ να καταλαβω πως,κ τωρα πιεζομαι τοσο πολυ να ακολουθησω ενα προγραμμα.μην παρεις την αποφαση να χειρουργηθεις ετσι ευκολα.κανε την προσπαθεια σου πρωτα.μετρησε τις δυναμεισ σου και μετα ασε το χειρουργειο εωσ εσχατη λυση.ειναι μαχαιρι..το σκεφτηκα και εγω τοσες φορες αλλα πραγματικα δεν ξερω..νομιζω οτι θα μου δωσω μια τελευταια ευκαιρια πριν αποφασισω κατι τετοιο.μην το βαζεις κατω.

Senior Member
    καταρχην να καλωσορισω το νεο μας μελος!!!!!!! καλη επιτυχια σε οτι και αν θες να κανεις οσα και αν θες να χασεις!!!!!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup:
    δευτερον θα συμφωνησω οτι το μαχαιρι πρεπει να ειναι η εσχατη λυση........να εχεις εξαντλησει καθε δυνατη προσπαθεια......και το λεει καποια που μολις χειρουργηθηκε:smug: οχι δεν το μετανιωσα αλλ σιγουρα θα προτιμουσα να εφτανα στο στοχο μου γλιτωνοντας το χειρουργειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παντως οτι αποφασισετε εμεις ειμαστε εδω για να σας στηριξουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss:

Page 2 of 2 FirstFirst 12