Results 16 to 30 of 41
Thread: Ποδηλατάδα!!!
-
02-04-2011, 21:06 #16
Originally posted by Sediaita
Ναι, είναι κουκλίστικο αλλα κάτι πιο οικονομικό...
από την ερευνα που έκανα για μένα χωρίς να είμαι γνώστης του αντικειμένου, νομίζω πως 300 ευρουλάκια τα θες για ενα καλό πόλης.
- 02-04-2011, 21:15 #17
Originally posted by ria
Redish σε ρωτησα για να δω εαν ο στοχος που εχω βάλει είναι εφικτός. Η δουλειά μου είναι 9 χιλιόμετρα από το σπίτι.... οπότε 9+9=18 χιλιομετράκια τη μέρα... λες να τα καταφέρω? το ποδήλατό μου είναι αυτό που εβαλα φωτό στο πρώτο ποστ..
για τα κιλά που λες... ναι οι πόντοι έχουν σημασία... εγω πια ζυγίζομαι κάθε 15... με ενδιαφέρει πιο πολυ η διαφορά στα ρούχα...
εγώ που δεν είμαι Ολλανδέζα, ίσως τις πρώτες φορές να μου είναι δύσκολο. Όχι ακατόρθωτο, αλλά θα μου πάρει αρκετή ώρα.
μπορείς όμως πιστεύω να τα κάνεις και σταδιακά. πχ αν συνήθως παίρνεις συγκοινωνία, πάρε το ποδήλατο μέχρι μια απόσταση, και μετά λεωφορείο.
μέχρι να σου είναι πιο εύκολο να το κάνεις όλα με την μία. Αν και νομίζω ότι στα κιλά που είσαι, θα σου είναι εύκολο να το κάνεις!
γιατί πχ δεν δοκιμάζεις το σαββατοκύριακο σαν να κάνεις βόλτα, να πας μέχρι εκεί, να δεις τις αντοχές σου; :wink1: crash test:spin:
02-04-2011, 21:23 #18
καλα ναι... δεν υπαρχει περιπτωση να το επιχειρησω μια κ εξω... :dork:
σιγα σιγα... οσο για τα κιλά που λες... είναι πολλά πίστεψέ με!!! είμαι κ τάπα!!:bigsmile:
02-04-2011, 22:23 #19
παντως γενικα το ποδηλατο δεν ειναι κ πολυ κουραστικη ασκηση!
εγω οταν αποφασισα να ξαναρχισω,πριν 2 εβδομαδες,ξεκινησα με τεταρτο,
την επομενη μισαωρο,και απο την τριτη μερα κανω καθε μερα 1 ωρα ανετα!
και ειμαι και στα κιλα που ειμαι,ετσι? οποτε εσεις το εχετε χαλαρα!!!
02-04-2011, 22:43 #20
Christina νομίζω για τη δυσκολία παιζει ρόλο το οδόστρωμα, οι ανηφόρες , κατηφόρες κτλ. το βάρος κ το ειδος του ποδηλάτου... και φυσικά πως έχεις τον ανεμο κατα τη διαδρομή. Αυτά με προβληματίζουν κάπως ...
Πάντως μπράβο σου που κάνεις μια ωρα τη μέρα ποδήλατο!!! Έχεις δει διαφορά στο σώμα σου ?
02-04-2011, 23:07 #21
ναι, ακριβώς αυτό που λες. σημασία έχει η διαδρομή. όταν είναι όλα επίπεδα και υπάρχει και ποδηλατόδρομος κανονικός, είσαι άρχοντας.
εσένα πώς ειναι η διαδρομή που θέλεις να ακολουθεις;
και για τα κιλά σου που λες: δεν νομίζω ότι είναι θέμα:wink2:
είναι θέμα φυσικής κατάστασης, όπως λέει και η christina. κάθε μέρα κάτι παραπάνω, και σιγά σιγά..έρχεται η αντοχή και φεύγουν οι πόντοι:spin:
02-04-2011, 23:46 #22
Redish... μένω μέσα στην πόλη και η δουλειά μου είναι σε χωριό ....οπότε θα μπαινω σε εθνικό αυτοκινητοδρόμο για λίγα χιλιόμετρα και είναι όταν θα πηγαίνω ολος ο δρομος με κλίση κατηφορική ενω φυσικά όταν γυρίζω ανηφορική. Έχει κ μια μεγαλη ανηφόρα με κλειστές στροφές μέσα στα πευκα!!! Είναι υπέροχη διαδρομή κ ειμαι σίγουρη οτι οταν καταφέρω να τη βγάλω θα την απολαμβάνω καθημερινά...
02-04-2011, 23:59 #23
τέλεια! καλή επιτυχία και καλή δύναμη λοιπόν!
όταν με το καλό κάνεις την πρώτη βόλτα, θα περιμένουμε εντυπώσεις
03-04-2011, 00:03 #24
Αμέ!!! εννοείται!! Αυριο λεω να παω την πρωτη μου βόλτα! :spin: χαίρομαι πολύ που υπάρχει ανταπόκριση κ ενδιαφέρον για το ποδήλατο!!!
καλό βράδυ bikers!!!!
03-04-2011, 01:07 #25
Originally posted by ria
Christina νομίζω για τη δυσκολία παιζει ρόλο το οδόστρωμα, οι ανηφόρες , κατηφόρες κτλ. το βάρος κ το ειδος του ποδηλάτου... και φυσικά πως έχεις τον ανεμο κατα τη διαδρομή. Αυτά με προβληματίζουν κάπως ...
Πάντως μπράβο σου που κάνεις μια ωρα τη μέρα ποδήλατο!!! Έχεις δει διαφορά στο σώμα σου ?
03-04-2011, 14:43 #26
Θα ήθελα τοοοοσο πολύ να κάνω ποδήλατο ...αλλά υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα...δεν ξέρω....:blush::blush::blush:
και ένα άλλο ότι αυτό το διάστημα οικονομικές στενότητες και δεν το βλέπω να παίρνω ούτε ακτίνα ρόδας....αλλά ονειρευόμουν όλο το χειμώνα και ακόμα..απογευματινή ανοιξιάτικη βόλτα κάτω από τις στήλες του ολυμπίου διός,στην Αεροπαγίτου,στα πετράλωνα ...αχ και βάχ...
03-04-2011, 15:41 #27
πολυ ωραιο τοπικ και μακαρι να παρακινηθουμε πολλοι. εμενα μου εκανε δωρο ο αντρας μου ενα ποδηλατο μεταχειρισμενο πριν απο 6 μηνες και ειχα αρχισει αν και στα 100 κιλα τοτε ντρεπομουν να κυκλοφορω. μετα χειμωνιασε, εδω που μενω μας χτυπαει παρα πολυ ο βοριας και αναγκαστικα το παρατησα αν και ποτε δεν εκανα συστηματικα. ευελπιστω τωρα που ανοιγει σιγα σιγα ο καιρος να το συστηματοποιησω εστω και στον ελαχιστο χρονο που μου αφηνουν 2 μικρα παιδια και αλλες υποχρεωσεις. η διαθεση παντως σιγουρα υπαρχει
03-04-2011, 21:32 #28
Αχχχχ παιδιά!!!! Πριν λίγο γύρισα από την βόλτα μου η οποία ήταν Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Η!!!!
ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΝ!!!!! ΚΑΝΤΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!!!!
Ξεκίνησα που λέτε στις 19:00 και γύρισα σπίτι στις 21:00!!!!!
Νιώθω φανταστικά!!!
Έκανα βόλτα στην πόλη , στα μαγαζιά, πήγα στο λιμάνι ... στο υπαίθριο γυμναστήριο όπου μαζευεται πολύς κόσμος και περπατάει, τρέχει κάνει ποδήλατο, βγάζει το σκύλο βόλτα, το μωρό, τη γιαγια
Ξαφνικά η πόλη αυτή μαρέσει !!!!
Ανυπομονώ να κάνω προπόνηση στο δρόμο για τη δουλειά μου!!!:starhit::starhit::starhit:
04-04-2011, 11:42 #29
Asi αν το θέλεις να μάθεις ποτέ δεν είναι αργά. Ισως ντραπείς στην αρχή αλλά όταν τα καταφέρεις θα νιώσεις πολύ περήφανη με τον ευατό σου. Για αρχή μπορείς να βρεις και ποδήλατο με 100 ?. Στα praktiker και ίσως σε μεγάλα παιχνιδάδικα. Μπορείς ακόμη και να βάλεις βοηθητικά ροδάκια για αρχή. (Με αυτά δεν παίφτεις). Μόνο σκεψου που θα πας να ξεκινήσεις. Θα σε συμβούλευα όχι σε δρόμο. Και κάποιον φίλο ή συγγενή μαζί σου.
04-04-2011, 11:43 #30
Originally posted by ria
Αχχχχ παιδιά!!!! Πριν λίγο γύρισα από την βόλτα μου η οποία ήταν Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Η!!!!
ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΝ!!!!! ΚΑΝΤΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!!!!
Ξεκίνησα που λέτε στις 19:00 και γύρισα σπίτι στις 21:00!!!!!
Νιώθω φανταστικά!!!
Έκανα βόλτα στην πόλη , στα μαγαζιά, πήγα στο λιμάνι ... στο υπαίθριο γυμναστήριο όπου μαζευεται πολύς κόσμος και περπατάει, τρέχει κάνει ποδήλατο, βγάζει το σκύλο βόλτα, το μωρό, τη γιαγια
Ξαφνικά η πόλη αυτή μαρέσει !!!!
Ανυπομονώ να κάνω προπόνηση στο δρόμο για τη δουλειά μου!!!:starhit::starhit::starhit:
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή