Results 31 to 41 of 41
Thread: Ποδηλατάδα!!!
-
04-04-2011, 12:22 #31
Πηγα στους γονεις μου το σαββατοκυριακο,και επειδη συνηθισα να κανω ποδηλατο καθε μερα,λεω ας παρω το ποδηλατο του θειου μου να παω μια βολτα μεχρι τη λιμνη κ να γυρισω.... Αμ δε! Αρχισε η μανα μου τις γκρινιες ''που πας ετσι,και θα παθεις τιποτα,και ειπε ο γιατρος να μην κανεις γυμναστικη,και μην κουραζεις το ποδι σου'' κτλ κτλ κτλ. Σιγα μωρε μανα της λεω,5 χρονια περασαν απο το χειρουργειο,που κολλαει το ποδι? Μια χαρα ειναι!!! Ε ρε κοριτσια δεν προλαβα να κατεβω 3 σκαλια να παω στην αποθηκη,κρακ!!! το ποδι!!! εεεε τωρα πειτε μου,εχει καμια σας πιο γκαντεμοσκυλο-μανα??? πφφφ ωραια,ολο το καλοκαιρι διαιτα χωρις γυμναστικη.
Αν χανω ενα κιλο το διμηνο τυχερη θα ειμαι.... :-S
- 04-04-2011, 14:07 #32
Παιδιά καλησπέρα!!!
Christina το εσπασες????????????:shocked2:
04-04-2011, 14:13 #33
μπραβο Ρια! καλες βολτες ευχομε! χιχιχ
και γω ενα χρονο τωρα χρησιμοποιω μονο ποδηλατο! ακριβως μετα την επεμβαση μου πηρα ποδηλατο και του πεταξα τα ματια εξω, εκανα 4-5 ωρες τη μερα
μακαρι να σας ειχα και παρεα γαμωτο εδω να αλωνιζαμε
04-04-2011, 14:26 #34
Originally posted by ria
Παιδιά καλησπέρα!!!
Christina το εσπασες????????????:shocked2:
και εκανα γυμναστικη,κρυφα απο τους δικους μου εννοειται.
Και μολις με ειδε η μανα μου η γρουσουζα....να'το το τσιμπημα !!!!!
Το καλο ειναι οτι θα με εχετε καθε μερα εδω. Λιγο σχολη,λιγο εξω,και τις υπολοιπες ωρες κρεβατακι,κουβερτουλα και pc....
ο θεος να βαλει το χερακι του να χασω κανα γραμμαριοοοοοοοο!!!!! :P
04-04-2011, 14:28 #35
περαστικά βρε κορίτσι!!!!!
αυτό μου έλεγε σήμερα κ μια φίλη γυμνάστρια. Ότι δηλαδή το ποδήλατο είναι απαγορευτικό σε ατομα που έχουν θέματα με τα γόνατα. Όπως κ το ελλειπτικό...
04-04-2011, 14:29 #36
Originally posted by mitsokolo
μπραβο Ρια! καλες βολτες ευχομε! χιχιχ
και γω ενα χρονο τωρα χρησιμοποιω μονο ποδηλατο! ακριβως μετα την επεμβαση μου πηρα ποδηλατο και του πεταξα τα ματια εξω, εκανα 4-5 ωρες τη μερα
μακαρι να σας ειχα και παρεα γαμωτο εδω να αλωνιζαμε
που μένεις?
05-04-2011, 00:24 #37
Originally posted by Sediaita
Asi αν το θέλεις να μάθεις ποτέ δεν είναι αργά. Ισως ντραπείς στην αρχή αλλά όταν τα καταφέρεις θα νιώσεις πολύ περήφανη με τον ευατό σου. Για αρχή μπορείς να βρεις και ποδήλατο με 100 ?. Στα praktiker και ίσως σε μεγάλα παιχνιδάδικα. Μπορείς ακόμη και να βάλεις βοηθητικά ροδάκια για αρχή. (Με αυτά δεν παίφτεις). Μόνο σκεψου που θα πας να ξεκινήσεις. Θα σε συμβούλευα όχι σε δρόμο. Και κάποιον φίλο ή συγγενή μαζί σου.
05-04-2011, 01:08 #38
Αsi μου αρέσει που δεν βάζεις βοηθητικές! Ετσι μπράβο, κατευθείαν στα βαθιά! Μάθε τότε με της φίλης και θα αγοράσεις όταν φτιάξουν λίγο τα οικονομικά σου. Μπορείς να πάρεις μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμη όταν το αποφασίσεις. Θα σε συμβούλευα πάντως να μάθεις με γυναικείο, εκτός αν είσαι πολύ ψηλή. Όταν σταματάς και θέλεις να κατεβαίνεις από το ποδήλατο τα γυναικεία δεν έχουν το μπροστινό σίδερο και μπορείς να πατάς τα πόδια σου στη γη. Εγώ με τα αντρικά δεν φτάνω και σκοτώνομαι!
05-04-2011, 12:26 #39
:smilegrin::smilegrin::smilegrin: θελω να αρχισω και εγωωωωωωωωωωωωωωω ποδηλατο......:love::love::love::love::lov e::love::love:
05-04-2011, 12:33 #40
christinaki περαστικα! Ρια μου μενω Κερκυρα! περνω ενα σακιδιο μαζι μου με νερο μπαρα ενεργειας πετσετα και μαγιο απο μεσα και τραβαω πεταλι οπου βγω!
χιχιχι
05-04-2011, 15:56 #41
Originally posted by Maria Hope
:smilegrin::smilegrin::smilegrin: θελω να αρχισω και εγωωωωωωωωωωωωωωω ποδηλατο......:love::love::love::love::lov e::love::love:
μιτσοκολο αυτό σκεφτόμουν μόλις τώρα που ερχόμουν απο τη δουλειά με το.... ΜΑΝΤΕΨΤΕ!!! ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΉΛΑΤΟ!!!!!
ποδηλατάκι... μαγιουδάκι μετα τη δουλειά και αμέσως στη θάλασσα μιας κι εμεις εχουμε τη θαλασσα στα πόδια μας όπως κι εσεις!!!
παιδιά υπέροχη εμπειρία!!!!!!!!
Μυρισα την ʼνοιξη!!!
Tο πρωί απόλαυσα την πρωινή δροσούλα!!!!! αχχχχχ το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα!!!
όποιος το σκεφτεται , να το αποφασίσει τώρα που ακόμα ο καιρός το επιτρέπει,,,,
Γιατί... το καλοκαίρι , η επιστροφη μεσα στον ήλιο θα είναι δυσκολάκι... αλλα θα δούμε ...αλλώστε γεννημένες για τα δύσκολα είμαστε :P
Απόγνωση…
20-08-2025, 08:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή