ειμαι χαλια:( - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Jazzy καλωσήλθες!
    Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λένε κι εσύ ήδη έκανες την αρχή. Πιστεύω πως δεν υπάρχει πρόβλημα που το έγραψες εδώ, εξάλλου είναι το θέμα σου και πρέπει να γράφεις τις εμπειρίες σου. Αν θες όταν έχεις μια πιο καθαρή εικόνα μίλησέ μας για αυτό.

Junior Member
    εννοειται πως θα σας πω΄
    αυτο βεβαια δε σημαινει πως αν δεν πιασει για μενα δε θα πιανει και για ολους αλλα παντως ελπιζω να με βοηθησει ολο αυτο γιατι πραγματικα το χρειαζομαι.
    παντως αυριο θα ζυγιστω,το πηρα αποφαση!λες και δεν ξερω ποσα ειμαι,απλα θα το δουν και τα ματια μου:P
    ετσι κι αλλιως αν δε ζυγιστω πως θα βαλω κι αυτα τα ωραια χρωματιστα σχεδιαγραμματα που εχετε με την πορεια των κιλων:grin:
    βλεπω ολα αυτα τα κιλα που εχετε χασει και παιρνω κουραγιο:thumbup:

Senior Member
    καλως ηρθες στην μεγαλη παρεα μας γλυκο κ ευγενικο κοριτσι!!!!!!!!!!!σου ευχομαι ολοψυχα να βρεις εδω οτι χρειαζεσαι για να παρεις δυναμη και να κανεις το καλυτερο για εσενα......ειμαστε πολλοι εδω που θα σε καταλαβουμε, θα σε ακουσουμε και ο καθενας με τον τροπο του θα σε στηριξει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    :spin::spin:
    καλη επιτυχια και καλη κατηφορααααααααααααα!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss:

Senior Member
    jazzy, δεν ξερω τι ακριβως παιζει με τους ανωνυμους υπερφαγους, αλλα ελπιζω ειλικρινα να ειναι αυτο ακριβως που θα σου δωσει την ωθηση που χρειαζεται για εναν πετυχημενο αγωνα. δυστυχως ειμαι σε επαρχια αλλιως θα τους ειχα επισκευτει κι εγω... καλα αποτελεσματα να εχεις κι ενημερωνε μας!

Junior Member
    δεν πηγα τελικα σημερα στους Α.Υ ,γιατι αρρωστησα

επισης πηρα και ενα αλλο τηλεφωνο αλλα δεν επικοινωνησαν ακομη μαζι μου για να σας πω.
    δεν ξερω αν εχει ακουστει κατι εδω αλλα εγω το εμαθα χτες.ξερετε σιγουρα το προγραμμα 18 ανω το οποιο ειναι για τοξικομανεις.εμαθα λοιπον χτες οτι διαθετουν τμημα διατροφικων διαταραχων.το οποιο μου ειπαν οτι ειναι παρα πολυ καλο.περιμενω να με παρουν τηλεφωνο για να κλεισουμε ραντεβου.πας σε τρια ραντεβου μαζι τους και αποφασιζουν αν πραγματικα χρειαζεσαι τη βοηθεια τους.
    αυτο που κανει τη διαφορα ειναι οι ανθρωποι που δουλευουν εκει.ασχολουνται πραγματικα με την ψυχη σου.αυτο εχω αναγκη,μια που μετα απο τοσα χρονια διαιτας(επιτυχιες και αποτυχιες)καταλαβαινω πια οτι αυτο που ζηταω ειναι κατι πιο βαθυ απο μια διαιτα...
    θα παω κι εκει και θα δω τι μου ταιριαζει περισσοτερο να ακολουθησω.κι αν και με αυτα δε γινει τιποτα,και παλι θα συνεχισω να ψαχνω.τωρα δεν ειμαι μονη μου!και τωρα που σας βρηκα δε σας αφηνω

παντως αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω για το τμημα αυτο ας μου πει,γιατι απο στομα σε στομα το εμαθα.οποτε δεν ξερω και πολλα.μονο αυτα που σας ειπα μου ειπαν.

παντως πολυ θα ηθελα να μαθω πραγματα για σας και για την πορεια σας προς την κατηφορα:P αλλα πολυ διαβασμα ρε παιδια!!
    δεν υπαρχει καποια τοπικ που να ειναι μαζεμενες ολες οι ιστοριες σας?:P:P
    μαλλον βιαζομαι να σας γνωρισω!χιχι!

Junior Member
    αααα!!!ξεχασα να σς πω οτι ζυγιστηκα!
    τελικα παρολη την τρελη μασαμπουκα ακομα 108 ειμαι!παλι καλα

Senior Member
    μπραβο jazzy για την αποφαση να ζυγιστεις και κυριως για το οτι δεν πηρες. τωρα γνωριζεις την αφετηρια σου , καλα κατεβασματα!

Page 2 of 2 FirstFirst 12