Εμβοή στα αυτιά - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 24 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 359
    Junior Member
    Τι θα λέγατε όσοι είμαστε απο Αθήνα να κανονίζαμε μια συνάντηση γνωριμίας- υποστήριξης;

Junior Member
    Silencer, σ'ευχαριστώ για την απάντηση! Για κάποιο λόγο μόλις σήμερα εμφανίστηκε το μήνυμά σου στο forum (ή εγώ κάτι δεν έκανα σωστά και δεν το είχα δει). Ναι, αν θέλεις συνεχίζουμε με pm (ελπίζω να βρω πώς λειτουργεί κι αυτό λολ).

Senior Member
    Δες λίγο τις ρυθμίσεις του προφίλ σου. Έχεις επιλέξει να μην δεχεσαι πμ.

Junior Member
    Καλησπερα!επαθα κ γω νευροαισθητηρια βαρηκοια πριν 1.5 μηνα. Κορτιζονη ενδοφλεβια κ medrol ακοη παει καλυτερα αλλα εχω μονιμως βουητο...πως τη παλευετε??αξιζει να το ψαξω ?κοινως να ξηλωθω η οχι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alexz View Post
    Τι θα λέγατε όσοι είμαστε απο Αθήνα να κανονίζαμε μια συνάντηση γνωριμίας- υποστήριξης;
    Μέσα είμαι. Αν και δε μένω Αθήνα, θα ανέβω στο προσεχές διάστημα. Οργανωθείτε. Πμ κι όχι μονό!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dissonance View Post
    Silencer, σ'ευχαριστώ για την απάντηση! Για κάποιο λόγο μόλις σήμερα εμφανίστηκε το μήνυμά σου στο forum (ή εγώ κάτι δεν έκανα σωστά και δεν το είχα δει). Ναι, αν θέλεις συνεχίζουμε με pm (ελπίζω να βρω πώς λειτουργεί κι αυτό λολ).
    'O/H Dissonance έχει επιλέξει να μη λαμβάνει προσωπικά μηνύματα. Γιαυτό δε μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας σε αυτόν/αυτήν'.

οπότε δοκιμάζουμε με email....

Junior Member
    Παιδιά εγω τα εχω ενεργοποιημένα αλλα όταν πάω σε κάποιο χρήστη να στείλω δεν εμφανίζεται η δυνατότητα. Τεσπα. Αντωνία απο τι το έπαθες;

Junior Member
    Πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα pm στο forum... Silencer, οκ, περιμένω e-mail σου. (Σου έχω στείλει την e-mail address μου με pm. Ελπίζω να σου έχει έρθει.)

Banned
    Επειδη σας βλεπω που χτυπιοσαστε μερες με τα πμ για να ενεργοποιηθουν πρεπει να εχετε 50 μηνυματα στο ενεργητικο σας.

Senior Member
    Πάντως εγώ επαναλαμβάνω την πρόταση του Alexz για αντάμωμα.....

Junior Member
    Απο τι το επαθα?τι να πω??ειχα καποια ιωση μαζι ισως αυτο. Το ασχημο ειναι οτι ειμαι.εκ γενετης κωφη στο αριστερο. Βασικα τη πατησα γερα!τωρα φοβαμαι μη μου ξανασυμβει

Junior Member
    καλησπέρα σε ολους. μετα από 1.5 μηνα αγχους εκανα την βλακεια και εκοψα το καπνισμα και ξεκινησα αντικαταθληπτικη αγωγη. αυτό με στρεσαρε ακομα περισσοτερο και ένα πρωι ξυπνησα με εμβοεσ, κυριως στο αριστερο αυτι. επειδή διαβαζω ολη την εβδομα στο ιντερνετ για το θεμα και κοντευω να λαλησω, δυο ερωτήματα. πρωτον από ότι καταλαβα προς το παρον είναι ανιατη . λογω βλαβης στο Κ.Ν.Σ. Και επειδή οι περισσοτεροι εδώ το εχουν καιρο. πως μπορω να ξεπερασω το σοκ αυτων των πρωτων ημερων? ωρλ μου ειπε είμαι ο.κ.

Junior Member
    Δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήθηκε η εμβοή από την αντικαταθλιπτική αγωγή, ρώτησες το γιατρό που σου τα χορήγησε? Απ όταν την ξεκίνησες μετά από πόσο καιρό σου παρουσιάστηκε? Από προσωπική εμπειρία να μην ανησυχείς, αν εκδηλώθηκε από το αγχος σε λίγο καιρό με τα αντικαθλιπτικά θα μειωθεί αρκετά τόσο που δεν θα σε ενοχλεί.

Junior Member
    φιλε alexz τελικα δημιουργηθηκε από πρόβλημα στον θυροειδή που δεν το ηξερα και μου το δραστηριοποιηθηκε από το φαρμακο. . χαρακτηριστικο μολις ξεκινησα το φαρμακο επαθα μαστιτιδα..... και όταν πηρα το γιατρο μου ειπα να διπλασιασω την δοση. τωρα το εχω σταματησει αλλα μαλλον αργησα...........

Junior Member
    από ποιο φάρμακο? του θυροειδή?
    Last edited by Alexz; 28-06-2014 at 16:39.

Page 16 of 24 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast