Results 256 to 270 of 359
Thread: Εμβοή στα αυτιά
-
10-09-2014, 03:02 #256
[QUOTE=kavaliero;501094]καλησπέρα σε ολους εγω το επαθα 3 αυγουστου υστερα από εκθεση σε δυνατο ηχο,,λογω δουλειας dj,την επομενη μερα ειχα σημαντικη πτωση ακοης και εμβοες ,,πηγα νοσοκομειο πηρα για 12 μερες κορτιζονη,,,η ακοη βελτιωθηκε αλλα το βουητο παρεμεινε,,,,και γινότανε ενοχλητικο,,,πηρα memovigor ειδα μικρη βελτιωση..αγχωθηκα ,,,αρκετα και αρχισα να χανω τον υπνο μου,,,,πηγα σε νευρωωτολογο στο μαρουσι,,και μου ειπε ότι ειχα ειδη μικρη χρονια βαρηκοια και ότι το στρεσσ και η κουραση μαζι με τον ηχο προκαλεσαν ημικρανικη κριση...η οποια προκαλεσε το βουητο ..είναι ζημεια στον κοχλια και ότι θελει υπομονη και όχι αγχος...μου ειπε να παρω λιγο xanax γιατι ειχα πυροδοτηση του βοητου ΄λογω αγχουσ,,,ειδα μικρη βελτιωση,,,αλλα σταματησα γιατι με αγχωνε η ιδεα να παιρνω αγχολυτικα....δυστυχως ξαναβρεθηκα σε ηχο πριν δεκα μερες και ειχα πυροδοτηση του βουητου,,,βουητο εχω μονο δεξια..και τοτε επαθα κριση πανικου....ξαναπηγα στον νευρωωτολογο και μου ειπε να παρω εξτρα θεραπεια 2 μηνων με αντικαταθλιπτικα και αγχολυτικα,,,μικρεσ ποσοτητεσ,,,και αγχωθηκα ακομα περισσοτερο,,,ακομα δεν εχω ξεκινησει κανω προσπαθεια να διαχειριστω λιγο μονοσ ακομα το βοηυτο μονο λιγο χαναχ παιρνω το βραδυ 0.25 για να μην εχω φοβιεσ,,,καποεσ μερεσ βοηθα καποιεσ όχι,,,καποιεσ μερεσ το βουητο είναι δυνατο καποιεσ λιγοτερο μια μερα μαλιστα για καποιεσ ωρεσ το εχασα και ανοιωσα τοσο ευτυχισμενοσ,,,αλλα δυστυχως επανηλθε,,,,,κοιμάμαι με πολύ δυσκολια 2 3 ωρεσ ..προσπαθωα να μην το σκέφτομαι αλλα ,,,δυσκολεύομαι,,,θα κανω προσπαθεια χωρις τα τα αντικαταθλιπτικα και αγχολυτικα λιγο ακομα ,,,,αν δεν τα καταφερω θα τα ξεκινησω,,,,εχω απελπιστεί..[/Q ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!! ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΜΒΟΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΗΧΟ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ,,ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΜΒΟΕΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ!!! ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΡΕΣΣ,ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΑΣΚΟΠΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ,ΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΟΛΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΜΒΟΕΣ,ΕΧΕΙ ΑΝΧΟΣ ΦΟΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΧΟΝΕΤΕ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΥΤΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΜΒΟΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΝΧΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΕ ΤΙΣ ΕΜΒΟΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΣ ΕΜΒΟΕΣ ΜΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΟΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ,ΚΟΙΤΑ ΣΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΝΧΩΘΗΚΑ,ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ !!!!!!
- 11-09-2014, 20:08 #257
ενδιαφερομαι για το ονομα του εξειδικευμενου γιατρου που πηγες για την εγχειρηση του διαφραγματος...αν μπορεις στειλε μου μην!ευχαριστω
11-09-2014, 20:20 #258
11-09-2014, 20:50 #259
αμα σου στειλει σφυρα μου δεν εχεις συμπληρωσει 50 μυν στο φορουμ οποτε καπουτ κ ψυχραιμοι εκτος αν γραψεις ε-μειλ
11-09-2014, 23:06 #260
ευχαριστω τον φιλο jer για την απαντηση και ειλικρινα πιστευω πωσ ετσι πρεπει να είναι υσρερα κιολασ από πολύ ψαξιμο στο νετ ,,οντωσ αν και νέος στο θεμα εμβοων εχω πειραματιστεί αρκετα με τροπουσ χαλαρώσεις εχω δει ότι κολυμπηση μασαζ...βοηθαει πολύ ,,,μαλιστα εχω βρει ένα χωρο που κανω μασαζ και εχουν γνωση για μασαζ με βαση στο κομματι των βουητων και ειλικρινα προχτεσ σχεδόν το βουητο το εχασα...απλα το αγχος μου είναι υπερβολικο ,,και επανέρχονται...προσπαθω να βρω τον υπνο μου τωρα με αχολυτικα ...ακομα παλευω με το μυαλο μου.,....εχει δοκιμασει κανεισ το tinnitul softlazer που πουλανε καπου στο συνταγμα,....αξιζει ..ρωτησα και μου ειπαν ότι 20% εχουν δει βελτιώσει.....
5
12-09-2014, 23:02 #261
ΦΙΛΕ ΜΟΥ KAVALIERO ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ,ΞΕΧΝΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΕΣ, ΞΕΧΝΑ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΞΕΧΝΑ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΧΕΙΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ,ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΣΟΦΤΛΕΙΖΕΡ,ΑΚΟΜΗ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΕΧΝΙΤΗ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ, ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΟΛΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΟΥ,ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΦΕΡΕΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΟΥ. 1 ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΜΒΟΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝΕ... ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΧΟΝΕΣΕ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ , ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ , ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ , ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ,ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΧΟΝΕΙ , ΣΟΥ ΞΑΝΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ ,ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...ΙΣΩΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ,ΙΣΩΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΦΩΝ ΚΤΛ , ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ , ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΤΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΟΛΑ, ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΛΗ Η ΧΑΛΑΡΩΣΗ ,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ,ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΧΩΝΕΣΕ,ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,ΨΑΞΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ? ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΚΑΡΕ ΤΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ,ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΡΑΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΔΙΟ.... ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ.
ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ MARIANNAKI13 ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΜΒΟΕΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΒΟ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕΣ ΤΗΣ ΕΜΒΟΕΣ ΕΚΓΕΝΗΘΗΣ?ΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΕΚΕΙΨΕ? ΟΙ ΕΜΒΟΕΣ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝΕ? ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΧΕΙΡΗΣΕΙ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!! ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ?? ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΙΜΙΤΕΣ ,ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΙΜΙΤΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ.
13-09-2014, 01:09 #262
Βρε τυπε, γιατί φωνάζεις, μπορείς να μου πεις;
13-09-2014, 12:35 #263
Φιλε jer εγω το επαθα μετα από εκθεση σε πολύ δυνατο ηχο για ωρες αφου της πρωτεσ μερες ειχα κιολας σημαντικη πτωση ακοης,,,λογω της χρονια βαρηκοΐας και του δυνατου ηχου προκληθηκε...οκ είμαι αγχωδης αλλα παιζω μουσικη χρονια και τα αυτια μου είναι πειραγμενα ,,,οκ με το στρεσ ναι το δυναμωνει ...αλλα προβλήματα σοβαρου αγχους δεν ειχα απλα ημουνα ηπερδραστιριος και ετρεχα συνεχως να προλάβω τις δουλειεσ...προσπαθω πλεον να αδειαζω το μυαλο μου οσο μπορω από σκεψεισ αλλα όταν μια ζωη σκέφτεσαι συνεχως και εισαι στο τρεξιμο,...ξαφνικα να γινεις coolll και με ένα βουητο στο κεφαλι δεν πιστευω πτι είναι και ευκολο....απλα οι γιατροι δεν γνωριζουν πολλα ,,,αν ξερει κανεια κανενα ειδικο άλλο ωρλ νευρωωτολογο εκτοσ από εκεινον που είναι στο ιατρικο αθηνων ας μας πει,,,!!μια γνωμη ακομα θα την ηθελα..
18-09-2014, 15:35 #264
Εδω και 2,5 μηνες περιπου εχω σφυζουσες εμβοες στο δεξι αυτι.Ακουω δηλαδη τους σφυγμους μου μεσα στο αυτι μου.Κοντευω να τρελαθω ,εχω κανει τριπλεξ μαγνητικη και αιματολογικες.τιποτα.ο ωρλ μου ειπε οτι πρεπει να τις συνηθησω και μου εδωσε gingo biloba και memovigor2 για 3 μηνες .μετα πρεπει να ξαναπαω να κανω ακοωγραμμα(εχω πτωση της ακοης λογο εμβοων )επισης ,επειδη εχουν παθει βλαβη καποιες συχνοτητες στο αυτι με ενοχλουν συγκεκρημενοι ηχοι οπως το φορτηγο ,ο απορροφητηρας ,η βροχη κλπ....εκει τρελενομαι....την νυχτα ειναι τραγικα τα πραγματα.....εχει κανεις σφυζουζες εμβοες?καποια προταση απο καποιον?.......θα πρεπει να τονισω οτι οι εμβοες ειναι συνεχομενες χωρις διακοπες......δεν σταματαει ΠΟΤΕ μερα -νυχτα
Last edited by efar; 18-09-2014 at 16:19.
21-09-2014, 08:36 #265
Καλημερα κ απο μενα ειναι πρωτη φορα που γραφω μιας το φορουμ αυτο το βρηκα τυχαια οταν εχαχνα στο διαδυκτιο να μαθω για τις εμβοες. Εγω υποφερω απο εμβοες εδω κ 1,5 χρονο περίπου κ στα 2 αυτια ακουω ενα συνεχη ηχο , την ημερα με τη δουλεια μου δεν τον ακουω τοσο πολυ ενω τη νυχτα που πεφτω για υπνο με τρελαινει. Εχω κανει μαγνητικη εγκεφαλου πριν 1 χρονο μου ειπαν ολα καλα, εχω παει σε 2 ΩΡΛ μου ειπαν ολα καλα. Εχω χασει απο το 1 αυτι μου το 15 % της ακοης ισως λογω οτι η δουλεια μου εχει κ λιγο θορυβο καποιες φορές. Επισης το βραδυ ακουω κ τους παλμους της καρδιας μου καποιες φορες. Ειχα παρει κ μινιτραν για 2 μηνες γιατι ειχα αγχωθει παρα πολυ, κ το memovigor για 1 μηνα. Διαβασα παραπανω οτι πρεπει να κοιταξω κ το θυροειδη κ τ3 κ τ4 εξετασεις αιματος. Εχει μηπως παρει καποιος memovigor για 3 μηνες κ εχει δει διαφορα; Αξιζει να παρω μαγνησιο citrate οπως διαβασα πιο πανω; Μεχρι τωρα ολοι μου ειπαν οτι ολα καλα , αλλα πως θα απαλλαγω απο τον ηχο (κ φοβαμε μην επιδεινωθει) με το περασμα του χρονου κανεις δεν μπορεσε να μου πει; Ξεχασα να πω οτι πριν 1 μηνα που ξεκινησαν οι εμβοες ειχα κανει ενα μικρο χτυπημα στο κεφαλι γι αυτο κ εκανα τη μαγνητικη. Δεν ξερω αν ποτε θα μπορεσω να απαλλαγω απο τις εμβοες. Αυτα απο μενα ελπιζω να μην σας κουρασα.
21-09-2014, 09:28 #266
Οι τελευταίοι φίλοι που εγραψαν την εμπειρια τους καταδεικνύουν ότι συνήθως η εκδήλωση των εμβοων δεν είναι φαινόμενο ψυχοσωματικο. Προέρχεται από παρατεταμένη έκθεση του αυτιού σε θόρυβο η από άλλες αφορμές, όπως ένα χτύπημα, μια απότομη αλλαγή στον τρόπο ζωής, πολύ στρες. ΔΕΝ είναι όμως ψυχοσωματικο. Είναι παθολογικό. Στην περίπτωση μου οι εμβοες προϋπήρχαν, δεν έκανα όσα έπρεπε να κάνω για να τις περιορίσω και μετά από χρόνια εμφανίστηκε και η υπερακουσια, το κερασάκι στην τούρτα.
Άλλο σημάδι που μας δείχνει ότι οι εμβοες έχουν παθολογικό υπόβαθρο είναι ότι συνοδεύονται από πτώση της ακοής. Πάντα. Το θέμα είναι ότι η Επιστήμη δε γνωρίζει ποιο ειναΙ το παθολογικό αίτιο άρα δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τις θεραπεύσει.
Με την εμφάνιση του προβλήματος ο ασθενής πρέπει αμέσως να κάνει νευρωτολογικο έλεγχο, να αλλάξει τον τρόπο ζωής του και αν θέλει να πάρει κάποια συμπληρώματα ή φάρμακα να ρωτάει πάντα το γιατρό του. Εγώ ας πούμε έχω να κάνω τρία χρόνια ακοογραμμα, πράγμα που δείχνει ότι - κακώς- το έχω αφήσει λίγο το θέμα.
Ο κάθε ένας που μπλέκει με το πρόβλημα οφείλει να ψαχτει πολύ μόνος του. Μην περιμένετε βοήθεια και θεραπεία από εδώ.
29-11-2014, 19:08 #267
Γεια χαρα στους συμπασχοντες..εχω παρατηρησει οτι η ενταση των εμβοων δυναμωνει με ανοιγμα του στοματος σαν να χασμουριεσαι κινισεισ μπρος πισω του αυχενα πιεσεις σε διαφορα σημεια του κρανιου...εγω υστερα απο memovigor 3 μηνες καμια βελτιωση..σταματησα και απο μονος τα αντικαταθλιπτικα και αγχολυτικα....δυσκολο κεφαλαιο αλλα θελει προσπαθεια..αλλες μερες οι εμβοη μου μονο δεξια εχω ειναι δυνατη αλλες χαμηλη..ελπιζω ισως η επιστημη στο μελλον δωσει λυση.αν παντως καποιος βρει εστω κατι που βοηθαει ..εκτος φθσικα το να μην ασχολουμαστε με αυτες. Ασ μας πει..
29-11-2014, 20:04 #268
file jer....an mporouses na mou steileis to onoma tou therapeyti pou se boithise!!!!to kinito mou 6974708482!
11-12-2014, 15:18 #269
Γεια σας.
Εκανα εγραφη μονο γι αυτο το θεμα μηπως και βοθησω κανενα πριν την καταστροφη μιας και το γνωριζω πιστευω πολυ καλα το θεμα.
Διαβασα χοντρες βλακειες και ανακριβειες για το θεμα των εμβοων στο παρων θεμα οπως για παραδειγμα οτι ειναι ψυχοσωματικο συμπτωμα
οτι ειναι συμπτωμα καταθλιψης οτι τα ψυχοφαρμακα δεν κανουνε εμβοες κτλπ.
Η αληθεια ειναι οτι οι εμβοες ειναι απο βλαβη του ακουστικου συστηματος και οχι μονο στο 100% των περιπτωσεων.
Ειναι το συμπτωμα ασθενειας που μπορει να ειναι μικρης εως πολυ μεγαλης σοβαροτητας (πχ να οδηγησει ακομα σε αιφνιδιο ή αργο θανατο).
Βλαβη στην ακοη μπορουνε να κανουνε χιλιαδες πραγματα οπως πχ ο θορυβος το αγχος τα ωτοτοξικα φαρμακα και πληθος ασθενειων η λιστα δεν εχει τελειωμο.
Το ακουστικο συστημα ειναι απαραμιλης ακριβειας/λεπτομερειας/πολυπλοκοτητας συστημα και αντιστοιχα πολυ ευαισθητο.
Πχ κατα την διαρκεια ενος μεγαλου αγχους απο την μεγαλη νευρικη δραστηριοτητα μπορει να παθει βλαβη οπως ενα καλωδιο καιγετε οταν περασει μεγαλυτερο των προδιαγραφων του ρευμα απο αυτο.
Το θεμα ειναι οτι απαξ και γινει μονιμη νευρολογικη βλαβη ΔΕΝ υπαρχει επιστροφη ουτε γιατρεια.
Συνηθως (οχι παντα) πριν την μονιμη βλαβη υπαρχουνε προειδοποιητικα σημαδια.
Για οποιον διαβαζει το το θεμα και εχει εμφανισει "φρεσκιες εμβοες" υπαρχουνε πολυ καλες πιθανοτητες να την γλυτωσει ακολουθοντας μερικες απλες οδηγιες.
1) Απομακρυνση απο καθε πηγη θορυβου ακομα και πολυ χαμηλης εντασης
2) Κοψιμο οποιασδηπτε ουσιας η φαρμακου παιρνει (συνταγογραφουμενα και μη φαρμακα/τσιγαρα/ποτα/ναρκωτικα κτλπ)
3) Αφθονο υπνο να κοιματε οσο το δυνατον περισσοτερο
4) Να παρει ολα τα διατροφικα στοιχεια απο την διατροφη του
5) Να παρει νευροπροστατευτικα ( οπως για παραδειγμα βιταμινες Α / Β / C / Ε / N-Acetyl-Cysteine / Acetyl-L-Carnitine / creatine / μαγνησιο / αμινοξεα / υπερβαρικο οξυγονο κτλπ)
6) Το ποιο σημαντικο απο ολα! Να κανει αμεσως ενδοφλεβια κορτιζονη χοντρες δοσεις αν δεν μπορει ενδοφλεβια κανει και απο το στομα την οποια μετα απο συμβουλη γιατρου και αναλογα την ανταποκριση θα σταματησει σταδιακα.
7) Να κανει ολα τα παραπανω αμεσως καθε δευτερολεπτο που καθυστερει αυξανει δραματικα τις πιθανοτητες να καταληξει με μονιμες ή με σοβαροτερης εντασης εμβοες.
8) Αν υπαρχει υποψια μικροβιακης λοιμοξης να παρει μη ωτοτοξικο αντιβιοτικο αλλα παντα σε συνδιασμο με κορτιζονη τουλαχιστο να μεινει λιγο διαστημα η κορτιζονη.
9) Να μην παει αρχικα σε κανενα γιατρο πρωτα να τα παρει και μετα να παει σε γιατρο γιατι ο χρονος δεν ειναι συμαχος δεν μπορει να περιμενει τον γιατρο και ειδικα τον καθε ασχετο γιατρο. Μετα που θα τα παρει εχει ολο το χρονο να παει σε γιατρο υπερεξιδικευμενο
10) Μετα που θα κανει ολα τα παραπανω θα παει για εξετασεις και θα κανει τα παντα μεχρι και το ποιο απιθανο οχι πριν γιατι το προβλημα ειναι τοσο επειγον που πρωτα θελει θεραπεια και μετα ψαξιμο
αμα πατε πρωτα για ψαξιμο και μετα για θεραπεια θα εχει χαθει το τρενο.
Κατι αλλο που θελω ακομα να τονισω ειναι οτι ολα μα ολα σχεδον τα ψυχοφαρμακα αλλα και αμετρητο πληθος αλλων φαρμακων ειναι ωτοτοξικα δηλαδη κανουνε βλαβη στο ακουστικο συστημα
μια λιστα απο αυτα θα βρειτε εδω http://www.hearinglosshelp.com/artic...ugList2013.pdf
Πχ αν δειτε θα καταλαβατε γιατι επαθε εμβοες αυτος που επαιρνε trittico ειτανε ενα καθαρα ωτοτοξικο φαρμακο και τον εκαψε ο αυτος που του το εδωσε.
Οσο για το καραγκιοζη ΩΡΛ που εδωσε antivom μετα απο εναρξη εμβοων και ειχε τον ασθενη να περιμενει δεν θα πω τιποτα ειναι κλασικο παραδειγμα ασχετου που πρεπει να αποφυγετε
οπως και αυτος που του λετε οτι εμφανισατε εμβοες σας κοιταζει λεγοντας σας οτι ειναι ενταξει η ακοη σας και δεν βρισκει κατι παθολογικο η αληθεια ειναι οτι υπαρχει κατι παθολογικο
απλα αυτος δεν μπορει να το βρει, το συμπτωμα και μονο εχει 100% παθολογικα αιτια.
Αρα συνοψιζοντας αμα εχετε αιφνιδια εναρξη εμβοων η χειροτερευση παλαιων ( δεν μιλαω για ημερησιες διακυμανσεις) τοτε καντε αμεσως θεραπεια και μετα πατε σε γιατρο υπερεξιδικευμενο.
Υπερεξιδικευμενος γιατρος για το θεμα δεν νομιζω οτι υπαρχει στην ελλαδα ακομη και οι ποιο ειδικοι ειναι χιλιομετρα πισω απο τους αντιστοιχους τους εξωτερικου.
Η κορτιζονη ειναι το χρυσο φαρμακο για την αιφνιδια εναρξη εμβοων ακομα και στην περιπτωση ακουστικου τραυματος απο θορυβο.
Τελος γι αυτους που εχουνε χρονιες εμβοες υπαρχουνε διαφορες θεραπειες συνοπτικα θα δουνε μερικες εδω http://www.tri2014.org.nz/files/docs...d%20ridder.pdf
Επισης υπαρχουνε και μερικα πειραματικα φαρμακα (AU00063 / AM101 κτλπ) που εχουνε δειξει παραπανω απο ικανοποιητικα αποτελεσμα και η αποτελεσματικοτητα τους εχει να κανει
με την ενταση του προβληματος αλλα και την διαρκεια απο την εναρξη του συμπτωματος.
Δυστηχως δεν εχουνε κυκλοφορησει ακομα θα κυκλοφορισουνε μετα απο 5 χρονια.
Τωρα το μονο που κυκλοφορει ειναι το retigabine (δεν υπαρχει στην ελλαδα) που φαινετε να κανει κατι αλλα εχει σοβαρες παρενεργειες.
Το θεμα δεν μπορει να αναλυθει σε ενα post αλλα προσοχη θελει πολυ ψαξιμο οποιος σας πει να συνηθησετε να το ξεχαστε να μην δινετε σημασια ειναι το λιγοτερο ασχετος/επικυνδινος και να τον αποφυγετε.
Οι εμβοες ειναι το καμπανακι μια παθησης μην τις αγνοητε ψαξτε το μεχρι εκει που δεν παιρνει.
Οσοι γιατρευτηκανε γιατι ναι εχουνε γιατρευτει παρα πολλοι ειναι αυτοι που δεν συμβιβαστηκανε και το ψαξανε μεχρι τελους μονοι τους με προσωπικη παρατηρηση αλλα και στους καλυτερους τους ειδους γιατρους.
11-12-2014, 16:41 #270
FILE 0DB MAKARI NA NIOTHAME KAI EMEIS TO ODB..XAXAXA...AFOY EINAI OLOI ASXETOI...TI ALLO NA PSAXOUME....EGO EIMAI 4 MINES ,,,IDI,,,MONO TA AGXOLUTIKA LIGO BOHTHANE NA KOIMAMAI TOULAXISTON NA MPORO NA LEITOYRGO THN HMERA,,,,KORTIZONI PIRA THN PROTI MERA POU TO EPATHA,,,,BITAMINES ,,,MEMOVIGOR,,,AGEIOSTALTIKA....SE PLIROFORO TO PSAXNOUME OSO DEN PAIRNEI,,,AFOU DEN YPARXEI FARMAKO....KAI AYTOI POU EXOYN PAREI RETIGABINE EINAI METRIMENOI STA DAKTYLA KAI ME DIKOI TOYS EYTHINI ME OLES TIS PARENERGEIES.....MEXRI ME TO PITSBOURG ME TO THANO TO TZOUNOPOULOU MILISA...KAI MOU EIPE FILE DISTIXOS FARMAKO DEN YPARXEI AKOMA,,,,,ESY EIXES EMBOES KAI THERAPEYTIKES...
Avoidant συμπεριφορά
15-05-2025, 19:56 in Σχέσεις και Επικοινωνία