Εμβοή στα αυτιά - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 24 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 359
    Junior Member
    Εχω και εγω το ιδιο προβλημα εδω και ενα μηνα περιπου και οσο το νιωθω στα αυτια μου τοσο περισσοτερο αγχονομαι.θλω οπωσδηποτε να σταματησει,γιατι νιωθω την καρδια μου να παει να σπασει καθε φορα που αντιλαμβανομαι οτι υπαρχει. Με τρελαινει ψυχολογικα.αν βρεις τροπο να το αντιμετωπισεις,σε παρακαλω,πες το καισε μενα γτ δεντο αντεχω αλλο.....

Banned
    κι εγω το εχω καθε μερα..ειναι εκνευριστικο και ανησυχιτικο αλλα πιστεβω ειναι το αγχος σιγουρα..και αφου ο γιατρος σου ειπε δεν ειναι τιποτα dont worry..

Junior Member
    Kαλησπέρα! Εγώ είχα φοβερές εμβοές. Όταν ήταν ησυχία είχα ένα εργοστάσιο στο αριστερό μου αυτί. Παράλληλα είχα δυσκαταποσία ιδίως όταν ήμουν ξαπλωμένη ανάσκελα, δύσπνοια και άλλα τέτοια όμορφα. Είχα πάει σε 3 διαφορετικούς ωρυλα και τη δυσκαταποσία και τη δύσπνοια την απέδιδαν σε άγχος και τις εμβοές ο ένας μου είπε ότι είχα πάθει ψύξη και ο άλλος αυτό που σου είπε και σένα. Ταλαιπωρήθηκα τουλάχιστον δύο χρόνια με τις εμβοές ώσπου είχε γίνει αφόρητη η κατάσταση. Τελικά αποφάσισα να το δω πολύ πιο σοβαρά και το όλο θέμα ήταν ότι είχα πολυ στραβό διάφραγμα και κάτι πίεζε και μου δημιουργουσε τις εμβοές. Μόλις χειρουργήθηκα, πέρασαν όλα. Και η δύσπνοια και η δυσκαταποσία και κυρίως οι εμβοές την ίδια στιγμή που βγήκα από το χειρουργείο. Αφου με ρώτησε ο γιατρός ''πως είσαι"? και το πρώτο πράγμα που του είπα ήταν... ''πολύ ησυχία έχει''... !!!!!

Όλα αυτά τα συμπτώματα δεν ήταν από το άγχος που έτσι κι αλλιώς είχα, αλλά απο το στραβό διάφραγμα. Θα σου έλεγα να πας σε έναν εξειδικευμένο ωρυλά για εγχειρήσεις διαφράγματος για να αποκλείσεις και αυτή την περίπτωση.

Junior Member
    Quote Originally Posted by georgedimakopoulos View Post
    ειμαι 38 χρονων και εχω εμβοες εδω και 1 χρόνο αφού επεσε και η ακοή μου. πηγα στον καλύτερο νευροωτολογο τον κο ***** και μου συστησε νεα χαπια memovigor και σωθηκα. τα παιρνω 1 μηνα τωρα και κοιμαμαι ηρεμος χωρισ βουητα
    επιτελους
    Αυτό είναι φανταστικό νέο, μπράβο! Μου έκανε εντύπωση που στις ενδείξεις του είχε πρώτες πρώτες τις εμβοές, δεν νομίζω ότι το έχω ξαναδεί αυτό και είναι και φυσικό φάρμακο, άρα όχι παρενέργιες άσχημες. Σε ευχαριστώ για την πληροφορία θα το δοκιμάσω και εγώ.
    Last edited by Aeon; 19-06-2018 at 17:25.

Junior Member
    πώς πάει η θεραπεία με τα Μemovigor Κατερίνα; είμαι κι εγώ στην ίδια φάση και πριν πέντε μέρες ξεκίνησα αυτά τα χάπια ... προς το παρόν δεν βλέπω κάποισ θετική επίδραση. Ευχαριστώ

Junior Member
    καλησπερα παιδια ,στεναχωριεμαι οταν βλεπω καποιους να πιστευουν οτι ενα χαπι ,η κατι μαγικο θα τους κανει καλα….Σας το εχω πει ,τι ειναι αυτο που φταιει ,μην εχετε αυταπατες.Καντε τον κοπο να διαβασετε τα μηνυματα μου ποιο πανω και θα καταλαβετε τι θελω να πω.

Junior Member
    Παιδια Καλησπερα. Ειμαι 40 χρονων κ' εχω αντικειμενικες εμβοες απο τα 23 μου. Ξεκινησαν απο το αριστερο μου αυτι κ' μετα απο 1-2 χρονια εμφανιστηκαν κ' στο δεξι. Μεσα σε ολα αυτα τα χρονια εχω δοκιμασει τα παντα κ' εχω γυρισει τον μισο κοσμο.. Οι εμβοες μου ακουγονται κ' εξωτερικα σε καποιον που στεκεται πλαι μου, οποτε καταλαβαινετε τι γινεται μεσα στο κεφαλι μου. Η διαγνωση που εχω στα χερια μου ειναι σπασμος του τεινων το τυμπανο μυος. Φετος επεμβατικα εκτος απο τις ενδοτυμπανικες ενεσεις κορτιζονης που εχω κανει κ' τη διορθωση διαφραγματος κ' το κοψιμο των κογχων μεσα στη μυτη προχωρησα κ' στο κοψιμο των συγκεκριμενων μυων κ' στα 2 αυτια. Οι εμβοες δεν σταματησαν αλλα μειωθηκε η ενταση τους κ' μπηκα μετα απο καποιο διαστημα απο τα χειρουργεια σε ενα καλο ρυθμο διαχειρισης τους. Καποιο διαστημα μετα απο αυτο εκανα κ' θεραπεια με λειζερ, η οποια ομως μου προκαλεσε εξαρση. Οποτε εδω φτανουμε στο πρωτο συμπερασμα οτι οταν κατι παει καλα, δεν το πειραζουμε. Αυτο που εχω να πω επισης σε ολους ειναι πως εχουν να κανουν αμεσα με τη ψυχολογια μας κ' πως χρειαζομαστε υποστηριξη κ' σε αυτο το κομματι καθως συνηθως ειναι ψυχογενεις. Προσωπικα ακολουθω αντικαταθλιπτικη αγωγη εδω κ' χρονια ενω για τις εξαρσεις εχω κ' το ηρεμιστικο παντα στη τσεπη μου μια τακτικη που βοηθαει αρκετα. Επισης μην περιμενετε να φυγουν απο μονες τους αλλα να πατε σε εναν καλο ωρλ αμεσως μετα την εμφανιση τους καθως με την παροδο του χρονου παγιωνονται. Αυτο το λαθος εκανα κ' εγω αφου απευθηνθηκα κ' σε λαθος ειδικοτητες νευρολογους παθλογους κτλ. στην αρχη αφου δεν μπορουσα να καταλαβω οτι οι σπασμοι μεσα στο κεφαλι μου (ετσι τους αντιλαμβανομουν λογω της αντανακλασης που γινεται μεσα σε αυτο) προερχονται απο τα αυτια. Το αποτελεσμα ηταν να βγαζουν τρελο κ' να χανω το χρονο μου. Να ξερετε επισης οτι υπαρχουν εξετασεις που δειχνουν το προβλημα των εβοων σε ειδικευμενους ωρλ. Οσον αφορα φαρμακευτικες αγωγες αυτα που με εχουν βοηθησει μεχρι τωρα ειναι το μαγνησιο κ' η ενδοτυμπανικες ενεσεις κορτιζονης η οποια μπορει να βοηθησει κ' ενδοφλεβια σε πολλες περιπτωσεις αλλα δεν συνισταται. Με το memovigor κανω θεραπεια εδω κ' 4 μηνες περιπου αλλα δεν εχω δει κατι ιδιαιτερο. Δουλεψτε ολοι πανω στη ψυχολογια σας καθως προσωπικα οπως κ' πολλα αλλα παιδια εδω μεσα οταν επικεντρωνομαι σε αυτες η' κανω αρνητικες σκεψεις το χανω το παιχνιδι. Αυτες ειναι οι εμπειριες μου απο τον κοσμο των εμβοων, ελπιζω να βοηθησω καποιους απο εδω μεσα κ' ευχομαι σε ολους μας καλη δυναμη κ' να πω πως η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.

Junior Member
    Παιδια και εγω εχω εμβοες. Ξεκινησαν το 2012,ομως δεν εδινα καθολου σημασια. Εδω και ενα μηνα λογω καποιων στρεσσογονων γεγονοτων ενταθηκαν.Αν το σκεφτομαι συχνα ειναι και η ενταση των εμβοων μεγαλη,αν δεν το σκεφτομαι συχνα,δεν ειναι τοσο μεγαλης εντασης. Πηγα σε ΩΡΛ και μου ειπε οτι η ακοη μου ειναι ΟΚ και οτι δεν εχω κατι παθολογικο. Επισης νιωθω και μια πιεση στο δεξι μου αυτι,σαν να ειναι βουλωμενο.Το εχει κανεις σας αυτο?

Επισης,υπαρχει καποιος να μου απαντησει για το θεμα της υπερακουσιας? Νιωθω μια μικρη ενοχληση,σαν τσιμπηματα συνηθως, αναλογως με τους θορυβους.Οταν εχεις υπερακουσια,εχεις φοβερο και αβασταχτο πονο στα αυτια απο το θορυβο? Το ρωταω για να διαπιστωσω αν εχω η οχι,αφου τις τελευταιες βδομαδες ξυπναω και κοιμαμαι με αυτη τη σκεψη της υπερακουσιας.Ειχα διαβασει δυο ατομα αυτοκτονησαν μαλιστα απο αυτο,καθως η ιδια τους η φωνη τους προκαλουσε αφορητο πονο!

Παρακαλω οποιος εχει υπερακουσια ας απαντησει στην ερωτηση μου. Θεωρω οτι μπορω να διαχειριστω το θεμα των εμβοων,ομως φοβαμαι τα χειροτερα για την εμφανιση της υπερακουσιας!

Senior Member
    Αγαπητοί φίλοι καλή χρονιά. Τσεκάρω από καιρό σε καιρό το Φόρουμ και πρέπει να πω ότι τα δύο τελευταία μηνύματα μου κίνησαν ιδιαίτερα την προσοχή. Ειδικά αυτό του salemale. Πραγματικά δεν ήξερα ότι οι εμβοες μπορούν να είναι τόσο έντονες που να είναι αισθητές και από άλλους. Αγαπητέ τους αναβολεις τους έχεις ψάξει; Μήπως έχεις κάποιο θέμα κι εκεί;
    Όσον αφορά τον obsessed και τους φόβους του, καλύτερα να είσαι ψυλλιασμενος αγαπητέ και να φυλαγεσαι παρά να ζεις σε άγνοια και να την πατήσεις όπως εγώ. Ο ασχετος ο γιατρός που είχα πρωτοπαει δεν μου είπε κουβέντα για τον υπ αριθμόν ένα εχθρό όσον υποφέρουν από εμβοες: Τους δυνατούς θορύβους. Αυτή ήταν η αφορμή για να μου εκδηλωθεί η υπερακουσια.
    Η υπερακουσια αγαπητέ είναι βέβαια ένα σύμπτωμα και όχι μια πάθηση. Μπορεί δύο ανθρωποι να πάσχουν από διαφορετικό πρόβλημα και να εμφανίζουν υπερακουσια. Από όσα γράφεις, έχουμε κι άλλα συμπτώματα in common: το βουλωμα στο αυτί και τα τσιμπιματακια. Φαντάζομαι ότι αυτά είναι ένα είδος πόνου. Χωρίς να θέλω να το παίξω ειδικός, Επισκέψου πάλι έναν πολύ καλό ιατρό αλλά ανεξάρτητα από το τι θα σου πει να αποφεύγεις ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ τους δυνατους και υψισυχνους ήχους. Αν στη γειτονιά σου δουλεύει κομπρεσέρ άλλαξε το δρόμο που πας σπίτι. Αν γνωρίζεις ότι ένα μαγαζί έχει "σφαγμενα" ηχεία μην πηγαίνεις. Αν σου αρέσουν οι συναυλιες παίρνε μαζί σου κι ένα ζευγάρι ωτασπιδες. Και αν ακούς μουσική Μην το κάνεις ποτέ μα ΠΟΤΈ με ακουστικά.
    Ο πόνος είναι κάτι που υπάρχει στην υπερακουσια. Να ξέρεις ότι δεν τον βιώνουν όλοι οι πάσχοντες το ίδιο. Εμένα με τον καιρό μου υποχώρησε αρκετά. Τώρα εκδηλώνεται μόνο σε "μεγάλα" περιστατικά έκθεσης σε θορύβους. Και τον αντιμετωπίζω υπομονετικά, χωρίς παυσίπονα. Που έτσι κι αλλιώς δεν με έπιαναν.
    Η υπερακουσια εχει γίνει για μένα τρόπος ζωής. Το πρόβλημα μου το γνωρίζουν μόνον οι πολύ δικοί μου άνθρωποι. Κι αυτό γιατί είναι τόσο παραξενο, σπάνιο και δύσκολο να περιγραφεί που ακόμα και οι γιατροί με αντιμετώπιζαν ως "φρικιό". Κι αυτο δεν θέλω να το ξαναζησω.

Junior Member
    Quote Originally Posted by silencer View Post
    Αγαπητοί φίλοι καλή χρονιά. Τσεκάρω από καιρό σε καιρό το Φόρουμ και πρέπει να πω ότι τα δύο τελευταία μηνύματα μου κίνησαν ιδιαίτερα την προσοχή. Ειδικά αυτό του salemale. Πραγματικά δεν ήξερα ότι οι εμβοες μπορούν να είναι τόσο έντονες που να είναι αισθητές και από άλλους. Αγαπητέ τους αναβολεις τους έχεις ψάξει; Μήπως έχεις κάποιο θέμα κι εκεί;
    Όσον αφορά τον obsessed και τους φόβους του, καλύτερα να είσαι ψυλλιασμενος αγαπητέ και να φυλαγεσαι παρά να ζεις σε άγνοια και να την πατήσεις όπως εγώ. Ο ασχετος ο γιατρός που είχα πρωτοπαει δεν μου είπε κουβέντα για τον υπ αριθμόν ένα εχθρό όσον υποφέρουν από εμβοες: Τους δυνατούς θορύβους. Αυτή ήταν η αφορμή για να μου εκδηλωθεί η υπερακουσια.
    Η υπερακουσια αγαπητέ είναι βέβαια ένα σύμπτωμα και όχι μια πάθηση. Μπορεί δύο ανθρωποι να πάσχουν από διαφορετικό πρόβλημα και να εμφανίζουν υπερακουσια. Από όσα γράφεις, έχουμε κι άλλα συμπτώματα in common: το βουλωμα στο αυτί και τα τσιμπιματακια. Φαντάζομαι ότι αυτά είναι ένα είδος πόνου. Χωρίς να θέλω να το παίξω ειδικός, Επισκέψου πάλι έναν πολύ καλό ιατρό αλλά ανεξάρτητα από το τι θα σου πει να αποφεύγεις ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ τους δυνατους και υψισυχνους ήχους. Αν στη γειτονιά σου δουλεύει κομπρεσέρ άλλαξε το δρόμο που πας σπίτι. Αν γνωρίζεις ότι ένα μαγαζί έχει "σφαγμενα" ηχεία μην πηγαίνεις. Αν σου αρέσουν οι συναυλιες παίρνε μαζί σου κι ένα ζευγάρι ωτασπιδες. Και αν ακούς μουσική Μην το κάνεις ποτέ μα ΠΟΤΈ με ακουστικά.
    Ο πόνος είναι κάτι που υπάρχει στην υπερακουσια. Να ξέρεις ότι δεν τον βιώνουν όλοι οι πάσχοντες το ίδιο. Εμένα με τον καιρό μου υποχώρησε αρκετά. Τώρα εκδηλώνεται μόνο σε "μεγάλα" περιστατικά έκθεσης σε θορύβους. Και τον αντιμετωπίζω υπομονετικά, χωρίς παυσίπονα. Που έτσι κι αλλιώς δεν με έπιαναν.
    Η υπερακουσια εχει γίνει για μένα τρόπος ζωής. Το πρόβλημα μου το γνωρίζουν μόνον οι πολύ δικοί μου άνθρωποι. Κι αυτό γιατί είναι τόσο παραξενο, σπάνιο και δύσκολο να περιγραφεί που ακόμα και οι γιατροί με αντιμετώπιζαν ως "φρικιό". Κι αυτο δεν θέλω να το ξαναζησω.
    Φιλε silencer γεια σου. Αν ξερεις καποιο τροπο που να τσεκαρονται οι αναβολεις, ευχαριστως να ακολουθησω τη συμβουλη σου αλλα απο οτι ξερω σ' αυτες τις περιοχες παμε εμπειρικα κ' υποθετικα. Οσον αφορα το οτι οι εμβοες μου ακουγονται κ' εξωτερικα να σου πω οτι εχω τρελανει πολυ κοσμο.. Σαν κατηγορια εμβοων υπαρχει αλλα απο οτι ξερω συνανταται σπανια. Αυτο που θα ηθελα να σου προτεινω ειναι να μιλας περισσοτερο για το προβλημα σου. Οχι να βγεις με καμια ντουντουκα κ' να το διατυμπανισεις αλλα σε φιλους, οικειους κ' ανθρωπους που θα μπορουσαν να σε καταλαβουν γενικως. Οντως ειναι δυσνοητες κατηγοριες προβληματων για τους αλλους αλλα αυτο θα σε ξαλαφρωσει απο το να το κρατας για τον εαυτο σου κ' για 2-3 ανθρωπους ακομα κ' θα σε "απενοχοποιησει" απο το να κρυβεις την ασθενεια σου (που ειναι εντελως ανθρωπινη κ' οχι εξωγηινη) κ' θα σε ξαλαφρωσει απο το να ψαχνεις δικαιολογιες καθε φορα που δεν εχεις τη διαθεση η' δεν μπορεις να συμμετεχεις σε κατι που συμμετεχει ο κυκλος σου. Αυτο στο λεω γιατι κ' εγω εκανα το ιδιο λαθος κ' τωρα που το εχω πει σε περισσοτερους ανθρωπους (οχι βοδια) γυρω μου αισθανομαι πιο ανετα. Οποιος δεν μπορει να κατανοησει η' σε θεωρει φρικιο απλα δεν αξιζει να ειναι κοντα σου.
    Φιλικα.

Junior Member
    Καλησπερα και απο εμενα.

Πριν 2 1/2 χρονια επαθα 2 κρισεις πανικου λογω συσσωρευμενου αγχους
    Ο οργανισμος μου τρελαθηκε.. για ενα μηνα μου εδωσε ο γιατρος xanax γιατι ειχα ο οργανισμος μου ειχε αγχος και πολυ δυνατα συμπτωματα
    Μολις τα σταματησα ..αρχισαν πολυ δυνατες εμβοες και στα 2 αυτια και το αριστερο το αισθανομουν και πολυ βουλωμενο..

Για να μην πολυλογω εμβοες εχω ακομα..το μοναδικο συμπτωμα μου εχει μεινει εδω και καιρο..
    Στην αρχη ημουν τρελαμενος...οποτε πηγα σε εναν ομοιοπαθητικο και μου ειπε το εξης:

Οτι το αγχος (μεσω της κρισης πανικου) ειχε διαταραξει τον (ευαισθητο) θυροειδη μου και οτι για να ερθει στα ισα του θελει πολυ καιρο ..και θα μειωθει σταδιακα με εξαρσεις (ημιτονοειδης συναρτηση) αρκει να μην αγχωνομαι υπερβολικα
    Απο οτι εχω διαβασει και στο ιντερνετ μια αιτια των βουητων ειναι ο θυροειδης..
    Το περιεργο ειναι οτι οι εξετασεις δεν εχουν δειξει προβλημα στο θυροειδη..και κατα τον ομοιοπαθητικο οι εξετασεις αιματος δεν ειναι παντα εγκυρες στο θεμα αυτο..

Το καλο της υποθεσης ειναι οτι οι εμβοες μειωθηκαν μαζι με τα υπολοιπα συμπτωματα (ταχυκαρδιες κτλ) ...παρ'ολα αυτα εχουν σταθεροποιηθει εδω και κανα χρονο σε ενα πολυ
    μικρο βουητο (σφυριγμα) ..τις αντιλαμβανομαι μονο βραδυ σε απολυτη ησυχια και την ημερα μονο οταν κλεισω τα αυτια μου με τα δακτυλα μου..

Εχω συνηθισει στην ιδεα οτι δεν θα φυγουν ποτε..και απλα δεν ασχολουμαι ...δεν με εκνευριζουν πλεον και δεν με επηρεαζουν καθολου
    Φιλος παντως ψυχιατρος μου ειπε οτι δεν υπαρχει μαγικη συνταγη ..καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα στο αγχος και ξεπερνα τα συμπτωματα σε διαφορετικα χρονικα διαστηματα..
    και απλα μου συνεστησε να μην ασχολουμαι με αυτα...

Η συμβουλη μου ειναι να τσεκαρετε καλα και τον θυροειδη...μπορει η διαταραχη του να σας προκαλει αγχος και να μεταφραζετε σε εμβοες..

Junior Member
    Καλησπέρα και απο εμένα.
    Νέος στο Forum και στις ...εμβοές
    Το πρβλ διαπιστώθηκε πριν τρεις περίπου εβδομάδες, σαν συνεχής συριγμός στα αυτιά ή κάπου μέσα στο κεφάλι. Μια συνεχής υψηλόσυχνη νότα, άλλες φορές έντονο και άλλες φορές σχεδόν εξαφανίζεται.
    Πήγα σε ΩΡΛ (καθηγητή παρακαλώ) ο οποίος μόλις του είπα οτι εχω εμβοές, μου είπε οτι οι αιτίες μπορεί να είναι πάρα πολλές, δύσκολο να βρεθεί λύση, να προσπαθήσω να το ξεπεράσω ψυχολογικά και ισως αν διακόψω ή αλλάξω την αντιπηκτική θεραπεία που παίρνω λόγω ενός καρδιακού επεισοδίου που είχα , να αλλάξει η κατάσταση προς το καλύτερο , αλλα αυτό θα μου το πει ο καρδιολόγος που με παρακολουθεί. Επίσης μου συνέδεσε το πρβλημα των εμβοών με την ελαφρα βαρηκοία που διαπίστωσε με το ακόγραμμα, λόγω ηλικίας. //Αυτά πάνε πακέτο// μου είπε.
    Όντως άλλαξα τη θεραπεία σε ένα φάρμακο (αντι για ασπιρίνη μου έδωσε κάποιο άλλο) οι εμβοές για μια εβδομάδα σχεδόν εξαφανίστηκαν, όμως εδώ και δυο μέρες ξαναεμφανίστηκαν με μια ποιοτική και ποσοτική διαφορά. Είναι λίγο πιο διαφορετικός ο ήχος και΄οχι τόσο έντονος.
    Είναι ενοχλητικός στο σημείο να με εκνευρίζει, αλλά ακόμα δεν εχω χάσει τον υπνο μου.
    Σχεδόν πάντα το πρωί που ξυπνω είναι έντονος, στη συνεχεια με την καθημερινότητα, απαλύνεται ή ξεχνιέται αλλά μόλις ησυχάσω λίγο ξανάρχεται
    Απ οτι διάβασα και στα άλλα σχόλια μάλλον φταίει και το στρες (που όντως υπάρχει λόγω οικονομικών δυσκολιών)
    Έτσι όπως είναι τώρα μάλλον το αντιμετωπίζω, αλλά φοβάμαι μην δυναμώσει, και προϊόντως του χρόνου.
    Εν πασει περιπτώσει , είναι μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση, δεν ξέρω τι να κάνω πέρα απο υπομονή,, και μάλλον θα πάω και σε άλλον Γιατρό (για την τιμή των όπλων)
    Ευτυχώς (?) δεν έχω ακόμα ιλίγγους, ζαλάδες κλπ και προς το πατρόν δεν ενοχλόυμαι απο δυνατούς εξωτερικούς ήχους όπως άλλοι.
    Για να έχετε μια ιδέα τι ακριβώς ακούω, πηγαίνετε αν θέλετε σε αυτή την Δ/νση http://www.youtube.com/watch?v=baJB8...Rsod3Z5eKuza0w και ακουστε περίπου στο 3:48 -3:52 (όταν επαιρνα ασπιρίνη) και τη διαφοροποίησή της μετά την διακοπή της στο 4:05 - 4:08

Ένα χαρακτηριστικό είναι οτι πολλές φορές εξαφανίζεται για μερικά λεπτά , ξαφνικά αλλά και ξαναεμφανίζεται το ιδιο απροειδοποίητα!
    Καλή συνέχεια και καλή ..ιαση

Junior Member
    εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. ηταν πολυ εντονο και ενοχλητικο. και εγω συνηθως στο αριστερο αυτι. πηγα σε ΩΡΛ και αφου καναμε ακουογραφημα ειδε την πιεση μου φυσιλογικη με εστειλε για αξονικη και εκει φανηκε οτι εχω ρινικο πολυποδα και οι εμβοες οφειλονται σε αυτο. αν δεν εχεις κανει αξονικη ζητα απο τον γιατρο σου να κανεις μια για πληρη ελεγχο. δεν αποκλειετε φυσικα και το αγχος αλλα απεκλεισε πρωτα καθε παθολογικο αιτιο και περαστικα σου!!!

Junior Member
    Σωστά. Πρέπει να αποκλείσουμε πρώτα κάθε άλλη παθολογική περίπτωση. Αλλά απ΄οτι έχω καταλάβει, η πιθανότητα αυτή είναι μικρή. Το σύνηθες είναι να μην εντοπίζεται κάτι. Σίγουρα όμως κάποιες εξετάσεις πρέπει να γίνουν.. Σε ευχαριστώ christinalaka

Junior Member
    Μετά από δυο μέρες "ηρεμίας", σήμερα ο εφιάλτης ξαναεμφανίστηκε. Και ορισμένες στιγμές περισσότερο έντονα τα βουίσματα. Αρχίζει να μου τη δίνει...

Page 14 of 24 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast