Αποκαλυψεις! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    δεν λέω μπραζίλ μου πως σε είπε χοντρή απλά σκέφτομαι πως άν ένας άνδρας πει είμαι 80 κιλά ,οι περισσότεροι θα σκεφτούν μιά χαρά κιλά είναι αν το πει μία κοπέλα τους κάνει κάπως και αυτό το κάπως το σκέφτομαι πως το μεταφράζουν ως "πω-πω πόσα κιλά είναι αυτή "

Senior Member
    παιδιά καλημέρα.ήμουν στη δουλειά και μιλούσαμε για κιλά και λέω έιμαι 72 πριν κανένα μήνα και μου λέει
    ένας κύριος δίπλα Διευθυντής πωπω είσαι τόσα κιλά..να σας πω την αλήθεια δεν με πείραξε αλλά τί΄κόλλημα
    έχουν οι άντρες με τα κιλά δεν το πιάνω...βέβαια το αμόρε και στα 80 που του έλεγα τα κιλά μου πάντα δεν είπε τίποτα γιατί δεν τον ενοχλούν τα κιλά...το μόνο που μου λέει (όταν τρώω πολύ σα ζωάκι)αγάπη μου δεν έχω πρόβλημα να παχύνεις...απλά δεν αντέψω την γκρίνια σου μετα..

Senior Member
    γεια σου!

πρόσφατα είχα κι εγώ μια συνάντηση με έναν αριθμό που με σόκαρε. Φαντάσου ότι σόκαρε εμένα, αφού αντιστοιχούσε στα δικά μου κιλά και ποτέ δεν είχα φτάσει τριψήφιο... Δεν θα πω ότι δεν έχει σημασία ο αριθμός... φυσικά και έχει, αφού πάντα επηρεάζει την διάθεση μας είτε θετικά είτε αρνητικά. Ανέβηκα στην ζυγαριά παρουσία 2 φίλων και του "αγοριού μου απέναντι". Δεν είπαν απολύτως τίποτα αφού ξέρουν και βλέπουν τα παραπανίσια μου κιλά. Εγώ όμως είπα πολλά στον εαυτό μου επειδή ποτέ δεν έχω σαφή εικόνα ως προς το πως "δειχνω" ή πως "φαίνομαι". Πιο σημαντικό για μένα είναι να αντιλαμβάνομαι το ποια "είμαι".
    Από δική μου εμπειρία θα σου πω να ξεχάσεις το συναισθηματικό βάρος που σε γέμισε ο αριθμός 78 και να γεμίζεις από τον αέρα και την αυτοπεποίθηση που σου δίνουν όσοι και όσα αγαπάς... αυτό θα κάνει "ελαφρύ" κι ανέμελο το ξεκίνημα σου την προσπάθεια, το ταξίδι σου...

Senior Member
    Γιαυτο και οι περισσοτεροι binge eaters κρυβουν και τα κιλα τους και ποτε και ποσο θα φανε.Γιατι φοβουνται τα σχολια και τις αντιδρασεις που οπως και να το κανουμε δε μπορουν να ειναι ποτε οπως ακριβως θα τις θελαμε.Το θεμα ειναι οτι οι συμπεριφορες των ανθρωπων δεν αλλαζουν και γιατι να αλλαξουν κι ολας για παρτυ μας!Πρεπει να συνεχιζουμε εμεις στο δρομο μας οτι και να μας λενε.Εμενα τις προαλλες με ειδε ενας γνωστος μετα απο κατι μηνες και μου ελεγε οτι κακως αδυνατισα τοσο γρηγορα.Του λεω μα καλα σορυ κιολας εχεις να με δεις τοσο καιρο που το ξερεις ποτε αδυνατισα(μεσα σε μισο χρονο εχασα 15 κιλα παρεπιπτοντως, και τα πρωτα 10 τα ειχα χασει μεσα σε εναν χρονο παλαιοτερα).Θελω να πω οτι ο καθενας εχει μια αποψη.Δεν ξερεις ποτε με τι προθεση το λεει η πως το εννοει αλλα μπορει παντα να σε πλιγωσει ή να σε πεισμωσει.Εγω κραταω το δευτερο.Δεν πρεπει να μας παιρνει απο κατω.Χανουμε τα καλυτερα μας χρονια μεσα σε αυτη τη στεναχωρια για το τι λενε οι αλλοι για μας.brazil μου συνεχισε την προσπαθεια και δες αυτο που σου ειπε ο φιλος σου σαν μια συμβουλη με καλη προθεση(που θελω να πιστευω πως την ειχε ετσι κι αλλιως).:love::love::love:

Senior Member
    Ναι αυτο θα κανω! Ουτως ή αλλως οι στοχοι μου δεν αλλαζουν! Συνεχιζουμε! Πεισμωσα!

Senior Member
    Ετσι!:smirk::thumbup:

Senior Member
    Αχ, αυτοί οι αριθμοί που επιμένουν να μας σοκάρουν! Παλιότερα η μόνη μου έγνοια ήταν να χάσω κάποια κιλά, για λόγους υγείας και μόνο. Από τότε οι αριθμοί δεν με σοκάρουν. Τι πάνω, τι κάτω, βάρος πρέπει να χάσω είναι το σκεπτικό μου. Τώρα που το κατάφερα, συνδυάζω αριθμό με εικόνα. Βλέπω τα κιλά μου, τα κρίνω οκ με περιθώρια βελτίωσης, μικρής ή μεγάλης, ανάλογα με την ψυχολογία της στιγμής. Και μετά κάνω το τεστ της αλήθειας. Βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη σκεπτόμενη ταυτόχρονα και τον αριθμό και πάντα, μα πάντα καταλήγω να κουνάω το κεφάλι. Εκεί που νομίζω ότι δεν πτοούμαι με αριθμούς, τελικά υποκύπτω. Γι' αυτό το λόγο η ζυγαριά μου γέμισε σκόνη.

Brazil καλά έκανες και του το είπες, δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να κρυβόμαστε από τον δεσμό μας. Από τη στιγμή που είναι μαζί σου και σε θέλει ο αριθμός δεν παίζει κανένα ρόλο.

Click μου διαφωνώ. Έγω όταν ζυγίστηκα για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια περίπου το αγόρι μου όχι μόνο ήταν εκεί αλλά μου κράταγε και το χέρι και με έχει στηρίξει πάρα πολύ και σε μια τελική ανάλυση αν δε με στηρίξει εκείνος ποιός θα με στηρίξει οεο;

Herts όσο για αυτόν τον κύριο τι φοβήθηκε; Μήπως χρειαστεί να σε σηκώσει και του πέσεις ''βαριά'';;;; Ήμαρτον....

Senior Member
    xaxaxa Destiny δεν ξέρω..τί να σου πω...:lol:

Senior Member
    πιστευω οτι καποια πραγματα υπαρχουν στο μυαλο μας "καπως" κ μας γεμιζουν δεος...
    ισως για το αγορι σου ενα απο αυτα να ειναι το "κοντα στα 80" ..
    του αρεσεις οπως εισαι αλλα τον χαλασε ο αριθμος... ε, τι να πουμε τωρα, ισως να ηταν απο το σοκ της στιγμης... ελπιζω ως τωρα να το χει ξεπερασει..
    κατα τ αλλα ... συμφωνω οτι δε χρειαζεται να αποκαλυπτεις αριθμους αν θεωρεις οτι αυτο θ αλλαξει κατι... αλλα σε μια σχεση το βρισκω τοσο κριμα να πρεπει να κρατας μυστικο για κατι τετοιο...

Senior Member
    Ειναι διαφορετικο πραγμα να κρατας μυστικο το νουμερο του βαρους σου και διαφορετικο να κρατας μυστικο το οτι σε απασχολει το βαρος σου. Σαφως να μοιραστεις το γεγονος οτι σε ταλαιπωρει και σε φοβιζει και σε αγχωνει το βαρος σου..Αυτο ειναι το γενικο θεμα.. Το βαρος ειναι κατι που δεν καταλαβαινω πως μπορει να βοηθησει. Ο Murray Bowen εχει γραψει ενα εκπληκτικο βιβλιο για την τριγωνοποιηση.. Πολλες φορες τριγωνοποιουμε την τροφη ενω αυτο που θελουμε να ζητησουμε ειναι απλουστερο και στο τελος δεν το ζηταμε καν. Ειναι σαν το ανεκδοτο με το γρυλο.

Senior Member
    brazil μου τι κανεις? κοιτα εφοσον εισαστε καλα μην κολλας σε αυτο, οσο και αν σου φανηκε ασχημο εκεινη τη στιγμη πραγματικα δεν εχει καμμια σημασια. κρατα μονο αυτα που σου δειχνει
    καλε εγω αν ειχα τα κιλα σου θα εβγαινα με πανο στην πλατεια και τηλεβοα να το φωναζω! :lol:

spaceride τι κανεις? ποτε θα περιποιηθω το υπεροχο δερματακι σου? ξερεις εσυ :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Να αφησεις το δερματακι μου ησυχο...χαχαχαχα
    Ετρεχα με τη δουλεια μιτσοκολο ασε εχουν γινει πολλα
    καποια στιγμη αν βρεθουμε θα στα πω

Senior Member
    πριτς σιγα μην το αφησω! τωρα μου το εταξες !

οποια στιγμη θελησεις πες μου, να καθαρησω κιολλας ειμαι τρελλοκερκυραια εγω δεν καταλαβαινω . σμουτς x

Senior Member
    Καλα ειναι τα τρεξιματα...
    Μην ανησυχεις ομως κι εγω τρελλοκερκυραιος ειμαι..Καθαριζω και μονος μου
    και στη βιλαριμπα ακομα τριβουν
    χαχαχαχα

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast