Results 31 to 42 of 42
Thread: Αποκαλυψεις!
-
04-04-2011, 14:23 #31
ακομα καλητερα 2 τρελλαρες μαζι! :P :P
- 04-04-2011, 14:31 #32
Βραζιλιανακι μου κι εγω οταν ειπα στο αγορι μου ποσα κιλα ημουν (ειχα παει περιπου 90 και του ειπα οτι οταν ξεκινησα τη διαιτα ημουν 100) δεν το πιστευε και ηρθε μαζι μου στη διαιτολογο για να του το δειξει στο αρχειο της που σημειωνε το βαρος μου καθε φορα που με ζυγιζε!
Ποτε δεν με ρωτησε ποσα κιλα ειμαι ουτε μου ειπε ποτε οτι ειμαι χοντρη,αλλα εγω βεβαια ειχα να ζυγιστω και ~3-4 χρονια!
Εχει δικιο η σμαρτ νομιζω,αντεδρασε ετσι το αγορι σου γιατι εκεινη τη στιγμη ξαφνιαστηκε!
Το θεμα ειναι εσυ να απομυθοποιησεις τον αριθμο των κιλων σου και να κανεις μια προσπαθεια πιο συλλογικη!
04-04-2011, 14:40 #33
Τα αγόρια δεν έχουν ιδέα από κιλά... ο δικός μου νόμιζε οτι είμαι 53-54 ενώ είμαι 63 κιλά..
04-04-2011, 16:27 #34
βραζιλινακι μου καλό και αγαπημενο απορώ με την αντίδραση, τι δηλαδη εμαθε πόσα κιλά είσαι και τι έγινε???? Βεβαια θα μου πεις ότι οι αντρες αντιδρουν με το θεαμα των κιλών γιατί στο μυαλο τους όλες πρέπει να είμαστε μέχρι 55 κιλά max γιατι αλλίως είμαστε χοντρες....anyway, ετσι και αλλιώς ξεκίνησες και όλα θα πανε καλά. Κράτα με να σε κράτω να ανεβούμε το βουνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ο!!!!!!!!!!!!!
:love::love::love:
04-04-2011, 17:32 #35
δεν καταλαβαινω σε τι αποσκοπει το να κρυβουμε το βαρος μας. δηλαδη αν ειμαι 80 κιλα δεν θα φαινεται? κι εστω οτι ο αλλος δεν εχει ιδεα απο κιλα και νομιζει οτι ειμαι 60, παλι δεν θα φαινεται οτι ειμαι παχουλη? μου θυμιζει ολο αυτο μια φιλη μου που ο αντρας της της ελεγε οτι ειχε παχυνει κι αυτη επεμενε οτι και καλα ηταν το πρηξιμο της περιοδου.
04-04-2011, 19:43 #36
Originally posted by taniataniatania
Τα αγόρια δεν έχουν ιδέα από κιλά... ο δικός μου νόμιζε οτι είμαι 53-54 ενώ είμαι 63 κιλά..
04-04-2011, 20:41 #37
Αχ αυτοι οι αριθμοι..... :-S
Δεν νομιζω παντως να αλλαξει τπτ στη σχεση κτλ,απλα ξαφνιαστηκε γιατι οπως ειπαν και παραπανω,οι αντρες δεν εχουν ιδεα απο κιλα... Δεδομενου οτι το 55 τους ακουγεται σαν το ιδανικο,βλεποντας σε λιγο γεματη θα σε υπολογιζε λιγοτερο,κατι σαν 65 ας πουμε.
Εγω παντως τους αριθμους τους εχω ....you know where....
Μονο και μονο γιατι ειναι τετοιο το σωμα μου,που στα 75,ειμαι μια κανονικη κοπελα. Θα φτασω δηλαδη στα 50 για να ακουγεται ο αριθμος φυσιολογικος?
Φυσιολογικο ειναι ο,τι φαινεται ωραιο σαν εικονα,και οχι αρρωστιαρικο,και πανω απ'ολα ο,τι κανει εμας να νιωθουμε καλα με το σωμα μας....
Οποτε αν νιωθεις καλα στα 50,καθεσαι στα 50,αν σ'αρεσεις στα 80,μενεις στα 80!
Ο αριθμος ειναι το λιγοτερο που εχει σημασια.....
05-04-2011, 09:18 #38
Originally posted by spaceride
Ειναι διαφορετικο πραγμα να κρατας μυστικο το νουμερο του βαρους σου και διαφορετικο να κρατας μυστικο το οτι σε απασχολει το βαρος σου. Σαφως να μοιραστεις το γεγονος οτι σε ταλαιπωρει και σε φοβιζει και σε αγχωνει το βαρος σου..Αυτο ειναι το γενικο θεμα.. Το βαρος ειναι κατι που δεν καταλαβαινω πως μπορει να βοηθησει. Ο Murray Bowen εχει γραψει ενα εκπληκτικο βιβλιο για την τριγωνοποιηση.. Πολλες φορες τριγωνοποιουμε την τροφη ενω αυτο που θελουμε να ζητησουμε ειναι απλουστερο και στο τελος δεν το ζηταμε καν. Ειναι σαν το ανεκδοτο με το γρυλο.
για μενα ειναι μεσα στα πλαισια του εαυτου το βαρος κ το θεωρω πολυ σπαταλημενη ενεργεια να το κρυβεις...
(σ.σ.ΠΑΝΤΑ εφοσον εσυ νιωθεις την αναγκη να το αποκαλυψεις κ δεν νιωθεις την αναγκη να το αποσιωπησεις.με αλαλ λογια, θεωρω εξισου "κακο" να πιεζεσαι να το αποκαλυψεις, οσο κ το να πιεζεσαι να το κρυψεις).
05-04-2011, 09:57 #39
Μαλλον δεν εγινα σαφης. Εσυ μιλας για σπαταλημενη ενεργεια για να κρυβεις το βαρος σου κι εγω μιλαω να μην περναει καν απο το μυαλο σου οτι πρεπει να το μοιραστεις. Τα παντα ειναι θεμα πλαισιου και πως το νιωθουμε εμεις οι ιδιοι. Κι επειδη ακριβως μιλαμε σε ενα θεμα που ξεκινησε απο την προσωπικη ιστορια μιας κοπελας να σου απαντησω και στα περι ψυχολογικης προεκτασης. Η ιδια εχει ηδη απαντηση οτι το χρησιμοποιησε για να μπει εκεινη παλι στο προγραμμα της. Δε λεω οτι ισχυει παντα αλλα πολλες φορες δεν ειναι τυχαια ουτε η στιγμη ουτε το το ειδος της πληροφοριας. Κι εφοσον ειναι στοιχειο του εαυτου, να μοιραστουμε κι αλλα στοιχεια εξισου αυτονοητα. Οτι ειμαστε εντιμοι, οτι δεν κλεβουμε, οτι αγαπαμε το συντροφο μας με το δικο μας τροπο, να εξηγησουμε και ποιος ειναι αυτος ο τροπος, να πουμε για τα βιωματα μας και πως μας εχουν κανει αυτο που ειμαστε, να πουμε οτι ειμαστε εγωιστες η αλτρουιστες ή οτι αλλο τελος παντων ανηκει στα στοιχεια του εαυτου. Και ισως καποιος προλαβει να πει οτι αυτα τα δειχνουμε με τις πραξεις μας, εγω λεω οτι και το βαρος μας το δειχνουμε με την εικονα μας. Δε μιλησα για συγκαλυψη, μιλησα να μην βιωνει καποιος την αναγκη να το μοιραστει
05-04-2011, 10:35 #40
οκ, καταλαβα τωρα.
θα συμφωνησω στο οτι διαφωνω για την αποκαλυψη, αν αυτη γινεται ως εμμεσο μεσο πιεσης προς τον εαυτο μας.
απο την αλλη θα επιμεινω οτι, αν εχω μια σχεση η οποια ειναι δοκιμασμενη στο χρονο κ στις συνθηκες, μου φαινεται " καπως" να ειναι ταμπου τα κιλα.
αν μου ρθει να το πω θα το πω, μου φαινεται πολυ .."χαζο" να εχω το νου μου μη μου ξεφυγει.
κ εννοω ακριβως αυτο, να το αναφερω πανω στην κουβεντα η να μου ξεφυγει, οχι να το πω για να με κραξει ο αλλος κ να εχω ετσι εναν εξωθεν ελεγχο στο τι τρωω..
07-04-2011, 02:44 #41
Originally posted by spaceride
Ειναι διαφορετικο πραγμα να κρατας μυστικο το νουμερο του βαρους σου και διαφορετικο να κρατας μυστικο το οτι σε απασχολει το βαρος σου. Σαφως να μοιραστεις το γεγονος οτι σε ταλαιπωρει και σε φοβιζει και σε αγχωνει το βαρος σου..Αυτο ειναι το γενικο θεμα.. Το βαρος ειναι κατι που δεν καταλαβαινω πως μπορει να βοηθησει. Ο Murray Bowen εχει γραψει ενα εκπληκτικο βιβλιο για την τριγωνοποιηση.. Πολλες φορες τριγωνοποιουμε την τροφη ενω αυτο που θελουμε να ζητησουμε ειναι απλουστερο και στο τελος δεν το ζηταμε καν. Ειναι σαν το ανεκδοτο με το γρυλο.
07-04-2011, 08:24 #42
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία