Results 46 to 60 of 99
-
07-04-2011, 22:37 #46
Originally posted by Ασημένια
Originally posted by vivian20
Originally posted by click
οταν θαρχισει να τρολλαρει σε φορουμ με διαφορους λογαριασμους και να λεει μπουρδες περι thinspiration με σλογκαν "starve on", να ψαχνει αντρα με λεφτα μεσω αγγελιας στο ιντερνετ και να το παιζει δασκαλα σε οσους ζηλευει, τοτε θαρχισουμε να ανησυχουμε!
πηνελοπη τρωγε, μη γινεις ετσι!
και επισης δεν νομιζω οτι ζηλευω κανενα ατομο απο εδω μεσα. τι να ζηλεψω ? τα κιλα τους ? τα ειχα και γω και τα εχασα.
- 07-04-2011, 22:54 #47
Αχ ρε vivian που στην αρχη σε λεγανε Βασιλικη και με τα χρονια εγινε βιβη,βιβιαν κτλ, δεν εχουμε την ορεξη σου..
08-04-2011, 10:21 #48
vivian ti tous ekanes???:puzzled:
08-04-2011, 10:26 #49
Originally posted by wannabeskinny
vivian ti tous ekanes???:puzzled:
09-04-2011, 18:44 #50
Originally posted by sasa14
Eγω αντιμετωπιζω τα υπερφαγικα με το να καλυπτω τις συναισθηματικες μου αναγκες, τα συναισθηματικα κενα που με οδηγουν στο να τρωω πολυ.
Αντιμετωπιζω το προβλημα απο την ριζα του.
Επισης αντι να ξοδευεις χρηματα τρωγοντας προσπαθησε να αγοραζεις αλλα πραγματα που να σε κανουν χαρουμενη και να σε γεμιζουν (ρουχα χρωματιστα, βραχιολια...).
Υπαρχουν και αλλες απολαυσεις στην ζωη εκτος απο το φαγητο.
συγνώμη αυτό πάει για την διατροφή της Πηνελόπης???
εγώ όταν παχαίνω φτάνω τα 55...
και άκου τι τρωω
πρωι:τοστ ,καφές με ζάχαρη και γάλα
μεσημέρι: φαγητό παστίτσιο μεγάλο κομμάτι ή κρέας με πατάτες και σαλάτα ή πίτα χωριάτικη ή λαδερό ΟΛΑ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΠΟΣΟΣΤΗΤΕΣ ή έξω τα πάντα παιδάκια τηγανιτές πατάτες σαλάτες οπωσδήποτε ψωμί σαγανάκια τα πάντα μα τα πάντα
απόγευμα:φρούτο ή σοκολάτα ή γλυκό η κρέμα με πολλές σταφίδες και κανέλα
βράδυ :στην καλύτερη σαλάτα με κανονικό λάδι τυρί και αυγό βραστό και 1 τουλάχιστον παξιμάδι...
και μην μου πεις ότι δεν παχαίνω γιατί παχαίνω ..
αλλα ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ
χάσαμε το μέτρο παιδιά ..
εγώ αν έτρωγα όπως η πηνελόπη μάλλον δεν θα στεκόμουνα στα πόδια μου!!!
και ναι το ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ...
και ειδικά όταν περνας κάποια ηλικία που βαρέθηκες να σε πατάνε στα clubs...
όλα δεκτά και καλά ...
αλλά όχι να κατακρίνουμε όσους νιώθουν καλά στην ταβέρνα δλδ ..
στην ιταλία και στην Γαλλία έχουν απο τα πιο ωραία εστιατόρια , απο τις πιο ωραίες γεύσεις του κόσμου
τα εστιατόρια τους είναι γεμάτα
και μέσα υπάρχουν και όμορφες αδύνατες και υπερ-καλλίγραμες γυναίκες
γιατί πάνε αφού δεν διασκεδάζουν ??
πάνε για να δείξουν πλούτο
δεν νομίζω ..
απλά τρώνε ελαφριά φαγητά με σωστές ποσότητες ...
νιώθεις μια ολοκλήρωση μια ευτυχία που πολλοί μπορούν να την συγκρίνουν και με ηδονή αλλοι νιώθουν την ίδια ηδονή όταν μπαίνουν στο 24 νούμερο παντελονιού
και τα δυο δεκτά...
και τα δύο όμως!!
Τεσπα... και ειμαι πολυ υπερ του να πηγαινουμε σε εστιατορια (και γω πηγαινω γιατι με ενδιαφερει πολυ ο χωρος της μαγειρικης και θελω να ανακαλυπτω νεους γευστικους συνδιασμους). Αλλα οταν παω σε καποιο εστιατορειο δεν θα φαω ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ (μεχρι να σκασω) για να περασω καλα. Θα μιλαω κυριως με τους παρακαθημενους μου, θα απολαμβανω το περιβαλλον, την μουσικη, τις γευσεις. Η υπερβολη της Πηνελοπης μου εκανε εντυπωση απλα. Προσπαθησα να καταλαβω αν για αυτη διασκεδαση σημαινει κυριως το να τρως ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ. :)
Με την ιδια αποψη, ειναι χαζο να παει καποιος διακοπες και να αισθανεται ασχημα που ξοδεψε 4 μισθους σε μια βδομαδα και να τυραννιεται παλι στη δουλεια να τα ξαναβγαλει.
Δεν ειναι χαζη η στιγμιαια ευχαριστηση, ειναι το "το'ριξα εξω" ειτε ειναι στο φαι, ειτε σε ψωνια, ειτε σε διακοπες, σε ο,τι.
Η πηνελοπη κανει μια χαρα διατροφη, το μια φορα δε θα πειραξει, εαν το'κανε καθε μερα, ε ναι ρε φιλε.. το παρατραβας, αλλα δεν θα παρει βαρος με τη μια, θα φουσκωσει ναι, αλλα μεχρι να το μεταβολισει και εφοσον οι μερες που θα ακολουθησουν ειναι οι συνηθισμένες της, δεν θα παρει βαρος.
10-04-2011, 17:33 #51
Ειρηνη καλησπερα.
Εμενα αυτο που με βοηθαει στην προληψη του υπερφαγικου ειναι το να εχω τροφιμα στο σπιτι τα οποια εχω ψωνισει οντας "νηφαλια" και τα οποια θα καταναλωσω οταν με πιασει η κριση. Οσες φορες ετυχε να εχω αδειο ψυγειο και ντουλαπια και με επιασε το υπερφαγικο, τοτε βγηκα και ψωνισα οτι πιο λιπαρο και παχυντικο βρηκα.
Επισης εχω διαπιστωσει οτι πολλες φορες οταν παει να με πιασει κριση βοηθα το να βαλω λιγη μουσικουλα, κατι που μου αρεσει πολυ, δοκιμασε το αν θελεις, ισως σε βοηθησει.
Επισης και ενας σκετος ελληνικος καφες συχνα με βοηθαει, οπως επισης και το να πλυνω τα δοντια μου.
Εσυ πως τα πας; Νιωθεις καθολου καλυτερα;
Ελλιανα
10-04-2011, 17:56 #52
Εμένα πάλι, όταν με πιάνει η κρίση, δε με σταματάει τίποτα, μα τίποτα! Οπότε μάλλον δεν με παίρνει να γράψω περαιτέρω εδώ, οπότε σταματώ. Μάλλον έχω πολλά θέματα να λύσω, τι να πω?
10-04-2011, 18:12 #53
molis prin wra me piase
upoferw 8elw na xerasw twra panw sto pc
giati to ekana afto???ta pigaina kala oli ti vdomada:sniffle::sniffle::sniffle::sniffle:
10-04-2011, 18:14 #54
Συμβαίνει κορίτσι μου, συμβαίνει... Ηρέμησε. Και αύριο μέρα είναι, για νέα προσπάθεια.
10-04-2011, 21:02 #55
Παιδιά...δεν προλαβα να τα διαβάσω όλα...σορυ.
Αλλά θα μιλήσω για τον τρόπο που εγώ προσπαθώ να αντιμετωπίσω τα υπερφαγικά. Ενα θα πω....η πιο βασική συμβουλή! Αν υπάρχει δυνατότητα, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ σε κάποιον ψυχολόγο.
Εγώ απευθύνθηκα τώρα τελευταία, και νομίζω ότι έχω κάνει κάποιαα πρόοδο.
Λοιπόν, βασικό ψεγάδι της ψυχολογίας μου, που με έκανε να κάνω υπερφαγικά τόσο καιρό είναι το "όλα ή τίποτα", μαύρο ή άσπρο. Ακόμη και 10γρ σοκολάτα να έτρωγα, το έβλεπα σαν 100% αποτυχία. Και παραπάνω αποτυχία δεν υπάρχει....έτσι συνέχθζα να τρωω, μέχρι πια να μην αντέχω άλλο. Γιατί όσο παραπάνω και να έτρωγα, δεν αποτύγχανα παραπάνω!!!!
Επομένως, σκέψου ποιο είναι το χειρότερό σου υπερφαγικό. Σκέψου! Εκείνο είναι το 100% αποτυχία!!!!! Όλα τα ενδιάμεσα, είναι 0-99% αποτυχία! Σε συμβουλεύω να κρατας ημερολόγιο αυτών που τρως, των συναισθημάτων σου, τον τόπο, τον χρόνο κατανάλωσης, και ό,τι άλλο σου κατέβει! Να συνειδητοποιήσεις πότε και γιατί τα κάνεις. Και να λες μπράβο τις καλές μερες! Είναι κέρδος να κάνεις ένα λιγότερο υπερφαγικο! Βαθμολόγισε την ημέρα σου από 100% αποτυχία μέχρι 100% επιτυχία!!
ΔΕν είναι ασπρο μαύρο! Μην είσε αυστηρή με τον εαυτό σου! Εγώ προσπαθώ αυτό να το χωνέψω! Και σε συμβουλεύω να το κάνεισ και συ!
15-04-2011, 23:24 #56
akribws nocontrolfreak
an faw estw mia banana parapanw meta kataligw se3 piata makaronia m,gluka,pagota,asto :(
16-04-2011, 10:54 #57
κοιταζοντας το ημερολογιο μου που κραταω στο πισι με το τι τρωω καθε μερα βλεπω οτι απο τοτε που ξεκινησα συντηρηση,πριν 1,5 μηνα δηλαδη,εχω κανει 8 υπερφαγικα,ολα το βραδυ και ενω ειχα φαει κανονικοτατα τις θερμιδες της συντηρησης μου,στο ενα απο αυτα(παλι καλα μονο σε ενα) ειπα θα σκασω...δεν τρωω πιτογυρα η μ@λακιες,υγειηνα σχετικα πραγματα που φτιαχνω εγω...αλλα μεγαλες,πολυ μεγαλες ποσοτητες(πχ.400 γρ σπαγγετι ζωγραφος με σπιτικη σαλτσα και πολυ τυρι-λαιτ..)
παλια στις υπερφαγικες μου κρισεις,αδειαζα το ψυγειο σε χρονο dt και μετα εβγαινα και εξω να αγορασω τις κλασσικες αηδιες...
τωρα εχω αλλαξει τροπαρι και μενω στο πρωτο σταδιο,προς το παρον ολα αυτα και ελπιζω να μην αλλαξει κατι!
νομιζω το προβλημα αυτο με τα υπερφαγικα ισως να μη σταματησει ποτε,παντα σε ανυποψιαστη στιγμη θα σκανε μυτη απο το πουθενα.
οποτε μαλλον 4 ειναι τα μυστικα:
1.τρωμε οσο μπορουμε πιο υγειηνα(μπορεις ανετα να φας 3000 θερμιδες,αλλα ανετα και 1200 σε ενα γευμα και παλι να σκασεις)
2.δεν τρωμε στο υπερφαγικο σαν να μην υπαρχει αυριο
3.αν ειναι δυνατον να μη γινει αργα το βραδυ και να πεσουμε για υπνο με στομαχι τουμπανο και να αποθηκευτει ολο σαν λιπος(βεβαια δεν ξερεις τι ωρα θα σε πιασει η κριση)
4.την επομενη τρωμε κανονικα,οχι διαιτα!προσεκτικη διατροφη με υγειηνες επιλογες.
Αυτα τα ολιγα.
16-04-2011, 11:06 #58
σε ευχαριστω Alice!τα συμπερασματα εχουν προκυψει μεσα απο την πολυ-ετη εμπειρια μου στο θεμα,χαχα..
φυσικα ποτε δεν καταφερνα να διατηρησω τα κιλα που ηθελα γιατι
1.ετρωγα οτι πιο junk υπηρχε(διπιτο και να σταζει λαδι απο παντου,2 σοκολατες κλπκλπ)
2.ελεγα ας τα φαω ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ μιας και χαλασα τη διαιτα
3.την επομενη μερα ψωμολυσσαγα με μαρουλια και το βραδυ -τυχαιο,δε νομιζω-ηθελα παλι να τα φαω ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!
θα δειξει,επιφυλλασομαι γιατι εχω και ιστορικο!
24-04-2011, 17:03 #59
Καλησπέρα!Ανακάλυψα σήμερα το φόρουμ και μπορώ να πω ότι είμαι εκπληκτη γτ βλέπω ότι πολλοί άλλοι είναι σαν εμένα κιαυτό μου δίνει κουράγιο!
Είμαι 1,67 ύψος και βάρος(τώρα)63 κιλά.
Όλα τα χρόνια ταλαντεύομαι μεταξύ 67 κιλών και 57 κιλών.
Νιώθω πάρα πολύ καλά όταν είμαι σε καλά κιλά(κάτω από 60 δηλαδή) και πάρα μα πάρα πολύ άσχημα όταν είμαι πάνω από 60.Όπως επίσης οι μέρες που κάνω δίαιτα νιώθω τέλεια με το σώμα μου,νιώθω ότι καθαρίζω τον οργανισμό μου ενώ οι μέρες που πέφτω με τα μούτρα στο φαι νιώθω άπειρες τύψεις!
Παρόλ αυτά δεν μπορώ ποτέ να συντηρήσω το βάρος μου!
Κάθε μέρα εδώ και 5 χρόνια παίζει να ζωγίζω κάτι διαφορετικό!
Τα υπερφαγικά μου είναι πάρα πολύ συνηθισμένα και κυριίως μετά από δίαιτα!
Ειλικρινά δε θέλω να ξαναπ-αχύνω,θέλω να χάσω κι άλλα κιλά(σε αυτή τη διαδικασία είμαι)αλλά η λαιμαργία μου δεν ξέρω αν ποτέ θα μπορέσω να την αποχωριστώ!
Έχω την εξής απορία:είναι όλο αυτό θέμα ψυχολογίας ή ορμονικό?
Δηλαδή θέλω να πω νικιέται η τάση για υπεφαγία ή είναι θέμα γεννετικό πχ και πολύ δύσκολα αλλάζει???Το λέω αυτό γιατί όταν κάνω υπερφαγικό,νιώθω ότι δεν μπορώ να το νικήσω με τίποτα,σαν να χτυπάνε καμπανάκια στο μυαλό μου!
24-04-2011, 17:11 #60
καλησπερα!
η ταση για υπερφαγια μπορει να νικηθει εαν τρωμε σωστα και δεν αφηνουμε πολλα απωθημενα και λιμοκτονουμε...
βεβαια νομιζω δεν μπορει να νικηθει ποτε εντελως...
γι αυτο επειδη παιζει να μην γλιτωσουμε ποτε απο τα υπερφαγικα προσπαθουμε να ειμαστε 2-3 κιλα κατω απο τον ιδανικο στοχο ωστε και αν ξεφυγουμε διατροφικα(υπαρχουν απειρες ευκαιριες με λογο ή χωρις) και παλι να ειμαστε σε ενα βαρος στο οποιο μας αρεσει ο εαυτος μας...και φυσικα να μπορουμε να το "μαζεψουμε" ευκολα χωρις να τρεχουμε και να μη φτανουμε μετα!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση