με ποιο τροπο αντιμετωπισατε τα υπερφαγικα?? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 99
    Senior Member
    καλησπερα!
    η ταση για υπερφαγια μπορει να νικηθει εαν τρωμε σωστα και δεν αφηνουμε πολλα απωθημενα και λιμοκτονουμε...
    βεβαια νομιζω δεν μπορει να νικηθει ποτε εντελως...
    poso swsti eisai......:( dustuxws....
    fulaki

Senior Member
    επισης:μασαμε πολυ αργα αργα Α-Ρ-Γ-Α

kalhmera kai apo mena!grafw prwth fora an kai diavazw arketes meres to forum..prin apo 1.5 xrono logo sovara asxhmhs psuxologias arxisa na kanw voulimika me emeto dustuxws.zhthsa polu grhgora voh8eia apo psuxologo(meta apo kana 2mhno)kai siga siga arxisa na strwnw...10 mhnes eixa xwris emeto!!!me uperfagika ka8e ligo vevaia...apo vlakeia mou stamathsa ksafnika ton psuxologo xwris na exoume teleiwsei thn douleia mas kai dustuxws ton fetino fevrouarh oi emetoi epestrepsan mazi me kata8lipsh.xwris na xasw xrono phga se psuxiatro ayth thn fora kai pragmatika h allagh sthn diatrofh kai thn psuxologia mou einai emfanhs..exw polles meres na kanw emeto kai oute uperfagiko exw kanei!ta lew ola auta gia na sas pw oti egw ta uperfagika ta exw antimetwpisei auton ton kairo me diaforetikous tropous apo autous pou ekana kai fusika den petuxainan..prwton den ksekinaw pote pleon thn mera mou skeptomenh an 8a ta kataferw,xalarwnw skeftomai alla kai lew pws otan peinasw kai er8ei h wra gia fai tote 8a skeftw gia to fai mou,anavalw etsi tis ksepseis mou kai auto me hremei para polu..den boh8aei ka8olou na skeftesai oti eimai narkwmanhs ka apexw toses meres px(to lew gt to ekan palia kai me anxwne polu!!)..epishs kleidi sthn upo8esh einai na aporipsete thn skepsh "afou thn ekana thn vlakeia as upervalw ,ti exw na xasw;;"LA8WS MEGA!pleon otan trww px sokolata kai meta 8elw na faw kai alla afou ekana thn xazomara ,stamataw kai lew de peirazei ena glukaki htan pou opws oloi oi an8rwpoi to exoume anagh..kai ama den sas pei8w 8a pw kai ti parathrhsa se mena..sugritika me tis posothtes pou etrwga sta voulimika h uperfagika,akoma kai tis meres pou pleon 8a faw 1 sokolata den einai TIPOTA me apotelesma na exw xasei kila xwris kan na prospa8hsw...apla epeidh trww ektos sokolatas alla 5 elafria geymata..kai epeidh spoudazw iatrikh 8a sas pw kai mia plhroforia gia tous emetous pera apo ta apeira kaka pou prokaloun sthn ygeia( den to suzhtw kan!!)...Otan fas polu kai kaneis meta emeto ,akoma kai kateu8eian,to polu polu na katafereis na vgaleis ta misa..dld an fas 4.000 8ermides ,akoma kai 10 emetous na kaneis 8a katafereis na "ksefortw8eis" to polu tis 2.000!!!elpizw auto na to skeftoun thn epomenh fora osoi to kanoun gia xasimo kilwn..twra gia tous upoloipous opws egw pou den h8ela na xasw kati alla to ekana ws autotimwria borw na anaferw to xeirotero pou boreis na pa8eis apo to emeto ,pou einai kardiakh prosvolh...8eloume na to kanoume auto ston eayto mas;;;oxi oxi OXI!mas aksizoun se oles
    kalutera!!!eidika twra pou exontas tetoies diataraxes ma8ame polla gia ton eauto mas kai otan ksefugoume 8a eimaste kommataki sofoteres!sigoura aksizoume kalutera!oloi kai oles!auta ...sugnwmh gia to polu bla bla.

Senior Member
    Επισης σημαντικο ειναι να τα καταγραφουμε.

Senior Member
    Γεια σας κοριτσια!!!
    Οι τσίχλες ειναι θαυματουργες στο να σου κοψουν την ορεξη..
    εγω εχω βρει τη λύση

isxuei!!!eidika an exeis upoglukemies....epishs kati allo pou bo8aei emena einai thn stigmh pou paw na kanw uperfagiko anti na katavrox8izw oti exw brosta mou h oti exw parei,na to katastrefw ksespontas panw tou!!!to kserw einai biaio alla pianei panta,mou vgazei thn piesh pou exw mesa mou....pws kamia fora pianei na milas ston eayto sou me omorfa logia kai na ton anevazeis,etsi pianei na milas stis pantaxou lixoudies legontas pws den sas xreiazomai reeeee....tsaba to fai 8a mou peite ,alla kai emeto na to kaneis pali tsaba paei...sas xairetizw oles!an kai den me kalosorise kamia...:)

Junior Member
    Βασικά κάτι άλλο που βοηθάει είναι να σκεφτείς εκ των πρωτέρων όλη τη διαδικασία. Στην αρχή ναι, θα τρως θα είναι ωραία, η γεύση, η πληρότητα κτλ, αλλά σύντομα θα νοιώσεις αυτό το αφόρητο φουσκωμα, πλάκωμα, μετά η πέψη σου θα είναι σκατά και τέλος θα χρειαστεί να μπεις στη διαδικασία του εμμετού η οποία είναι το αποκορύφωμα της απαισιότητας. Εγώ συχνά ξενερώνω με αυτή τη σκέψη, ότι δηλαδή στο τέλος θα πρέπει να πάω να ξεράσω. Επίσης εμένα με έχει βοηθήσει πολύ η σπιρουλίνα η οποία βοηθάει στη καταπολέμηση της βουλιμίας αλλά ακι της υποθρεψίας. Οπότε αμέσως αμέσως κόβονται τα βουλιμικά που δεν έχουν ψυχολογικούς λόγους αλλά σωματικούς. Σε μένα ήταν τα μισά! Lusid τέλεια η μέθοδος με το ξύλο στο φαί! Θα το δοκιμάσω καμιά φορά με μια φίλη μου που επίσης αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα- νομίζω ότι θα έχει πλάκα! Τέλος αυτό που λές ότι όντως, με τον εμμετό ξεφορτώνεσαι μόνο τα μισά ισχύει.. αλλιώς όλες οι βουλιμικές θα είμασταν 30 κιλά... α! και καλωσόρισες! :)

Senior Member
    καλωσόρισες lusid dreams στην παρέα μας!!!

Senior Member
    για μενα βουλιμια ηταν

διαιτα - στερηση - υπερφαγικα - δυσφορια - εμετος - ενοχες - διαιτα και φτου και απ'την αρχη...

kalws sas vrhka!!pragmatika einai teleio na milas me alla atoma pou exoun to idio provlhma,pragma protognwro gia mena dioti enw to exw pei se olous mou tous kontinous filos den exw kapoion pou na antimetwpize to idio 8ema konta mou...Bellatrix exeis toso dikio kai mena me voh8ei na skeftomai to meta kai me apotrepei polu...kai 8elw na rwthsw duo pragmata...h spiroulina ontws voh8aei kai an nai borei na thn promh8eutei opoiosdhpote xwris suntagh;;kai deuteron kati isws polu xazo...x8es ,meta apo 10 meres xwris oute ena uperfagiko,kai enw eixa faei polu swsta,mou feran gluka kai efaga 2 pagwtinia,4 biskota,kai ena krouasanaki...ta 8ewreite psilouperfagiko;;;;to kserw den eini polla alla den peinousa kai apla apo laimargia,8a etrwga kai alla omws skefthka to meta....elpizw na mhn 8ewrhsete prosvlhtikh thn erwthsh gt meta ontws eniw8a liiigo asxhma...vevaia se sxesh me ta palia mou epeisodi kamia sxesh..ti pisteyetai;

Senior Member
    2 παγωτίνια 4 μπισκότα και 1 κρουασανάκι έτρωγε άνετα οποιοσδήποτε άνθρωπος, κανένα πρόβλημα.

Senior Member
    Φιλιπάρα καλημέρα!!!Μακάρι να μπορούσα να φάω παγωτίνι και μάλιστα 4, εγώ ερχομαι από το απέναντι ακρο την ανορεξία.. Το παλιό το κόλλημα δεν μου εχει φύγει ακομα, ενω πίστευα ότι ΄το έχω ξεπεράσει..Χθες βράδυ ήμουν σε τραπέζι και εκοψαν μια τουρτα μπλακ φορεστ, το πιστευεις ότι δεν έφαγα ούτε μισό κομματάκι? δεν ήθελα να τη βλέπω μπροστά μου, σκεφτόμουν μόνο τις θερμίδες που είχε.. Απογοήτευση και πάλι από τον εαυτό μου

Senior Member
    Kαλημέρα Μαγδαλένα,

νιώθω πάντα λίγο αμήχανα όταν γράφω εκτός του τμήματος της παχυσαρκίας γιατί ανορεξία και βουλιμία είναι διαταραχές που δεν έχω ζήσει και δε τις κατανοώ και πλήρως. Λυπάμαι πραγματικά αν σε έκανε να αισθανθείς άσχημα το προηγούμενο ποστ μου, δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου.

Το έγραψα γιατί για μένα να φας λίγο παραπάνω από το κανονικό επιδόρπιο(όπως θεωρώ αυτά που έφαγε η lusid dreams) δεν είναι υπερφαγικό για να μην είναι υπερβολικά αυστηρή με τον εαυτό της, δε φαντάστηκα οτι διαβάζοντας το εσύ μπορεί να φαινόταν αναίσθητο.

Από και και πέρα, και πάλι χωρίς να έχει ιδιαίτερη αξία η γνώμη μου, δεν είναι και τόσο τραγικό εφόσον έφαγες κανονικά το γεύμα σου στο τραπέζι να παραλείψεις το γλυκό, ακόμα και για τους λάθος λόγους. Δε ξέρω αν είναι ακριβής η αναλογία αλλά εγώ δε θα ήμουν τόσο αυστηρός με τον εαυτό μου αν αντίστοιχα υπέκυπτα στο πειρασμό και έτρωγα ένα κομματάκι.

Φιλικά...

Senior Member
    Φιλιπαρα, προς θεου δεν ενιωσα ασχημα με τη δημοσιευση σου, αλλα με τον εαυτο μου τα εχω..Χθες που λες ειχαν μπριζολες στα καρβουνα, πατατες τηγανιτες και σαλατα.. προτιμησα να φαω σαλατα και λιγες πατατες για να μην βαρυνω..
    Χαιρομαι για ολους εσας που ξερετε πως να ευχαριστιεστε με το φαγητο..τρωτε χωρις τυψεις

Φιλιπαρα ειχεσ δικιο,δεν ηταν τιποτα που εφαγα λιγα παραπανω γλυκα.ηταν εντελωσ ηλι8ια η ερωτηση μου...και εγω μετα το σκεφτηκα λογικα και ειπα σιγα δεν εκανα και κανα κακο!και την επομενη εφαγα κανονικα συμφωνα με το διατροφολιγιο μου(παω σε διαιτολογο ναι) και νιω8ω μια χαρα..magdalena,δεν εχς περασει ποτε ανορεξια αν και περυσι το καλοκαιρι κοντευα να πα8ω γτ ειχα φτασει 46-47 κιλα.ενα εχς να σου πω ομως,με τα βουλιμικα και τα υπερφαγικα που εκανα ομως διοτι και εγω ειχα ενοχοποιησει το φαγητο και δη τα γλυκα,εφτασα σε λιγους μηνες τα 53...με το που αρχισα σιγα σιγα να απενεχοποιω την τροφη,να γευματιζω πιο συχνα και να τρωω που και που κανα γλυκο χωρισ να 8ελω ουτε να το ωγαλω ουτε να φαω ολο το περιπτερο,αρχισε να λειτουργει ο μεταωολισμοσ μου κκαι ειμαι στα 8ερη εδς και πολυ καιρο στα 50,5-51,5..οσο δηλαδη ημουν παντα πριν πα8ω βουλιμια.δεν μου φταιει σε τιποτα αρα το κομματι τουρτασ αλλα ο τροπος με τον οποιο το αντιμετωπιζω εγω..αν το δω σαν εχ8ρο ,8α με εκδικι8ει..αν το δω σαν αυτο που πραγματικα ειναι,δλδ ενα απολαυστικο γλυκακι και τπτ παραπανω,8α μου χαρισει ευχαριστηση και λιγη σεροτονινη επιπλεον,και οχι κιλα!ειναι απαραιτητα που καο που για την πσυχικη μας και σωματικη υγεια!μην τα στερουμε τελειωσ απο τον οργανισμο μας...δεν το παιζω δασκαλα γτ και εγω οταν τρωω περισσοτερα γλυκα απο οσα 8ελω με κατηγορω,αλλα επειδη το κανω οχι για εθχαριστηση αλλα απο λαιμαργια..αυτο μου την σπαει καμια φορα!και να σου πω και κατι αλλο,πλεον μου αρεσω πολυ περισσοτερο(οπωσ και στουσ αλλουσ) με λιγο πετσι πανω μου απο οτι το καλοκαιρι που με 46 κιλα ημουν μονο κοκκαλα...ειμαι πιο ομορφη,λαμπει το προσωπο βρε και οι αν8ρωποι οι σωστοι εκει κοιτανε,στην ζωντανια που εκπεμπεις!ασε που βγαζεις και περισσοτερο ερωτισμο,γτ αμα εισαι πολυ αδυνατη πιο πολυ παιδακι 8υμιζεις παρα γυναικα(εγω τουλαχιστον αυτο 8υμιζα,δεν ειχα και περιοδο οποτε ακομα χειροτερα).και κατι τελεθταιο που γνωριζω απο την σχολη μου...ολοι μας εχοθμε ενα ευρος φυσιολογικου βαρουσ συμφωνα με το υψος μασ.παντα γυρω απο αυτο 8α κινουμαστε,οτι και να κανουμε ,οσο και να 8ελουμε να αδυνατισουμε παντα σε αυτουσ τουσ αρι8μουσ 8α τεινουμε για να ειμαστε καλα!σε διαιτα για μια ζωη δεν μπορουμε να ειμαστε(ευτυχωσ!) γιαυτο καλυτερα να αποδεχτουμε οτι πρεπεινα εχουμε δεικτη μαζας σωματος απο 20 και πανω και ασ αφησουμε τις λιμοκτονιες που δεν βγαζουν που8ενα!σορρυ για το μεγαλο post!!!

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast