SOFIA68 σε χρειαζομαι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    Senior Member
    kala katse n ksekinisw n xanw k egw gt imoun 110 k exasa alla kollisa twra k meta n deis ti panigiria tha kanw.... san 3xrono paidaki

Senior Member
    αχ αχ πως σε καταλαβαινω....καθε μερα λεω του αντρα μου ε??πως με βλεπεις?ε?? και εκεινος ο καημενος αφου με βλεπει καθε μερα δεν καταλαβαινει διαφορα μονο αν βαλω κανα ρουχο στενουλικο το παιρνει ειδηση χαχαχαχαχα αστα...υπομονη και αγωνας....

Senior Member
    xaxaxa emena to agori m einai strato k einai pragmatiki eykairia n ftasw ton stoxo m gt otan einai edw me ksemyalizei k trwme ap eksw k atsales wres...k enw kanonika eimai poly aystiri se programma otan einai edw ta kanw ola xaliaa

Senior Member
    ωχ καταλαβα....ειναι δυσκολο γ...το...και εγω το παθαινω οταν βγαινουμε εξω που θα φαω μονο κρεας σαλατα και τζατζικι.δεν μπορω ουτε πατατα ουτε πιτα να φαω...και με τα πιτσιρικια στο σπιτι που παιρνουνε βλακειουλες παω απο πανω και τους μυριζω το κρουασαν και την μερεντα....αστα αστα....αν με εβλεπες πως κανω,,,χαχαχαχα

Senior Member
    εγω ευτυχως για μενα δηλαδη ειμαι πολυ εγκρατης.....αλλα με παει π.χ ιταλικο γ επετειο....τι ν κανω?????

Senior Member
    ιταλικο......πω πω....το καλυτερο μου.....αα εχω πει μια φορα μολις κοντευω στο στοχο μου μια μερα να παω σε ιταλικο να το ξεκοκκαλισω...χαχαχαχαχα

Senior Member
    αν θες παρεα κ φυσικα αν εχω πλησιασει τα 60-65 ερχομαι....

Senior Member
    εννοειται....χαχαχαχα θα το κανονισουμε βρε....χαχαχαχαχα

Senior Member
    :P

Senior Member
    να σε ρωτησω κατι??? κ οταν θες γλυκο τι κανεις????

Senior Member
    λοιπον τρωω σοκολατα sweet and ballance..ολη η σοκολοτα εχει 4 υδατανθρακες σε αντιθεση με τις κανονικες που εχουν 40 και 50...αλλη φορα τρωω γιαουρτι με κακαο και ζαχαρινη..κατι αλλο που μ αρεσει ειναι κρεμα γαλακτος οχι πολυ τρεις κουταλιες της σουπας βαζω ,με κακαο και ζαχαρινη...κανα δυο-τρεις φορες εχω παρει και σοκολατα και μπαρα ατκινς αλλα ειναι ακριβες και δεν συμφερουν (τουλαχιστον για μενα..)

Senior Member
    mmmm poly kales o idees sou... coca cola zero kanei????

Senior Member
    ξεχασα να σου πω..ναι κανει..ενα κουτακι τη μερα αναψυκτικα χωρις ζαχαρη μπορεις...εγω ενα κουτακι καθε μερα το πινω....με ανακουφιζει...και δεν ειναι δικες μου ιδεες..ας ειναι καλα ο ατκινς και οι συνοδοιποροι...χαχαχαχαχα

Senior Member
    χαχαχαχα ευτυχως γιατι ειναι το μοναδικο το οποιο δεν μπορω ν απαρνηθω,και κατι τελαυταιο γιατι σε εχω πρηξει..... λιπτον λινεα κανει?????

Senior Member
    αχ πρεπει να δεις τα συστατικα..αν εχει ζαχαρη οχι δεν κανει να πιεις..αν δεν εχει ζαχαρη δες ποσους υδατανθρακες αναφερει...αν σε παιρνουν οι υδατανθρακες οκ....

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast