ξεκιναω ατκινς..... - Page 103
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 103 of 103 FirstFirst ... 35393101102103
Results 1,531 to 1,536 of 1536
    Senior Member
    Χθες και προχθές έκανα βλακείες... δεν είχα έτοιμο δικό μου φαγητό, δεν είχα προλάβει να πάω σούπερ, είχα και κάτι τρεξίματα με τα παιδιά, και τα έκανα θάλασσα. Τώρα θα μου πείτε ΟΚ δικαιολογίες έψαχνες... δεν ξέρω μπορεί να παίζει και αυτό. Το θέμα είναι ότι ένοιωσα πολύ άσχημα, ενώ όταν έκανα άλλες δίαιτες και την χάλαγα δεν ένοιωθα τόσο χάλια. Μου ξανάρθαν αυτές οι λαιμαργίες που ήθελα να φάω όλο το ψυγείο, κλπ, κλπ ξέρετε. Πήρα και 1 κιλό... Βγήκα ξαφνικά από το λήθαργο ευτυχίας που είχα, ότι δεν έχω υπερφαγικά. Δηλαδή μόλις ανεβάσεις υδατάνθρακες σε πιάνουν υπερφαγικά... αυτό κατάλαβα. Τέλος πάντων δεν πτοούμαι συνεχίζω σήμερα κανονικά περιορίζοντας αρκετά απ' όσα είχα πάρει το δικαίωμα να τρώω και ελπίζω σε λίγες μέρες να φύγει το παλιοκιλό....

Senior Member
    θα φυγει.....θα δεις.....ηρεμα....

Senior Member
    Κατακρατηση ειναι μωρε,
    ο υδατανθρακας κανει κατακρατηση, γιατι για να παρεις 1 κιλο λιπους, πρεπει να καταναλωσεις 9000 θερμιδες. Και δεν μεταβολιζεται αμεσως αυτο. Για αυτο εχει διαφορα αν μια διαιτα λεει για απωλεια κιλων η λιπους. Σου λεω, εγω για να παρω 6 κιλα λιπους (6χ9 = 54.000 θερμιδες) και να κατσουν πανω μου, μου πηρε ολο το καλοκαιρι. Τωρα που ξανακανα ατκινς μετα το 10ημερο αγγλιας, εφυγε η κατακρατηση και γυρισα στα κιλα με τα οποια εφυγα. Και δεν γυμναστικα ιδιαιτερα, αντε να'κανα λιγο ποδηλατο. Το θεμα ειναι να γινει -μια- φορα. Οχι συνεχομενα. Αν παρατηρησεις, οποιος παραταει διαιτες γυρναει σε υδατανθρακες που αν το κανεις για πολυ, σαφως θα παρεις λιπος.

Οπως εγινε και με μενα. θα σε παει πισω μονο τις ημερες που θα ξαναγυρισεις στη διαιτα να στραγγιξεις. Περνει 3 μερες να ξαναμπεις σε κετωση, δεν ειναι πολλες.

Senior Member
    Thanks κορίτσια... πάντως και χθες που την έκανα ψιλοσωστά (έφαγα μπάρες και μία S&B σοκολατίτσα), ένοιωσα ότι ξεφούσκωσα.... είνα τρομερό μόλις κόβεις υδατάνθρακες ξεφουσκώνεις !!!!!!! Απλώς περιμένω να αδιαθετήσω κιόλας και έχω λίγες λαιμαργίες .....

Senior Member
    και εγω αδιαθετησα σημερα... η ζυγαρια δειχνει λιγοτερο, αλλα συνηθως ανεβαινει μετα τη δευτερη μερα, και ας μη κανω ατασταλια, και μετα οταν τελειωσει, παλι κατεβαινει.. μαλλον ορμονες;

Senior Member
    εγώ αποφεύγω να ζυγίζομαι αυτές τις μέρες...