ξεκιναω ατκινς..... - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 103 FirstFirst ... 311121314152363 ... LastLast
Results 181 to 195 of 1536
    Senior Member
    ωχ....μην μου λες τετοια γιατι πεθαινω επι τοπου.....3 χρονια εκανα να την στρωσω με χαπια μην χαλασει τωρα.... :sniffle:
    εχω ενα κανισ τεριε ανθη μου....σιγα και τετοιες ερωτησεισ.... το σημαντικο ειναι η επικοινωνια καλη μου :smilegrin:

Senior Member
    5 μερεσ πιο νωρις χωρισ να ποναω.......γ αυτο στο λεω....αν ειναι αυτο που φανταζομαι τοτε οκ μην ανησυχεις γιατι ειναι η ανωμαλια που εχω και πριν την ατκινσ.8α δω τισ επομενεσ μερεσ και 8α σου πω..!!
    κανις τεριε εε???ωραια σκυλακιαα!!!!εγω εχω πεκινουα!!!μικρουλι!!!!ο τονυ μου!!! :blush::blush::blush:

Senior Member
    καλημερουδια κ απο μενα !!!!!!!!!!!

Senior Member
    Χρησιμοποιω αντισυλληπτικα οποτε δεν μπορω να βοηθησω σορρυ...

Senior Member
    Originally posted by anthi1992
    καλημερα δημητρουλα!!!ναι το αλλαξα σημερα γιατι σε αυτο μπορω να βαζω και τα γραμμαρια.!!εχεισ σκυλακι?τι ρατσα??δεν ειναι τοπος για τετοιες ερωτησεισ το ξερω !!!!εγω ειπια εναν καφε....δεν πεινουσα κα8ολου...ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι???μηπως εχετε παρατηρησει καμια ανωμαλια στην περιοδο σας με την ατκινσ??
    μπα...τον τελευταιο μηνα την κανω,και αυτη τη φορα ηταν η πρωτη που μου ηρθε κανονικα! Δεν ξερω τι παιχτηκε,αν παιζιε κανενα ρολο η ατκινς η οχι,παντως μου εκανε εντυπωση που ηρθε στην ωρα της!

Senior Member
    γεια σας παιδακια....λογικο ειναι δημητρουλα μου να νοιωθεις πληρης...ειναι απο την πρωτεινη..αναγουλες δεν εχω νοιωσει..οσον αφορα την περιοδο ειναι ενα απο τα προβληματα απο οταν ξεκινησα ατκινς...εχω περιοδο μηνα παρα μηνα και αν...αυτο πρεπει να το κοιταξω λιγο αν και τωρα με ενδιαφερει πιο πολυ η απωλεια παρα αυτο....

Senior Member
    καλημερα migg μου και christina μου.... ανθη μου κι εμενα λιλα το λενε..... θυληκο...σκυλοσυζητηση πιασαμε! χαχαχα!

Senior Member
    Originally posted by dimitroula22
    οποτε εχω προβλημα ε??? εχει κλεισει το στομαχι μου απο παλιοτερες διαιτες...καμια συμβουλη ωστε να μην πεφτει ο μεταβολισμος μου????
    Το ψαξα λιγο και στο αλλο φορουμ που μπαινω για lowcarbdiet και η admin γραφει σε μια κοπελα "Όσοι έχουν κάνει δίαιτες πείνας ξέρουν πως με το που θα το γυρίσουν στο κανονικό θα παχύνουν μπαμ, μπαμ. Το στομάχι κλείνει -starvation mode- και μετά ο οργανισμός οτιδήποτε παραπάνω το κάνει κιλά.Λοιπόν, πάμε στα απλά. Πρώτον στόχος είναι να τρως 4-5 γεύματα την ημέρα. Όχι λιγότερα. Δεύτερον πρέπει να φτάσεις τις 1400 θερμίδες την ημέρα περίπου, αν υποθέσουμε οτι κάνεις καθιστική ζωή. Όλα αυτά για να μην παχύνεις θα τα κάνεις σιγά σιγά.Σου υπογράφω όσα χαρτιά θες ότι αν το κάνεις σωστά δεν θα παχύνεις. Απλά ποτέ μα ποτέ στο μέλλον δεν πρέπει να πέσεις κάτω από τις 1000 θερμίδες."

Ισως γιαυτο να σου κοπηκε η ορεξη και το κιλο που πηρες να ναι επειδη τοσο καιρο που εκανες (αν εκανες)διαιτες πιο αυστηρες απο την ατκινς "μπερδεψες" λιγο τον οργανισμο σου.
    Αφου ηδη εφυγε το μισο εισαι σε καλο δρομο.

Senior Member
    sourkouna μου....αφενως σ ευχαριστω παραα μα παρα πολυ που το εψαξες τοσο.....νιωθω οτι πραγματικα νοιαζεσαι κι ειναι ο λογος που ειμαι σ αυτο το φορουμ.... αυτο υπεθεσα κι εγω καλη μου...αν δεις το γραφω παραπανω...οτι ουσιαστικα τρεφομουν με αερα σε προηγουμενες διαιτες...αυτη τη στιγμη τρωω 3 γευματα την μερα ( 4 το παρα πολυ) κι ολα αυτα με καθημερινα τρεχαματα + ελλειπτικο κοιλιακουσ κτλ.... τωρα απο θερμιδες δεν ξερω ποσες αλλα τι στο καλο ??με τοσο κρεασ μπεικον αυγα κτλ δεν θα ειναι αρκετες?????

Senior Member
    το μισο κιλο μπορει να ναι απ αυτο μπορει απ το ποτο μπορει απ την σχετικη ελλειψη τουαλετας...με πηρε απο κατω αλλα τωρα δεν το σπουδαιολογω..... οπωσ και να χει σε ευχαριστω.....απο εδω και περα θα προσεχω τον εαυτο μου και δεν θα τον αφησω να λιμοκτονησει ξανα :saint:

Senior Member
    Και γω σε προηγουμενες διαιτες εμενα νηστικη ολη μερα και ή που δεν εχανα τπτ ή που αν εχανα σαβουριαζα μετα το ψυγειο και τα βαζα διπλα.Νομιζω οτι η Ατκινς ειναι η μοναδικη διαιτα που μπορω να κανω χωρις να τη χαλασω αφου χορταινω.

Senior Member
    Είναι η πρωτείνη που σε κρατάει πιο πολλές ώρες χορτάτη.

Senior Member
    πολινακι καλωσ ηρθες.....αν κοιταξεις παραπανω θ δεις οτι δεν με κρατουσε χορτατη....νυστικη με κρατουσε!!! δεν πειραζει sourkouna μου....μακαρι ν χασω κ εγω 11 κιλα οπωσ κ εσυ!

Senior Member
    Η πρωτείνη δημητρούλα? Περιεργο. Εγώ όποτε πρωτεινική τροφή, δεν πεινούσα. Οποτε έτροα υδατανθρακες πεινούσα συνεχώς.

Ακόμα τώρα, που προσπαθώ να επιλέγω πρωτείνες λόγο χειρουργείου, νιώθω πιο πολλές ώρες χορτάτη παρά να φάω τη ίδια ποσότητα φαγητού σε μακαρόνια ή πατάτεσ πχ.

Senior Member
    γεια σας. σκεφτηκα και εγω να ξεκινησω atknis. αναρωτιομουν αν θα μπορουσατε να γραφετε εδω καθημερινα τι τρωτε ωστε να παιρνω ιδεες. ^^ ευχαριστω.

Page 13 of 103 FirstFirst ... 311121314152363 ... LastLast