ξεκιναω ατκινς..... - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 103 FirstFirst ... 412131415162464 ... LastLast
Results 196 to 210 of 1536
    Senior Member
    εννοειται !!! γραψιμο δωσ'μου εμενα,και αλλο τιποτα !!!

Λοιπον....Σημερα:
    πρωι-->2 φυλλα μαρουλι+1 κ.γ.cottage+2 φετες παριζακι γαλοπουλα+2 αυγα βραστα
    μεσημερι-->1 μπουτι κοτοπουλο+1 ντοματα+1 αγγουρι+1 κ.γ.cottage
    απογευμα-->30 γρ.σοκολατιτσα canderel
    βραδυ-->μαρουλι+1 κ.σ.λαδι+1 καλαμακι κοτοπουλο (2 αν πειναω ακομα!)

Senior Member
    Originally posted by christina gavraki

Λοιπον....Σημερα:
    ευχαριστω παρα πολυ. θα ακολουθησω την δικη σου διατροφη ακριβως γιατι δεν ειμαι καλη στο να φτιαχνω προγραμματα διατροφης για τον εαυτο μου. (ισως προσαρμοσω φυσικα λιγο την ποσοτητα). και παλι ευχαριστω.

Senior Member
    Συμφωνω και γω με την Πωλινα.Οποτε ετρωγα μακαροναδα πχ μπορει να νιωθα φουσκωμενη αλλα μετα απο λιγο πεινουσα παλι.Τωρα τρωω τη μπριζολιτσα μου με σαλατα και ειμαι οκ.

Vivian καλωσηρθες και καλη επιτυχια.Για αρχη εγω θα προτεινα να παρεις το βιβλιο για να ενημερωθεις για την Ατκινς.

Εγω σημερα εφαγα το πρωι μια Σκανδιναβικη φρυγανια και λιγο τυρι με 5ελιες.Το μεσημερι θα φαω ενα "homemade" kebap με μαρουλι.Το απογευμα θα πιω ενα ετοιμο ροφημα Ατκινς(δεν ειναι και για καθε μερα,ειναι λιγο ακριβο :smilegrin: ).Το βραδυ ακομη να αποφασισω :bouncy:

Senior Member
    Σουρκουνα αν εχεις κοτοπουλο στηθος έχω να σου προτεινω κατι πεντανοστημο!!!!

Senior Member
    Originally posted by vivian20
    Originally posted by christina gavraki

Λοιπον....Σημερα:
    ευχαριστω παρα πολυ. θα ακολουθησω την δικη σου διατροφη ακριβως γιατι δεν ειμαι καλη στο να φτιαχνω προγραμματα διατροφης για τον εαυτο μου. (ισως προσαρμοσω φυσικα λιγο την ποσοτητα). και παλι ευχαριστω.
    ελπιζω μονο να μην την προσαρμοσεις κατηφορικως....
    Οι θερμιδες που παιρνω καθημερινα ειναι περιπου 1100-1400 και οσο να'ναι δεν πρεπει να πεφτεις πολυ παρακατω. Και οπωσδηποτε οχι κατω απο 1000 !!!

Και δεν χρειαζεται να την κανεις ιδια μ'εμενα,αν γραφουν κ τα αλλα κοριτσια παιρνε ιδεες κ απο κει. Πχ εγω τρωω ΣΥΝΕΧΕΙΑ ψαρι+ μαρουλια,αλλη μπορει να τρωει πολυ κρεας,κ αν τρως κ εσυ αυτα ενω σ'αρεσει μονο το κοτοπουλο ας πουμε,θα βαρεθεις γρηγορα,θα αηδιασεις,και θα σταματησεις.... Κοιτα τι τρωμε,παρε ιδεες,κ μετα απο 1-2 βδομαδες θα μπορεις και μονη σου !!!

Senior Member
    sourkouna help! επειδη ειμαι και εγω σε πρωτεινικη διαιτα και επειδη σκεφτομαι να νηστεψω τη Μ.εβδομαδα, μπορεις σε παρακαλω να μου γραψεις μαρκα και διατροφικα στοιχεια της σκανδιναβικης φρυγανιας???? ευχαριστω πολυ πολυ :wink1:

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Εννοειται!!!

Senior Member
    Πάντως Βίβιαν ότι και να γίνει μην ακολουθήσεις την δικιά μου διατροφή και προπαντός τις δικές μου ποσότητες!!!!!!!

Για ένα φυσιολογικό στομάχι, οι δικές μου ποσότητες είναι ποσότητες υποσιτισμού

Senior Member
    Originally posted by natallia
    sourkouna help! επειδη ειμαι και εγω σε πρωτεινικη διαιτα και επειδη σκεφτομαι να νηστεψω τη Μ.εβδομαδα, μπορεις σε παρακαλω να μου γραψεις μαρκα και διατροφικα στοιχεια της σκανδιναβικης φρυγανιας???? ευχαριστω πολυ πολυ :wink1:
    Εγω τις περνω απο το καρφουρ απο το τμημα υγιεινης διατροφης και ειναι γαλαζιο διαφανες η συσκευασια.Ειναι απο πιτουρο και γραφει απο πισω οτι ειναι για οσους ακολουθουν διαιτα χαμηλη σε υδατανθρακες.Ειναι 2ευρω το πακετο,εχει 10μεσα και ειναι 2,9υδατ η καθε μια (γιαυτο τρωω μονο μια το πρωι).Στην αρχη μπορει να σου φανει αηδια αλλα αφου δεν τρωμε καθολου ψωμι, στη πορεια ειναι "βαλσαμο".

Senior Member
    Originally posted by sourkouna
    Εννοειται!!!
    Λοιπόν θα πάρεις το στήθος από το κοτόπουλο και θα το κόψεις σε λεπτά φιλετάκια. περίπου μισό εκατοστό πάχος.
    Θα πάρεις ζωμό λαχανικών, κατά προτήμηση σε σκόνη αλλά και ο κύβος κάνει, και θα πάρεις 1 κουταλιά βιτάμ ή 2 κουταλιές ελαιόλαδο και θα ανακατέψεις μέσα τον ζωμό λαχανικών. Θα πάρεις ένα ένα τα φιλετάκια σου, και με ένα μαχαίρι θα τους απλώσεις μια λεπτή στρώση από το μείγμα που έφτιαξες στην μια πλευρά μόνο.

Θα βάλεις ένα αντικολλητικό τηγάνι στο μάτι να ζεστάνει πολύ καλά και θα τοποθετήσεις μέσα τα φιλετάκια σου από την μεριά που έβαλες το μείγμα. Τα αφήνεισ για περίπου 1μιση - 2 λεπτάκια και τα γυρνάς για άλλα 2 λεπτά από την άλλη πλευρά, και είναι έτοιμα όταν δεις ότι ροδοκοκκίνησαν. Λογικά σε 4 λεπτά είναι έτοιμα και πεντανόστημα, αν τα κόψεις λεπτά όπως σου είπα.

Θα το κάνω και εγώ απόψε αυτό. Χτες έκανα κοτόπουλο με πορτοκάλι και μέλι. Αν δικαιούσε πορτοκάλι και μέλι στην ατκινς να σου πω και αυτη την συνταγή. Είναι πολύ νοστημη

Senior Member
    Ουτε πορτοκαλι,ουτε μελι δυστυχως.
    Μια παρομοια φτιαχνει η μαμα μου με χοιρινο στο φουρνο και θυμαμαι ηταν υπεροχη.
    Θα την φτιαξω και θα σου πω αυτο που μου γραψες ομως.

Senior Member
    οκ αρα αφήνουμε πίσω το πρτοκάλι και το μέλι!!!!!!

Αν καμιά μέρα δεν ξέρεις τί να μαγειρέψεις, έλα να με βρεις στο τόπικ μου, να μου πεις τι δικαιούσε να φας και να σου πω μια ιδέα!!!!!

Και εσείς κορίτσια, μην ντρέπεστε:P

Senior Member
    οκ αρα αφήνουμε πίσω το πρτοκάλι και το μέλι!!!!!!

Αν καμιά μέρα δεν ξέρεις τί να μαγειρέψεις, έλα να με βρεις στο τόπικ μου, να μου πεις τι δικαιούσε να φας και να σου πω μια ιδέα!!!!!

Και εσείς κορίτσια, μην ντρέπεστε:P
    Εννοειται, γιατί αν η διαίτα δεν έχει φαντασία στο φαγητό καταντάει μονότονη και βαρέτη.

Senior Member
    Τρελλένομαι για μαγειρική, και ποτέ δεν έχω βαρεθεί να βρίσκω τρόπους που μπορώ να απολάυσω το φαγητό μου νοστημο και ταυτόχρονα διαιτιτικό χωρίς να είναι απαραίτητα της σχάρας!

Senior Member
    Τρελλένομαι για μαγειρική, και ποτέ δεν έχω βαρεθεί να βρίσκω τρόπους που μπορώ να απολάυσω το φαγητό μου νοστημο και ταυτόχρονα διαιτιτικό χωρίς να είναι απαραίτητα της σχάρας!
    Και μένα μου αρέσει η μαγειρική(και η ζαχαροπλαστική πιο πολύ)αλλά δυστυχώς δουλεύω συνήθως μέχρι αργά που δεν μπορώ να εμπνευστώ μετά στη κουζίνα και κάνω συνήθως κάτι στη σχάρα :sniffle:

Page 14 of 103 FirstFirst ... 412131415162464 ... LastLast