ξεκιναω ατκινς..... - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 103 FirstFirst ... 513141516172565 ... LastLast
Results 211 to 225 of 1536
    Senior Member
    Με την ζαχαροπλαστική άρχισα πιο πολύ να ασχολούμε τώρα που θα φτιάξω μόνη μου την τούρτα των γενεθλίων μου. Συνηθως δεν έχω χρόνο για γλυκά, αλλά τώρα θα φτιάξω μια τούρτα απλά ΥΠΕΡΟΧΗ!!!!!! ΚΑι εγώ δουλεύω, αλλα δεν γίνετε να μην μαγειρέψω. με ξεκουράζει, με αναζωογονεί. Ακόμα και τώρα που τρώω ελάχιστες ποσότητες, δεν περνάει μέρα που να μην μαγειρέψω! Φυσικά εγώ έχω και σύζηγο και μωρό, που δεν θα τους άφηνα νυστικούς!

Senior Member
    λοιπον εμενα η διατροφη μου ειναι καπως μονοτονη αλλα με βολευει γιατι ξερω τι θα φαω χωρις να προβληματιζομαι ιδιαιτερα...το πρωι στανταρ αυγα με μπεικον και τυρι το μεσημερι πρωτεινη με σαλατα,το απογευμα αν πειναω καμια φετα γαλοπουλα ή ζαμπον με τυρι και ελιες και το βραδυ παλι πρωτεινη με σαλατα..αν δεν πειναω το βραδυ πολυ ,θα φαω γιαουρτακι με ζαχαρινη και κακαο αλλα οχι καθε μερα....αυτα...:-))

Senior Member
    επανηλθα κι εγω.....migg Μου τρωμε σχεδον τα ιδια μονο που εγω σιγουρα τρωω απειροελαχιστεσ ποσοτητες....αληθεια πωσ τα πας?χανεις?ποσο την βδομαδα????

Senior Member
    τωρα σε λιγο 8α παω να φαω μπιφτεκια χωρισ ψωμι+ αγγουρι. 8α βαλω και λιγο γκουντα πανω απο τα μπιφτεκια να λιωσει τωρα που ειναι ζεστα!!!
    εγω παλι με τη νηστεια τη Μ.Εβδομαδα δεν ξερω τι να κανω.....να νηστεψω η οχι??κα8ε χρονο νηστευα.....αλλα τωρα ειναι για καλο σκοπο αν δε νηστεψω....ειναι για την ψυχικη και σωματικη μου υγεια....βλεποντασ και κανοντασ. τι αλλο να τρωμε στη νηστεια??

Senior Member
    τα πρωτα δωδεκα τα εχασα τον πρωτο μηνα σχεδον...τα υπολοιπα στους δυο...τωρα τελευταια χανω 1 την εβδομαδα...νηστεια δεν θα κανω...μεγαλη παρασκευη μονο δεν θα φαω κρεας...

Senior Member
    katse kale...posa exases???? ωχ! γραφω ελλληνικα κ παλι.... ακομα στην 1η φαση εισαι????

Senior Member
    Originally posted by anthi1992
    τωρα σε λιγο 8α παω να φαω μπιφτεκια χωρισ ψωμι+ αγγουρι. 8α βαλω και λιγο γκουντα πανω απο τα μπιφτεκια να λιωσει τωρα που ειναι ζεστα!!!
    εγω παλι με τη νηστεια τη Μ.Εβδομαδα δεν ξερω τι να κανω.....να νηστεψω η οχι??κα8ε χρονο νηστευα.....αλλα τωρα ειναι για καλο σκοπο αν δε νηστεψω....ειναι για την ψυχικη και σωματικη μου υγεια....βλεποντασ και κανοντασ. τι αλλο να τρωμε στη νηστεια??
    Eγω θα προσπαθησω αλλα θα πεσει σιγουρα πολλη πεινα. Μπορουμε να φαμε Χταποδι,γαριδες,καλαμαρι στη σχαρα,τυρι νηστισιμο,μελιντζανες,αβοκ αντο,κολοκυθακια,ταχινι(με μετρο),σαλατες πρασινες.
    Θα προσπαθησω και οσο παει.

Senior Member
    να σας ρωτησω κατι κοριτσαρες,τους υδατανθρακες τους υπολογιζετε κανονικα η απλα στο περιπου? Εμενα καποιες φορες ανεβαινουν λιιιγο πανω απο τα 20 γρ, πχ σημερα ειναι 21,5.
    Λετε να πειραζει πολυ?? Δε με νοιαζει καθολου να μην φαω ψωμι,πατατες,ρυζια κ μακαροναδες,αλλα τη σαλατα μου και τις πιπεριτσες μεσα στα ψαρια κ το κοτοπουλο για νοστιμια,δεν μπορω να μην τα φαω!!!

Senior Member
    εγω κανονικα και μαλιστα τρωω γυρω στα 16 γραμμαρια για να μαι κ σιγουρη.... και ειναι υπεραρκετα... αληθεια μακαρι να μπορουσα να φαω οσο εσεις :no:

Senior Member
    θα συνηθισει σιγα σιγα το στομαχι σου. Οπως συνηθισε στις διαιτες που εκανες κ καταφερες να το κλεισεις,θα συνηθισει και στην ατκινς,και σιγα σιγα θα τρως κ εσυ κανονικα! Αρκει να μην το αφηνεις και τρως μια φορα τη μερα επειδη δεν πεινας...

Senior Member
    οχι προς θεου ηδη με το ζορι τρωω 3-4 φορες την μερα οσο μπορω κι ασ μου ερχεται να τα βγαλω ολα μετα γιατι οντως μου ερχεται....

Senior Member
    Originally posted by sourkouna
    Originally posted by anthi1992
    Eγω θα προσπαθησω αλλα θα πεσει σιγουρα πολλη πεινα. Μπορουμε να φαμε Χταποδι,γαριδες,καλαμαρι στη σχαρα,τυρι νηστισιμο,μελιντζανες,αβοκ αντο,κολοκυθακια,ταχινι(με μετρο),σαλατες πρασινες.
    Θα προσπαθησω και οσο παει.
    sourkouna ευχαριστω για την απαντηση/ λεσ να το ριξουμε στισ γαριδεσ και στα χταποδια εε??μαλιστααα.....την τελικη αποφαση 8α την παρω την κυριακη βραδυ!!!αχαχαχχαχαχ!!!!!παντω ς μου εδωσεσ μια ιδεα!να σαι καλα!!:starhit:

Senior Member
    κ εγω πχ αυτη τη στιγμη δεν πειναω καθολου,μα καθολου ομως,αλλα θα βαλω κατω τον κωλο μου να φαω ενα μπουτακι κοτοπουλο,μια τσιλιβιθροντοματα κ ενα αγγουρακι....
    Αλλιως....bye bye μεταβολισμε !!!

Senior Member
    εγω στο περιπου ειμαι στουσ 20 υδ/ες! σιγουρα μερικεσ φορεσ το εχω ξεπερασει οπως χ8εσ που ειχα φτασει τουσ 19((περιπου)) και το απογευμα ειχα παει για καφε και ειπια φρεντο καπουτσινο!παρ ολα αυτα σημερα ημουν λιγοτερο!

Senior Member
    κι εγω χριστινακι δεν πειναω αλλα ψηνω στηθος κοτοπουλου και θα φαω και μαρουλοσαλατα..... εν τω μεταξυ η αδερφη μου παρειγγειλε καρμποναρα και κρεπα σοκολατα μπανανα....την πνιγεις η οχι?????

Page 15 of 103 FirstFirst ... 513141516172565 ... LastLast