Results 241 to 255 of 1536
Thread: ξεκιναω ατκινς.....
-
13-04-2011, 20:46 #241
τα λιπη που μπορει να ευθυνονται για τα σπυρακια ειναι απο κοκκινο κρεας κ μπεικον.... Οσο ψαρι και κοτοπουλο να φας,σπυρακι δεν θα καταφερει να ξεμυτισει !!!
οποτε μαλλον τα αυγα θα φταινε,αν δεν τρως υπερβολικο κρεας κ μπεικον!
- 13-04-2011, 20:59 #242
θα κοψω λιγακι τα αυγα να δω.............
13-04-2011, 22:58 #243
spyrakia ee??mallon einai apo to lipos poy trwme! eixa paei thn proigoymeni evdomada sthn dermatologo giati exw polla xronia akmi sthn plath kai moy eipe oti logw toy lipoys stoys 8ylakes auksanontai ta androgona opoy einai ypaitia gia thn akmh. sto proswpo evgales ee??
kante kalo ka8arismo ka8e prwi koritsia kai mhn xehnate to peeling!!poly symantiko opws kai i maska!!!sas to lew ek peiras!!paizei kai i diatrofi poly megalo rolo alla an den yparxei kalh vasi ???den kanei tipota apo monh ths i diatrofi!!
14-04-2011, 00:28 #244
paidi mou sou lew milas me tin miss teleio derma...oute stin efiveia den evgaza...kai twra na ta ....les kai ta xreiazomoyn..... tha doume....pros to paron tha arxisw vitamines kai tha kopsw ligo ta ayga...elpizw n hremhsoun..... akoma omws exw provlhma me thn toualeta :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumb down::thumbdown:
14-04-2011, 03:34 #245
Κορίτσια , δε ξέρω πως κάνετε ατκινς , εννοώ αν έχετε πάρει το βιβλίο του, είναι σημαντικό να ξέρεται τι ακριβώς είναι ο ατκινς , δεν είναι μόνο τρώμε κρέατα και λίγο σαλάτα και καθαρίσαμε.
- -υπάρχουν 10 σελίδες με βιταμίνες που είναι απαραίτητες κάποιες να της περνούμε ανάλογα με την κατάσταση μας-- .
Αυτές οι βιταμίνες θα συμπληρώσουν τα κενά .{είναι πολύ σημαντικές .}
Επίσης αιματολογικές εξετάσεις πριν και κατά τη διάρκεια της ατκινς ?απαραίτητες -
Αν παρόλα αυτά βλέπεται ότι έχετε συμπτώματα με δυσκοιλιότητα , δερματολογικά ανορεξία κλπ. μάλλον πρέπει να αφήσετε τον ατκινς και να προσανατολιστείτε σε μια κλασική ισορροπημένη διατροφή με μέτρηση θερμίδων .
Μπορεί να μη σας ταιριάζει σαν οργανισμούς και να μη σηκώνεται τόση πρωτεΐνη, έμενα μου έκατσε λουκούμι όταν έκανα ατκινς αλλά Έπαιρνα και τη βιταμίνη μου έπινα και 3-4-5 λίτρα νερό τη μέρα(απέβαλα το λίπος ) και ήμουν 10 ώρες με βαρεία χειρονακτική δουλεία (απορροφάται όλη την πρωτεΐνη και τα λίπη)
Και είχα και διάθεση ανεβασμένη και κανονικά στην τουαλέτα και ούτε σπυράκια ούτε τίποτε. και από ενέργεια φουλ. Και κατέβασα και χοληστερίνη που είχα . με παρακολουθούσε καρδιολόγος .ανά 2μηνο
Δε είμαστε όμως όλοι οι οργανισμοί ίδιοι, γιαυτο δε μπορούμε να κάνουμε όλοι μια μέθοδο.
Μη πειραματίζεστε με το σώμα σας . αγοράστε το βιβλίο του (κατά προτίμηση το παλιό έχει πιο πολλές πληροφορίες ,συνταγές κλπ 600 σελίδες) και με κάποιο παθολόγο από την ασφάλεια σας κάντε εξετάσεις πριν και κατά τη διάρκεια , αν θέλετε να ακολουθήσετε τον ατκινς ,και φυσικά αν σας ταιριάζει πρώτα από όλα.
Πάρα πολύς κόσμος πολεμά τον ατκινς, και άλλος τόσος τον λατρεύει είναι οι διαφορές που λέγαμε παραπάνω.
14-04-2011, 03:46 #246
καλημερα..εγω εχω το καινουργιο βιβλιο του και ενημερωνομαι αλλα οσον αφορα τις εξετασεις εχεις απολυτο δικιο.....αν και δυο γεννες δεν εχω αποβαλλει το συνδρομο της ασπρης μπλουζας που μολις την βλεπω τα κανω πανω μου......τελευταια φορα που γεννησα πριν δυο χρονια και γιατρος δεν με εχει ξαναδει...πρεπει ομως μην συμβει κατι και τρεχουμε.να σαι καλα....
14-04-2011, 12:31 #247
kalhmera!!!epiteloys phga sta 103.7((eixa na to dw poly kairo ayto to noymero))....8a i8ela na saw pw pws xekinisa kai ta lipotox tin deytera....den 8elw na me kraxei kaneis giati einai epilogi moy!den vasizomai se ayto gia xasw ola ta kila moy alla vasizomai san mia extra voi8eia!8a ta synexisw 8a dw kai ti apotelesmata 8a exw twra poy kanw kai diaita parallila alliws 8a ta stamathsw. paliotera poy ta epairna den ekana diaita kai den eixa xasei grammario alla eixa xasei pollous pontoys.
14-04-2011, 13:21 #248
Originally posted by anthi1992
kalhmera!!!epiteloys phga sta 103.7((eixa na to dw poly kairo ayto to noymero))....8a i8ela na saw pw pws xekinisa kai ta lipotox tin deytera....den 8elw na me kraxei kaneis giati einai epilogi moy!den vasizomai se ayto gia xasw ola ta kila moy alla vasizomai san mia extra voi8eia!8a ta synexisw 8a dw kai ti apotelesmata 8a exw twra poy kanw kai diaita parallila alliws 8a ta stamathsw. paliotera poy ta epairna den ekana diaita kai den eixa xasei grammario alla eixa xasei pollous pontoys.
14-04-2011, 13:51 #249
ευχαριστω σουρκουνα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14-04-2011, 14:41 #250
αυτα που λεει ο μπουλντοζας ειναι αυτονοητα κοριτσια,δεν θυμαμαι τωρα ποιες εχετε προβληματα αλλα οσες με τον ατκινς παρατηρησατε ακμη,δυσκοιλιοτητα, χοληστερινη (κακη),τριγλυκεριδια κτλ,πρεπει να σταματησετε η ν πατε σε καποιο γιατρο!!!
Εγω αρχισα ατκινς 1.λογω αναιμιας,για να ανεβει επιτελους ο αιματοκριτης μου πανω απο 32, 2.επειδη ειναι η διαιτα που προτεινεται σε οσους παιρνουν λιποτοξ, 3.τα λιποτοξ ειναι και συμπληρωμα διατροφης,με ολες τις βιταμινες κ τα ιχνοστοιχεια που χρειαζονται 4.επειδη πινω τουλαχιστον 6 μπουκαλια (1.5 L) νερο τη μερα 5.γυμναζομαι καθημερινα και πολυ.
Ειδικα τα 2 τελευταια ειναι απαραιτητα στον ατκινς!
14-04-2011, 14:44 #251
anthi μου το σκεφτομουν κι εγω αυτο....να παρω δλδ κατι για βοηθεια....εγω και σημερα στα ιδια ξυπνησα απο κιλα βεβαια περιεργως η ζωνη μπαινει 2 τρυπες παραμεσα...περιεργο..... μπολντοζα αν ηξερες μονο ποσοι γιατροι βρισκονται γυρω μου θα σε επιανε και εσενα ο φοβος για τισ ασπρεσ μπλουζεσ οπως και την migg μασ....δεν προκειται ν παθω λοιπον τιποτα !:P
14-04-2011, 15:16 #252
και για την καινουρια μας που θελει ιδεες....
πρωι--> τοστ τυρι-γαλοπουλα (οταν λεμε τοστ εννοουμε φυλλα μαρουλιου)+ 30 γρ.σοκολατα canderel (δεν εφαγα χτες τελικα)
μεσημερι-->160 γρ.συκωτι+1 ντοματα
απογευμα-->1 αγγουρι+1 κ.σ.cottage+1 φετα γαλοπουλα
βραδυ-->μαρουλι+1 κ.σ.λαδι+ 2 κ.σ.cottage+.... δεν ξερω,αναλογα την ορεξη! Η καλαμακια κοτοπουλο,η μπιφτεκι κοτοπουλου !
14-04-2011, 16:20 #253
να σας πω και εγω τι εφαγα? (ετσι για να πεφτουν ιδεες)
πρωι- τεσσερα ασπραδια αβγων και ενας κροκος σε ομελετα χωρις λαδι με μανιταρια, πιπερια, φρεσκο κρεμμυδακι και μια μικρη ντοματα
ενδιαμεσα- δυο τυρακια babybell(το σκοτωσα)
μεσημερι- κοτοπουλο στηθος με μανιταρια και πιπεριες + σαλατα κατσαρη και ενα αγγουρακι με λαδι και ξυδι, ελαχιστο ρεγκατο(μισο σπιρτοκουτο) και 4 κουτακια σοκολατα
για το βραδυ λεω καμια τονοσαλατα
14-04-2011, 22:05 #254
Originally posted by christina gavraki
αυτα που λεει ο μπουλντοζας ειναι αυτονοητα κοριτσια,δεν θυμαμαι τωρα ποιες εχετε προβληματα αλλα οσες με τον ατκινς παρατηρησατε ακμη,δυσκοιλιοτητα, χοληστερινη (κακη),τριγλυκεριδια κτλ,πρεπει να σταματησετε η ν πατε σε καποιο γιατρο!!!
Εγω αρχισα ατκινς 1.λογω αναιμιας,για να ανεβει επιτελους ο αιματοκριτης μου πανω απο 32, 2.επειδη ειναι η διαιτα που προτεινεται σε οσους παιρνουν λιποτοξ, 3.τα λιποτοξ ειναι και συμπληρωμα διατροφης,με ολες τις βιταμινες κ τα ιχνοστοιχεια που χρειαζονται 4.επειδη πινω τουλαχιστον 6 μπουκαλια (1.5 L) νερο τη μερα 5.γυμναζομαι καθημερινα και πολυ.
Ειδικα τα 2 τελευταια ειναι απαραιτητα στον ατκινς!
τωρα στα σοβαρα εχω και εγω σιδηροπενικη αναιμια και τα λιποτοξ ειναι πραγματι συμπληρωμα διατροφης με πολλες βιταμινες και ιχνοστοιχεια. αρα μου ειναι καλη βοηθεια!!
14-04-2011, 22:10 #255
Originally posted by dimitroula22
anthi μου το σκεφτομουν κι εγω αυτο....να παρω δλδ κατι για βοηθεια....εγω και σημερα στα ιδια ξυπνησα απο κιλα βεβαια περιεργως η ζωνη μπαινει 2 τρυπες παραμεσα...περιεργο..... μπολντοζα αν ηξερες μονο ποσοι γιατροι βρισκονται γυρω μου θα σε επιανε και εσενα ο φοβος για τισ ασπρεσ μπλουζεσ οπως και την migg μασ....δεν προκειται ν παθω λοιπον τιποτα !:P
τωρα για την ζωνη πρεπει να χαιρεσαι!!!!επιτελουσ φαινεται η προσπα8εια που κανεις και εχεισ ως αποτελεσμα η ζωνη σου να κουμπωνει πιο μεσαα!!!!!!!μπραβο!!!:tumble::tumble::t umble::thumbup::thumbup::thumbup:
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία