ξεκιναω ατκινς..... - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 103 FirstFirst ... 816171819202868 ... LastLast
Results 256 to 270 of 1536
    Senior Member
    Originally posted by anthi1992
    Originally posted by christina gavraki
    αυτα που λεει ο μπουλντοζας ειναι αυτονοητα κοριτσια,δεν θυμαμαι τωρα ποιες εχετε προβληματα αλλα οσες με τον ατκινς παρατηρησατε ακμη,δυσκοιλιοτητα, χοληστερινη (κακη),τριγλυκεριδια κτλ,πρεπει να σταματησετε η ν πατε σε καποιο γιατρο!!!
    Εγω αρχισα ατκινς 1.λογω αναιμιας,για να ανεβει επιτελους ο αιματοκριτης μου πανω απο 32, 2.επειδη ειναι η διαιτα που προτεινεται σε οσους παιρνουν λιποτοξ, 3.τα λιποτοξ ειναι και συμπληρωμα διατροφης,με ολες τις βιταμινες κ τα ιχνοστοιχεια που χρειαζονται 4.επειδη πινω τουλαχιστον 6 μπουκαλια (1.5 L) νερο τη μερα 5.γυμναζομαι καθημερινα και πολυ.
    Ειδικα τα 2 τελευταια ειναι απαραιτητα στον ατκινς!
    christina gavraki +φωνω απολυτα μαζι σου.εξετασεις 8α κανω σε κανα μηνα γιατι 8α παω σε ενδοκρινολογο και 8α μου δωσει να κανω,,,οι λογοι που ανεφερες ειναι κατι λες και ηθελα να τουσ ακουσω.!!!αχαχαχ!!!
    τωρα στα σοβαρα εχω και εγω σιδηροπενικη αναιμια και τα λιποτοξ ειναι πραγματι συμπληρωμα διατροφης με πολλες βιταμινες και ιχνοστοιχεια. αρα μου ειναι καλη βοηθεια!!
    ειδες??? αχχχ πως σας πιανω οοολουςςς!!!

Senior Member
    εδω ειμαι κ εγω.... πως ειστε κοριτσια μου????εγω καλα.... πηγα και για ψωνια σημερα και ανεβηκα αρκεταααααααα/.....ολα θεμα ψυχολογιας ειναι..........:roll:

Junior Member
    geia se olus eimai kainurgio melos

Senior Member
    καλως την νατασα μασ.....πες μας για σενα.....

Senior Member
    γεια σου νατασακι !!!

Senior Member
    μπραβο κοριτσια....δημητρουλα τελεια ε?καλως ηρθες νατασα...

Senior Member
    ναι τελεια καλη μου migg αν και απορω γιατι δεν εχω χασει γραμμαριο......

Senior Member
    απο το να χανεις 5 κιλα κ να ειναι ολα υγρα και μυικος ιστος,καλυτερα να βλεπεις να φευγουν ποντοι....

Senior Member
    καλα δικαιο εχεις χριστινακι αλλα δεν καταλαβαινω πως.....ασε που σταματησα ν χανω και πρεπει να σου πω οτι ανησυχω καπωσ....

Senior Member
    κανετε τις φασεις ετσι; γιατι στη τελικη φαση, μπορεις να φας 120γρ υδαντανθρακων, που ειναι πανω κατω μια φυσιολογικη τιμη. Δεν ειναι ακριβως διαιτα, ειναι "ενεργοποιηση μηχανισμου" για να καις το λιπος σου

Senior Member
    uzzled:uzzled:uzzled:uzzled:uzzled:uzzled:uzzled:uzzled:uzzled:uzzled:
    μα ακόμα δεν καταλαβαίνετε πόσο λάθος είναι όλες αυτές οι δίαιτες??????????

Senior Member
    την έκανα και εγώ την atkins
    και κατάλαβα οτι ήταν πολύ λάθος
    είχα χάσει 5 κιλά και πείρα ~ 9 μέσα σε 5 μήνες
    το 2005 πριν το γάμο μου......
    ήμουν 63 και έφτασα τα 72 μετά έτρεχα σε ινστιτούτα......
    δεν μπορούσα να σταματήσω να τρώω με τίποτα.

Η λογική λέει ότι δεν κάνουν όλα τα πράγματα για όλους, από τύπους διατροφών, από δουλειές , από τρόπο διασκεδάσεως, από επεμβάσεις κατά της παχυσαρκίας, από προσέγγιση ενός θέματος κλπ .
    Είμαστε διαφορετικοί σαν χαρακτήρες , οργανισμοί , άνθρωποι.
    Ο καθένας έχει τη δική του ψυχολογία φιλοσοφία και στάση ζωής .

Μας έδωσες την εμπειρία σου ότι έκανες ατκινς αλλά μετά πήγες σε ινστιτούτα , εγώ θα σου δώσω τη δική μου εμπειρία που έκανα ατκινς και σώθηκα ! αν δε έκανα θα ήμουν τώρα 250 κιλά (κυριολεκτικά)! όταν δε μπορούσαν πλέον οι : ισορροπημένες διατροφές, οι διαιτολόγοι ,τα διάφορα κέντρα που σου φέρνουν φαγητό διαίτης στο σπίτι και αλλά συναφή.. αρχίζοντας ατκινς κατέβασα 45 κιλά το βάρος μου, που ανέβαινε καθημερινά τότε πριν ξεκινήσω atkins, σταμάτησα μετά από 8 μήνες τον ατκινς ,και όπως συμβαίνει με όλα τα υπόλοιπα που είχα δοκιμάσει όταν τα σταματάς το βάρος ξαναγυρίζει ,επειδή όμως μετά τον ατκινς (3 φορές έκανα σοβαρά) συνήθισα να μη τρώω ψωμιά ,να μη πίνω αναψύχτηκα , έκοψα μαχαίρι τη ζάχαρη, όχι μόνο δεν ανεβήκαν παραπάνω τα κιλά μου ,αλλά είμαι και 20 κιλά κάτω από αυτά που είχα ξαναπάρει και δίχως να κάνω καμιά διατροφή.

Σε έμενα λοιπόν λειτούργησε άψογα και είμαι κερδισμένος , επειδή δε λειτούργησε σε εσένα σε σημαίνει ότι δεν κάνει για όλους , γιατί και πιο πάνω εγώ που είμαι και ευεργετημένος από τον ατκινς είπα στης κοπέλες που κάποιες είχαν κάποια προβλήματα να το ψάξουν καλυτέρα η να κάνουν ένα διάλειμμα η να σταματήσουν να κάνουν ατκινς αν δε τους ταιριάζει.

Εγώ είμαι απελπισμένος από της ισορροπημένες διατροφές από διαιτολόγους ινστιτούτα κλπ.
    ʼλλοι όμως είναι ικανοποιημένοι από αυτούς τους τρόπους αδυνατίσματος.

Senior Member
    Originally posted by MKEH78
    uzzled:uzzled:uzzled:uzzled:uzzled:uzzled:uzzled:uzzled:uzzled:uzzled:
    μα ακόμα δεν καταλαβαίνετε πόσο λάθος είναι όλες αυτές οι δίαιτες??????????
    Νομιζω οτι εισαι καπως...υπερβολικα απολυτη,χωρις λογο!
    Ο Ατκινς δεν υποστηριζει καποια διατροφη που κανει κακο στον οργανισμο,πχ.διαιτα της σουπας,η διαιτα των cookies,η baby diet,η διαιτα του ζωμου και τα συναφη! Η διατροφη που προτεινει ΔΕΝ αποκλειει κανενα τροφιμο που ειναι απαραιτητο στον οργανισμο για τις λειτουργιες του! Το μονο που κανει ειναι να μειωνει τους υδατανθρακες,σχεδον να τους εξαφανιζει,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!
    Οταν μπεις στη 2η φαση της διαιτας,αυξανεις τους υδατανθρακες κατα 5 καθε εβδομαδα,κατι που σημαινει οτι μεσα σε ενα μικρο διαστημα θα εχεις επανελθει στην συνηθισμενη καταναλωση υδατανθρακων!
    Ο στοχος της ολης διαδικασιας ειναι να κανεις τον οργανισμο σου να μπει στη λειτουργια καυσης λιπους.
    Απο κει και περα,αν δεν λειτουργησε σ'εσενα ειναι κατι εντελως υποκειμενικο,και το εχουμε πει πολλες φορες και σε πολλους σε αυτο το ποστ! Ενας ανθρωπος που εδω και 10-15 χρονια εχει συνηθισει να τρωει ολα τα φαγητα με συνοδεια 4-5 φετες ψωμι,και καιγεται για πατατες τηγανιτες,καρμποναρα α λα πολιτα και καταναλωνει 3 κιλα σοκολατα τη μερα,προφανως θα αντεξει το πολυ 2-3 μηνες,και μετα θα πλακωθει στα ζυμαρικα μεχρι να ξαναγινει οπως ηταν!
    Καποιος που απεχθανεται το ψαρι-κοτοπουλο,και τρεφεται μονο με μπεικον,χοιρινο και τηγανιτα,σαφως δεν θα εχει αποτελεσμα με τον ατκινς,γιατι η χοληστερινη και τα τριγλυκεριδια θα φτασουν 1000+.
    Ειναι αυτονοητο οτι τον ατκινς,οπως και ολες τις αλλες διαιτες,ακολουθουν μονο οσοι τους ταιριαζει!
    Αν αρχισεις καποια διαιτα που ερχεται σε πληρη αντιθεση με την καθημερινοτητα και τις διατροφικες σου συνηθειες,η αποτυχια ειναι δεδομενη,οχι παντα μεσοπροθεσμα,αλλα σιγουρα μακροπροθεσμα!
    Ειπαμε.... Ατκινς=πολυ ψαρι-πολυ κοτοπουλο-λιγοτερο κρεας-πολυ νερο-πολλη γυμναστικη !!

Senior Member
    καλημερα και απο μενα...ακομα και τα εγχειρισμενα παιδια(απο οτι εχω διαβασει)τρωνε πρωτα πρωτεινη απαχη και ΑΝ μπορεσουν θα φανε υδατανθρακα που θα ειναι 1-2 κουταλακια του γλυκου...αυτο λεει πολλα...(αν κανω λαθος διορθωστε με)...θα φαμε και υδατανθρακες απλα στα επομενα σταδια....και σας μιλαει ενα ατομο (Εγω) που τρεφομουν ΜΟΝΟ με υδατανθρακες..απιστευτο ε?

Page 18 of 103 FirstFirst ... 816171819202868 ... LastLast