ξεκιναω ατκινς..... - Page 29
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 29 of 103 FirstFirst ... 1927282930313979 ... LastLast
Results 421 to 435 of 1536
    Senior Member
    Originally posted by anthi1992
    εχω εναν μικρο φοβο που ειναι ο μονοσ μου φοβος για αυτην την διαιτα....αυτα που εχασα ηταν υγρα?μυικοσ ιστοσ?λιπος οχι?:crazy:
    Αρχικά όλοι υγρά χάνουμε.Η θεωρία της ʼτκινς είναι "τα σάκχαρα και οι απλοί υδατάνθρακες αυξάνουν το επίπεδο της ινσουλίνης, διευκολύνοντας την αποθήκευση λίπους. Η στέρηση σε υδατάνθρακες έχει ως αποτέλεσμα το αποθηκευμένο λίπος να καίγεται προκειμένου να παραχθεί ενέργεια" οποτε μην ανησυχεις,λιπος χανεις.

Senior Member
    Λογικά χάνεις λίπος, αν κρίνουμε ότι πχ εγώ, πρέπει να τρώω πρωτα πρωτείνη και μετά αν μένει χόρος υδατάνθρακες, γιατί με αυτό τον τρόπο δεν χάνω μυική μάζα με τα λεγόμενα του γιατρού μου.

Κάπως έτσι δεν δουλεύει και η Ατκινς?

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Λογικά χάνεις λίπος, αν κρίνουμε ότι πχ εγώ, πρέπει να τρώω πρωτα πρωτείνη και μετά αν μένει χόρος υδατάνθρακες, γιατί με αυτό τον τρόπο δεν χάνω μυική μάζα με τα λεγόμενα του γιατρού μου.

Κάπως έτσι δεν δουλεύει και η Ατκινς?

εγώ Πωλινάκι χτές έφαγα το πρωί μια ομελέτα με 2 αυγά και 30 γρ τυρι, το μεσημέρι 200 γρμ τσιπούρα με λάχανο και το βράδυ 100γρ γιαούρτι με 1 κτ κακάο. σύνολο? 9 υαδατάνθρακες με το ζόρι! που να φτάσω τους 20?

Senior Member
    Δεν ξέρω να μετράω πρωτείνες ουτε υδατάνθρακες. Αν ξερεις εσύ να σου πω εγώ τι έφαγα/θα φάω σήμερα και να μου πεις!!!

1 φλυτζάνι γάλα με μισό κουταλάκι κακαο
    2 φρυγανιές με 1 μικρό κομμάτι μυζίθρα
    1 μπιφτέκι περίπου 40-50 γραμμάρια (θα το φάω σε μικρά γευματάκια)
    απογευμα θα φάω 1 κουταλιά γιαούρτι και απόψε ακόμα 1 μπιφτεκάκι σαν του μεσημεριου
    και 1 φλυτζάνι γάλα αν μπορέσω.

Senior Member
    Δεν ξέρω να μετράω πρωτείνες ουτε υδατάνθρακες. Αν ξερεις εσύ να σου πω εγώ τι έφαγα/θα φάω σήμερα και να μου πεις!!!

απογευμα θα φάω 1 κουταλιά γιαούρτι και απόψε ακόμα 1 μπιφτεκάκι σαν του μεσημεριου

μ εναν πρόχειρο υπολογισμό, είσαι στους 38, υπολογίζοντας το μπιφτέκι χωρίς φρυγανιά

Senior Member

To μπιφτεκι αν δεν εχει ψωμι-φρυγανια-κετσαπ-μουσταρδα τοτε δεν εχει υδατανθρακες(εκτος αν εχει κρεμμυδι πχ και μετρας μονο αυτους τους υδ.
    Οσο για το γιαουρτι και το τυρι θα μετρας οτι γραφει η συσκευασια.Στη πρωτη φαση δεν επιτρεπεται το γαλα και οι φρυγανιες.

Senior Member
    38 υδατανθρακες ή πρωτείνες?

Το μπιφτέκι είναι χωρίς φρυγανιά εννοείτε. Μετά θα γινόταν πολύ σκληρό και άντε να παει κάτω!

Senior Member
    σουρκούνα μου δεν κάνω ατκηνς ούτως ή άλλως. Σε μένα το γάλα και το γιαούρτι επιβάλλονται. Το μπιφτέκι είναι με κιμά, μπαχαρικά και 1 φετούλα ντομάτα ψιλοκομμένη μέσα στην ζύμη. ούτε κετσαπ, ούτε μαγιονέζες, ούτε ψωμιά, ούτε τίποτα.

Senior Member

Το μπιφτέκι είναι χωρίς φρυγανιά εννοείτε. Μετά θα γινόταν πολύ σκληρό και άντε να παει κάτω!
    για υδατάνθρακες μίλησα!τα 2 φλ γάλα έχουν 22,8 με βάση τον υδατανθρακομετρητή του ατκινς.
    0,6 το κακάο, 1 τα 30 γρ τυρί, 12,4 οι 2 φρυγανιές και 1 περίπου το γιαούρτι!(τα 100 γρ έχουν 3,5).

Senior Member
    σουρκούνα μου δεν κάνω ατκηνς ούτως ή άλλως. Σε μένα το γάλα και το γιαούρτι επιβάλλονται. Το μπιφτέκι είναι με κιμά, μπαχαρικά και 1 φετούλα ντομάτα ψιλοκομμένη μέσα στην ζύμη. ούτε κετσαπ, ούτε μαγιονέζες, ούτε ψωμιά, ούτε τίποτα.
    Ναι το ξερω Eσυ επειδη εισαι εγχειρισμενη σαφως και θα ακουλουθεις τις συμβουλες του γιατρου σου.

Senior Member
    Originally posted by loukouloukou

για υδατάνθρακες μίλησα!τα 2 φλ γάλα έχουν 22,8 με βάση τον υδατανθρακομετρητή του ατκινς.
    0,6 το κακάο, 1 τα 30 γρ τυρί, 12,4 οι 2 φρυγανιές και 1 περίπου το γιαούρτι!(τα 100 γρ έχουν 3,5).

νόμιζα έκανες ατκινς.είμαι καινούρια και είδα οτι το τόπικ λέγεται ξεκινάω ατκινς.

Senior Member
    loukouloukou οχι δεν κανω ατκινς. εγώ είμαι χειρουργημένη. έχω κάνει σληβ πριν 1μιση μήνα.

απλα η διατροφή μου, πρέπει να βασίζετε πιο πολύ σε πρωτείνες. δηλαδή δεν θα φάω πατάτα ή μακαρόνια ή ρύζι, αν δεν φάω πρώτα αυγό, ή κρέας, ή ψάρι και που έχουν πρωτείνες.

Το γάλα επιβάλλετε στην δικιά μου περίπτωση από την άποψη ότι, το νερό και βασικά οπιοδήποτε υγρό, μισή ώρα πριν και 45 λεπτά μετά το φαγητό απαγορεύετε. Και πρέπει να βάζω ανά 3 ώρες κάτι στο στομάχι μου. Επομένως το γάλα αμέσως με χορτένει, και καυτόχρονα μου δείνει και τα υγρά που χρειάζομαι. Αφού 2 φλυτζάνια γάλα είναι σχεδόν μισό λίτρο. Και 1 λίτρο νερό που λίγο ή πολύ πίνω την μέρα και είμαι οκ.

Ε και εδώ απλά συμμετέχω γιατί μαρέσουν τα κορίτσια που μπαίνουν!

Senior Member
    loukouloukou οχι δεν κανω ατκινς. εγώ είμαι χειρουργημένη. έχω κάνει σληβ πριν 1μιση μήνα.

απλα η διατροφή μου, πρέπει να βασίζετε πιο πολύ σε πρωτείνες. δηλαδή δεν θα φάω πατάτα ή μακαρόνια ή ρύζι, αν δεν φάω πρώτα αυγό, ή κρέας, ή ψάρι και που έχουν πρωτείνες.

Το γάλα επιβάλλετε στην δικιά μου περίπτωση από την άποψη ότι, το νερό και βασικά οπιοδήποτε υγρό, μισή ώρα πριν και 45 λεπτά μετά το φαγητό απαγορεύετε. Και πρέπει να βάζω ανά 3 ώρες κάτι στο στομάχι μου. Επομένως το γάλα αμέσως με χορτένει, και καυτόχρονα μου δείνει και τα υγρά που χρειάζομαι. Αφού 2 φλυτζάνια γάλα είναι σχεδόν μισό λίτρο. Και 1 λίτρο νερό που λίγο ή πολύ πίνω την μέρα και είμαι οκ.

Ε και εδώ απλά συμμετέχω γιατί μαρέσουν τα κορίτσια που μπαίνουν!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το μεγάλο σου βήμα και εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!εννοείται και θα ακολουθείς το γιατρό σου!!
    Μιας και συμμετέχω και εγώ στο τόπικ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!!!

Senior Member
    Αχ σε ευχαριστώ, ήδη πιστεύω τα πάω πολύ καλά. 46 μέρες από 125 έπεσα στα 110.7 . Αυτό είναι θαύμα για τα δικά μου δεδομένα!!!!

Αυτό είναι το δέυτερο μου βαριατρικό χειρουργείο λουκουλουκου μου, και το 4 χειρουργείο γενικός. !!!!!

Εχω ένα πάθος με τα χειρουργεία!

Senior Member
    Originally posted by loukouloukouΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το μεγάλο σου βήμα και εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!εννοείται και θα ακολουθείς το γιατρό σου!!
    Μιας και συμμετέχω και εγώ στο τόπικ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!!!
    Καλα μην χαιρεσαι,για μενα το ειπε.... :P

Page 29 of 103 FirstFirst ... 1927282930313979 ... LastLast