ξεκιναω ατκινς..... - Page 33
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 33 of 103 FirstFirst ... 2331323334354383 ... LastLast
Results 481 to 495 of 1536
    Senior Member
    ενταξει δε λεω,δικιο εχεις,αλλα αυτο τι σημαινει δηλαδη,και στα 40 να πας θα προσπαθεις να πας στα 35 επειδη ξερεις οτι γινεται??? τι να σου πω,παντως απο
    τη φωτο που βλεπω το σωμα σου δειχνει πολυ ομορφο (=υγιες).
    Τωρα οσον αφορα χαλαρωση,κυτταριτιδα,ραγαδ ες κτλ,δε φευγουν με διαιτα.
    Κρεμουλες,μαυρισμα το καλοκαιρι,σωστη διατροφη (οχι απαραιτητα υποθερμιδικη) και τρελη γυμναστικη....
    Αλλα τι να σε πω ρε αγαπη,αν δεν νιωθεις καλα με το σωμα σου αυτη τη στιγμη,
    σαφως και πρεπει να συνεχισεις μεχρι να νιωθεις καλα!

Senior Member
    Originally posted by loukouloukou
    σε αυτούς που σε ξέρουν δεν θα είσαι όχι..σε αυτούς που δεν σε ξέρουν, κωλύομαι να σ απαντήσω. εγώ το βίωσα και με ΄πείραζε. άλλοι είναι πιο χαλαροί..τι να πω..
    Καταλαβαινω ακριβως τι θες να πεις.
    Εχω ενα φιλο που μου λεει εδω και 3χρονια να παμε για καφε οταν παω στο πατρικο μου και επειδη εχει 9χρονια να βρεθουμε ντρεπομαι να παω γιατι με γνωρισε με 65κιλα.Πως να εμφανιστω και να του πω εχασα και 11κιλα κιολας?:sniffle:

Senior Member
    sourkouna δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να κρίβεσε καλή μου, ούτε χρειάζετε να δώσεις αναφορά για το βάρος σου. Εκτός που αν παίζει και κάτι άλλο και γιαυτό δεν θες να τον δείς!!!!

Κοριτσάρες μου ανέβασα σημερινή μου φωτογραφία στο τόπικ μου!!!! Περιμένω τα σχόλιά σας εκεί!!!!

Φιλακια!!!

Senior Member
    Οχι τπτ δεν παιζει.Απλα ξερω σιγουρα οτι θα αρχισει να ρωταει γιατι παχυνες και τετοια και ειλικρινα εχω βαρεθει να απολογουμαι.

Senior Member
    sourkouna μπορω να πω κατι παραπανω απο το οτι σε καταλαβαινω!εγω σημερα πηγα για να παρω ενα τζιν και ολεσ οι πωλητριες μαολεσ ομως μου εδιναν νουμερα πο κανουν σε αυτεσ που ειναι 70 κιλα!!!!της το πετας στην μουρη η οχι?τελικα δεν βρηκα που8ενα τζιν.....:no:ως ποτε 8α περναω αυτο το μαρτυριο?μεχρι ποτε 8α πηγαινω για ψωνια με βαρια καρδια και φοβο απογοητευσης?

Senior Member
    Αν μπορεις να βρεις Ulla popken εκει που μενεις πηγαινε εκει.Αν οχι μπες στην ιστοσελιδα και παραγγελνεις τηλεφωνικα και ερχονται με κουριερ.Εγω απ'εκει τα περνω τα δικα μου και εχουν τελεια εφαρμογη και δεν ανοιγουν καθολου.Επισης τo La redoute(επισης ερχονται με καταλογο σπιτι σου)εχει σειρα για παχουλες Tailisime λεγεται.

Senior Member
    sabah alher!!!!!!!!!! Good morning!!! bonjour!!!!!!!buenos días!!!!!! Καλημέρα!!!!

Σε τί άλλη γλώσσα να σας το πώ?

Τι μου κάνετε? Σήμερα ήμουνα 110.2 αλλά είπα να αλλάξω τικεράκι όταν θα είμαι κάτω από 110 (κατά πάσα πιθανότητα αύριο δηλαδή)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Guten Morgen (και στα γερμανικα).Εγω ξυπνησα χαρουμενη γιατι σημερα ειναι η τελευταια μου μερα στη δουλεια και μετα ΑΔΕΙΑ!!!!:tumble:

Senior Member
    Αχ τυχερηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! Τί δουλιά κάνεις?

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by anthi1992
    sourkouna μπορω να πω κατι παραπανω απο το οτι σε καταλαβαινω!εγω σημερα πηγα για να παρω ενα τζιν και ολεσ οι πωλητριες μαολεσ ομως μου εδιναν νουμερα πο κανουν σε αυτεσ που ειναι 70 κιλα!!!!της το πετας στην μουρη η οχι?τελικα δεν βρηκα που8ενα τζιν.....:no:ως ποτε 8α περναω αυτο το μαρτυριο?μεχρι ποτε 8α πηγαινω για ψωνια με βαρια καρδια και φοβο απογοητευσης?
    anthi επίσης στο marks and spencer έχει ωραιότατα τζην και σχετικά πιο οικονομικά από το Ulla

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki

anthi επίσης στο marks and spencer έχει ωραιότατα τζην και σχετικά πιο οικονομικά από το Ulla
    Τα M&S ειναι κοροιδια.Εχω παει στο Λονδινο και ανοιξαν τα ματια μου.Η ποικιλια τους ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και πολυ πιο φτηνα.Εδω, ειναι και πανακριβα(σε σχεση με της Αγγλιας),δεν εχει ποικιλια στα νεανικα και γω οποτε παω μενουν νουμερα 8-10-12.Εχω να παρω τουλαχιστον 2χρονια απο κει γιατι σχεδον ποτε δεν βρισκω νουμερο.Ας μην μιλησω για τα σουτιεν, που μενουν μονο τα μικρα νουμερα ή τα πολυ μεγααααααλα(και πηγαινω καθε βδομαδα).Οσο για τη τιμη νομιζω ειναι ιδια με τα Ulla popken και του Ulla popken ειναι πολυ πιο καλη η ποιοτητα.

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Αχ τυχερηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! Τί δουλιά κάνεις?
    Ειμαι cost controller σε μια πολυεθνικη που εχει εστιατορια.

Senior Member
    Εγώ ψωνίζω και από τα essence. Αγγλικά ρούχα, και σε πολύ λογικές τιμές. Από εκεί πήρα κάτι τζινάκια πέρυσι με τέλεια εφαρμογή (που τα φορεσα σήμερα και ήταν όλα τεράστειά πάνω μου.....)

Senior Member
    sourkouna δες στο δικό μου θέμα τί σου έγραψα!

Εγώ είμαι auditor σε ελεκτικό γραφείο, αλλά ψάχνομαι για αλλαγή γραφείου!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Εγώ ψωνίζω και από τα essence. Αγγλικά ρούχα, και σε πολύ λογικές τιμές. Από εκεί πήρα κάτι τζινάκια πέρυσι με τέλεια εφαρμογή (που τα φορεσα σήμερα και ήταν όλα τεράστειά πάνω μου.....)
    Ανκαι βγηκαμε εκτος θεματος :bigsmile: ΤΕΛΕΙΑ ρουχα εχει και το Dorothy Perkins.Εχει σιγουρα στη Λαρνακα.

Page 33 of 103 FirstFirst ... 2331323334354383 ... LastLast