ξεκιναω ατκινς..... - Page 38
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 38 of 103 FirstFirst ... 2836373839404888 ... LastLast
Results 556 to 570 of 1536
    Senior Member
    Τι εννοείς να μας φορτοθειτε? Α όλα κι όλα αλλά να σας συκώσω για να σας ανεβάσω τις σκάλες δεν υπάρχει περίπτωση!!! Μόνες θα ανέβετε τις σκάλες του σπιτιού μου!!!!

Και ούτε κατά διάνεια να σκεφτείς πως θα ξαπλώσετε στο δικό μου κρεβάτι!!! Θα έχει η κάθε μία σας το δικό της δωμάτιο, θα έχετε το προσωπικό σαν μπάνιο, βασικά θα έχετε τον δικό σας όροφο!!!!!!!

Και δεν δέχομαι όχι για απάντηση!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Και μην μου ρθείτε με τις ζυγαριές αγκαλιά!!!! Μαγειρεύω εγώ, και θα απολαύσετε χωρίς περιορισμούς!!!!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Τι εννοείς να μας φορτοθειτε? Α όλα κι όλα αλλά να σας συκώσω για να σας ανεβάσω τις σκάλες δεν υπάρχει περίπτωση!!! Μόνες θα ανέβετε τις σκάλες του σπιτιού μου!!!!

Και ούτε κατά διάνεια να σκεφτείς πως θα ξαπλώσετε στο δικό μου κρεβάτι!!! Θα έχει η κάθε μία σας το δικό της δωμάτιο, θα έχετε το προσωπικό σαν μπάνιο, βασικά θα έχετε τον δικό σας όροφο!!!!!!!

Και δεν δέχομαι όχι για απάντηση!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Και μην μου ρθείτε με τις ζυγαριές αγκαλιά!!!! Μαγειρεύω εγώ, και θα απολαύσετε χωρίς περιορισμούς!!!!
    κατάλαβες migg? οτι προλάβαμε να χάσουμε γιατί μας βλέπω να γυρίσουμε διπλές με τα γλυκίσματα που φτιάχνει!!!

πωλινάκι? είσαι σπάνιος άνθρωπος!!!!δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι που σε γνώρισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by loukouloukou
    Μιγκ μα το λουκουμακι μας είναι αδελφη σου? δώσε της μια σφαλιαρα από μένα τότε, για να συνέλθει λίγο!!!!!!! Ακούς εκεί ούτε 80 κιλά σωματάκι και να μην εχει αυτοπεποίθηση!!!!!
    αρχίζω να σαγαπάω πολύ εσένα....:smilegrin:
    Τώρα άρχισες εσύ να με αγαπάς? εγώ άπό την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε σαγαπαω!!!!! Λουκουμένιο Τρελλοκόριτσο!!!
    γλυκο μου πωλινάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......

Senior Member
    ωχ καταλαβα θα γυρισω απο κυπρο με συν 20 .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by migg
    ωχ καταλαβα θα γυρισω απο κυπρο με συν 20 .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    στανταρ!!!!!!!πάμε στα ιντερσπορτ πρώτα να εφοσιαστούμε σοκολάτες...χαχαχαχαχαχαχα� �......

Senior Member
    κατάλαβες migg? οτι προλάβαμε να χάσουμε γιατί μας βλέπω να γυρίσουμε διπλές με τα γλυκίσματα που φτιάχνει!!!

πωλινάκι? είσαι σπάνιος άνθρωπος!!!! φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι που σε γνώρισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Δεν θα σας φτιάχνω πολλά γλυκά, μην ανυσιχείτε, πιο πολύ φαγητά θα φτιάχνω!!! πεντανόστημα και υγιηνά παράλληλα!!!!!!!

Το ξέρω πως είμαι σπάνιος, ή μάλλον να το διορθώσω, δεν είμαι σπάνιος, είμαι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member

πωλινάκι? είσαι σπάνιος άνθρωπος!!!! φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι που σε γνώρισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Δεν θα σας φτιάχνω πολλά γλυκά, μην ανυσιχείτε, πιο πολύ φαγητά θα φτιάχνω!!! πεντανόστημα και υγιηνά παράλληλα!!!!!!!

Το ξέρω πως είμαι σπάνιος, ή μάλλον να το διορθώσω, δεν είμαι σπάνιος, είμαι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φανταστική μοναδική μου φιλενάδααααααααααααα

Senior Member
    Α Ολα κι όλα λουκουμάκι μου αλλά φανταστική δεν είμαι!!! Είμαι πραγματική, πραγματικότατη, όλη, και τα 110 κιλάκια μου!!!

χαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Α Ολα κι όλα λουκουμάκι μου αλλά φανταστική δεν είμαι!!! Είμαι πραγματική, πραγματικότατη, όλη, και τα 110 κιλάκια μου!!!

χαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....γει άσου ρε πωλινάκι τσαχπίνικο!!!σε πάω τρελά!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Αστία αστία αλλά εμένα ή που κάπιος θα με γουστάρει πολύ, ή που θα με μισήσει πολύ!! Δεν υπάρχει μέση λύση!!! χαχαχα

Senior Member
    Αστία αστία αλλά εμένα ή που κάπιος θα με γουστάρει πολύ, ή που θα με μισήσει πολύ!! Δεν υπάρχει μέση λύση!!! χαχαχα
    για να σε μισήσει εσένα η κομπλεξικός θα είναι ή θα σε ζηλεύει!!!

Senior Member
    Κοριτσια ετοιμαστειτε για τρελλα φαγοποτια στη Κυπρο.Ξεχαστε τις διαιτες και τις διατροφες.Το +5κιλο σας το υπογραφω

Senior Member
    Επεσες μεσα διάνα κούκλα μου!!!!! Συνήθως τα άτομα που με μισούν είναι και τα 2!!!

Senior Member
    Επεσες μεσα διάνα κούκλα μου!!!!! Συνήθως τα άτομα που με μισούν είναι και τα 2!!!
    πες μου τι κερδιζω!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχ� �χαχ

Senior Member
    Originally posted by sourkouna
    Κοριτσια ετοιμαστειτε για τρελλα φαγοποτια στη Κυπρο.Ξεχαστε τις διαιτες και τις διατροφες.Το +5κιλο σας το υπογραφω
    συμπληρώθηκε η 4αδα.. sourkouna-polinaki-migg-loukoumaki! άλλος κανείς τώρα που κληρώνει?????????????

Page 38 of 103 FirstFirst ... 2836373839404888 ... LastLast