Results 631 to 645 of 1536
Thread: ξεκιναω ατκινς.....
-
30-04-2011, 15:11 #631
Καλησπέρα!!!σήμερα είμαι να σκάσω!!!μα είναι δυνατόν να κάνω ατκινς και ν παίρνω αντί να χάνω? χτες 'εφαγα 1 μπάρα ατκινσ το πρωϊ, το μεσημέρι μια ομελέτα με κοτόπουλο, 2 αυγά και 30 γρ τυρί, το απόγευμα λίγη σοκολάτα sweet n balance και το βράδυ μια μερίδα γύρο κοτόπουλο με ένα φλυτζάνι αγγούρι. όλα μαζί? 12-13 υδατάνθρακες και 1400-1500 θερμίδες και σήμερα μου δείχνει 2 κιλά πάνω η ζυγαριά..να τρελαθώ????????????????????
- 30-04-2011, 15:15 #632
ασε κατα μερος τις sweet and balance και τα τυρια για να δουμε.φαε στεγνα κρεας,αυγα,ψαρι ....αποκλειεται να βαλες δυο κιλα...ζυγιζεσαι στην ιδια ζυγαρια?μηπως εισαι αδιαθετη?
30-04-2011, 15:16 #633
Originally posted by migg
ασε κατα μερος τις sweet and balance και τα τυρια για να δουμε.φαε στεγνα κρεας,αυγα,ψαρι ....αποκλειεται να βαλες δυο κιλα...ζυγιζεσαι στην ιδια ζυγαρια?μηπως εισαι αδιαθετη?
30-04-2011, 15:19 #634
μην ξαναφας για λιγες μερες σοκολατες ή σοκολατες ατκινς..τρωγε στεγνα οτι σου ειπα..ξεχνα για λιγο τις θερμιδες και φαε οσο θες πρωτεινη με ενα μικρο μπωλ σαλατα σε καθε γευμα..να δουμε αν θα ξεκολλησεις...
30-04-2011, 15:32 #635
γεια σας παιδια!!!!!!!!
απο χτες ατκινς κι εγω και ειμαι ηδη 1 κιλο κατω.............εντυπωσιακο?????
θα ηθελα να σας πω οτι με την ατκινς πολυς κοσμος χανει ποντους ενω μπορει να μην χανει γρηγορα...εγω πχ το καλοκαιρι που ειχα ξεκινησει παλι σε 3 βδομαδες εχασα 2, 2,5 κιλα αλλα ειχα χασει πολλους ποντους οποτε
dont panic!!!!!!!!!
επισης στην κοπελια που ειπε οτι πηρε 2 κιλα σε 1 μερα συστηνω να ηρεμισει γιατι αυτο αποκλειεται να συνεβη....
απλα μπορει να την μπλοκαρουν οι μπαρες....το εχω ακουσει απο πολλους.....
καλη μου αρχη λοιπον.......!!!!!
30-04-2011, 15:34 #636
Originally posted by LaLuna
γεια σας παιδια!!!!!!!!
απο χτες ατκινς κι εγω και ειμαι ηδη 1 κιλο κατω.............εντυπωσιακο?????
θα ηθελα να σας πω οτι με την ατκινς πολυς κοσμος χανει ποντους ενω μπορει να μην χανει γρηγορα...εγω πχ το καλοκαιρι που ειχα ξεκινησει παλι σε 3 βδομαδες εχασα 2, 2,5 κιλα αλλα ειχα χασει πολλους ποντους οποτε
dont panic!!!!!!!!!
επισης στην κοπελια που ειπε οτι πηρε 2 κιλα σε 1 μερα συστηνω να ηρεμισει γιατι αυτο αποκλειεται να συνεβη....
απλα μπορει να την μπλοκαρουν οι μπαρες....το εχω ακουσει απο πολλους.....
καλη μου αρχη λοιπον.......!!!!!
30-04-2011, 15:39 #637
Originally posted by migg
σκέφτομαι μήπως κόλλησα για τα καλά επέιδή την κάνω καιρό.λέω να κάνω την πρώτη φάση dukan απο αύριο για 5 μέρες.και αν ξεκολλήσω να συνεχίσω στη 2η φάση.
30-04-2011, 15:40 #638
δοκιμασε να δουμε....laluna καλη αρχη.....
30-04-2011, 15:42 #639
δεν μετράμε υδατάνθρακες στην dukan?όταν λέει γιαούρτι 0% όσα θέλω? και τη βρώμη που να την βρώ?
30-04-2011, 16:33 #640
ευχαριστω κοριτσια!!!!
loukouloulou αν φας απεριοριστα γιαουρτι θα σπασεις την ατκινς....αν ειναι κα κανεις την 1η φασι ντουκαν καν την μεσα στους 20
επισης θα σου προτεινα να πιεις σεννα για την δυσκοιλιοτητα...
αν εχεις κολλησει μπορεις να δοκιμασεις και το fast fat....απ οτι εχω δει στα παιδια απο το lowcarblife.org βοηθαει πολυ....
στα σιγουρα επικεντρωσου λιγες μερες στις πρωτεινες και ασε για λιγο τα γλυκακια...
αναψυκτικα λαιτ πινεις?ζελεδακια?αν ναι μπορει κι αυτα να σου εκαναν τη ζημια...
30-04-2011, 17:07 #641
Δεν έχω εμπειρία με της άλλες φάσης της ατκινς, καθώς εγώ έκανα συνεχώς το αυστηρό στάδιο ενεργοποίησης αλλά με διαλείμματα , 10 μέρες φάση ενεργοποίησης ατκινς και 4 μέρες διάλειμμα (έτρωγα από όλα) μετά πάλι 10 μέρες ενεργοποίηση και 4 διάλειμμα.
Αποτέλεσμα 45 κιλά σε 8 μήνες . Βεβαία όσο πιο πολλά κιλά είσαι τόσο μεγαλύτερη και γρηγορότερη είναι η απώλεια,(ξεκίνησα στα 180 κιλά την ατκινς)
διαβάζω για τα κολλήματα στα κιλά που λέτε, εγώ το πάθαινα αυτό μόνο όταν έπινα κόκα κόλα ζερο , η έκλεβα με κανένα γιαούρτι η με φέτα.
γενικώς όταν το πρόγραμμα το τηρούσα κατά γράμμα έβλεπα συνήθως -4 κιλά στο 10ημερο, όταν όμως έκλεβα έστω και αμελητέα ποσότητα και έτρωγα κάτι απαγορευμένο για το στάδιο της ενεργοποίησης το αποτέλεσμα μειωνόταν δραματικά.
Επειδή η ατκινς ανήκει στης λεγόμενες χημικές δίαιτες, δε παίζει ρόλο η ποσότητα για να χαλάσεις την απώλεια σου, ακόμη και μια μικρή αμελητέα απαγορευμένη ποσότητα μπορεί να επηρεάσει την κέτωση και να τα τινάξει όλα στον αέρα, επίσης στο βιβλίο του πολύ σημαντικό είναι το κεφάλαιο που λέει για τα συμπληρώματα και της βιταμίνες και τα πλατό.
Διαβάστε τα, στο παλιό βιβλίο τα εχει πιο αναλυτικά, στο καινούργιο από ότι μου έχουν πει είναι πιο φτωχά τα πράγματα, και έχουν αλλάξει μάλλον και την ατκινς αρκετά προσθέτοντας πιο πολύ υδατάνθρακα.
Αν ζορίζεστε πολύ και σας λείπουν τροφές που είναι απαγορευμένες στον ατκινς σταματήστε και ακολουθείστε άλλη μέθοδο, δε ταιριάζουν σε όλους τα ίδια.
Όπως συμβαίνει με όλες της δίαιτες η της διατροφές. Αν της σταματήσεις η δε της τηρείς σωστά και η απώλεια φρενάρει και τα κιλά επιστρέφουν ξανά.
Το ίδιο ισχύει και στην ατκινς
Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις και θαύματα.
30-04-2011, 17:10 #642
1ο Στάδιο - Καθαρή πρωτεΐνη
Διαρκεί χρονικά από 2 έως 10 μέρες ανάλογα με την απώλεια κιλών που θέλουμε να επιτύχουμε.
Για 1 έως 5 κιλά η διάρκεια ισούται με 2 μέρες
Για 6 έως 10 κιλά η διάρκεια ισούται με 3 μέρες
Για 11 έως 15 κιλά η διάρκεια ισούται με 5 μέρες
Για 16 έως 20 κιλά η διάρκεια ισούται με 7 μέρες
Για 21 plus κιλά η διάρκεια ισούται με 10 μέρες
Τι επιτρέπεται:
* Κοτόπουλο/γαλοπούλα χωρίς πέτσα
* Μοσχάρι άπαχο
* Γαλοπούλα καπνιστή
* Σολομός καπνιστός
* Όλα τα ψάρια και θαλασσινά (και κονσέρβες σε νερό)
* Αυγά
* Γάλα/γιαούρτι 0%
* Cottage cheese
* Cream cheese χαμηλών λιπαρών
* Μυζήθρα άπαχη
* Όλα τα μπαχαρικά (χωρίς ζάχαρη)
* Ξύδι
* Λεμόνι (έως 1 την ημέρα)
* Μουστάρδα (χωρίς ζάχαρη)
* Γλυκαντικά
* Αναψυκτικά light επιτρέπονται με μέτρο
* Αλάτι περιορισμένο
Σημειώσεις
1,5 κουταλιές της σούπας βρώμη καθημερινά
Μαγειρεύουμε στο φούρνο/ατμό/γκριλ bbq/αντικολλητικό τηγάνι.
Δεν χρησιμοποιούμε περισσότερο από 2 κουτ. σούπας λάδι καθημερινά.
Καταναλώνουμε καθημερινά 8 έως 12 ποτήρια νερό.
2o Στάδιο - Εναλλαγή καθαρής πρωτεΐνης με πρωτεΐνη και λαχανικά
Αυτή η φάση διαρκεί όσο και τα κιλά που θέλουμε να χάσουμε και στην διατροφή γίνεται η εξής εναλλαγή: μια μέρα καταναλώνουμε καθαρή πρωτεΐνη (όπως και στο πρώτο στάδιο) και μια μέρα πρωτεΐνη και λαχανικά. Δεν περιορίζει την ποσότητα, αρκεί να καταναλώνονται μαζί με πρωτεΐνη. Στο στάδιο αυτό παραμένουμε εως ότου χάσουμε τα κιλά που επιθυμούμε.
Τα λαχανικά που επιτρέπονται:
* Ντομάτα
* Αγγούρι
* Σπανάκι
* Μαρούλι
* Μπρόκολο
* Κουνουπίδι
* Σπαράγγια
* Λάχανο
* Μανιτάρια
* Σέλινο
* Πιπεριά
* Χόρτα βραστά
* ʼνηθο
* Κολοκύθι
* Πράσο
* Ραπανάκι
* Μαϊντανό
Σημειώσεις
2 κουταλιές της σούπας βρώμη καθημερινά
3ο Στάδιο - Προσυντήρηση
Διαρκεί όσο και τα κιλά που χάσαμε πολλαπλασιάζοντάς τα με το 10. Αν για παράδειγμα χάσαμε 7 κιλά, διαρκεί 70 μέρες.
Καθημερινά καταναλώνουμε πρωτεΐνες και λαχανικά προσθέτωντας:
* 1 φρούτο
* 2 φέτες ψωμί ολικής αλέσεως
* 1 μερίδα τυρί της αρεσκείας μας
Σημειώσεις
3 κουταλιές σούπας πίτουρα βρώμης
Μια επιλεγμένη μέρα της εβδομάδας καταναλώνουμε μόνο ότι και στο πρώτο στάδιο.
Σε αυτό το στάδιο μπορείτε να θέλετε να προσθέσετε και 2 φορές την εβδομάδα (π.χ. Τετάρτη και Κυριακή) 1 μερίδα ζυμαρικά ή ρύζι ή πατάτα ή όσπρια και ένα ποτό ή γλυκό.
4ο Στάδιο - Συντήρηση
Το τέταρτο στάδιο της δίαιτας δεν έχει συγκεκριμένη διάρκεια. Στοχεύει όμως στο να γίνει τρόπος ζωής η αποκλειστική κατανάλωση πρωτεινών μια μέρα την εβδομάδα καθώς και η ένταξη 3 κουταλιών πίτουρα βρώμης καθημερινά στην διατροφή μας. Επίσης, να μη ξεχνάτε καθημερινά να καταναλώνετε 8 έως 12 ποτήρια νερό!
loukouloukou αυτη ειναι η dukan...δεν μετραει υδατανθρακες ή ποσοτητες...την βρωμη την βρισκεις σε μαγαζια με υγιεινες τροφες...
30-04-2011, 17:32 #643
boldozas οταν λες 4 μερες ετρωγες απο ολα,ετρωγες και υδατανθρακες(μακαρονια,πατ ατες ας πουμε) και γλυκα?
30-04-2011, 17:52 #644
ευχαριστω κοριτσια!!!!
loukouloulou αν φας απεριοριστα γιαουρτι θα σπασεις την ατκινς....αν ειναι κα κανεις την 1η φασι ντουκαν καν την μεσα στους 20
αν εχεις κολλησει μπορεις να δοκιμασεις και το fast fat....απ οτι εχω δει στα παιδια απο το lowcarblife.org βοηθαει πολυ....
στα σιγουρα επικεντρωσου λιγες μερες στις πρωτεινες και ασε για λιγο τα γλυκακια...
αναψυκτικα λαιτ πινεις?ζελεδακια?αν ναι μπορει κι αυτα να σου εκαναν τη ζημια...
30-04-2011, 17:56 #645
ευχαριστω κοριτσια!!!!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή